FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 16 jan 2013, 22:26

M4kaveli je napisao/la:Opa.
Bavarska masina ce sada izgledati jos mocnije. 8-)

Vjerovatno ce Guardiola zeljeti da osvjezi vezni red jer Schweini, Gustavo i Kross su dizelasi i igraci koji ne odgovaraju njegovom sistemu igre.
Ne kazem da ce ih prodati ( nit on to moze ), ali da ce dovesti nekog novog, to sigurno hoce.
Mozda mali Isco da dodje ili Iker Muniain.

ACHTUNG !

Pep nije preuzeo City,Zenit,PSG,Chelsea i sl.,pa da mu vlasnici kluba kupuju igraca za kojeg mu se prohtije.
Bayern je dosao do ovdje gdje jeste zato sto u Bayernu postoji odredjen sistem kojim se gradi ekipa.
Bayern ne kupuje igraca nekog tipa,a da vec ima 2-3 u timu istih.
Mozda cu nekima biti smijesan sa sledecim ili cu napraviti neku izvalu,ali po meni je glupost npr. dovoditi nekog Modrica u tim,ako tu vec ima Ozil,ili Nasrija,a imas Silvu u timu.
Klupa u Bayernu se sigurno nece gomilati i ako na sledecem prelaznom roku bude dolazaka,toliko isto ce biti i odlazaka.

Tika-taka?
Nemojte biti smijesni.To ni jedan klub osim Barcelone ne moze igrati,a da pri tome ostvaruje onakve uspjehe.
Za tako nesto ne treba imati samo vezni red,vec i napad i odbranu.

Spominje se Neymar kojeg sam prije neki dan u sali povezao s Bayernom ako dodje Guardiola,jer je Neymar izjavio da bi volio raditi s njim,ali mislim da se Bayern dovoljno zadovoljio s neisprobanim igracima iz Juzne Amerike i da nece opet raditi slicne eksperimente.
Mozda Neymar nije samo showman na terenu,za sto ga ja smatram,ali ne vjerujem da ce se isti prikljuciti Bayernu.

Neki vec pisu kako ce Ribery preci u sredinu,a Kroos onda gubi mjesto i slicne stvari,to samo pokazuje koliko ne pratite Bayern.Kroos sigurno ne gubi svoju poziciju,maestralno je odigrao ovu polusezonu,malo kocio na pocetku,ali odjednom bum i podigao je formu na neki totalno drugi nivo.
U Bayernu najvise vole domace-Njemacko,a jos ako je njihov,Bavarski,proizvod....nema sanse da ode !
Pogledajte samo golove ovog momka u ovoj sezoni:
[youtube][/youtube]

Iskompleksiranim osobama od strane Pepa ne treba se ni truditi da se objasni da je on izvrstan trener,a na zabare koji omalovazavaju odluku Pepa da preuzme Bayern se i ne treba obazirati,sigurno je da boli sto ce Seria A duuuugo,duuuuuuuugo vremena gledati Bundesligi u ledja ;)

Kvalitet Gomeza se opet osporava,pricajte sta hocete,ali njegov kvalitet je neosporan.
Moze se dati 5-10 golova u sezoni na srecu,ali 50 :?
Treba imati njuh za takvo nesto,a Gomez ga sigurno ima.
Ali ako ce Pep mijenjati Gomeza za nekoga drugog,neka ga zamijeni za Falcao-a :D

Puno je kombinacija u opticaju,ali treba se prizemljiti i shvatiti da smo tek na pola sezone,Pep preuzima Bayern tek za 7 mjeseci,a mi se borimo jos uvijek na sva 3 fronta.
#miasanmia

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jan 2013, 22:27

Klare je napisao/la: da li ste uopće svjesni koju epidemiju je onaj (...čitaj između redova... :lol: ) poslao za pametan narod. :x
Koju, mein liebe Kare? :D
Nego, sljedeća bi mogla biti nešto u fazonu...kome utrapiti super Mariona. :mrgreen:

Zadovoljstvo na sve strane (ne baš, ali et' :? ) više iz nekih drugih razloga nego što se uvjereno da će ovaj projekat uspjeti. Kako god, izazov treba primiti i nadati se najboljem.
Ako ti nešta znači, meni smiješak ne silazi sa lica. :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jan 2013, 22:30

@Gero: Zadovoljan si jel dovođenjem Pepa????? :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 jan 2013, 22:30

Odlična odluka i kluba i trenera za ovaj potez. Mislim da je njegov dolazak u Njemačku pun pogodak za Bundesligu. Njegov stil se može spojiti dobro sa Bayernovim, a liga će malo živnuti, a vjerujem da će sigurno koračati i prema finalu LPa, kad dođe vrijeme.

Nego, ne mogu a da ne primjetim kako ima ljudi koji Guardiolu etiketiraju (i vjerovatno uvijek hoće) kao trenera "koji i nije potreban klubu". To jest, onaj trener "kojeg bih i ja mogao/la zamijeniti", uz kojeg uvijek idu komentari "pa vidi mu igrača, ko s njima ne osvoji, to je nula".
Sad to vrijedi i za Bayern, jer eto "igraju isto kao Barca", i zato će se Guardiola naosvajati i ovdje. Da je kojim slučajem otišao u City i krenuo u osvajanje, tad bi vrijedili komentari da ima same zvijezde u timu, da njima i ne treba trener i tako dalje, i tako dalje.
A, kojim slučajem da Guardiola ne osvoji ništa ni sa Bayernom (ni hipotetski City-jem) onda bi bilo "pa ono prolazi samo u Barceloni, dokazano je da je nula" i "gdje mu je Messi/Xavi sad". :?
Interesantna je ljudska logika.

Kako god, neka je sretno Bayernu i Guardioli u narednim sezonama. Do tad, sretno Juppu da završi sezonu na najbolji način. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 16 jan 2013, 22:31

HzBvB je napisao/la:Stvarno me iznenadio Pep ne znam sta da kazem , nestvarno mi djeluje da je izabrao Bayern i Bundesligu...
Ja iskreno gotivim Pepe-a mislim da je dobar , evo mu prilike da dokaze ne malom broju fudbalskih zaludjenika koji misle da nije nista posebno ( naravno imaju pravo na svoje jer Barca je za njegovo vrijeme dobila naziv Uefalona, bilo je tu svega...)!
Kada te Bayern zove nikakav Chelsea ili City te ne mogu potkupiti ma kolike astronomske i nerealne novce ti nudili.
Bayern je ipak Bayern :D

I zaista si u pravu kada očekuješ velike derbije između Borussije i Bayerna.
Uz svo poštovanje prema ostalim ekipama i ligama, poslije El Clasica duel između Milionera i Bavaraca biti će
među najvećim u Evropi :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 jan 2013, 22:31

Oj ako kralj bude pomoćnik 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jan 2013, 22:33

effe_sa je napisao/la:@Gero: Zadovoljan si jel dovođenjem Pepa????? :D
Jesam druže. Neću reći da sam skeptičan ili da ne vjerujem u majstorije ovog stručnjaka, ali (kao što ti kažeš - trebaće strpljenja) biće jako interesantno sve ovo pratiti.
Vom Jäger zum Gejagten

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 jan 2013, 22:37

Imam neki osjecaj da Guardiola nece biti toliko uspjesan sa Bayernom koliko sa Barcom, volio bi da grijesim vise nego ista. On je tamo imao vise manje tim sa filozofijom koja se gradila godinama i prenosila sa "koljena na koljeno", imao je dva virtuoza u vidu Inieste i Xavia, solidnu odbranu i Messija. Primjer je Tito, trener kojem je prvi pravi klub Barca i sa kojim realno cuda pravi, a pitanje je da li bi to radio i u nekom drugom klubu. U Bayernu je druga filozofija totalno.
Slazem se sa ovim sto kazu da sumnjaju da ce i u Bayernu biti ta tika-taka, tesko, skoro pa nemoguce.
Ponavljam volio bi da grijesim. U svakom slucaju, dobro dosao Guardiola :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jan 2013, 22:52

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:@Gero: Zadovoljan si jel dovođenjem Pepa????? :D
Jesam druže. Neću reći da sam skeptičan ili da ne vjerujem u majstorije ovog stručnjaka, ali (kao što ti kažeš - trebaće strpljenja) biće jako interesantno sve ovo pratiti.
Da, strpljenja će trebat, ja sam tu realan. Ali optimista sam da će uspjeti. Samo prvi period mora prebrodit.

Kada neko kaže da je Guardiola odabrao manji izazov, tu u potpunosti griješi, jer klupa Bayerna je najvruća u Evropi nakon Realove i možda Chelseajeve. Kod Bayerna i Reala moraš brzo imati uspjeh, a kod Chelsea imaš vlasnika koji je poseban slučaj pa trenere istjeruje kad mu je volja, ili mu se ne dopada igra, ili mu se ne dopadaju trofeji, jer on bi htio perfektnu igru, sve trofeje i apsolutnu vladavinu njegovog tima na terenu.

Ako si željan uspjeha i ako si čovjek koji hoće normalno da zaradi, a da uz to osvaja trofeje, ako želiš da imaš profesionalnog poslodavca, kod kojeg su ljudski odnosi, profesionalnost i poštovanje ugovora svetinja, onda dolaziš i kao igrač i kao trener u Bayern. Ako samo hoćeš brzu lovu, a možda poslije da rizikuješ da ti hebo sve po spisku i stave te ko cuku ispred kapije kluba onda odeš u klub poput Cityja, Chelsea ili sličnih. Ovo što kažem nije usmjereno samo protiv tih klubova, jer u suštini ne gajim ja mržnju ni prema jednom od 2 nabrojana, ali govorim o profesionalosti ljudi koji tamo vladaju i koliko se ti ljudi razumiju u fudbal.

Ovo što neki kažu da je veći izazov i teže trenirat nekog u Engleskoj ili se šale ili su malo pobrkali lončiće u fudbalu, a ja samo kažem da im Bog da lijepe pameti.... :) :) :)
Pa ovaj jedan čovjek, nazovi trener, s tako bogatom trupom, sa 5 najmanje sjajnih ofanzivaca, sa takvim veznim redom ne može da prođe grupnu fazu Lige prvaka i još uvijek je trener. Može li bilo koji trener u Bayernu preživjet ispadanje u grupnoj fazi najelitnijeg takmičenja 2 puta za redom, a da tolike pare baciš kroz prozor
? NIKADAAAAAAAAA.
Preživio je Hitzfeld ispadanje u grupnoj fazi, ali je te sezone osvojio duplu krunu.

Ali zato je uprava razumna kada se u jednoj sezoni ne osvoji titula , a da se pri tome uđe u finale Lige prvaka. Tada se treneru da i dalje šansa. Znači naša uprava uvijek razmišlja glavom, ne da trenerima da joj prodaju ublehe, da je vuku za nos, a u isto vrijeme se ponaša ljudski.

Pep je odabrao Bayern zbog renomea, ugleda, tradicije i visoke profesionalnosti ovog kluba. Kao što njegov menadžer reče, jer je tu najbolji projekat. A zna Pep da će uz njega sjedit Sammer, ta velika persona njemačkog i svjetskog fudbala, taj analitičar i majstor koji zna kako se radi s talentima i koji u fudbalu zna koristit mozak i ima njuh kako koga dovest u klub. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 jan 2013, 23:02

Nekad davno sam napisao da će Guardiola u Bayern a mnogi su rekli da pričam gluposti ili da bi to bilo lijepo i da lijepo maštam ... et došao i taj dan, mrsko mi tražiti post a bilo je krajem ljeta...

Daleko je da se priča o njemu i njegovom djelovanju ali et ... očekujem da protiv ekipa koje igraju na kontre i koje se zatvore sa 10 igrača lopta ne kruži bezidejno i da se čeka dar-mar Ribery-a, brži protok lopte, manje gušenje igre od strane Svajnija, više lopti u prostor od strane Kroosa (koji ima talent za to ali nema kome da preda loptu jer krila Ribery i Robben/Muller su uz samu aut liniju), očekujem Ribery-a il Robbena na lažnoj 9tci (nešto kao Messi) barem u par utakmica da se izgubi ona jednolična igra (raširi protivnika što više a sredina ništa) itd ...

Vidim počele su i priče ko će na klupu ... iz ove perspektive prije će na klupu Gomez i Svajni nego Kroos jer za mene ovaj igrač će biti za Bayern isto što je Xavi za Barcu ... toliko od mene ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 16 jan 2013, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 16 jan 2013, 23:04

tz navodi kako je Pep Guardiola vec naucio njemački jezik

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 jan 2013, 23:08

badstuber je napisao/la:tz navodi kako je Pep Guardiola vec naucio njemački jezik
Sumnjam, mozda nesto sitno jer sto bi ucio ako nije bio siguran da ce Jupp otici odnosno nece produziti ugovor :D
Al haj ga znaj, u svakom slucaju ima jos pola godine.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jan 2013, 23:19

effe_sa je napisao/la: Pep je odabrao Bayern zbog renomea, ugleda, tradicije i visoke profesionalnosti ovog kluba. Kao što njegov menadžer reče, jer je tu najbolji projekat. A zna Pep da će uz njega sjedit Sammer, ta velika persona njemačkog i svjetskog fudbala, taj analitičar i majstor koji zna kako se radi s talentima i koji u fudbalu zna koristit mozak i ima njuh kako koga dovest u klub. ;)
Bravo! U bobu sve pogođeno.

A za ovo drugo što švrljaju razni 'stručnjaci' po forumu, ne pridajem tome neku pažnju (iz više razloga).
Tim je osobama BuLi toliko mala u očima da jednostavno bježe od istine i razumnog razmišljanja. Monopol, apsolutna dominacija, nedostatak konkurencije je uvijek njihov argument. Kada im pokažeš da je liga sa najviše različitih osvajača u prethodnih 10ak godina, onda je to što se Bayern opustio a nije zbog odličnih rezultata koje je ta ekipa pokazala u datom trenutku. :D
Neće da shvate da je svakoj ekipi praznik u godini kada im Bayern dođe u gostovanje i samim tim protivnici se nalože u tolikoj mjeri kao da im je zadnja utakmica u životu.
Ove godine je to Dortmund osjetio na svojoj koži. Odmah drugačiji pristup, više respekta, grublja igra i sve što uz to ide.

Magath je isto tako imao odlične rezultate u ligi, ali ga je neuspješnost na ino - sceni koštala joba.
Normalno da će Bayern težiti da nacionalno vrati primat (i uspjeće ove godine) ali dugoročno oni hoće neku vrstu vladavine i u Evropi.
Neki koraci su započeti (jačanje ekipe, produžetak ugovora svim važnijim igračima, dolazak Sammera i evo sad Guardiole), samo treba ovako nastaviti i uspjeh neće izostati.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jan 2013, 23:27

geronimo je napisao/la:
A za ovo drugo što švrljaju razni 'stručnjaci' po forumu, ne pridajem tome neku pažnju (iz više razloga).
Ma i ja puno manje nego prije, ali et prije su mi neki budili draž za raspravljanjem, a sad ko hoće da shvati, shvatit će, ko neće-živjet će u nekoj svojoj zabludi.
Ja sam jednom objašnjavao ovde, da je teško ljudima na Balkanu shvatit Bundesligu, ne mogu oni shvatit šta je ozbiljno, profesionalno poslovanje, kad je kod nas sve neozbiljno i većinom neprofesionalno nažalost. I ono kod nas je sve povuci , potegni i potroši iznad svojih mogućnosti.... :)

Neki i uslovi i situacija su se u BuLi promijenili. Prije 12 godina kada je Bayern osvojio Ligu prvaka i imao tu čuvenu ekipu u kojoj je svako ginuo za svakog drugačije se poslovalo, nisu se čak dovodila napucana imena i zvijezde. Potrajalo je i poslije to, znaš i sam bili su to veliki transferi, ali ne oni ogromni, drugačije se radilo. Neki BuLi i Bayern vide kroz tu prizmu. A danas se toliko toga promijenilo, Bayernu faktički niko nije više nedostižan.

Međutim, na krov Evrope se popela ona ekipa, a ova ekipa iako je imala uspjeha, treba još da stavi šlag na tortu i popne se na krov Evrope. A dobro znaš i onu : Geld schiesst keine Tore. :) :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 jan 2013, 00:11

Ev Španci pišu 3 godine ugovor, 17 miliona bez taksi ... 22 mil. nudio celski ...

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 17 jan 2013, 00:23

Kod njemca se sve radi po redu i sada beremo plodove tog rada!!
Sjetite se dolaska Gaala,on je odradio jednu vrstu posla od koje Bajern danas ima koristi.
Pa je dosao Jup i donijeo i ubacio svog sistema rada i ojacao zadnju liniju!
Onda se doveo Sammer koji je jedan od najzasluznijih ljudi sto Njemacka repka,bere plodove
mladih talenata!! I taj rad prenosi u Bajern,da uvijek moze bolje. I kada je sve odlicno!!!
A onda na vrh se dovede Pep Guardiola koji ce sve to da zaokruzi i modelira!!

To je znak kako radi jedan gigant kao sto je Bajern,svaka im cast!
I gdje se postuje cistacica jednako kao i neko unutar kluba!!
Jedna zdrava i velika porodica! A to su izjavljivali i fudbaleri!
To bi trebali znati oni koji dugo prate Bayu!!
A za Guardiolu se je znalo i on je davno jos upoznat sa radom kluba
samo se je sada ozvanicilo!!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 jan 2013, 00:34

thulkazal je napisao/la:Ev Španci pišu 3 godine ugovor, 17 miliona bez taksi ... 22 mil. nudio celski ...
nije sve u parama, nesto je i u nogometu.

Bayern je vrhunska momcad koja ce sigurno dobiti dimenziju vise s dolaskom guardiole.Nece to biti tika-taka jer mislim da Pep nece ni pokusavati napraviti od Bayerna nesto sto on nije.Bayern ima vrhunske ljude u struci i poslovaju i to ce im omoguciti jos ovakvih "transfera".Nije vise samo Engleska najomiljenija destinacija, Bundesliga se dize iz sezone u sezonu.Guardiola ce znati s postojecim igracima napraviti sistem, a na ove "i ja bi znao vodit barcelonu" se ne treba obazirat.

Guardiola je dosao u Barcelonu pri raspadanju.Nije bilo ni trofeja niti icega.On je napravio igrace od Xavija i ostalih.On je slozio onakvu igru.A to nekim nikad nece biti jasno.Zato se nadam da ce i s Bayernom ponovit uspjehe slicne onima s Barcelonom i sve najbolje mu zelim.

A dotada neka Juup odradi svoje.Covjek je zasluzio da s trofejima ode u trenersku penziju.Bundesliga je tu, a LP bi bila slag na tortu.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 17 jan 2013, 00:47

A vid' dusmana Bayinih, odma' udarili na kljucnu figuru ovog savrsenog stroja, na Gomez Mariona (jel' 'vako Klarinjo :mrgreen: ). :evil:
Nije Pep lud, zna sta moze taj momak. Jedno je Barca, drugo je Bayern. Ne mora znaciti (a to se i nece desiti) da ce on odmah u Bayern instalirati Barcelonin sistem, da ce se Ribi prebaciti u napad, u sredinu postaviti izraziti tehnicari... Uostalom, Schweini je to fino objasnio. ;)
On ce se prilagoditi Bayernu, a ne Bayern njemu. To i jeste odlika velikih trenera, kakav je sigurno Gvardo (predlazem da se ovaj nadimak i sluzbeno usvoji :mrgreen: ).

Ono sto ja ocekujem je prebacivanje Martineza na stopera. Nijesam siguran, al' mi sve mirise na takav rasplet dogadjaja. :geek:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Barcelonu može voditi i Saša Matić, svakako ono što im crtaju treneri ništa ne mijenja u ekipi. Imaju kostur ekipe koji je dugo zajedno, i ja odgovorno tvrdim da ih i ja mogu voditi.
Barca uopste nije bila toliko dominantna prije njegovog dolaska. On je od nje napravio najbolju ekipu svih vremena. Messi je presao u centralni dio napada, Busquets dobio prednost u odnosu na, tada mnogo razvikanijeg , Mascherana, Pique vracen u Barcu... I jos je mnogo stvari u kojima je Barca evidentno napredovala. Dovoljno je samo pogledati kretanje njihovih igraca danas (i u Pepovo vrijeme) u odnosu na ranije godine.
Ova danasnja Barca je ista ona Gvardina Barca, a Rijkaardova je ipak par nivoa ispod. ;)

I da, preuzmi je nemam nista protiv da vidim naseg covjeka na klupi takvog kluba. :)

thulkazal je napisao/la:Ev Španci pišu 3 godine ugovor, 17 miliona bez taksi ... 22 mil. nudio celski ...
Ma mora da je sve ovo neka greska, gdje ce Bayern s Englezima. Ma nece niko u Bundes. :twisted:

I da, umalo da zaboravim...
GAL je napisao/la: MNOGO SMO ALI BAS MNOGO JAKI
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Klare

Post Postao/la Klare » 17 jan 2013, 00:53

thulkazal je napisao/la:Ev Španci pišu 3 godine ugovor, 17 miliona bez taksi ...
Trunkice deblji džep nego li ima Jupko, prava stvar, jedan najnormalniji ugovor ;) ,
a odbijeni veći novci još više pokazuje na njegovu ličnost,
s ovim je definitivno porastao u očima i najvećim skepticima.

Svaki klub ima svoj sistem,
to čovjek ne može promijeniti,
recimo današnji Bayern se uopšte ne razlikuje puno od prijašnjih generacija,
samo su uvedene sitne novine,
tako i Barca, Juve, Mančo, Arsenal,
to je takva igra uzgajana sa mentalitetom ljudi i kulturom tog podneblja.
Isto sad da Bavarci, ili Katalonci mijnjaju svoje običaje,
ne može tako, civilizacija je to, zato nogomet vuče duboke korijene, dublje nego li neko može shvatiti,
toliko je faktora nevezanih za fudbal prisutno u ovoj igri, i zbog toga je ova igra toliko popularna,
no ljudi teško shvate, a evo ja došao do minuta svoje inspiracije. :D

Bayern je formirana ekipa, može tu uletiti pokoje osvježenje, neka izmjena,
ali ovo je zreo čovjek(bayern)u godinama da čini ono najbolje,

zar ćemo o pojačanjima :? , jopet :( , ohanite, ohanite.

ps:Zdravo Harelsone, stihovi su dušu za potpisa dali :D , evo tačno da bih te sada nagradio sa još tri mjeseca u društvu ljudi. 8-)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 jan 2013, 01:09

Kad sam rekao da su Schweini i Kross dizelasi, nisam mislio na to da su oni losi igraci.
Cak naprotiv, to su dvojica veoma dobrih igraca a Tony kao igrac moze samo jos vise napredovati.
Vise sam mislio na to da Guardioli ipak treba neko brzi, tehnicki dotjeraniji, pokretljiviji, eksplozivniji i fudbalski inteligentan igrac.
Naravno to ne znaci odlazak pomenute dvojice nit bi Guardiola to uradio, nit bi mu dopustili.
Ali dovodjenjem npr. Isca, Bayern se samo moze pojacati.

Zatim vezano za Gomeza.
Niko ne moze osporiti njegovu klasu za postizanje golova.
Jeste sidras i igrac 16-terca, ali kao takav je jedan od najboljih .. ako ne i najbolji.
Isto tako je i krampa izvan 16 :mrgreen:, a Guardioli ne odgovaraju takvi.
Dal' ce ga Bayern prodati ? Uvjeren sam da nece, ali nesto ce se morati mijenjati.
Vjerovatno ce biti dosta rotacija i utakmica u kojima Mario nece biti starter.

Takodje ne znam sta ce biti sa Mandzom i Pizzarom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.