M4kaveli je napisao/la:Opa.
Bavarska masina ce sada izgledati jos mocnije.![]()
Vjerovatno ce Guardiola zeljeti da osvjezi vezni red jer Schweini, Gustavo i Kross su dizelasi i igraci koji ne odgovaraju njegovom sistemu igre.
Ne kazem da ce ih prodati ( nit on to moze ), ali da ce dovesti nekog novog, to sigurno hoce.
Mozda mali Isco da dodje ili Iker Muniain.
ACHTUNG !
Pep nije preuzeo City,Zenit,PSG,Chelsea i sl.,pa da mu vlasnici kluba kupuju igraca za kojeg mu se prohtije.
Bayern je dosao do ovdje gdje jeste zato sto u Bayernu postoji odredjen sistem kojim se gradi ekipa.
Bayern ne kupuje igraca nekog tipa,a da vec ima 2-3 u timu istih.
Mozda cu nekima biti smijesan sa sledecim ili cu napraviti neku izvalu,ali po meni je glupost npr. dovoditi nekog Modrica u tim,ako tu vec ima Ozil,ili Nasrija,a imas Silvu u timu.
Klupa u Bayernu se sigurno nece gomilati i ako na sledecem prelaznom roku bude dolazaka,toliko isto ce biti i odlazaka.
Tika-taka?
Nemojte biti smijesni.To ni jedan klub osim Barcelone ne moze igrati,a da pri tome ostvaruje onakve uspjehe.
Za tako nesto ne treba imati samo vezni red,vec i napad i odbranu.
Spominje se Neymar kojeg sam prije neki dan u sali povezao s Bayernom ako dodje Guardiola,jer je Neymar izjavio da bi volio raditi s njim,ali mislim da se Bayern dovoljno zadovoljio s neisprobanim igracima iz Juzne Amerike i da nece opet raditi slicne eksperimente.
Mozda Neymar nije samo showman na terenu,za sto ga ja smatram,ali ne vjerujem da ce se isti prikljuciti Bayernu.
Neki vec pisu kako ce Ribery preci u sredinu,a Kroos onda gubi mjesto i slicne stvari,to samo pokazuje koliko ne pratite Bayern.Kroos sigurno ne gubi svoju poziciju,maestralno je odigrao ovu polusezonu,malo kocio na pocetku,ali odjednom bum i podigao je formu na neki totalno drugi nivo.
U Bayernu najvise vole domace-Njemacko,a jos ako je njihov,Bavarski,proizvod....nema sanse da ode !
Pogledajte samo golove ovog momka u ovoj sezoni:
[youtube][/youtube]
Iskompleksiranim osobama od strane Pepa ne treba se ni truditi da se objasni da je on izvrstan trener,a na zabare koji omalovazavaju odluku Pepa da preuzme Bayern se i ne treba obazirati,sigurno je da boli sto ce Seria A duuuugo,duuuuuuuugo vremena gledati Bundesligi u ledja

Kvalitet Gomeza se opet osporava,pricajte sta hocete,ali njegov kvalitet je neosporan.
Moze se dati 5-10 golova u sezoni na srecu,ali 50

Treba imati njuh za takvo nesto,a Gomez ga sigurno ima.
Ali ako ce Pep mijenjati Gomeza za nekoga drugog,neka ga zamijeni za Falcao-a

Puno je kombinacija u opticaju,ali treba se prizemljiti i shvatiti da smo tek na pola sezone,Pep preuzima Bayern tek za 7 mjeseci,a mi se borimo jos uvijek na sva 3 fronta.