Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Magican
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Magican » 16 jan 2013, 22:37

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0324_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 16 jan 2013, 22:40

vedofeelgood je napisao/la:koliko smo bolji bez ublehaša artete

kasnije ide opsirnije misljenje o utakmici
Cuj ublehas osoba koja je prosle godine jedna od najzasluznijih za poziciju lige prvaka. Jos plus jedan od najvecih radnika u timu. To sto ne igra svoju poziciju ne mora znaciti da ne zna igrati, cak sta vise slalazi se za korist tima i defanzivno. Stavi ga na ofanzivnijeg centralnog veznog pa pogledaj razliku.

Jackie bez dileme danas pokazuje o kakvom se igracu radi i koliko je falio ovom timu, na ovoj ofanzivnijoj poziciji moze uraditi cuda. Veliki igrac i buduci kapiten. Coquelin je danas isto tako jako dobro odradio posao i defanzivno i ofanzivno, sigurno i wengerova dilema zbog ceka i oklijeva da kupuje defanzivnog veznog. Treba momku dati sansu, trud je ogroman prisutan.
Nakon svega odgledanog, treba nam neki igrac koji ce se snaci u sesnaestercu i zavrsiti one silne sanse, a sada uz trud i rad poput jacka ocekivati da se izvuce maximum iz ove sezone.
Victoria Concordia Crescit.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 jan 2013, 22:44

Uz jedno ubitačno desno krilo i pravog napadača kojem ne treba 7 zicera za gol mislim da možemo izborit Top 4.

Priča se da je klub dans poslao ponudu od 30 miliona funti za nekog igrača. Mozda je to ona senzacija o kojoj je govorio Geoff koji je inače uz Jamieja najpouzdaniji insider. Sad prepuštam vama da maštate o kojem bi se igraču moglo radit, ja pojma nemam fakat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 jan 2013, 22:47

Ja sam govorio i govorim da Jack mora igrati ofanzivnije, da Isco ne treba, i da je ovaj bolji igrac. Jednostavno gledas covjeka i kontas sad ce izgubiti loptu a on prodje jednog, dvojicu pa cak u ovoj utakmici i trojicu igraca. Samo treba cesca ici na konkretniju zavrsnicu odnosno sut. Ako ovako nastavi biti ce jedan od najboljih ofanzivnih veznih koje je svijet vidio. Moze stici Zidanea(koji je meni najbolji AMF koji je igrao fudbal). Nadam se da ce ga i Wenger ispostovati kako pozicijom tako i saigracima, da ce imat sa kim da igra, bilo bi steta da bude kao Gerrard(nista lose ne mislim, ali je zasluzio vise titula).

Ne znam kako se mozete zaliti na ovu utakmicu. Nismo imali srece, a i uz to Walcott je bio glup(kao i inace). Giroud ne daje golove, ali zato asistira, a iskreno to je jednako bitno, jer na kraju krajeva Arsenalu se broji taj gol, a asd ko ga je zabio a ko asistirao to je najmanje bitno. I on ucestvuje mnogo u Arsenalovim golovima tako da mu se nema sta reci.

I nemojte srati za Ramseya, dobio je povuceniju ulogu, i fino je odigrao, cak je imao taj jedan lijep pas za Walcotta. Bezveze se poteze prica o njemu svaku utakmicu.
Celik!3,2,2.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 jan 2013, 22:50

Neki moj rezime utakmice.

Sto se tice odbrane ona je cijele sezone nesigurna.Pero spor igrac ali sa dobrim postavljanjem.Vermalen u znatnom padu forme,ni sjena onog igraca od sezonu dvije.

Sagna se lagano dize,odig'o je ovu utakmicu bolje nego prethodne.
Sto se tice Gibbsa on lagano dize formu i bolji je iz utakmice u utakmicu,odlican je u napadu.Nasa buducnost.

Sto se tice veznog reda,on je veceras izgledao enermno bolji nego u utakmicama kad smo bili primorani da gledamo Artetu i Ramsya.
Kokelan odigrao odlicnu utakmicu kao i efendija Diaby.Mog'o bi nam biti veliko pojacanje ako ga zdravlje posluzi.
Cazorla je zasluzio klupu,ocajno igra i treba ga zamijeniti sa Oxom

Sta reci za Jacka?Covjek je majstor,najbolji igrac Arsenala.Momak sa mudima,koji igra preinteligentno,novi vodja Arsenala i Engleske reprezentacije.Jedva cekam seljedecu utakmicu da ga gledam.

Walnut,sta reci.Nema glupljeg igraca na svijetu od njega a sa vise potencija(lazem ima Gervinho :mrgreen: )
Giroud za mene los,jer njegov je zadatak da daje golove,napadac je.Ima pet situacija,svih pet fuli.Ne valja nikako.
1946

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 jan 2013, 22:54

@agb

ajd da je giroud bio indisponiran ovu utakmicu, ili los pa da je asistirao onda ne bi mogo nista progovorit. Ovako se vidi da covjek ulaze dosta snage, bori se, trci, ali dzaba kad je fulao dosta puta.

vezni red dominantan, ko god je bio u posjedu lopte imao je kome uputiti pas, a ne ko u prethodnim utakmicama da se nabija lopta. dosta igraca koncentrisano na sredini terena, to je Arsenalov stil. Zao mi samo sto Poldi i Ox nisu dobili priliku..

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 16 jan 2013, 22:55

Marsal je napisao/la:Uz jedno ubitačno desno krilo i pravog napadača kojem ne treba 7 zicera za gol mislim da možemo izborit Top 4.

Priča se da je klub dans poslao ponudu od 30 miliona funti za nekog igrača. Mozda je to ona senzacija o kojoj je govorio Geoff koji je inače uz Jamieja najpouzdaniji insider. Sad prepuštam vama da maštate o kojem bi se igraču moglo radit, ja pojma nemam fakat.
Vidio sam da se spminje Cavani navodno, al' sad, mastat je jedno. Dosta ih pise oko toga, ali i ako je poslana ponuda, upitno je da li ce otici u januaru.
Victoria Concordia Crescit.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 jan 2013, 22:56

od cazorle krenula akcija za gol

Vermelen upravo suprotno. Siguran je kapitenski u ono što radi. Ne pravi više glupe greške i igra dosta sigurno. Mert svu sporoću nadoknađuje nevjerovatnim čitanjem igre. Mislim da ima ubjedljivo najviše presijecanja lopti
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 jan 2013, 22:58

Ne znam, ja sam zadovoljan igracima dok Arsenal pobjedjuje. Pozicije su potpune nebitne, iako bi po tom nekom redosljedu Jack trebao asistirati a Giroud zabijati, ali isto je, ne racuna se dva ako Giroud zabije, racuna se za Arsenal, a sto se toga tice nek i Wojo bude najbolji strijelac ako ce Arsenal biti efikasna ekipa.
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 jan 2013, 23:02

kapiten polako dize formu, imao nekoliko finih reakcija veceras, kao i protiv Citya.
Kad se sjetim izjave Guardiole, da imajo oni u omladinskoj skoli na izvoz igraca kao Jacky :lol: :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 jan 2013, 23:03

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam, ja sam zadovoljan igracima dok Arsenal pobjedjuje. Pozicije su potpune nebitne, iako bi po tom nekom redosljedu Jack trebao asistirati a Giroud zabijati, ali isto je, ne racuna se dva ako Giroud zabije, racuna se za Arsenal, a sto se toga tice nek i Wojo bude najbolji strijelac ako ce Arsenal biti efikasna ekipa.
Slazem se s tobom djelimicno.Jer samo spominjanje Arsenala iziskuje najbolji fudbal na svijetu,uz prave poteze,akcije i golove.
1946

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 jan 2013, 23:04

Marsal je napisao/la:Ohhhhh Jack Wilshere, your the love of my life,
Ohhhhh Jack Wilshere, I'd let you shag my wife!

slika
Samo da ga povrede zaobiđu,igračina 8-) .

Gledajte taj lucidni pas Girouda :mrgreen: .
Zadnja izmjena: Zodiac, dana/u 16 jan 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 jan 2013, 23:04

Marsal je napisao/la: Priča se da je klub dans poslao ponudu od 30 miliona funti za nekog igrača. Mozda je to ona senzacija o kojoj je govorio Geoff koji je inače uz Jamieja najpouzdaniji insider. Sad prepuštam vama da maštate o kojem bi se igraču moglo radit, ja pojma nemam fakat.
Moji izvori mi javljaju da je Benzema u pitanju. Sutra bi se trebalo vise znati. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 16 jan 2013, 23:06

Jack je jednostavno rusitelj protivnicke igre, steta fali mu neko u napadu, jos da je Cesc ostao......ovdje fali jedno krilo tu sam za da se ja pitam Mertens bio idealan, kopija Hazarda samo nesto stariji, da negledamo Poldia i Gerva vise tu, i jedan DM rusitelj da presijeca napade protivnika i da slobode kreativnom dijelu tima.
Nama bi legao napadac poput Rooneya, taj tip Jacku odgovara da grnu kroz sredinu.
Po mom misljenju Ox-a bio bilo u Jacka stavit u sredinu zajedno a Caz.na krilo.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 jan 2013, 23:06

cuj, njegovi izvori :lol: :lol: a jesi kralj Bgm

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 jan 2013, 23:08

Greivis je napisao/la:
Marsal je napisao/la: Priča se da je klub dans poslao ponudu od 30 miliona funti za nekog igrača. Mozda je to ona senzacija o kojoj je govorio Geoff koji je inače uz Jamieja najpouzdaniji insider. Sad prepuštam vama da maštate o kojem bi se igraču moglo radit, ja pojma nemam fakat.
Moji izvori mi javljaju da je Benzema u pitanju. Sutra bi se trebalo vise znati. 8-)

Kakav si na FM-u :) ?

Vermaelen se lagano dize..3 puta je imao taj sigurni start pri kojima je izbijao loptu igracima Swansea.
Zao mi sto Ox nije igrao i Andrei :)

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 16 jan 2013, 23:13

Eh ovako. Ne bih da smaram plaho, ionako sam vjerovatno dosadan sa postovima dok utakmica traje, pa eto od iduce utakmice mojih postova nece biti za vrijeme iste, nema potrebe za tim, samo se grijesim dzaba.

Sto se ove utakmice tice, najbolje je naravno sto smo prosli, ne bih zelio razmisljati sta bi se pricalo ovdje o profi da se nije prošlo večeras :roll: . Šta treba još pozitivno izvuci iz ove utakmice, je da smo vidjeli gotovo sve naše nedostatke. Ima ova ekipa ogromnog potencijala samo treba ocigledno raditi dosta jos.

Prvo - Tehnika kod nekih igrača strašno loša, katastrofalna u pojedinim trenutcima, pronaci ce se ti pojedinci, to se podhitno mora popraviti, pa jbt, ko da su ih u omladinskoj skoli ucili samo da znaju dodati kako treba, cccc :roll:

Drugo - Realizacija se mora popraviti podhitno, dobro Giroud se trudi i asistira i to sve, i mene fakat ne zanima hocel gol dati Giroud ili Manonne ili Bendtner dok god ARSENAL pobjedjuje ! A znam da moze lik dati golova bruku, samo da loma poradi na sebi eto, samo malo mu treba i to je to, nista vise.

Trece - SRECE nemamo ni sekunde. Pa majka mu stara, trebali smo ih dobiti 3-0, 4-0 ko od šale, al eto hajd, stvarno treba reci Diabyiju hafizu da sta prouci, da izvede ovu ekipu na hajr :mrgreen:

Nisam htio pisat o Walcottu nista lose vise, samo znam da sam nakon ovoga večeras PROTIV njegovog potpisivanja ugovora ! :arrow:

O Jacku sam rekao sve u mom potpisu ! 8-)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 jan 2013, 23:16

Bitna pobjeda, da se Jacku digne moral, a walcott da se opameti..treba sebe covjek zapitat sta on misli trazenjem vece plate i ugovorom?

btw. dobar arsenal avatar, nasao na netu :

slika

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 jan 2013, 23:19

AA23 je napisao/la:
Greivis je napisao/la: Moji izvori mi javljaju da je Benzema u pitanju. Sutra bi se trebalo vise znati. 8-)
Kakav si na FM-u :) ?
Odlican. Doduse, nisam igrao 12-tku i 13-tku. Zasitio se valjda. :lol:

Tacno neko rece, bolje to izgleda bez Artete. Lopta puno brze kruzi. Nadam se da ce protiv Chelsea izaci istih prvih IX, uz zamjenu Walcott-Chamberlain. Pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Vrijeme je da Giroud proradi. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 jan 2013, 23:21

Mislim da je Cazorla razlog da je veceras lopta brze kruzila :) Nije igrao u sredini i nije imao toliko prilike da mrljavi loptu.
Raduje me, sto smo si malo digli moral pred tekmu sa CSKAom, a oni propustili vodstvo od 2:O protiv svetaca
:mrgreen:

COYG!
laku noc and happy new year

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.