Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Naklonite se velikom Jacku
Zadnja izmjena: Head, dana/u 16 jan 2013, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
1946
jackyyyyy oplodi mi sestru kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- ahmed96lfc
- Kontakt:
hajde topnici drago mi je da ste dobru igru krunisali golom,....zaista ako postujem tim iz Engleske postujem Arsenal 

Jack mora i golove davati. 
Treba sad opaliti par samara ovim tarabama u napadu.
IN JACK WE TRUST
(Arsene mrs vise i ti i tvoje tarabe)

Treba sad opaliti par samara ovim tarabama u napadu.
IN JACK WE TRUST
(Arsene mrs vise i ti i tvoje tarabe)
Giroud asistiro

Braco jack doktore . Kakav igrac boze dragi koji samo majstor, usudit cu se rec da ima potencijal bit bolji od cesca, nadam se samo da ce te ga uspjet zadrzat i da ga necete prodat ni za kakve pare svijeta ovo je nesto ne vidjeno pre pre pre preddddddobar momak ....
BvB Echte Liebe !!!
- Rockefeller
- Kontakt:
A asistent je?

mjenjaj wengeru glupane, imas jos 2 substitusna
Profesor je napisao/la:jackyyyyy oplodi mi sestru kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ne bi boljeg zeta našo sigurnoProfesor je napisao/la:jackyyyyy oplodi mi sestru kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dobar je profa, marsal je prekuco
.
Koja ono taraba reče da Jack nikad neće izrast u igrača extra klase. Ustvari i bio je u pravu, on je to već.
Ja se samo čudu čudim šta su ovi ljudi sve uspjeli promašit, i još da sam upratio posle one prečke samo jedan šut swansee. Kakva domanicaju u vezi kad imaš momka poput kokelana

Koja ono taraba reče da Jack nikad neće izrast u igrača extra klase. Ustvari i bio je u pravu, on je to već.
Ja se samo čudu čudim šta su ovi ljudi sve uspjeli promašit, i još da sam upratio posle one prečke samo jedan šut swansee. Kakva domanicaju u vezi kad imaš momka poput kokelana

Vođa zna.
Dobro je bilo kakva pobjeda, ali sam konto da cemo kiksati na kraju..JW .10 is the best...
- vedofeelgood
- Kontakt:
koliko smo bolji bez ublehaša artete
kasnije ide opsirnije misljenje o utakmici
kasnije ide opsirnije misljenje o utakmici
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Tačno se vidilo da Sanji fali krilo, čovjek je cijelu tekmu držao sam desnu stranu.
ajmo sad smirite se, ipak je to swansea
ja ne kontam zasto Wenger ne mijenja. Ima 2 zamjene, vodimo 1:0, 91minut a on nista.
Ja za Crapseya cuo nisam otkad je usao
Impresioniran sam najboljim igracem Arsenala. Zasluzuje mjesto na mome avataru... Žirokopter los, al ipak asistencija

Impresioniran sam najboljim igracem Arsenala. Zasluzuje mjesto na mome avataru... Žirokopter los, al ipak asistencija

Niko to neshvata sto je tako postupio, ali sve u svemu je dobro profa.., avatar grmi.../šljosti....Profesor je napisao/la:ja ne kontam zasto Wenger ne mijenja. Ima 2 zamjene, vodimo 1:0, 91minut a on nista.Ja za Crapseya cuo nisam otkad je usao
![]()

zar je bitno ? pobjeda je pobjeda. prolaz je prolaz. nema tu priče. Normalno da je svima drago kakvog igrača imamo u timu. i koje uživanje je momka gledat. I daleko od toga je da je to jedan swansea. Ekipa sa neugodnim igranjem fudbala, i sva sreća pa smo igrali visok presing. a normalno da smo igrali tako sa onakom vezom. Najbolja opcija za sad je onakav stil igre. Samo da se walcott i Giroud malo uozbilje i sve za 10.Edin.- je napisao/la:ajmo sad smirite se, ipak je to swansea
@profesor. zar nisi primijetio lijepu loptu za sagnu od ramseya. uradio je ono za šta je bio zaslužen i nema se ko žalit na njega
Vođa zna.
Jest pobjeda bitna, ali ako to igraci ne shvate dzaba im sve. puno puta su pobjedjivali pa nikako da psihicki shvate da mogu igrat i protiv vecih, jacih ekipa.
O Jacku ne treba trosit rijeci, momak pokazuje sve ono sto imaju vrhunski igraci. Ikona kluba ce da bude, veca od svih.
i slazem se sa tobom, uz ovakvu ozbiljnost u veznom redu, i jednog vrhunskog napadaca, mi bi pobjedili 4:0 minimalno. Koliko su sansi upropastili Giroud i Walott, al hajd, dobro je i ovo.
O Jacku ne treba trosit rijeci, momak pokazuje sve ono sto imaju vrhunski igraci. Ikona kluba ce da bude, veca od svih.
i slazem se sa tobom, uz ovakvu ozbiljnost u veznom redu, i jednog vrhunskog napadaca, mi bi pobjedili 4:0 minimalno. Koliko su sansi upropastili Giroud i Walott, al hajd, dobro je i ovo.
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 16 jan 2013, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
Ohhhhh Jack Wilshere, your the love of my life,
Ohhhhh Jack Wilshere, I'd let you shag my wife!

Ohhhhh Jack Wilshere, I'd let you shag my wife!

Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 16 jan 2013, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.