Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

hanniz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la hanniz » 16 jan 2013, 17:51

http://sulia.com/lfcts/f/22d02488-0c8a- ... 5390fa0ed4" onclick="window.open(this.href);return false;

Znači, ne vjerujem. :lol:

Ja mislim da će sve ostati samo na špekulacijama oko Sneijdera i da će još samo Ince doći do kraja prelaznog roka.
Zadnja izmjena: hanniz, dana/u 16 jan 2013, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 16 jan 2013, 17:55

A kod nas se ne zna koji je ljepši u ekipi. :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 16 jan 2013, 18:08

neurofunk je napisao/la:A kod nas se ne zna koji je ljepši u ekipi. :lol:
Henderson i Carroll macani i po :P

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 16 jan 2013, 18:10

Zodiac je napisao/la:Nikad nisu mogli zajedno u eng. reprezentaciji pa nebi ni u Liverpoolu.
ne bi ni ja volio,sta ce nam kad ima 35 god.,jos snajder i ja zadovoljan sa ovim januarom,ako smo u mogucnosti dovest inca,a ako nismo neka jos malo igra u blackpoolu
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 jan 2013, 18:24

Zaboravili ste vječitog zavodnika Carraghera :mrgreen: .

Mislim da i od Incea nema ništa,previše se to odužilo da je trebao doći doša0 bi dosad,ne mogu se dogovarat 3 mjeseca :roll: .

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jan 2013, 19:12

hanniz je napisao/la:http://sulia.com/lfcts/f/22d02488-0c8a- ... 5390fa0ed4

Znači, ne vjerujem. :lol:

Ja mislim da će sve ostati samo na špekulacijama oko Sneijdera i da će još samo Ince doći do kraja prelaznog roka.
E ne vjerujem :oops:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 jan 2013, 19:20

Da bi još jedno krilo,ali i ako ne dođe,nema veze.
You'll never walk alone.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 jan 2013, 19:44

Upravo pročitah,neka fb stranica objavi da je Liverpool stupio u kontakt sa Ben Arfom ,sumnjam ali eto.

Predobar igrač ali i prečesto povrijeđen.

ahmed96lfc
Kontakt:

Post Postao/la ahmed96lfc » 16 jan 2013, 19:50

ozbiljno se pregovara sa SNEIJDEROM,samo je pitanje sta ce bit od toga....da nam on dodje ja bih bio i prezadovoljan sa ovim prelaznim rokom

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 jan 2013, 20:09

E da mi je znati sta sad Rodgers misli,nadam se da mu je onaj mali Hodzic reko za forum pa mu cita sta pisemo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jan 2013, 20:25

Ma kakav Sneider, ne vjerujem u njegov dolazak. Ali naravno da bih volio.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 16 jan 2013, 21:03

Wayne Veysey @wayneveysey
Liverpool step up Sneijder pursuit as he stalls on Galatasaray, by @gstobart. His info is absolutely spot on.

Difficulty in sining Sneijder is not so much the transfer fee but the wages. He wants £5million-a-year net of tax.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jan 2013, 21:11

nummaLFCŽ je napisao/la:
Liverpool step up Sneijder pursuit as he stalls on Galatasaray, by @gstobart. His info is absolutely spot on.

Difficulty in sining Sneijder is not so much the transfer fee but the wages. He wants £5million-a-year net of tax.
Znači 100k funti sedmično neto? Pa bruto plata bi mu bila preko 200k, a ne znam da iko u ligi ima toliku platu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 16 jan 2013, 21:12

Carlo je napisao/la:
nummaLFCŽ je napisao/la:

Znači 100k funti sedmično neto? Pa bruto plata bi mu bila preko 200k, a ne znam da iko u ligi ima toliku platu.
Ima Yaya Toure čini mi se. :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 16 jan 2013, 21:23

Sneijdera cemo dovesti samo ako pristane da dodje za upola manje od ovih 5 miliona godisnje sto se spominje, a to bi Liverpool opet kostalo 100k funti sedmicno.
Tako da od njegovog dolaska nema nista, to se moze sa sigurnoscu reci.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 16 jan 2013, 21:27

Zodiac je napisao/la:Upravo pročitah,neka fb stranica objavi da je Liverpool stupio u kontakt sa Ben Arfom ,sumnjam ali eto.

Predobar igrač ali i prečesto povrijeđen.
Hatem Ben Arfa Admitting Being Interested With Liverpool
Hatem Ben Arfa has indicated he would like to leave Newcastle United to join a bigger club.

The French winger has previously turned down offers from other Premier League clubs but feels it is now the right time to move on according to comments he made in beIN Sport.

"I am interested by Chelsea, Arsenal and Liverpool. Today, these clubs are over Newcastle," Ben Arfa said.

"During the summer, there was contact with Chelsea. But I wanted to stay in Newcastle.

"Whoever tasted England, it's hard to go elsewhere. There is everything to be happy.”
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 16 jan 2013, 21:30

nummaLFCŽ je napisao/la:Sneijdera cemo dovesti samo ako pristane da dodje za upola manje od ovih 5 miliona godisnje sto se spominje, a to bi Liverpool opet kostalo 100k funti sedmicno.
nista nije ne moguce,ne dajemo mi te pare iz svog djepa,ako zele rezultate,moraju davati lovu(takvo vrijeme je doslo)
ako dovede snajdera il ben arfu IN BRENDAN I TRUST
Zadnja izmjena: youngredcomps, dana/u 16 jan 2013, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 jan 2013, 21:31

Bolji od svih naših krila zajedno ,šteta što muči muke s povredama,šteta.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 16 jan 2013, 21:35

Snajder bi radije u Liverpul nego u Istanbul
Holandski fudbaler i član milanskog Intera Vesli Snajder istakao je da bi radije prešao u Liverpul nego u Galatasaraj, prenosi Gazzetta dello Sport. Holanđaninu na leto ističe ugovor sa "neroazurima", pa on slobodno pregovara sa potencijalnim novim saradnicima.

Menadžer "redsa" Brendan Rodžers ne krije da bi voleo u svom timu da vidi Snajdera, jer mu na sredini terena nedostaje baš takav igrač, ali Liverpul, za razliku od Galatasaraja, nije poslao zvaničnu ponudu u Milano.

Snajder je došao u Inter 2009. godine iz madridskog Reala, a ove sezone nije dobijao preveliku minutažu u timu Andree Stramaćonija.
Mislim da je snajder nas 99%,onih ostalih 1% ide tottenhamu. :mrgreen:

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 16 jan 2013, 21:37

youngredcomps je napisao/la:
nummaLFCŽ je napisao/la:Sneijdera cemo dovesti samo ako pristane da dodje za upola manje od ovih 5 miliona godisnje sto se spominje, a to bi Liverpool opet kostalo 100k funti sedmicno.
nista nije ne moguce,nedajemo mi te pare iz svog djepa,ako zele rezultate,moraju davati lovU(takvo vrijeme je doslo)
ako dovede snajder il ben arfu IN BRENDAN I TRUST
Ali stvar je u tome sto on zeli 5 miliona godisnje bez poreza, sto je skoro pa 200k funti sedmicno. Liverpool nema te pare.

Ovo iznad sto sam napisao je najbolja moguca opcija, na koj Sneijder ne bi pristao gotovo sigurno.
A Galatasaray je sto se toga tice u puno boljoj poziciji, jer je u Turskoj dosta manji porez, tako da je vjerovatnije da ce mu oni ponuditi sta zeli i da ce tamo preci.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.