Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
eto zašto,sd je promasio sto bi ramsey zabio čak xD
- Rockefeller
- Kontakt:
Utakmica skoro Wilshere protiv Bartleya. Sve pomena važno na utakmici su radili ova dva igrača. Ostali marginalno.
lolcottu bi mnog pozavidili njegove ubacaje 

Aarone
Sta je to on radio tih 8 godina?
Sta je to on radio tih 8 godina?
- Marsal
- Kontakt:
Slažem se, treba imati talenta pa ne napredovati mrve u karijeri 8 godina. Walcott molim te ne potpisuj ugovor i napusti nas, molim te flopino ona precjenjena engleska.AaronRamsey je napisao/la:Ne znam kako mozete tako srati po walcottu koji je zaduzio broj 14 i ako ode tesko ce neko ponovo uraditi ono sto je on radio uspjesno evo vec 8 godina
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
da oće Aršavin uć,da ubaci koju kvalitetnu xD
- Marsal
- Kontakt:
E moj kapitenu glupane jedan, on nju puca po zemlji umjesto da je zakuca ispod prečke. 

- vedofeelgood
- Kontakt:
nekad imam osjecaja da ovim našim stave loptu na liniju gola da bi oni nešto uspjeli iskomplikovati od takve situacije 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
+1
Mozart
Mozart

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

al najsmiijesnije je to, sto je sudija mislio da nitko ne moze biti toliko glup da sam sebe sj-ebe, pa mu svirao faul
dajte ljudi nabacite koji kvalitetan link, mojne biti ganci

Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 16 jan 2013, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Cazorla flop
Giroud flop
Walnut flopina.
Jack i Kokelan jedini vrijedni pomena,ne zbog nekog lijepog poteza nego sto momci igraju srcem.
Giroud flop
Walnut flopina.
Jack i Kokelan jedini vrijedni pomena,ne zbog nekog lijepog poteza nego sto momci igraju srcem.
1946
walcott i nevidljivi zidić
dafuq?
sviđa mi se sreda, dominatna je zato što neko nešto radi osim wilshere-a . Majko draga koja je ono igračina. Ne do Bog stavit sa njim da igra npr fabregas
edit: head. kako nekog možeš nazvat flopom prvu sezonu? Torres se naziva flopom i tako ti, il walcott sve češće. Al Girouda koji dolazi iz jedne 5x slabije lige, i vi od njega da čini dar mar po terenu. Ne valja vam razmišljanje

sviđa mi se sreda, dominatna je zato što neko nešto radi osim wilshere-a . Majko draga koja je ono igračina. Ne do Bog stavit sa njim da igra npr fabregas

edit: head. kako nekog možeš nazvat flopom prvu sezonu? Torres se naziva flopom i tako ti, il walcott sve češće. Al Girouda koji dolazi iz jedne 5x slabije lige, i vi od njega da čini dar mar po terenu. Ne valja vam razmišljanje
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 16 jan 2013, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam ko je u ovoj situaciji isp'o gluplji, sudija ili Lolcott?QUARESMA 18<<< je napisao/la:

Majkemi svejedno mi ako ispadnemo, ama nema teoretske šanse da osvojimo trofej pa makar od ovog trenutka pa sve do finala dobivali drugoligaše, trećoligaše i četvrtoligaše.
Kako sada stvari stoje, ispade de je sreca sto ljudi ne igraju u najjacem sastavu.
Ima malo puno reklama koje se moraju gasiti, kvalitet nije cemu ali LINK JE DOBAR!
http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=i ... &ci=8&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima malo puno reklama koje se moraju gasiti, kvalitet nije cemu ali LINK JE DOBAR!

http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=i ... &ci=8&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
joj wengera hahahahahahah nikako da rijesi problem

Joj malo je reć serete sa tim imamo sreće. pa osim one prečke nisu imali konkretan šut, a i ona prečka nije nešto bilo pretjerano opasno. Stvarno ste da Bog sačuva
Vođa zna.
Je l' ono Walcott hoće da igra špica?
I, reče Profa da je bilo Giroud ili Ba! E pa, zayeb'o si se, Arsene. Ba postiže golove od kako je doš'o. Evo ga upravo zabi Southamptonu!
Kako nas nije sramota tražiti novog veznjaka pored igrača kao što je Coquelin. Ali, tražiti novog napadača pored flopčine kakav je Giroud, to je svakako opravdano.

I, reče Profa da je bilo Giroud ili Ba! E pa, zayeb'o si se, Arsene. Ba postiže golove od kako je doš'o. Evo ga upravo zabi Southamptonu!
Kako nas nije sramota tražiti novog veznjaka pored igrača kao što je Coquelin. Ali, tražiti novog napadača pored flopčine kakav je Giroud, to je svakako opravdano.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.