FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovaj Željo bez Amara bi bio u sredini tabele. Tako je bilo nakon njegovog odlaska, tako bi i sad bilo. Amar posjeduje mnoge druge kvalitete osim trenerskih i zato je uspio ono što drugi nisu mogli. Također i meni se zna desiti da za vrijeme utakmice pomislim da je trebao ovako ili onako, ali kad se malo presaberem shvatim da bi bez njega sve nizbrdo krenulo.
To apsolutno svi shvatimo i apsolutno ne postoji niko ko je na bilo koji nacin protiv Amara.A neko pokusava ovde da dijeli sve nas na podanike i pljuvace,sto je notorna neistina.Ovde niko i apsolutno niko nije protiv Amara.Sto ne znaci da ja ne trebam da kazem ako mi se nesto ne svidja u datom trenutku.To nije skidanje glave,to je obicni komentar.Valjda to ovi stariji od 40 godina ne shvataju.Mada sam i ja tu negdjeFCZ Stari Grad je napisao/la:Ovaj Željo bez Amara bi bio u sredini tabele. Tako je bilo nakon njegovog odlaska, tako bi i sad bilo. Amar posjeduje mnoge druge kvalitete osim trenerskih i zato je uspio ono što drugi nisu mogli. Također i meni se zna desiti da za vrijeme utakmice pomislim da je trebao ovako ili onako, ali kad se malo presaberem shvatim da bi bez njega sve nizbrdo krenulo.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Neću zaista da ulazim u dublje polemike s tobom jer zaista kad razmislim o ovome što Bokačo napisa o tebi mirišeš mi na podvojenu ličnost (a ne account), a to nije za zaje.bancije. Nadam se da griješim. Evo samo zbog Amara ću pokušati s tobom razmjeniti par riječi. Sam kažeš da si ne bitan samo da Amara ne diramo. Ako ništa nemoj onda zbog Amara se tako ponašati, ne vjerujem da si to od njega vidio jer on to malo jednostavnije rješava.PL BiH -1 je napisao/la:Ja nisam ovdje na konkursu popularnosti...
Ako mu treba ustupiti titulu boljeg navijaca eto mu je. Niti sam ovdje dosao da se prodajem kao bolji navijac niti od camca niti od bilo koga. Poenta svakog moga komentara je ta da svi vi sebi uzimate za pravo da se igrate strucnjaka. Jedno je diskutovati. Pa on meni kaze ne valja taj igrac, a ja njemu pokusavam dokazati da je ipak rijec o solidom igracu.
Ili da se raspravlja o ekipama. Ili da li je ok sta se desilo za Zebu i Mirsu da li je to ok. Sta on misli, sta ja mislim, sta svi misle. A kad mi se krene navijac (ma koliko da je bolji) uplitati u Amarov posao digne mi pritisak automatski. Ja sam bio prisutan na glasanju i glas NAVIJACA je presudio da Amar dobije otkaz prvi put.
Druga stvar javi se onda momak (ficobahtic) koji ce meni da prica kako se titula nije mogla uzeti zbog sudija. I kako ja nisam isao po livadama. Jedno je upravu. Nisam isao po Orasju (jednom bio) i Modrici (prije rata bio vise puta nego svi vi zajedno) i tu si upravu. Nisam isao po vukojebinama poslije Amarovog otkaza. Ja drugog marta punim 41. godinu. Nisam ja tinejdzer da mogu pratiti neciji navijacki tempo. A sto se sudjenja tice to je izvlakusa svjetska. Krunic, Hotic, Muharemovic itd. su kurcevi obicni a ne treneri Amarovog renomea. Pa kad se sjetim Landze (zao mi ga sad spominjati zbog mozdanog) pa onog drugog Samira zvalje kobasicara, pa kad je Nisko vodio glavnu rijec, a Violina bio zakon u klubu. Kako je Amar dosao za takve mijesta nema, jos se Dzele rijesiti i za mene je Amar = Zeljo.
I uvijek cu stati u Amarovu zastitu. A neka vam Aco isprica o kakvom se covjeku radi. Sjedio je sa njim mali milion puta i javna je tajna da ga Amar gotivi. Pa neka vam Aco isprica Amarovu ljubav prema Zelji. Eto ja nisam nikakav navijac, ja sam nebitan, i Camac i ovaj Boccacio kako se vec pise i ficobahtic svi su veci navijaci od mene eto priznajem ali NISU niti ce ikada biti veci od Amara. Amar jos nije vratio svojih 300.000 maraka koje ulozio u klub. Nije ni Guso svoje jos trazio. A Camac ce sutra (igrom slucaja koristi tvoje ime ne lozi se) da se zali kad karta bude 15 maraka i tako to.
Pustite se mene ja sam nebitan, ne dirajte mi/nam Amara. Ne glumite strucnjake jer da ste strucnjaci ne bi se naprdjavali po forumima.
Nisam pristalica kulta ličnosti i iz životnog iskustva, a imam ga, ti mogu reči da sam više naučio i koristi imao od onih koji su mi prigovarali u poslu (ne ulazim u njihove nijete vjerovatno je bilo i zlonamjernih) nego od ljudi oko i ispod mene (u hijerhiji posla) koji su samo klimali glavom i pravili se veliki prijatelji. Mudri ljudi su davno rekli da je bolje imati jednog pametnog neprijatelja nego bruku glupih prijatelja. Nadam se da se na nas ta priča ne odnosi jer ako sam ja Amaru neprijatelj, a istovremeno ti mu prijatelj onda vjeruj mi nije u dobroj situaciji. Naravno, ja se ne smatram neprijateljem niti Amarovim niti bilo čijim dok klub nije ugrožen, za tvoju relaciju me nije briga tako da se nadam da je Amar OK. Evo jedan prijateljski savjet da mu preneseš kad si već blizak s njim, ja ga rijetko viđam i nisam blizak tako da me vjerovatno ne bi uzeo za ozbiljno, a radi se o onim našim presicama. Je li ok za tebe njegovo ponašanje na zadnjoj presici? Što mora Numi onako govoriti, što se mora šprdati s onim momkom novim koji se pojavio na prozivci, pa onda ono muslimani i solarno vrijeme, pa onda onog novinara za frizuru itd. Ako je to tebi OK onda ništa. Ja svojim pravim prijateljima skrećem pažnju kad "izlete" oko nekih stvari i oni meni x puta jer ljudi smo, ponese nas, griješimo itd. Najgora je opcija se okružiti ljudima koji znaju da kod tebe nešto nije u redu, a prave se da jeste. Eto toliko.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Potpis.FCZ Stari Grad je napisao/la:Ovaj Željo bez Amara bi bio u sredini tabele. Tako je bilo nakon njegovog odlaska, tako bi i sad bilo. Amar posjeduje mnoge druge kvalitete osim trenerskih i zato je uspio ono što drugi nisu mogli. Također i meni se zna desiti da za vrijeme utakmice pomislim da je trebao ovako ili onako, ali kad se malo presaberem shvatim da bi bez njega sve nizbrdo krenulo.
@ čamac
Samo da kažem moje viđenje što se tiće ovoga da Amar se šprda sa Numom itd.
To nije apsolutno tačno. Bi osam na zadnjoj presici, i sa Numom je u jako dobrim odnosima i tako se šale. Za frizuru je takođe bila šala kojoj je i momak doprinijeo. Na presicama obično bude haos, totalna neozbiljnost, tako da se i Amar opusti i šali se sa novinarima, samo neki to iskoristi i objave ono što nije za medije.
To nije apsolutno tačno. Bi osam na zadnjoj presici, i sa Numom je u jako dobrim odnosima i tako se šale. Za frizuru je takođe bila šala kojoj je i momak doprinijeo. Na presicama obično bude haos, totalna neozbiljnost, tako da se i Amar opusti i šali se sa novinarima, samo neki to iskoristi i objave ono što nije za medije.

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Nego moji dragi manijaci, pozivam vas da me podržite u jednom projektu koji sam nedavno pokrenuo, pod nazivom "Kako putovati Europom". Na facebooku profilu pod nazivom "Kako putovati Europom" možete pogledati neke osnovne informacije vezane za projekat, koji se odnosi na izdavanja najmanje 120 vodića za europske gradove. U skaldu sa vremenskim mogučnostima počeo sam postavljati fotografije u kojima možete uživati u svakom slobodnom trenutku. Također možete uživati u fotografijama sa većine poznatih europskih stadiona.
Uskoro ću izdati jedan orginalan vodić kroz Sarajevo i kroz njega prikazati naš voljeni klub i na taj način pokušati potaknuti sve turiste koji dolaze u naš grad da dođu na naš stadion, fun shop...
Izvinjavam se na uzetom prostoru.
Uskoro ću izdati jedan orginalan vodić kroz Sarajevo i kroz njega prikazati naš voljeni klub i na taj način pokušati potaknuti sve turiste koji dolaze u naš grad da dođu na naš stadion, fun shop...
Izvinjavam se na uzetom prostoru.
Znam ja to, ali pregledaj snimak presice (bez obzira što si bio) i vidjećeš da to ne izgleda nimalo umjesno za publiku kad se to sa strane gleda. Vjeruj mi da su negativni komentari na Amara, a bez ikakve potrebe. Hoću da kažem ne treba povoda davati bez veze. Možemo ja i ti biti u dobrim odnosima, ali nemoj brate javno da se šprdamo i to većinom na moj račun. Malo je to zloupotreba i tog dobrog odnosa i položaja itd. Amar je velika medijska ličnost i magnet i treba se znati sa tim nositi, a vjeruj mi mnogi su pali jer nisu znali na vrijeme da stanu.ipetm je napisao/la:@ čamac
Ja lično Amara vidim na kormilu Želje sve do jednog momenta kad će dobiti novi pos'o, a to je selektor naše reprezentacije, a kad to ako Bog da postane onda će čitava država i dijaspora će da "vodi o njemu računa". Meni bi lično teško palo da ga se "časti" sa razno raznim atributima kao ove prethodne. Evo čuj mene prvog: "pape je papak klasični i ako on ovu repku odvede u Brazil onda je mogla i bez trenera otići tamo" Zbog toga, meni lično bi bilo pravo drago da Amar postane jedan pravi medijski gospodin, a ovo trenutno što radi ne ide u tom pravcu. I ti koji si prisutan pa i ostali novinari se potrudite da presice proteknu u jednoj lijepoj i kulturnoj atmosferi kakva priliči najvećem i najpopularnijem bh klubu jer nas se i sve oko nas najviše prati. Pa primjetio si 100 puta i pročitao i ovdje kako malodušni kompleksaši iz okolnih gradova pišu o nama i o Amaru. Pa sjeti se ibrake i Čelika i onih presica i kako im je Amar onda šukno. To tako njima i treba i priliči, ali nemoj da naše presice počnu ličiti na ono.
Znam ja to, ali pregledaj snimak presice (bez obzira što si bio) i vidjećeš da to ne izgleda nimalo umjesno za publiku kad se to sa strane gleda. Vjeruj mi da su negativni komentari na Amara, a bez ikakve potrebe. Hoću da kažem ne treba povoda davati bez veze. Možemo ja i ti biti u dobrim odnosima, ali nemoj brate javno da se šprdamo i to većinom na moj račun. Malo je to zloupotreba i tog dobrog odnosa i položaja itd. Amar je velika medijska ličnost i magnet i treba se znati sa tim nositi, a vjeruj mi mnogi su pali jer nisu znali na vrijeme da stanu.
Ja lično Amara vidim na kormilu Želje sve do jednog momenta kad će dobiti novi pos'o, a to je selektor naše reprezentacije, a kad to ako Bog da postane onda će čitava država i dijaspora će da "vodi o njemu računa". Meni bi lično teško palo da ga se "časti" sa razno raznim atributima kao ove prethodne. Evo čuj mene prvog: "pape je papak klasični i ako on ovu repku odvede u Brazil onda je mogla i bez trenera otići tamo" Zbog toga, meni lično bi bilo pravo drago da Amar postane jedan pravi medijski gospodin, a ovo trenutno što radi ne ide u tom pravcu. I ti koji si prisutan pa i ostali novinari se potrudite da presice proteknu u jednoj lijepoj i kulturnoj atmosferi kakva priliči najvećem i najpopularnijem bh klubu jer nas se i sve oko nas najviše prati. Pa primjetio si 100 puta i pročitao i ovdje kako malodušni kompleksaši iz okolnih gradova pišu o nama i o Amaru. Pa sjeti se ibrake i Čelika i onih presica i kako im je Amar onda šukno. To tako njima i treba i priliči, ali nemoj da naše presice počnu ličiti na ono.[/quote]
Majke ti na čemu si ti,dabogda ga ne vidio nikad na kormilu reprezentacije,čega ba p....em se na repku,samo ga vidim u Želji.Čitam tvoje postove i ne mogu da vjerujem o čemu razmišljaš i kakvim se glupostima baviš,a da si iole bolje slušao tu press konferenciju,shvatio bi,zašto se ova puno razlikovala od ostalih.Na slijedećim Pressicama pomno prati snimak pa napiši šta je razlika,a biće evidentna.uživaj i opusti se,
Ja lično Amara vidim na kormilu Želje sve do jednog momenta kad će dobiti novi pos'o, a to je selektor naše reprezentacije, a kad to ako Bog da postane onda će čitava država i dijaspora će da "vodi o njemu računa". Meni bi lično teško palo da ga se "časti" sa razno raznim atributima kao ove prethodne. Evo čuj mene prvog: "pape je papak klasični i ako on ovu repku odvede u Brazil onda je mogla i bez trenera otići tamo" Zbog toga, meni lično bi bilo pravo drago da Amar postane jedan pravi medijski gospodin, a ovo trenutno što radi ne ide u tom pravcu. I ti koji si prisutan pa i ostali novinari se potrudite da presice proteknu u jednoj lijepoj i kulturnoj atmosferi kakva priliči najvećem i najpopularnijem bh klubu jer nas se i sve oko nas najviše prati. Pa primjetio si 100 puta i pročitao i ovdje kako malodušni kompleksaši iz okolnih gradova pišu o nama i o Amaru. Pa sjeti se ibrake i Čelika i onih presica i kako im je Amar onda šukno. To tako njima i treba i priliči, ali nemoj da naše presice počnu ličiti na ono.[/quote]
Majke ti na čemu si ti,dabogda ga ne vidio nikad na kormilu reprezentacije,čega ba p....em se na repku,samo ga vidim u Želji.Čitam tvoje postove i ne mogu da vjerujem o čemu razmišljaš i kakvim se glupostima baviš,a da si iole bolje slušao tu press konferenciju,shvatio bi,zašto se ova puno razlikovala od ostalih.Na slijedećim Pressicama pomno prati snimak pa napiši šta je razlika,a biće evidentna.uživaj i opusti se,
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ja ga vidim ili ja se nadam da će voditi jednom reprezenzaciju jer su razno-razni pokušaji trenera proćerdali već nekoliko generacija igrača bezuspješno. Drugo, idealno bi bilo da ujedno vodi i Želju ako to bude moguće tako da nužno to jedno drugo ne isključuje.
A za ove presice fala ti, ima uvijek tekstualni izvještaj onog bitnog što je rečeno, a ovo ostalo je svakako šupljak i samo oduzima vrijeme. Izvinite još jednom svi vi kojima je ovo sve u redu.
Ne znam šta mi bi da gledam ovu zadnju presicu (valjda zato što ih nije odvno bilo) i kud išta spomenuh i napisah. Uvijek mi višak slobodnog vremena (a to mi se desi par puta godišnje) dohaka
Lijepo čitanje.
A za ove presice fala ti, ima uvijek tekstualni izvještaj onog bitnog što je rečeno, a ovo ostalo je svakako šupljak i samo oduzima vrijeme. Izvinite još jednom svi vi kojima je ovo sve u redu.
Ne znam šta mi bi da gledam ovu zadnju presicu (valjda zato što ih nije odvno bilo) i kud išta spomenuh i napisah. Uvijek mi višak slobodnog vremena (a to mi se desi par puta godišnje) dohaka

Lijepo čitanje.
@camac,boccacio
Napokon da neko napise covjeku da prestane vrijedati ostale,koji imaju suprotno misljenje od njega.I da svoje frustracije ne lijeci na drugom.
Svaka vam dala !!
Napokon da neko napise covjeku da prestane vrijedati ostale,koji imaju suprotno misljenje od njega.I da svoje frustracije ne lijeci na drugom.
Svaka vam dala !!
Majke ti na čemu si ti,dabogda ga ne vidio nikad na kormilu reprezentacije,čega ba p....em se na repku,samo ga vidim u Želji.Čitam tvoje postove i ne mogu da vjerujem o čemu razmišljaš i kakvim se glupostima baviš,a da si iole bolje slušao tu press konferenciju,shvatio bi,zašto se ova puno razlikovala od ostalih.Na slijedećim Pressicama pomno prati snimak pa napiši šta je razlika,a biće evidentna.uživaj i opusti se,[/quote]domorocki je napisao/la:Znam ja to, ali pregledaj snimak presice (bez obzira što si bio) i vidjećeš da to ne izgleda nimalo umjesno za publiku kad se to sa strane gleda. Vjeruj mi da su negativni komentari na Amara, a bez ikakve potrebe. Hoću da kažem ne treba povoda davati bez veze. Možemo ja i ti biti u dobrim odnosima, ali nemoj brate javno da se šprdamo i to većinom na moj račun. Malo je to zloupotreba i tog dobrog odnosa i položaja itd. Amar je velika medijska ličnost i magnet i treba se znati sa tim nositi, a vjeruj mi mnogi su pali jer nisu znali na vrijeme da stanu.
Ja lično Amara vidim na kormilu Želje sve do jednog momenta kad će dobiti novi pos'o, a to je selektor naše reprezentacije, a kad to ako Bog da postane onda će čitava država i dijaspora će da "vodi o njemu računa". Meni bi lično teško palo da ga se "časti" sa razno raznim atributima kao ove prethodne. Evo čuj mene prvog: "pape je papak klasični i ako on ovu repku odvede u Brazil onda je mogla i bez trenera otići tamo" Zbog toga, meni lično bi bilo pravo drago da Amar postane jedan pravi medijski gospodin, a ovo trenutno što radi ne ide u tom pravcu. I ti koji si prisutan pa i ostali novinari se potrudite da presice proteknu u jednoj lijepoj i kulturnoj atmosferi kakva priliči najvećem i najpopularnijem bh klubu jer nas se i sve oko nas najviše prati. Pa primjetio si 100 puta i pročitao i ovdje kako malodušni kompleksaši iz okolnih gradova pišu o nama i o Amaru. Pa sjeti se ibrake i Čelika i onih presica i kako im je Amar onda šukno. To tako njima i treba i priliči, ali nemoj da naše presice počnu ličiti na ono.
Pa gledajuci pres,stekao sam utisak da je Sefu dopiz...o da slusa stalno ista pitanja i daje stalno iste odgovore,pa je okrenuo sve na zajebanciju.Volim ga vidjeti raspolozenog,odma se nekako utjesim i kontam sve je udure.Bolje i ovakva presica (pomalo neozbiljna) nego da placemo ko drugi.A to da moze profesionalnije,to fakat moze,Numa se malo izgubio,imam osjecaj da je i on zelio malo ozbiljniju pricu,al eto.I domorocki nemoj ga matere ti jos u repku,bar jos desetak godina

Amare hvala ti...
Navijace ne zanima sto nema para, navijace zanima da vide nesto na terenu, da pobjedjujemo i u ovom trenutku zanima da napravimo nesto u evropi. To je jedan od osnovih razloga relativno slabije posjete na utakmicama, odigraj dobro u evropi i pokazi nesto imaces punu Grbavicu dupke.Navijace zanima da dovedemo neko zvucno ime, 3000 ljudi na treningu a ne na tekmi.Razumijem ja i Amara mozda moze i ovako ali puno sporije.....aleksandar_veliki je napisao/la:Nit luk jeo nit luk mirisao, zato bez Ace u vasoj raspravi. PL bez vrijedjanja u komentarim, zbog toga si par puta banovan, nema potrebe da opet budes. Svako ima pravo na svoje misljenje, navijaci ce se uvijek pitati zasto se prodaje, zasto nema pojacanja i slicno, a niti jedan nece biti realan i reci: "Para nejma i zbog toga nejma pojacanja". No, to je vec drugi par rukava.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nemamo ni mi 5km ili 8km za karte pa ko nas pita.Slazem sepile87 je napisao/la:Navijace ne zanima sto nema para, navijace zanima da vide nesto na terenu, da pobjedjujemo i u ovom trenutku zanima da napravimo nesto u evropi. To je jedan od osnovih razloga relativno slabije posjete na utakmicama, odigraj dobro u evropi i pokazi nesto imaces punu Grbavicu dupke.Navijace zanima da dovedemo neko zvucno ime, 3000 ljudi na treningu a ne na tekmi.Razumijem ja i Amara mozda moze i ovako ali puno sporije.....aleksandar_veliki je napisao/la:Nit luk jeo nit luk mirisao, zato bez Ace u vasoj raspravi. PL bez vrijedjanja u komentarim, zbog toga si par puta banovan, nema potrebe da opet budes. Svako ima pravo na svoje misljenje, navijaci ce se uvijek pitati zasto se prodaje, zasto nema pojacanja i slicno, a niti jedan nece biti realan i reci: "Para nejma i zbog toga nejma pojacanja". No, to je vec drugi par rukava.

Slazem se (Y)pile87 je napisao/la:Navijace ne zanima sto nema para, navijace zanima da vide nesto na terenu, da pobjedjujemo i u ovom trenutku zanima da napravimo nesto u evropi. To je jedan od osnovih razloga relativno slabije posjete na utakmicama, odigraj dobro u evropi i pokazi nesto imaces punu Grbavicu dupke.Navijace zanima da dovedemo neko zvucno ime, 3000 ljudi na treningu a ne na tekmi.Razumijem ja i Amara mozda moze i ovako ali puno sporije.....aleksandar_veliki je napisao/la:Nit luk jeo nit luk mirisao, zato bez Ace u vasoj raspravi. PL bez vrijedjanja u komentarim, zbog toga si par puta banovan, nema potrebe da opet budes. Svako ima pravo na svoje misljenje, navijaci ce se uvijek pitati zasto se prodaje, zasto nema pojacanja i slicno, a niti jedan nece biti realan i reci: "Para nejma i zbog toga nejma pojacanja". No, to je vec drugi par rukava.
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Izvini na izrazu onda su to neki blago ret. navijaci.Za sve ovo sto si nabrojao su potrebne pare,evropa,zvucno ime,itd...zaboravio si jos jednu stvar zbog koje dolaze navijaci,ljubavpile87 je napisao/la:Navijace ne zanima sto nema para, navijace zanima da vide nesto na terenu, da pobjedjujemo i u ovom trenutku zanima da napravimo nesto u evropi. To je jedan od osnovih razloga relativno slabije posjete na utakmicama, odigraj dobro u evropi i pokazi nesto imaces punu Grbavicu dupke.Navijace zanima da dovedemo neko zvucno ime, 3000 ljudi na treningu a ne na tekmi.Razumijem ja i Amara mozda moze i ovako ali puno sporije.....aleksandar_veliki je napisao/la:Nit luk jeo nit luk mirisao, zato bez Ace u vasoj raspravi. PL bez vrijedjanja u komentarim, zbog toga si par puta banovan, nema potrebe da opet budes. Svako ima pravo na svoje misljenje, navijaci ce se uvijek pitati zasto se prodaje, zasto nema pojacanja i slicno, a niti jedan nece biti realan i reci: "Para nejma i zbog toga nejma pojacanja". No, to je vec drugi par rukava.
Amare hvala ti...
-
- Kontakt:
Menscini vama preko glave Amarovih titula i kupova.. on sto se zayebava na preski..moze se njemu libu ga racku 

-
- Kontakt:
Zbog presice i dresova protiv Pazara ne spavam nocima!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
BlingBling je napisao/la:Zbog presice i dresova protiv Pazara ne spavam nocima!

A sta fali, vidis da mu je raja na pressu, zaje.bancija malo

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Stvarno ste se poceli pre*eravati !
ocito vam je dosadno sto nema turbulencija u klubu pa vi sad nasli izmisljat

Željeznicar za život cijeli !
Nisu problem navijaci oni su tu, Zelji fale obicni gledaoci simpatizeri, njih nema na stadionu.Ti znas da ja znam visit i na treninzima...Maribor je velikom broju ljudi tesko pao i nema ih nikako ali ako usporedis Zelju protiv Maribora i Zelju sada ima li ikakve razlike ima li ikakvih poboljsanja ja ih ne vidim a meni je bitan i mali pomak.Presporo je ovo Amar se bori s vjetrenjacama treba vise ljudi koji upunpavaju novac za nesto vise tj za ono sto bi ja volio vidjeti.aleksandar_veliki je napisao/la:
Slazem se, ali iz prazne ne puca. Sto prije to svi shvatite bice vas vise na tribinama. I bez tih para i pojacanja dominirate, a to sto vas nema na tribinama Pile vise govori o vama, naravno govorim u mnozini i odmah se ogradjujem. Ajde, govori o onima koji se kunu u Zelju, a na tribinama ih nema. U Evropi, koliko god to svi zeljeli, pa i mi malo neutralniji, koji ne razmisljamo srcem neces i ne mozes napraviti nista dok je god Interu iz Zapresica veci proracun nego tebi. To sam govorio i prije Maribora, pa sam i ismijavan, ali nema veze. Inter iz Zapresica ima veci proracun od Zelje, a svi bi uspjehe u Evropi. S cim, s prosjecnom platom od 2.500 maraka, ne ide brate, ne ide.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 16 jan 2013, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.