Naucit ce ga bolje od Trapatonija, to je sigurno.amerosm je napisao/la: Samo me zanima koliko je Bayern ponudio Pep-u i kako ce isti savladati Njemacki jezik.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Naucit ce ga bolje od Trapatonija, to je sigurno.amerosm je napisao/la: Samo me zanima koliko je Bayern ponudio Pep-u i kako ce isti savladati Njemacki jezik.
amerosm je napisao/la:Cestitike upravi Bayerna na dovodjenju Guardiole. Nije moglo bolje po Bundesligu, koja polahko ali sigurno i za zvijezde postaje interesantna kako na igrackom, tako i na trenerskom polju.
Samo me zanima koliko je Bayern ponudio Pep-u i kako ce isti savladati Njemacki jezik.
Upravo tako,mislim da ce Bayernu sada biti drasticno manji problem dovesti neku super zvijezdu,ako se odluce na to, jer znamo svi koliko je njih drk.alo na njeg...amerosm je napisao/la:Cestitike upravi Bayerna na dovodjenju Guardiole. Nije moglo bolje po Bundesligu, koja polahko ali sigurno i za zvijezde postaje interesantna kako na igrackom, tako i na trenerskom polju.
Samo me zanima koliko je Bayern ponudio Pep-u i kako ce isti savladati Njemacki jezik.
Sad bi bilo dobro da je Dzeko u Bayernunate je napisao/la:Ma bravo![]()
Ako sam zelio da Guardiola ode u neki klub to je Bayern.Nadam se da ce imati puno uspjeha i naravno puno srece!!
vendeta87 je napisao/la:Danas se opet potvrdilo da je naš Bayern najveći fudbalski klub u evropi, tako mi je drago zbog dovođenja Guardiole da sam odmah čim sam čuo vijest išao napasti komšiju koji navija za Žutalija.
Jupp nije mlad trener da mu to predstavlja neki problem. Vjerovatno je i prije ovoga odlucio zavrsiti karijeru, a pored toga Uli ga je i povukao iz penzije.Prescritto je napisao/la:Možda je greška što se izašlo u javnost sa ovim jer ipak se može loše odraziti na rad trenutnog trenera jer zna da na kraju sezone ide bez obzira kakve rezultate postigne, tj. može mu postati svejedno.
Mislim da se treba sačekati kraj sezone i onda sve objaviti, ali u suštini odličan potez, nek' je i Bayern počeo da troši konačno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.