Za Belog ko uzme 15 000 treba mu ostaviti dozivotno da vlada klubom.soe je napisao/la:Kome ces Bogati Belog prodat koji ima haman 30 godina?
Pojedinci zive u svijetu bajki,cinjenica je da nemamo para i da se moramo cupati na sve nacine.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ASD
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
meni je interesantno dok vas je drzala euforija kad ste bili prvi na tabeli tad su po vama igraci vrijedili ogromne cifre a danas koliko vidim prvih jedenaest vam ne vrijedi milion,bez uvrede al pisete ko za ovog uzme 15 000 dobar za ovog 150 000 ko hljeb, prije mjesec dana isti ti igraci su po vama vrijedili 300,400 000 ovi igraci ko mlijecni proizvod po mjesec dana rok trajanja
Pa Husejinovic sigurno vrijedi puno vise od onog za kolko smo ga prodali ali kod njega je problem bio duzina trajanja ugovora,a sto se tice Belosevica ti zaista mislis da se igrac od 30 godina iz nase lige moz prodat?ciza je napisao/la:meni je interesantno dok vas je drzala euforija kad ste bili prvi na tabeli tad su po vama igraci vrijedili ogromne cifre a danas koliko vidim prvih jedenaest vam ne vrijedi milion,bez uvrede al pisete ko za ovog uzme 15 000 dobar za ovog 150 000 ko hljeb, prije mjesec dana isti ti igraci su po vama vrijedili 300,400 000 ovi igraci ko mlijecni proizvod po mjesec dana rok trajanja
- molotovljev
Znači ako se ne može prodati, pokloni ga, je l' to? Zar nije mogao ostati u Sarajevu?
@samosarajvo, ne šalim se, nije mi do šale.
@samosarajvo, ne šalim se, nije mi do šale.
F.K.SARAJEVO
samo mi je cudno da ekipa koja ima aambicije titulu i korak u evropu,proda 2,3, najbolja igraca kako kluba i lige i pritom reprezentativca za ukupno 200 000 eura gore dole ako je to vama normalno oksoe je napisao/la:Pa Husejinovic sigurno vrijedi puno vise od onog za kolko smo ga prodali ali kod njega je problem bio duzina trajanja ugovora,a sto se tice Belosevica ti zaista mislis da se igrac od 30 godina iz nase lige moz prodat?ciza je napisao/la:meni je interesantno dok vas je drzala euforija kad ste bili prvi na tabeli tad su po vama igraci vrijedili ogromne cifre a danas koliko vidim prvih jedenaest vam ne vrijedi milion,bez uvrede al pisete ko za ovog uzme 15 000 dobar za ovog 150 000 ko hljeb, prije mjesec dana isti ti igraci su po vama vrijedili 300,400 000 ovi igraci ko mlijecni proizvod po mjesec dana rok trajanja
a odna se nadje neko pametan pa kaze kako je torlak za vidu izmislio fudbal,pa se ibrete kako je dinamo zaradio pare
Lakicevic ode u Celik umjesto u Sarajevo, kako je to dozvolio Edo Kurtagic mrtvi pitar 
Limvo Likce
otisao pa sta ? jel vam drago ? da je dobar sigurno nebi potpisivao za celik !bagra je napisao/la:Lakicevic ode u Celik umjesto u Sarajevo, kako je to dozvolio Edo Kurtagic mrtvi pitar
Neko iz Sarajeva nije htio Lakicevica i kocio je taj transfer.bagra je napisao/la:Lakicevic ode u Celik umjesto u Sarajevo, kako je to dozvolio Edo Kurtagic mrtvi pitar
@ciza:Nema se para i nemamo ih sa cim zadrzat,necemo valjda kao Celik potpisivat ogromne ugovore sa igracima i onda im nista ne isplacivat.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Do kad vise ovako **** im mamu svima od cistacice do tog kolegija!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma nije samo problem dovodjenje ovog *talenta* , nego je fazon sto se vec dugi niz godina dovode polovni igraci koji su tu samo da udju u formu i da odu sto prije iz Sarajeva . Svima Sarajevo dodje usputna stanica za dalje , a nekome to sve odgovara i zataškavaju se mnoge stvari.Sarajlijc@ je napisao/la:Do kad vise ovako **** im mamu svima od cistacice do tog kolegija!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sve preko nasih ledja samo kad jednom bukne ovaj bijes iz nas

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
pa jel ti stavrno mislis da je sarajevo organizaciono daleko od celika,jedni ih ispred drzi da ima malo vise para ,pa mogu dovest nekog kvalitetnijeg igraca radi plate i nista drugo i iz celika i iz sarajeva igraci ce otic a i celik i sarajevo ce ostat bez dinara,hocu ti reci da su istim gov***soe je napisao/la:Neko iz Sarajeva nije htio Lakicevica i kocio je taj transfer.bagra je napisao/la:Lakicevic ode u Celik umjesto u Sarajevo, kako je to dozvolio Edo Kurtagic mrtvi pitar
@ciza:Nema se para i nemamo ih sa cim zadrzat,necemo valjda kao Celik potpisivat ogromne ugovore sa igracima i onda im nista ne isplacivat.
siroki i vase komsije su koliko toliko uredili svoju avliju i zna se ko pije i ko placa,ovo ostalo je divlji zapad pitanje vremena kad ce se prestat plate isplacivat i nestajat struje
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koga to Celik ne isplacuje? Nesto ne vidim da se igraci zale, sto bi znacilo da pricas gluposti.soe je napisao/la: @ciza:Nema se para i nemamo ih sa cim zadrzat,necemo valjda kao Celik potpisivat ogromne ugovore sa igracima i onda im nista ne isplacivat.
I smijesno to, da je potpisao za Sarajevo sigurno bi imao kvalitete, a ovako nema...
Celik!3,2,2.
Jesam li negdje napisao da nije kvalitetan igrac?AllGunsBlazing je napisao/la:Koga to Celik ne isplacuje? Nesto ne vidim da se igraci zale, sto bi znacilo da pricas gluposti.soe je napisao/la: @ciza:Nema se para i nemamo ih sa cim zadrzat,necemo valjda kao Celik potpisivat ogromne ugovore sa igracima i onda im nista ne isplacivat.
I smijesno to, da je potpisao za Sarajevo sigurno bi imao kvalitete, a ovako nema...
Recimo Puricu dugujete velike pare,a i jos ste mnoge igarce ispalili.
- molotovljev
Normalno da nema para kada igrača od milion utopiš za petobanku.
Neću biti iznenađen ako polusezonu na Hasetu bude u prosjeku milja. Mi navijači najviše ispaštamo,
ostaćemo uskraćeni lijepih poteza i golova.
Tapkamo u mjestu k'o košarkaška lopta.
Neću biti iznenađen ako polusezonu na Hasetu bude u prosjeku milja. Mi navijači najviše ispaštamo,
ostaćemo uskraćeni lijepih poteza i golova.
Tapkamo u mjestu k'o košarkaška lopta.
F.K.SARAJEVO
To odgovara menadzerima i ljudima u klubu koji sig imaju procenat od toga,jer da nemaju ne bi se to desavalo logicno.
Neko iz Sarajeva nije htio Lakicevica i kocio je taj transfer.
1.Zlatkovićev i Lakičevićev menadžer je isti---Kurtagić
2.Ovo što se za Sesara priča je daleko od istine a Kurtagić je zamoljen da pogura eventualni transfer Sesara.što je on učinio,i završio mu probu kod trenutno posljednjoplasirane ekipe Turske jer hadalji iz vaše uprave mlate praznu slamu
3. E haj ti meni objasni ko iz uprave može njemu bilo šta prigovoriti?
2.Ovo što se za Sesara priča je daleko od istine a Kurtagić je zamoljen da pogura eventualni transfer Sesara.što je on učinio,i završio mu probu kod trenutno posljednjoplasirane ekipe Turske jer hadalji iz vaše uprave mlate praznu slamu
Einigkeit und Recht und Freiheit
Evo samo kosu da zavezem pa cu ti objasnit.domorocki je napisao/la:Neko iz Sarajeva nije htio Lakicevica i kocio je taj transfer.
Laki otiso u Zenicu ma ja vidio koliko je sati, joj nase uprave debila za ne povjerovat. 
-
plavetniloo
- Kontakt:
Pa kad je dolazio bio je najbolji lijevi bek ligeColorado je napisao/la:otisao pa sta ? jel vam drago ? da je dobar sigurno nebi potpisivao za celik !bagra je napisao/la:Lakicevic ode u Celik umjesto u Sarajevo, kako je to dozvolio Edo Kurtagic mrtvi pitar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.