MaGiCa je napisao/la:
K ao sto rekoh: zamenjujes teze. Nije Matic "poludeo ZA DZABE", pa ga Mihajlovic izbacio iz ekipe, vec je Mihajlovic forsirao svoje tj. menadzerske igrace, a Matic odlucio da ne ucestvuje u tom igrokazu. Nacin na koji je saopstio svoju odluku je posve nebitan. Sustina je ta koja je vazna.
Naravno da nije bitno na koji način je način on saopštio svoju odluku, ali je bitno kome je ta odluka upućena. to ipak nešto govori. Mihajlović ga nije izbacio iz ekipe, Matić je izbacio sam sebe. Slažem se da je
poludio sa razlogom, manje kvalitetni igrači su dobijali prednost, ali to što je napravio Matić, nije nikakvo rješenje gledajući iz više uglova. Prvom njemu ta odluka može da škodi. U jednom od prethodnih komentara sam i rekao da bih ja Matiću dao prednost u odnosu na ostale igrače koji su mu konkurencija.
Suština je to da ti od Matića pokušavaš da napraviš ono što nije, visokomoralnu osobu i patriotu.
MaGiCa je napisao/la:Svi ostali koji igraju u tom sistemu su oni koji pomazu da taj sistem opstane. Ne kazem da su "izdajnici", niti da su patriote, vec samo da svojim oportunizmom potpomazu sistem koji postoji.
nije šija nego vrat.
Ivanović, Kolarov i ostatak repke ne igraju za toleta, mihu, za menadžers, za ili protiv nekog sistema, već za narod i rodnu zemlju i to će ti svako od reprezentativaca reći. Da igraju za Mihu, i Bane i Kolarov bi odavno bili svojevoljno precrtani sa spiska reprezentativaca. U svakom slučaju, ovi što su ostali da igraju su veće patriote i mnogo su moralniji nego Matić koji je odlučio da ne igra.
MaGiCa je napisao/la:Normalno je da covek neke stvari ne zna sa 18-19 godina, koje kasnije skapira sa 23-24. Zar ne
Matic je ocigledno uvideo celu ovu pricu kao farsu i otisao. On je cist. A da li su cisti Raca, Fejsa, Scepovic i slicni
Očigledno je da ono što je on trebalo da skapira, skapirao je mnogo prije nego što ti misliš.
Zašto to Raća, Fejsa, Mićko ili Šćepović ne bi bili
čisti? Ja mislim da jesu. Ako neko nije čist to je selektor ili eventualno neki menadžeri ili čelnici Saveza koji mu sugerišu šta i kako da radi.
MaGiCa je napisao/la:Ja nisam nista zakljucio o tebi. Ti si to uradio.
Vrati se na taj tekst i pogledaj kome je upucen. Iznenadices se.

Nisam nepismen, vidio sam kome je upućen komentar.
@DANTES je napisao da se apsolutno slaže sa mojim komentarom, a ti si se na to nadovezao. Pa ako čovjek napiše da se slaže sa mnom, a ti ga citiraš i izneseš proizvoljnu ocjenu o njegovom karakteru, zbog toga što se
pronašao u mom komentaru, naravnoda ću se osjetiti prozvanim.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović