Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2009, 13:50

Utakmica u Zenici ce biti puno drugacija, preko 15 igraca ima zute kartone, tako da ce selektori biti na mukama u drugom mecu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 02 nov 2009, 13:50

Ne moze Salihovic igrati lijevog beka, sta vam je ljudi..Promaja...I onako slaba Estonija je prosla sa te strane par puta, Spanija je prolazila kako je htjela, mislite da to Portugalci nisu vidjeli? Nema sanse, to je dakle njihova pozicija desnog krila, dakle Ronaldo? Salihovic da cuva Rondalda, ma dajte molim vas, ne ispadajte smijesni....

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 02 nov 2009, 13:57

NK_CELIK je napisao/la:Ne moze Salihovic igrati lijevog beka, sta vam je ljudi..Promaja...I onako slaba Estonija je prosla sa te strane par puta, Spanija je prolazila kako je htjela, mislite da to Portugalci nisu vidjeli? Nema sanse, to je dakle njihova pozicija desnog krila, dakle Ronaldo? Salihovic da cuva Rondalda, ma dajte molim vas, ne ispadajte smijesni....
ko ce ga cuvat aj reci majke ti ?

u ovoj formaciji bosna nema igraca koji moze igrati lijevog beka.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2009, 14:14

Ako iko bude cuvao Ronalda to ce biti Jahic koji ce u tom slucaju 99% dobiti zuti u Lisabonu.
Skoro mu je svaka tekma u Aeku po jedan zuti.
Sto bi znacilo krpaj u Zenici.S tim u vezi sto ce minimalno biti jos jedan ili dva zuta dupla.
Mada ih i Portugalci imaju napretek.
Ciro mora promjeniti formaciju sa dva stopera, dva beka,dva krila..... makar u Lisabonu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 02 nov 2009, 14:22

harishp je napisao/la:Ako iko bude cuvao Ronalda to ce biti Jahic koji ce u tom slucaju 99% dobiti zuti u Lisabonu.
Skoro mu je svaka tekma u Aeku po jedan zuti.
Sto bi znacilo krpaj u Zenici.S tim u vezi sto ce minimalno biti jos jedan ili dva zuta dupla.
Mada ih i Portugalci imaju napretek.
Ciro mora promjeniti formaciju sa dva stopera, dva beka,dva krila..... makar u Lisabonu.
Slazem se, Jahic, samo ne znam kakav je on na lijevoj strani jer ovaj Ronaldo ce igrati i lijevo i desno, dakle Jahic da se zalijepi za nejga i da mu bude sijenka...a ako njega prodje nalijece naravno na nekog dalje u odbrani...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2009, 14:25

Igrao je to vec Jahic.On je totalno poluvalentan igrac na svakoj skoro poziciji moze odigrati.
A zna biti ,,eben,,flaster.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 nov 2009, 14:27

samo u kost...i eto pobjede
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 02 nov 2009, 14:35

Joj da hoce mene Ciro pozvati da igram beka i da me ubaci u 85. minuti, da se zaletim Ronaldu sa 30 metara sprintom i da mu uletim klizeci sa obe noge, i to jedna noga u koljeno a druga na zglob stajne noge.....I onda bude jedan od dva scenaria:

-prvi scenario- crveni karton,dozivotna zabrana za mene i Rondalda sa stadiona odvodi hitna ili

-drugi scenario, crveni karton, dozivotna zabrana, Ronaldo ne bude dovoljno povrijedjen, pocne se kofrciti i onda mu ulijecem u gard i kopackom ga u preponu slozim i opalim mu aperkat po onoj ruznoj faci tako da je tehnicki nokaut....Nastaje totalno ludilo na stadionu, na mene nalijecu Nani i Liedson, bjezim malo, odmicem se od slucaja, oni za mnom trce i onda nalijecem na njih, Nanija obaram na pod laktom u zube, Liedsona navlacim na koljeno i opalim ga po zubima, nalijecem na Nanija i udaram na nogama po rebrima.....dodatak: mene odvodi murija sa stadiona, dozivotna zabrana za fudbal, dozivotna zabrana ulaska u EU, BIH vlasti mi oduzimaju pasos.....
Zadnja izmjena: NK_CELIK, dana/u 02 nov 2009, 14:40, ukupno mijenjano 2 puta.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 02 nov 2009, 14:38

Zasto bi iko cuvo Ronalda,Simao i Deca!!!Ima da oni cuvaju Dzeku, Ibisevica,Salihovica i Pjanica!!!:DS)=...

Kakav bunker u Porugalu!!!Idemo s 3 napadaca ,ako treba i 4 da zavrsimo poso jos u Porugalu:DD)
------------------------------
Naravno malo optimizma nije na odmet:D=D)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 nov 2009, 14:38

NK_CELIK je napisao/la:Joj da hoce mene Ciro pozvati da igram beka i da me ubaci u 85. minuti, da se zaletim Ronaldu sa 30 metara sprintom i da mu uletim klizeci sa obe noge, i to jedna noga u koljeno a druga na zglob stajne noge.....I onda bude jedan od dva scenaria:

-prvi scenario- crveni karton,dozivotna zabrana za mene i Rondalda sa stadiona odvodi hitna ili

-drugi scenario, crveni karton, dozivotna zabrana, Ronaldo ne bude dovoljno povrijedjen, pocne se kofrciti i onda mu ulijecem u gard i kopackom ga u preponu slozim i opalim mu aperkat po onoj ruznoj faci tako da je tehnicki nokaut....Nastaje totalno ludilo na stadionu, na mene nalijecu Nani i Liedson, bjezim malo, odmicem se od slucaja, oni za mnom trce i onda nalijecem na njih, Nanija obaram na pod laktom u zube, Liedsona navlacim na koljeno i opalim ga po zubima, nalijecem na Nanija i udaram na nogama po rebrima.....
Jazz.ba opasni :D

SMRT FASIZMU!!!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 nov 2009, 14:53

NK_CELIK je napisao/la:Joj da hoce mene Ciro pozvati da igram beka i da me ubaci u 85. minuti, da se zaletim Ronaldu sa 30 metara sprintom i da mu uletim klizeci sa obe noge, i to jedna noga u koljeno a druga na zglob stajne noge.....I onda bude jedan od dva scenaria:

-drugi scenario, crveni karton, dozivotna zabrana, Ronaldo ne bude dovoljno povrijedjen, pocne se kofrciti i onda mu ulijecem u gard i kopackom ga u preponu slozim i opalim mu aperkat po onoj ruznoj faci tako da je tehnicki nokaut....Nastaje totalno ludilo na stadionu, na mene nalijecu Nani i Liedson, bjezim malo, odmicem se od slucaja, oni za mnom trce i onda nalijecem na njih, Nanija obaram na pod laktom u zube, Liedsona navlacim na koljeno i opalim ga po zubima, nalijecem na Nanija i udaram na nogama po rebrima.....dodatak: mene odvodi murija sa stadiona, dozivotna zabrana za fudbal, dozivotna zabrana ulaska u EU, BIH vlasti mi oduzimaju pasos.....

Haha, definitivno si mi popravio dan...
Prva lijepa stvar danas, a evo vec 15:00.
Ali, ebes ga, neces ti onda u Evropu! :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 02 nov 2009, 15:01

Nemam nista protiv Jahica ali on defintivno nemoze cuvati C. Ronaldo svih 90 minuta.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 nov 2009, 15:02

Pravi robijas. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 nov 2009, 15:33

Berberović, Muratović, Rahimić, Nadarević, Spahić, Jahić, Misimović, Mravac, Damjanović
ovo su igraci koji imaju po zute kartone...neko ce dobit karton 100%...najbolnije bi bilo kad bi dobio Nadarevic i Spahic,onda ce nam bas bit suplja odbrana

SMRT FASIZMU!!!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 02 nov 2009, 15:41

[youtube][/youtube]
Zola in, Zola passes, Zola scores !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 nov 2009, 15:45

Johnyx95 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Eto nas Mandela...haha :D odlicna pjesma

SMRT FASIZMU!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 nov 2009, 17:55

Je li sigurno da ce i FTV prenosit utakmicu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 02 nov 2009, 18:08

Cartman je napisao/la:Je li sigurno da ce i FTV prenosit utakmicu?
Naravno, prenose sva tri javna emitera.

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 02 nov 2009, 18:30

Omg ja ti ne bi dao u svoju kucu kamoli u EU,,salim se care legenda si!!:DDD
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 02 nov 2009, 18:35

Cartman je napisao/la:Je li sigurno da ce i FTV prenosit utakmicu?
Obje utakmice ce prenositi samo BHT1! 8-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.