Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Hehehehe, nije ovo Wenger, dvije kese su ovdje, sve je ovo moglo u jednu kesu stat'. Tako da sam siguran da ovo nije on 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Marsal
- Kontakt:
De molim te sam stavi ovaj post u temu najsmješniji postovi da te džaba raja koja ovo pročita ne ofira tamo.M4kaveli je napisao/la:Kakav bolan Kaka.
Covjek prop'o k'o kauc.
Trenutno je i Gervinho bolji od njega.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zasto bi ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:De molim te sam stavi ovaj post u temu najsmješniji postovi da te džaba raja koja ovo pročita ne ofira tamo.M4kaveli je napisao/la:Kakav bolan Kaka.
Covjek prop'o k'o kauc.
Trenutno je i Gervinho bolji od njega.

jaoooooo ludilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovih danaaaaaa, raja ban mi ne gine čeveras, tako da, čujemo se uskoro
[youtube][/youtube]
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Ne dipr Bogat' nije ovo smiješni kutak...
Tek vidjeh
E svašta, ala ima optimista i kod nas
Ja sam pesimista totalni

E svašta, ala ima optimista i kod nas

Ja sam pesimista totalni

SUPLJA. Ja mu ne vjerujem! Ovo je izjavio samo da zamaze oci navijacima.Magican je napisao/la:AA23 je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2I4OfNjUF
Izgleda da ce biti bolje, nadajmo se dobrom.
Menadžer Arsenalovih nogometaša Arsene Wenger konačno je izjavio ono što su navijači kluba čekali dugi niz godina, da je klub spreman izdvojiti velike količine novca za željena pojačanja.
Arsene Wenger
Bogati sponzorski ugovori, uz prodaju ponajboljeg igrača Robina van Persieja Manchester Unitedu prošlog ljeta konačno su, čini se, omogućili Arsenalu da zatvori finansijsku konstrukciju vezanu uz otplatu 390 miliona funti koliko je uloženu u izgradnju novog stadiona Emiratesa.
"Moja namjera je zadržati sve igrače koje imam i ako je moguće kupiti dva nova igrača. Spremni smo trošiti puno (ponovo) budući da smo imali ograničene finansije zbog izgradnje novog stadiona i to se moralo vratiti", rekao je Wenger u intervjuu za Al Jazeeru Sport uoči nedjeljnog premierligaškog poraza od Manchester Cityja (0-2).
"Ako pogledate bilo koji klub koji je napravio isto što i mi, oni su pali u rezultatima. Ali mi smo ostali na vrhunskom nivou. Da, bez osvajanja Premierlige, ali na vrhunskom nivou. Sada smo izašli puno jači u finansijskom smislu, pa možemo trošiti. Ali naš način je sličan Barceloninom, stvoriti jezgru ekipe iznutra i izvana dodati igrače koji nam zaista donose nešto ekstra", dodao je francuski trener koji je "topnike" preuzeo davne 1996. godine.
Upitan za vlastitu budućnost u Arsenalu, Wenger je rekao.
"Koliko ću ostati? Imam ugovor do 2014. godine, a ja sam uvijek poštivao svoje ugovore. Važno je da klub ode u pravom smjeru. Imamo mladu ekipu koja ima fantastične kvalitete i važno je da im pomognem to transformirati u pozitivne rezultate. Ali imam 63 godine i neću raditi do svoje stote."
Prije dva dana je na anketi navijaca (Black Scarf Movement) dobio samo 5% pune podrske. Znaci, samo 5% ljudi ga u potpunosti podrzava.
Najvise je onih koji su da on ostane ali da radi drugacije i da konacno promijeni ovu luzersku politiku, cak 41% je takvih.
Ja sam otprilike vec par godina slicnog misljenja, kao ovih 41% a sve je vise takvih.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Znao sam sta ce ovaj napisati

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Vedo da ti ne pušiš kakvu vutru ?! 

Nije ni bilo tesko pogoditi. 

Danas je rođendan velikom Nicklasu Bendtneru,nek mu je sa srećom uz želje da se više nikad ne vrati.............
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Ovdje bas svi optimisticni.Orion87 je napisao/la:Danas je rođendan velikom Nicklasu Bendtneru,nek mu je sa srećom uz želje da se više nikad ne vrati.............

ovo se ne zaboravlja kad je on u pitanju
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Veći panj nije kročio na naš stadion,Chamack je za njega Henry brat bratu....beela je napisao/la:ovo se ne zaboravlja kad je on u pitanju
[youtube][/youtube]
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
[youtube][/youtube]
ox na jednoj,on na drugoj,koja tehnika u pm
ox na jednoj,on na drugoj,koja tehnika u pm
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kaze Redknapp da Loic Remy i Yann M'Vila dolaze u QPR.
Remy je vec navodno i medicinski pregled prosao a i M'Vila je skoro pa gotova stvar.
Citao sam da je taj M'Vila problematican ali.... steta.
Remy je vec navodno i medicinski pregled prosao a i M'Vila je skoro pa gotova stvar.
Citao sam da je taj M'Vila problematican ali.... steta.
- Rockefeller
- Kontakt:
To je samo jedna navijacka grupa. Nije relevantno. I dalje Arsene ima preko 50% podrske od svih navijaca bilo da ne dira nista ili mijenja nesto.
Hangeland bi mogao biti dobra investicija na ljeto. Istice mu ugovor a meni je najbolji stoper iz manjih klubova P'shipa.
Hangeland bi mogao biti dobra investicija na ljeto. Istice mu ugovor a meni je najbolji stoper iz manjih klubova P'shipa.

- HighburyHigh
- Kontakt:
Wenger prati Mohameda Diamea. Poslao je scoute na vecerasnju tekmu uniteda i west hama.
To je vec konkretan igrac, dokazan u premiershipu, to bi bio dostojan transfer.
Takodjer spominje se opet i Etienne Capoue. Obojica su veoma dobre solucije za defanzivnog veznog i nece se pogrijesiti ako se bilo koji od njih dovede.
Takodjer spominje se opet i Etienne Capoue. Obojica su veoma dobre solucije za defanzivnog veznog i nece se pogrijesiti ako se bilo koji od njih dovede.
Victoria Concordia Crescit.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja jucer procitao da je The Big Sam izjavio da nece prodati Diamea uopste, i da ne zna odakle te 'gluposti' da je Arsenal zainteresovan za njega. Sky Sports.HighburyHigh je napisao/la:Wenger prati Mohameda Diamea. Poslao je scoute na vecerasnju tekmu uniteda i west hama.
EDIT : http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... t-we-want-

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.