Zenicanka i Bosanka.Naci ces da ga ebes.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oćel bit mojih veličina i oće li mi se uklapat u budžet?AgresivnoDjubre je napisao/la:Treba mi iskljucivo od Velike Britanije.
Zenicanka i Bosanka.Naci ces da ga ebes.
Trebalo bi da ima.Ma do 100 KM mozes nabaviti i u sopingu.Tako da...Marsal je napisao/la:
Oćel bit mojih veličina i oće li mi se uklapat u budžet?
Nećeš vjerovati ali nisam sebi kupio komad odjeće pa ima i 3-4 godine sigurno, imam merhametli sestru koja mi šalje sve.
Imas sliku ?Donnie Darko je napisao/la:emire imam ti ja bedz velike britanije, ubio se za tebe. ironicno, dobio sam ga iz amerike, al nebitno totalno.
Ma dobro nadam se da do tog nece doci.I da nadam se da ces spremiti neki ugovor,da me kasnije neko ne bude trazio.Donnie Darko je napisao/la:ostali su jos sitni detalji oko ugovora, kao npr cijena u slucaju ponovnog otkupa, procenta od sljedece prodaje, te mogucih premija u slucaju da mu bas, al ono bas sexy stoji, ali to su samo formalnosti.
HAHAHHADonnie Darko je napisao/la:Bio je jedan mali incident kad je Emira flasom pokusao pogoditi ljuti navijac suparnickog Rudara, ali je MI6 brzo sve rascistio.
Xtra jakna i šminkerski a može i kao kežual varijantanime_tm87 je napisao/la:Sinoc slicna jakna kupljena u Waikikiju, 110 KM snizena sa 140... drugacija boja, neka izmedju smedje i zelene...dobra pravo
Zastavu ćeš teško naći, ja sam se momački natražio i na kraju je našao u Minhenu, 5 ojra...AgresivnoDjubre je napisao/la:I dogovor je pao,hajmo jos zastava.
Ma znam ebo majku.Narucivao robu iz Engleske i nisam zastavu koja je kostala 2 funte ja bi se sad ubio aaaaaaaaaaaaipetm je napisao/la:
Zastavu ćeš teško naći, ja sam se momački natražio i na kraju je našao u Minhenu, 5 ojra...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.