FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Ja znam raje iz Banja Luke, sto pravih Banjalucana sto ovih sto su odeslili od nas a sto navijaju za Celik, stoga to sto vi pricate nije u potpunosti tocno !!!
Pa i na sjevernom i juznom polu ima navijaca Celika....
nisu ti ljudi iz BL vjeruj meni...NK_CELIK je napisao/la:Ja znam raje iz Banja Luke, sto pravih Banjalucana sto ovih sto su odeslili od nas a sto navijaju za Celik, stoga to sto vi pricate nije u potpunosti tocno !!!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Ima navijača Veleža u BL.Znam ih ja nekoliko.
Ali nevažno,mi dolazimo po 3 boda.

Ali nevažno,mi dolazimo po 3 boda.

Lijevo !
Naravno da ima, ali to je toliko smiješan broj, da nije vrijedno spomena...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
He,he ja mislim da Borac nigdje nije imao navijaca prije rata osim ovdje u Bos. Krajini...
Uvijek smo vazili za prljavu ekipu koja prebija sve goste u banjaluci,ali hebiga,sta ces kad si stalno na ivici izmedju prve i druge lige a na kichmu ti dolaze pizon,bjekovic,surjak,dzajic,zajec,safet susic,sliskovic,vukotic,halilhodzic,dule savic...udri po nogama dok zapad urla "njega,njega,njega,hu,hu,hu"...tek pred rat smo poceli igrati leprsavo pod uticajem stranih trenera,Kuzea,Poklepovica,Vladice Popovica....steta sto se zaratilo,mozda bismo i mi stekli neke simpatije po bivsoj jugi kao Zeljeznicar i Velez koji su gajili leprsav fudbal....nama je po tom udaranju i stalnoj borbi za opstanak ubjedljivo najslicniji bio Celik....
Uvijek smo vazili za prljavu ekipu koja prebija sve goste u banjaluci,ali hebiga,sta ces kad si stalno na ivici izmedju prve i druge lige a na kichmu ti dolaze pizon,bjekovic,surjak,dzajic,zajec,safet susic,sliskovic,vukotic,halilhodzic,dule savic...udri po nogama dok zapad urla "njega,njega,njega,hu,hu,hu"...tek pred rat smo poceli igrati leprsavo pod uticajem stranih trenera,Kuzea,Poklepovica,Vladice Popovica....steta sto se zaratilo,mozda bismo i mi stekli neke simpatije po bivsoj jugi kao Zeljeznicar i Velez koji su gajili leprsav fudbal....nama je po tom udaranju i stalnoj borbi za opstanak ubjedljivo najslicniji bio Celik....
- NK_CELIK
- Kontakt:
Mi ne udaramo....Schlager je napisao/la:He,he ja mislim da Borac nigdje nije imao navijaca prije rata osim ovdje u Bos. Krajini...
Uvijek smo vazili za prljavu ekipu koja prebija sve goste u banjaluci,ali hebiga,sta ces kad si stalno na ivici izmedju prve i druge lige a na kichmu ti dolaze pizon,bjekovic,surjak,dzajic,zajec,safet susic...udri po nogama dok zapad urla "njega,njega,njega,hu,hu,hu"...nije tad bilo kao sad,trebao si ubiti covjeka da bi dobio crveni karton,zato smo i mogli tako...tek pred rat smo poceli igrati leprsavo pod uticajem stranih trenera Geruma,Kuzea,Poklepovica,Vladice Popovica....steta sto se zaratilo,mozda bismo i mi stekli neke simpatije po bivsoj jugi kao Zeljeznicar i Velez koji su gajili leprsav fudbal....nama je po tom udaranju i stalnoj borbi za opstanak ubjedljivo najslicniji bio Celik....

-
- Kontakt:
Izgleda da je Borac dozvolio prenos utakmice Borac-Velez na svom terenu.
Treba kapu skinuti upravi Borca na toj odluci, pogotovo kada danas u BiH dosta "velikih" klubova ne zele da se prenosi utakmica rade kada su oni domacini.
Mislim da je ovo predznak da ce utakmica biti postena - i drago mi je da i jedan i drugi klub imaju muda da se takmice za bodove a ne da odbijaju prenose i namjestaju penale, faulove, ofsajde kad nema kamera.
Jos jednom Borcu svaka cast. Jedva cekam ovaj vikend.
Treba kapu skinuti upravi Borca na toj odluci, pogotovo kada danas u BiH dosta "velikih" klubova ne zele da se prenosi utakmica rade kada su oni domacini.
Mislim da je ovo predznak da ce utakmica biti postena - i drago mi je da i jedan i drugi klub imaju muda da se takmice za bodove a ne da odbijaju prenose i namjestaju penale, faulove, ofsajde kad nema kamera.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Simpatizer
- Kontakt:
Bas sam prosle sedmice bio u Derventi i uvjerio se da tamo i dalje ima nasih navijaca, barem sto se tice mog poznanika i nekoliko njegovih prijatelja.Schlager je napisao/la:He,he ja mislim da Borac nigdje nije imao navijaca prije rata osim ovdje u Bos. Krajini...
Te ljude nisu "pojeli" Zvezda i Partizan.
Kao što sam jednom već rekao, imali smo fan klub u Kaknju i Novom Sada prije rata, a sada, e pa nisam baš nešto siguran...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Meni stvarno nije jasno kako je u vas gore narod zaluden partinzanom i zvijezdomSimpatizer je napisao/la:Bas sam prosle sedmice bio u Derventi i uvjerio se da tamo i dalje ima nasih navijaca, barem sto se tice mog poznanika i nekoliko njegovih prijatelja.Schlager je napisao/la:He,he ja mislim da Borac nigdje nije imao navijaca prije rata osim ovdje u Bos. Krajini...

- NK_CELIK
- Kontakt:
Ma nema to tolike veze..Gledam neki dan Zrinjski-Sarajevo, dao frajer gol a zaspao u opsajdu, nije puno bio, nekih 3 metra...Nigdje nikoga oko njega..Sudija pokaza na bijelu tacku....Sta li onda tek rade kada nije prijenos!!!!!!!MostaracVelezovac je napisao/la:Izgleda da je Borac dozvolio prenos utakmice Borac-Velez na svom terenu.
Jednostavan je odgovor zasto narod voli Zvezdu i Partizan.Ovdje je vecinski srpski zivalj,a to su najveca dva srpska kluba.
Meni najvise smeta vise nego macehinski odnos RTRS prema Borcu...Dosad sam 50 puta gledao Zvezdu i Partizan na RTRS ili nihove blamaze po Evropi ili medjusobne derbije...cetrnaest utakmica uzastopno Zvezda i partizan nisu nijedan bod uzeli u grupnoj fazi Lige Uefa koja je sama po sebi drugorazredno takmicenje,pa da su igrali timovi sa Malte uzeli bi bar jedan bod uz trinaest poraza,a ne cetrnaest utakmica cetrnaest poraza.... a Borac sam na RTRS gledao jednom (kad je igrao sa Zvezdom,he,he),ili mozda jos jedan ili dva puta u finalu Kupa Rs...ne znam sta drugi misle o tome,ali po meni je to jadno...
Po meni su 2 moguca razloga:
1-Nedostatak talenta i glupost zaposlenih u sportskoj redakciji RTRS
2-Nipodastavanje BiH kao drzave i minimaliziranje svih takmicenja na nivou BiH,znaci politika,nesto slicno sto beogradski RTS radi u kosarci,gdje svakog petka prenosi po jednu utakmicu Prve lige Srbije koja ne zanima nikoga i igra se pred praznom dvoranom a nikada nisu prenosili nijednu utakmicu NLB jadranske lige gdje su sale pune...mozda tu vrst "patriotizma" fura i RTRS...
Meni najvise smeta vise nego macehinski odnos RTRS prema Borcu...Dosad sam 50 puta gledao Zvezdu i Partizan na RTRS ili nihove blamaze po Evropi ili medjusobne derbije...cetrnaest utakmica uzastopno Zvezda i partizan nisu nijedan bod uzeli u grupnoj fazi Lige Uefa koja je sama po sebi drugorazredno takmicenje,pa da su igrali timovi sa Malte uzeli bi bar jedan bod uz trinaest poraza,a ne cetrnaest utakmica cetrnaest poraza.... a Borac sam na RTRS gledao jednom (kad je igrao sa Zvezdom,he,he),ili mozda jos jedan ili dva puta u finalu Kupa Rs...ne znam sta drugi misle o tome,ali po meni je to jadno...
2-Nipodastavanje BiH kao drzave i minimaliziranje svih takmicenja na nivou BiH,znaci politika,nesto slicno sto beogradski RTS radi u kosarci,gdje svakog petka prenosi po jednu utakmicu Prve lige Srbije koja ne zanima nikoga i igra se pred praznom dvoranom a nikada nisu prenosili nijednu utakmicu NLB jadranske lige gdje su sale pune...mozda tu vrst "patriotizma" fura i RTRS...
i sad kad smo gostovali u modrici,bilo je par momaka..sa nasim salovima i to...Simpatizer je napisao/la:Bas sam prosle sedmice bio u Derventi i uvjerio se da tamo i dalje ima nasih navijaca, barem sto se tice mog poznanika i nekoliko njegovih prijatelja.Schlager je napisao/la:He,he ja mislim da Borac nigdje nije imao navijaca prije rata osim ovdje u Bos. Krajini...

"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
ma sta ima bre,daj mi ime jednog lika koji zivi u bl a navija za velez?! nemoj mi neka sela oko banja luke...karanovac itd. pa ako lafo iz BL a navija a Velez,ZElju i to... NAS KLUB,NAS GRAD!!!VB 1987 je napisao/la:Naravno da ima, ali to je toliko smiješan broj, da nije vrijedno spomena...

"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
bravo,suvisno je bilo sta dodati...al aj ti to dokazi nekim juncima!!!Schlager je napisao/la:Jednostavan je odgovor zasto narod voli Zvezdu i Partizan.Ovdje je vecinski srpski zivalj,a to su najveca dva srpska kluba.

"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
@ Schlager
U pitanju je TOTALNA NESPOSOBNOST urednika na RTRS-u. Ne moze se nista ocekivati od mutavca koji ima 40 godina, ne zna pricati, dikcija nikakva. J.bem ti zivot, pa covjek nije bio u stanju da se ozeni a prozivio vec pola zivota!
Da spomenem i ostatak "tima":
Ajdukovic- Majko mila, debeli konj je iz emisije u emisiju sve gori! Tupi pogled ga odaje u potpunosti! Inace, stara mu je profesorica na Tehnoloskom faksu, poznata i po tome sto su je snimili kako prijeti studentima ukoliko ne plate. Mozes samo da zamislis kako je sina debila ugurala na RTRS.
Prnjatovic- Sto taj covjek moze da laprda tokom prenosa! To nigdje nema, cak je i moju zenu za.ebo!
Kazu da je momak korektan, ali za ovaj posao nije.
Corsovic
- Doajen naseg sportskog novinarstva i Zavoda za statistiku. Za prenose je uvijek spreman nakon nekoliko casica. Najvise volim kada pocne pricu o tome koliko je koji igrac pretrcao tokom utakmice.
Ipak, sve je podnosljivo dok se ne pojavi pred kamerama a na njemu onaj prekrasni dzempercic. A tek nacin na koji sjedi....
I na kraju ne smijem da zaboravim onu curicu sto cita sportske vijesti nakon Dnevnika. Lijepo curica izgleda, ali mi se zeludac okrene cim zine. Onakvo "zavrtanje" natjera covjeka da pomisli da je dosla iz neke selendre. Na moje zaprepastenje cuo sam da je djevojka izbjegla iz Rijeke. Mislio sam da su ti Rijecani kulturni ljudi.
U pitanju je TOTALNA NESPOSOBNOST urednika na RTRS-u. Ne moze se nista ocekivati od mutavca koji ima 40 godina, ne zna pricati, dikcija nikakva. J.bem ti zivot, pa covjek nije bio u stanju da se ozeni a prozivio vec pola zivota!

Da spomenem i ostatak "tima":
Ajdukovic- Majko mila, debeli konj je iz emisije u emisiju sve gori! Tupi pogled ga odaje u potpunosti! Inace, stara mu je profesorica na Tehnoloskom faksu, poznata i po tome sto su je snimili kako prijeti studentima ukoliko ne plate. Mozes samo da zamislis kako je sina debila ugurala na RTRS.
Prnjatovic- Sto taj covjek moze da laprda tokom prenosa! To nigdje nema, cak je i moju zenu za.ebo!

Kazu da je momak korektan, ali za ovaj posao nije.
Corsovic

Ipak, sve je podnosljivo dok se ne pojavi pred kamerama a na njemu onaj prekrasni dzempercic. A tek nacin na koji sjedi....

I na kraju ne smijem da zaboravim onu curicu sto cita sportske vijesti nakon Dnevnika. Lijepo curica izgleda, ali mi se zeludac okrene cim zine. Onakvo "zavrtanje" natjera covjeka da pomisli da je dosla iz neke selendre. Na moje zaprepastenje cuo sam da je djevojka izbjegla iz Rijeke. Mislio sam da su ti Rijecani kulturni ljudi.

A ko je taj urednik sportskog programa,kako se zove?
Da, Dragan Novaković, a i on je pravi talenat sportskog novinarstva...
Mozda i ja da kažem da mi je pomalo razumljivo što RTRS ne radi prenose , jer je to ipak entitetska televizija pa bi onda podjednaku pažnju morali posvetiti svima, elem mene puno više brine inertnost upraver koja uopšte ne pokušava da nadje medijskog pokrovitelja koji bi nas pratio u svim prilikama ( po meni ATV odličan izbor ) ali, inertnost ili šta već...
Samo da kažem da je RTRS sada jedan od sponzora kluba...
Simpatizer, ovaj što se nije oženio, pa to mu je najveći uspjeh u životu, hahahahaha, zavidim mu...
Mozda i ja da kažem da mi je pomalo razumljivo što RTRS ne radi prenose , jer je to ipak entitetska televizija pa bi onda podjednaku pažnju morali posvetiti svima, elem mene puno više brine inertnost upraver koja uopšte ne pokušava da nadje medijskog pokrovitelja koji bi nas pratio u svim prilikama ( po meni ATV odličan izbor ) ali, inertnost ili šta već...
Samo da kažem da je RTRS sada jedan od sponzora kluba...
Simpatizer, ovaj što se nije oženio, pa to mu je najveći uspjeh u životu, hahahahaha, zavidim mu...

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- TheManiacs
- Kontakt:
NA Bht kako kazu ovi sa foruma
prenosi se
NAjveci derbi BiH lige
Zeljeznicar-Sarajevo

prenosi se
NAjveci derbi BiH lige
Zeljeznicar-Sarajevo

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.