Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

FKKrajina
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la FKKrajina » 15 jan 2013, 23:05

Placem koliko mi je zao ovakvog Reala.

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 15 jan 2013, 23:09

Opet se patimo , igra niđe veze.Faktički su nas izdominirali u sredini terena.Pobjeda na mišiće, i uz malo pomoć sudija.Jedino bi Ozila pohvalio , i Carvalha.Ostali me nisu impresionirali...
Vjerovatno je ovo riješeno , ali sa ovakvim pristupom nemamo šta tražiti protiv Barce.Valjda se šta promjeni , na bolje.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 15 jan 2013, 23:09

DesimaL je napisao/la: Po meni nije ovo prirodni polozaj ruke,ali nema veze nezelim se svadjati ;)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jok eto prirodan položaj ti je kad hodaš cestom i držiš ruke visoko podignute u zraku. To je prirodan položaj ruke. U pravu si.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 jan 2013, 23:12

Malterego je napisao/la:Opet se patimo , igra niđe veze.Faktički su nas izdominirali u sredini terena.Pobjeda na mišiće, i uz malo pomoć sudija.Jedino bi Ozila pohvalio , i Carvalha.Ostali me nisu impresionirali...
Vjerovatno je ovo riješeno , ali sa ovakvim pristupom nemamo šta tražiti protiv Barce.Valjda se šta promjeni , na bolje.
Momak koji uvijek realno pise.
Samo bih ispravio da nije mala nego velika pomoc sudija.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 15 jan 2013, 23:14

U svakom slučaju madridizmo za večeras dosta i puta barsa.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 15 jan 2013, 23:16

M4kaveli je napisao/la: Samo bih ispravio da nije mala nego velika pomoc sudija.
Da su im poništili gol , rekao bi da je velika.Ovako ostaje pitanje šta bi se desilo da sudija nije signalizirao ofsajd.
Svakako stoji da je Valencija oštećena....
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 15 jan 2013, 23:17

Drago mi je da su i sudije malo pogurale Real,mislim dosta je sto godinama vec pomazu Barceloni. :) Red je malo da se i Realu pomogne.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 jan 2013, 23:23

Higuain rukom igr'o za drugi gol Reala.
To nisi napomenuo Namikse. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 15 jan 2013, 23:24

M4kaveli je napisao/la:Higuain rukom igr'o za drugi gol Reala.
To nisi napomenuo Namikse. :mrgreen:
Koje?
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jan 2013, 23:26

Uff, sto su se dusebriznici okupili :lol: !
Valencia pokradena, nema tu dileme.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 jan 2013, 23:35

smijesan je real ponovo bio, bas je postalo smijesno koliko lose igra, al jos smjesnije su sudijske greske, al neka, meni je drago da prodjete, u narednom kolu vam slijedi nabijanje kakvo niste osjetile ima i dvije godine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 15 jan 2013, 23:36

Solidna utakmica, bilo je par velikih promasaja ali smo isto tako imali srece u par navrata, onaj levat promasi prazan gol :lol: . Malo bolje nego zadnjih nekoliko utakmica, ali ni blizu ocekivanoga, ima tu jos puno konfuzije.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 15 jan 2013, 23:44

valencia bila bolja , malo je reci ,cak se usudim reci da su nam ljudi ocitali fudbalsku lekciju, igru hitno treba popraviti , sto se sudija tice valencia jeste ostecena al' ne znam koji qrac ovi culesi to nama pisu ovdje ja ne znam kakve veze mi imamo sa sudijom vecerasnjeg meca ,ne pisite to ovdje iskreno nas zaboli qrac za vasa misljenja o tome kako je valencia pokradena , al' najgore sto se javljaju isti ti insani ciji klub osvoji lp na prijevaru

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 jan 2013, 23:47

geoxx je napisao/la:valencia bila bolja , malo je reci ,cak se usudim reci da su nam ljudi ocitali fudbalsku lekciju, igru hitno treba popraviti , sto se sudija tice valencia jeste ostecena al' ne znam koji qrac ovi culesi to nama pisu ovdje ja ne znam kakve veze mi imamo sa sudijom vecerasnjeg meca ,ne pisite to ovdje iskreno nas zaboli qrac za vasa misljenja o tome kako je valencia pokradena , al' najgore sto se javljaju isti ti insani ciji klub osvoji lp na prijevaru
pa isto imate veze sa sudijom meca ko sto i barca ima kad se naklatite na temu kad se barci nesto u njenu korist svira, sto ste licemjerni cccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 jan 2013, 23:50

Zna li ko šta više o ovim navodima o kakinom odlasku?

i btw @madridistovi me postovi svaki put sve više očaraju. Legendo :geek:
naprijed rejal

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jan 2013, 00:08

Bilo je promašaja na obje strane, dobra utakmica, dosta šansi. Sve u svemu po meni zaslužena pobjeda Reala, a naravno da je Valencia prije iskoristila neke od šansi, kod rezultata 1:0 mogla je otići kući s povoljnijim rezultatom. Bilo je propuha pozada kod Reala, ali opet je ovo bilo zasluženo.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2013, 00:10

Zasluzena pobjeda reala iako je moglo biti i drugacije da su iskoristili sanse i da nije onih gresaka sudije bilo.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 jan 2013, 00:51

Čuj promašio Ronaldo gol? Pa valjda mu je obranio golman fenomenalno, to idu zasluge golmanu i nevjerovatnom refleksu..

Ja stvarno ne vidim zašto je ovoliko trebalo da Carvalho opet dođe u prvi tim, očito je bilo nešto psihološke naravi. Lik igra odlično i nimalo se ne osjeti manjak utakmica.

E sad, stvarno ne znam šta je s Modrićem, tko ga je god pratio u Tottenhamu i u utakmicama Hrvatske reprezentacije vidi da to nije isti igrač definitivno.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 jan 2013, 00:55

pa kako ce biti isti igrac , dosao je u ekipu gdje se igra puno brzi i tehnicki dotjeraniji nogomet , da ne spomenem da mu je snaga i brzina puno potrebnija u realovoj igri nego u hrvatskoj ili u tottenhamovoj + ovdje svaki napad ne ide preko njega , njemu treba lopta da pokaze sta moze , manjak dodira s loptom je jedan od razloga losijih partija modrulje

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jan 2013, 00:59

Toxicity je napisao/la:Čuj promašio Ronaldo gol? Pa valjda mu je obranio golman fenomenalno, to idu zasluge golmanu i nevjerovatnom refleksu..

Ja stvarno ne vidim zašto je ovoliko trebalo da Carvalho opet dođe u prvi tim, očito je bilo nešto psihološke naravi. Lik igra odlično i nimalo se ne osjeti manjak utakmica.

E sad, stvarno ne znam šta je s Modrićem, tko ga je god pratio u Tottenhamu i u utakmicama Hrvatske reprezentacije vidi da to nije isti igrač definitivno.
Jarane promasio je - u slucaju najboljeg igraca svih vremena - golmanu bi lopta prvo bila proturena kroz noge pa onda vracena uz lom tog istog golmana na lijevu stranu pa bi onda bio lobovan i ocajan na ledzima pratio kako lopta veselo skakuce u gol. I to sve u nekoliko djelica sekunde. :) To ti je vanzemaljac. Ovaj ko da je pitu bacio pored gola. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.