Da nas nece napraviti majmunima.Bosnier je napisao/la:bosna prolazi ,
nedavno sam sanjao ciru kako jede bananu
sta bi to moglo znaciti ??

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da nas nece napraviti majmunima.Bosnier je napisao/la:bosna prolazi ,
nedavno sam sanjao ciru kako jede bananu
sta bi to moglo znaciti ??
ja sam sanjo kako svi gledaju tekmu a ja lutam po gradu i trazim negdje da gledam.. a nigdje tva da gledam.. i probudim se sav mokarneko_iz_mase je napisao/la:Jel sanjao iko ista sinoc
Covjece, slab mjehur ha?Scof1eld je napisao/la: ja sam sanjo kako svi gledaju tekmu a ja lutam po gradu i trazim negdje da gledam.. a nigdje tva da gledam.. i probudim se sav mokar![]()
![]()
![]()
Ja, bez njih, je u posljednje vrijeme navijanje 50% slabije.Bosnier je napisao/la:nadam se da ce biti dosta bhfanaticosa u lisabonu, bice lakse nasim zmajevima kad zaori sa tribine
Da upravu si , to su navijaci koji 90 minuta bez prestanka navijaju, bez obzira dali gubimo ili vodimo !Tarik14 je napisao/la:Ja, bez njih, je u posljednje vrijeme navijanje 50% slabije.Bosnier je napisao/la:nadam se da ce biti dosta bhfanaticosa u lisabonu, bice lakse nasim zmajevima kad zaori sa tribine
Da, trebamo biti ponosni BHFanatikosima (iako ja licno nisam zato da se rat protiv saveza vodi na utakmicama reprezentacije).Bosnier je napisao/la:Da upravu si , to su navijaci koji 90 minuta bez prestanka navijaju, bez obzira dali gubimo ili vodimo !Tarik14 je napisao/la:Ja, bez njih, je u posljednje vrijeme navijanje 50% slabije.Bosnier je napisao/la:nadam se da ce biti dosta bhfanaticosa u lisabonu, bice lakse nasim zmajevima kad zaori sa tribine
Svaka im cast ,
Wolverine je napisao/la:U Portugalu:
------------------------------------------Hasagic------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------Jahic-------------Spahic-----------Nadarevic---------------------
-----Berberovic--------------------------------------------------------Salihovic---------
---------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------Rahimic-------------------------------------------
----------------Ibricic----------------------------------Muratovic------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------Misimovic------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------Dzeko---------------------------------------------
U Bosni:
-----------------------------------------Hasagic-------------------------------------------
-----------------------Jahic------------Spahic-----------Nadarevic----------------------
------Berberovic-------------------------------------------------------Salihovic---------
-------------------------------------Bajramovic-------------------------------------------
----------------------Ibricic--------------------------------Misimovic--------------------
-------------------------------Dzeko-------------Ibisevic---------------------------------
glupo je pisati unaprijed sastav i za portugal i za zenicu, čak 9 prvotimaca ima žute kartona, najmanje će dvojica dobiti žuti i onda ti taj sastav za zenicu pad u vodu.........a za ovaj u ortugalu se slažem apsolutno, samo bi ja ubacip pjanića ili medunjanina u mjesto ibričića, al ćiro neće izbaciti sina ni usnuWolverine je napisao/la:Wolverine je napisao/la:U Portugalu:
------------------------------------------Hasagic------------------------------------------
-----------------------Jahic-------------Spahic-----------Nadarevic---------------------
-----Berberovic--------------------------------------------------------Salihovic---------
-----------------------------------------Rahimic-------------------------------------------
----------------Ibricic----------------------------------Muratovic------------------------
----------------------------------------Misimovic------------------------------------------
------------------------------------------Dzeko---------------------------------------------
U Bosni:
-----------------------------------------Hasagic-------------------------------------------
-----------------------Jahic------------Spahic-----------Nadarevic----------------------
------Berberovic-------------------------------------------------------Salihovic---------
-------------------------------------Bajramovic-------------------------------------------
----------------------Ibricic--------------------------------Misimovic--------------------
-------------------------------Dzeko-------------Ibisevic---------------------------------
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.