haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
Hypnose i anonimni javite se na recepciju 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Karameldar,ajde braticu ti,ko zna kad cu te opet saletiti
Hypnose,gdje si bato,zar ne reci da si tu od 2 pa na dalje

Hypnose,gdje si bato,zar ne reci da si tu od 2 pa na dalje

Tu sam ja, al' mi navecer ne valja net, bude mi lag i po 300-400.... I zato samo igram ja u popodnevnim satima.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa ajde pravi ti room,ako bude sj.ebada necemo ni igrat..Hypnose je napisao/la: Tu sam ja, al' mi navecer ne valja net, bude mi lag i po 300-400.... I zato samo igram ja u popodnevnim satima.....
Evo ja cu vam napravit:
http://www.haxball.com/?roomid=878b89dd ... 2cb5b5af17" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.haxball.com/?roomid=878b89dd ... 2cb5b5af17" onclick="window.open(this.href);return false;
De ti odigraj sa kavazom 3. koloHypnose je napisao/la:Tu sam ja, al' mi navecer ne valja net, bude mi lag i po 300-400.... I zato samo igram ja u popodnevnim satima.....

SAMO ČELIK !
što sam rek'o @ chilyju, odnosi se i na tebeEdin TM87 je napisao/la:Hypnose i anonimni javite se na recepciju

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
kavaz 8:3 hypnose
eto odigrao sam sa kvazom... Izgubio 8:3 mescini, slikao je on.....
Ajde dalje redajte se..... Koje je kolo sad u pitanju.....
Da vas zavrsim.... sve.... pa da mi se ne javljate do jedno 10-tog kola........ Jer imam stvarno obaveza...
EDIT
EDO, kakva ti je ono soba i ne postoji.....
I da, ja pravim sobu..... velika je razlika....
HYpnose room
ss.ba
Ajde dalje redajte se..... Koje je kolo sad u pitanju.....
Da vas zavrsim.... sve.... pa da mi se ne javljate do jedno 10-tog kola........ Jer imam stvarno obaveza...
EDIT
EDO, kakva ti je ono soba i ne postoji.....
I da, ja pravim sobu..... velika je razlika....
HYpnose room
ss.ba
Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 15 jan 2013, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakva publika, ja i ti samianonimni je napisao/la:što sam rek'o @ chilyju, odnosi se i na tebeEdin TM87 je napisao/la:Hypnose i anonimni javite se na recepcijujoš pred publikom da igram i to još s lagom, ma bježi
sutra aBd ćemo mi odigrat'

Ne mogu ja sutra citav dan.
http://www.haxball.com/?roomid=7d6aae9a ... 4c945b9669" onclick="window.open(this.href);return false;
evo sto?
sad neće da uđe
ma ping mi maloprije kod @ Adelina bio 250-300 pa nisam htio sad da riskiram, al' kad si tol'ko navalio, šalji u PP novi link sobe, pa da probamo

ma ping mi maloprije kod @ Adelina bio 250-300 pa nisam htio sad da riskiram, al' kad si tol'ko navalio, šalji u PP novi link sobe, pa da probamo

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Evo 7. kolo
kavaz 0:2 ng1
kavaz 0:2 ng1
http://www.haxball.com/?roomid=eebeb676 ... 763d89ac39" onclick="window.open(this.href);return false;
aj malo
aj malo

SAMO ČELIK !
Hypnose - EdinTM87 1:3
Sretno u nastavku i da se popravi net
Sretno u nastavku i da se popravi net

Hypnose-chily-rz 3-2
sretno u nastavku
sretno u nastavku
Potvrdjuem ono za Edu.....
Hypnose-chily 4:3....... Sretno chilyu jer ce on ili vm 22 osvojiti ovaj turnir....
Ma zamjenio modem da ubrzam internet, a ono totalno ga unazadio.... Prije sam bio jedan od najpozeljnijih hostova..... A sad nece nikko

Hypnose-chily 4:3....... Sretno chilyu jer ce on ili vm 22 osvojiti ovaj turnir....
Ma zamjenio modem da ubrzam internet, a ono totalno ga unazadio.... Prije sam bio jedan od najpozeljnijih hostova..... A sad nece nikko

sa svima sam skoro igrao ili 1vs1 ili 4vs4 xDHypnose je napisao/la:Potvrdjuem ono za Edu.....
jer ce on ili vm 22 osvojiti ovaj turnir....
:
meni se nekako najvise svidja kako delko igra,bas me cudi da nije prvi na tabeli,on je moj favorit i dalje

Jesi tu sad? Zaigr'o se 4 na 4 nisam vidioanonimni je napisao/la:hajde Edo sad![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.