Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Djokovic - Harrison 1 @1.01
Samo za hrabrije !
Samo za hrabrije !
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
-
- Kontakt:
Moji Parovi za veceras :
Querey- Baker - 2
Verdasco - Malisse - 1
Flipkens - Zakopalova - 1
Kvote su extra , nesto mi smrdi ovaj Americki duel na dvicu ... ko isprati neka je sa srecom ..
Querey- Baker - 2
Verdasco - Malisse - 1
Flipkens - Zakopalova - 1
Kvote su extra , nesto mi smrdi ovaj Americki duel na dvicu ... ko isprati neka je sa srecom ..
Amat Victoria Curam !
Ne treba se zalijetat, nije max bet po menivedofeelgood je napisao/la:Djokovic - Harrison 1 @1.01
Samo za hrabrije !

SAMO ČELIK !
Madison Keys - Tamira Paszek 2 kvota 3.00
Cisto ko suza.
Cisto ko suza.
Daj ba nemojte se zaebavati s tim kvotama 1,01 i stavljati ovdje.Dajte sta fino,nije zanimljivo.Pa ebem mu misa nismo djeca. 

1946
Djesi ozbiljni, nismo te prepoznaliHead je napisao/la:Daj ba nemojte se zaebavati s tim kvotama 1,01 i stavljati ovdje.Dajte sta fino,nije zanimljivo.Pa ebem mu misa nismo djeca.
Ja volim volim volim samo tebe... !
RIP Vedran Puljic
RIP Vedran Puljic
ljudi jestel vi primjetili da su svi timovi sto danas igraju utakmice FA-kupa odigrali u prvi utakmicama nerijeseno
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa jel vidis da ni to ne mozemo pogoditi.Sta cu moramo to igrati kad ne mozemo nista drugo.Head je napisao/la:Daj ba nemojte se zaebavati s tim kvotama 1,01 i stavljati ovdje.Dajte sta fino,nije zanimljivo.Pa ebem mu misa nismo djeca.
@ mirzard
Sto znaci da veceras nece.

Zadnja izmjena: AgresivnoDjubre, dana/u 15 jan 2013, 19:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
ja sam ga singlirao na marku,pa sta budevedofeelgood je napisao/la:Djokovic - Harrison 1 @1.01
Samo za hrabrije !

Ma moze se,nije da ne moze,al kad se nema discipline,kao ja,onda sve ode u qrac lijepidiplomatija je napisao/la:svaka cast, ja svaki petak uplatim po 50 hah, budem dobar vikendom po 150-200 km i do petka nema nista, tuga hah, znaci moram se malo uozbiljiti i ja jer se eto moze nakucati dobre loveHass je napisao/la:@diplomatija,nes vjerovat care,al uplatio tri marke u PREMIERI,tamo negdje pocetkom desetog mjeseca![]()

Koliko uplacujes dnevno tiketa,i koji ulozi,pa tako spusis brzo,i kakav si s disciplinom??????

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Jel se i ti zajebajes ko i ovi ostali,nezna covjek ko pise vise ozbiljno ko furamirzard je napisao/la:ljudi jestel vi primjetili da su svi timovi sto danas igraju utakmice FA-kupa odigrali u prvi utakmicama nerijeseno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa eto ako te furam provjeri jbtmiky_hz je napisao/la:Jel se i ti zajebajes ko i ovi ostali,nezna covjek ko pise vise ozbiljno ko furamirzard je napisao/la:ljudi jestel vi primjetili da su svi timovi sto danas igraju utakmice FA-kupa odigrali u prvi utakmicama nerijeseno
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
mirzard je napisao/la:ljudi jestel vi primjetili da su svi timovi sto danas igraju utakmice FA-kupa odigrali u prvi utakmicama nerijeseno

Reci da se salis

Eto ja nisam mislio da ti se smijem ko ovaj iznad,zato sam pitao jel me furasmirzard je napisao/la:pa eto ako te furam provjeri jbtmiky_hz je napisao/la:Jel se i ti zajebajes ko i ovi ostali,nezna covjek ko pise vise ozbiljno ko furamirzard je napisao/la:ljudi jestel vi primjetili da su svi timovi sto danas igraju utakmice FA-kupa odigrali u prvi utakmicama nerijeseno

Naravno da su svi odigrali nerjeseno i da igraju ponovo,jel su sve ovo ponovljene utakmice,tu se igra jedna utakmica i ko dobije ide dalje,u slucaju nerjesenog igraju ponovo kao sto je slucaj sa ovim veceras
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- diplomatija
- Kontakt:
ma nedisciplinovan skroz hah, upalcujem 5, 10, 20, ali imam problem kad krene po zlu ganjam do zadnje marke, nema stajanja hahHass je napisao/la:Ma moze se,nije da ne moze,al kad se nema discipline,kao ja,onda sve ode u qrac lijepidiplomatija je napisao/la:svaka cast, ja svaki petak uplatim po 50 hah, budem dobar vikendom po 150-200 km i do petka nema nista, tuga hah, znaci moram se malo uozbiljiti i ja jer se eto moze nakucati dobre loveHass je napisao/la:@diplomatija,nes vjerovat care,al uplatio tri marke u PREMIERI,tamo negdje pocetkom desetog mjeseca![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko uplacujes dnevno tiketa,i koji ulozi,pa tako spusis brzo,i kakav si s disciplinom??????![]()
a ja kraljaHass je napisao/la:mirzard je napisao/la:ljudi jestel vi primjetili da su svi timovi sto danas igraju utakmice FA-kupa odigrali u prvi utakmicama nerijeseno![]()
![]()
![]()
![]()
Reci da se salis![]()
![]()

SAMO ČELIK !

hajd valjda ce proci

ps.
jesu namazani ovi englezi sve tekme prve tekme zavrsile nerijeseno cc

edit: ovo su dva listica a ne jedan

Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 15 jan 2013, 19:44, ukupno mijenjano 2 puta.
/quote]
Eto ja nisam mislio da ti se smijem ko ovaj iznad,zato sam pitao jel me furas
Naravno da su svi odigrali nerjeseno i da igraju ponovo,jel su sve ovo ponovljene utakmice,tu se igra jedna utakmica i ko dobije ide dalje,u slucaju nerjesenog igraju ponovo kao sto je slucaj sa ovim veceras[/quote]
Osjecam se prozvanim

Eto ja nisam mislio da ti se smijem ko ovaj iznad,zato sam pitao jel me furas

Naravno da su svi odigrali nerjeseno i da igraju ponovo,jel su sve ovo ponovljene utakmice,tu se igra jedna utakmica i ko dobije ide dalje,u slucaju nerjesenog igraju ponovo kao sto je slucaj sa ovim veceras[/quote]
Osjecam se prozvanim

I sad nek neko kaze da Englezi ne stimaju tekme,pa stvarno..cccarelinho je napisao/la:
hajd valjda ce proci
ps.
jesu namazani ovi englezi sve tekme prve tekme zavrsile nerijeseno cc![]()
![]()

19-23 očekivanozgmiky je napisao/la:rukomet
double 9/10
16.45 Alžir-Egipat 2 1.40
18.00 Makedonija-Island 2 1.45
Alžir je slabija ekipa od Egipta i ako žele dalje egipćani moraju ovo dobiti kako god znaju a ako bude trebalo pogurati će ih i suci. Trebala bi to biti tvrda,gruba utakmica s dosta prekršaja i isključenja i mislim da neće biti puno golova, vjerujem manje od zadanih 48.5 no igram pobjedu Egipta.
Makedonija je visoko poletila ali dosta su slabi i neuvjerljivi na ovom SP-u tako da ne vjerujem da mogu ozbiljnije ugroziti islanđane koji se moraju vaditi za poraz od rusa. Ovdje vjerujem da prolazi i hendi od 2 razlike na Island.
24-24 **** x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.