NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

anonimni
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la anonimni » 11 jan 2013, 20:30

jao, Travnik na Bingu :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jan 2013, 19:11

Ima li kakvih vijesti iz Travnika, moguca pojacanja, moguci odlasci? :mrgreen:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 13 jan 2013, 22:42

ASD je napisao/la:Ima li kakvih vijesti iz Travnika, moguca pojacanja, moguci odlasci? :mrgreen:
Ima okupljanje na dan prvog kola na proljece bez ikakvih priprema otislo pola tima i bice na kraju prvenstva osmi deveti :mrgreen: ... :lol:
Travnik to uradi svake sezone bez problema... :D nista ne brinite...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 13 jan 2013, 22:52

HUSEJIN EMINOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK N.K. TRAVNIK

U Velikoj sali Općine Travnik danas je održana Vanredna sjednica Skupštine NK Travnik na kojoj je izabrano novo rukovodstvo kluba .
Novi predsjednik Predsjedništva je Husein Eminović , a potpredsjednik Abaz Manđuka . Uz njih dvojicu 11-člano Predsjedništvo sačinjavaju još Predrag Sučić,Kemal Baltić,Željko Lončar,Ibrahim Kahvedžić,Emir Hodžić,Dario Pranjić,Osman Bajrić,Marko Vukadin i Efraim Pinjo.

"Pred nama su brojna iskušenja sa kojima ćemo se uhvatiti u koštac.Timskim radom i uz nastavak podrške lokalne zajednice smatram da ćemo upjeti ispuniti naše ciljeve ," istakao je Eminović u kratkom obraćanju delegatima nakon imenovanja .

Eminović je dilpmirani ekonomista , zaposlen u JKP Bašbunar kao rukovodilac ekonomskog sektora.Travničkoj sportskoj javnosti poznat je kao član uprave nekadašnjeg ženskog nogometnog kluba Travnik.

Sjednici je od 29 prisustvovalo 20 delegata.

"Razlog održavanja ove sjednice je ostavka predsjednika Predsjedništva Kluba Asima Fazlića , te nekolicine članova predsjedništva Kluba .S obzirom na vremenski tjesnac održali smo Vanrednu sjednicu kako bi klub mogao nastaviti nesmetano sa radom , između ostalog i pripremiti redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine kluba u narednih mjesec dana.Zahvaljujemo se Fazliću na korektnoj saradnji i radu u proteklom periodu a novoj upravi ćemo svi pomoći da obezbjedi optimalne uvjete kako bi NK Travnik ostao stabilan premijer ligaš."istakao je Tihomir Kramer , predsjednik Skupštine NK Travnik.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 jan 2013, 13:55

vidovitadjemila je napisao/la:
ASD je napisao/la:Ima li kakvih vijesti iz Travnika, moguca pojacanja, moguci odlasci? :mrgreen:
Ima okupljanje na dan prvog kola na proljece bez ikakvih priprema otislo pola tima i bice na kraju prvenstva osmi deveti :mrgreen: ... :lol:
Travnik to uradi svake sezone bez problema... :D nista ne brinite...
Zna li se tacno ko odlazi?

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 14 jan 2013, 23:12

Zna li se ko vam je trener... Da li je istina da vam dolazi Turkovic Nedo iz crne gore i jos neki stoper iz kaknja.....takodje sam za SMRIKU cuo da vam stize...moramo vas pratiti prvo kolo nam dolazite da primite 4 :D

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 15 jan 2013, 18:27

Ja koliko znam Smriko ce u Travnik samo ako se dogovore dva kluba oko zamjene tj. Čelik Smriku a Travnik onog lijevog bočnog ne znam ime.Ako ne dođe do ovoga dogovora Smriko će u Vitez ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 15 jan 2013, 18:55

i zna l se ko je trener.... ??? jel ostaje basic ??

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 17 jan 2013, 18:04

Elvedin Beganović prvi trener Travnika

Uprava NK Travnik je danas jednoglasno imenovala Elvedina Beganovića za prvog trenera seniorskog tima.Imenovanje je obavljeno nakon jednoglasnog zaključka Komisije koja je imala zaduženje da napravi prijedlog o trenerskom kadru koji će povesti Vezire u neizvjesno proljeće.

„ Čast mi je što je Uprava kluba odabrala mene . Prije deset godina na Piroti sam stanovao kao igrač a evo sada kao trener. Nadam se da ćemo zajednički ostvariti cilj- a to je ostanak u Premijer ligi BiH , „kratko je izjavio Beganović na predstavljanju novinarima.

Beganović je istakao da će prozivku obaviti 19.januara u 11 sati na Piroti kada će i početi pripreme za nastavak sezone.Izvjesno je da će Travnik dio priprema obaviti u Makarskoj .

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 17 jan 2013, 18:42

slika

" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 19 jan 2013, 18:45

TRAVNIK POČEO PRIPREME

Nogometaši Travnik pod vodstvom Elvedina Beganovića danas su počeli pripreme za nastavak sezone

Na prozivci se nisu pojavili Nebojša Popović (opravdano) i Darko Mišić.Beganović i saradnici : Torlak,Lihovac i Kovačević na prvom treningu radili su sa slijedećim igračima:

Golmani Nevres Fejzić, Alen Delić, Alija Salešević i Alem Pjanić, igrači Elvedin Varupa, Adnan Kovačević, Deni Simeunović, Neven Laštro, Simbad Terzić, Nihad Ribić, Senad Tabaković, Haris Zatagić, Adin Lihovac, Nermin Varupa, Amel Čurić, Nail Šehović, Nijaz Fazlić, Eldar Torlak, Amar el Basti i Ibrahim Hrvat.

„ Želim što prije sagledati stanje igračkog kadra .Od utorka krećemo sa dva dnevna treninga a uradićemo i ljekarske preglede i odgovarajuća testiranja .U Travniku ćemo raditi do 8.februara kada je planiran put u Makarsku ,"istakao je Beganović.

Prvom treningu prisustvovala je i većina nove uprave kluba koja je igračima prenijela ciljeve u 2013. godini .

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 22 jan 2013, 12:10

Jasmin Smriko, Isakovic ( najvjerojatnije ), Bernad Imamovic :arrow: Travnik

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 22 jan 2013, 17:13

robijas_Ri je napisao/la:Jasmin Smriko, Isakovic ( najvjerojatnije ), Bernad Imamovic :arrow: Travnik
Ma ostace Travnik u ligi sigurno.Uz par pojacanja i ovo sto imaju slozice se solidna ekipa.Ima i u upravi ovoj novoj dobrih ljudi....Da nisu napravljene ove promjene nebi bas bio veliki optimista.
U upravi je npr profesor fizicke kulture Osman Bajric koji bi bio najbolje rjesenje za trenera,ali vjerovatno ne moze covjek zbog obaveza na skoli.Inace to je covjek koji je poslije ispadanja Travnika u 2 ligu i par poraza na startu sezone preuzeo klub i furiozno ga skoro bez poraza do kraja vratio u nase najjace takmicenje.Ali jbg nije bilo mjesta za covjeka u Premijer ligi i ni dan danas nije jasno sta se desilo i kako je otisao .Nije tesko pretpostaviti.Jer u onoj upravi bilo je mjesta samo za poslusnike i lopove.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 jan 2013, 18:41

robijas_Ri je napisao/la:Jasmin Smriko, Isakovic ( najvjerojatnije ), Bernad Imamovic :arrow: Travnik
Celik bi sa ovim igracima ispao iz lige.Ovo vam je odron osim Smrike koji bi mozda mogao da proradi kod vas.Voli da igra u SBK.Isakovic jablan bez tehnike i bilo cega sto bi krasilo nekog igraca,Bernard Imamovic -gura ga Nihad Perco gdje god moze da ga utrpa,igrao po Hrvatskoj nigdje nije mogao da zadovolji.Neka vam je sa srecom Beganovic je dobar trener.Pozz
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 22 jan 2013, 21:08

IlPrincipe je napisao/la:
Celik bi sa ovim igracima ispao iz lige.Ovo vam je odron osim Smrike koji bi mozda mogao da proradi kod vas.Voli da igra u SBK.Isakovic jablan bez tehnike i bilo cega sto bi krasilo nekog igraca,Bernard Imamovic -gura ga Nihad Perco gdje god moze da ga utrpa,igrao po Hrvatskoj nigdje nije mogao da zadovolji.Neka vam je sa srecom Beganovic je dobar trener.Pozz
Pa dobro ne znaci da ce svi igrati.Smriko je odigrao odlicnu sezonu za Vitez cini mi se ,i kazu da je dobar spic bas kakav je Travniku prijeko potreban.Citavu jesen na tom mjestu je igrao Popovic kome to i nije bas najbolja pozicija.Ovaj napad sa Smrikom u sredini i Popom i Denijem sa strana mogao bi dati dobre rezultate.Travniku najvise treba jedan jak igrac u sredini terena koji moze povezati redove.Pokusali su jesenas sa ovim Pejicem ali se nije bas dobro snasao.Mozda i neko nazad u tandemu s Ribicem.Inace Travnik je poznat po tome sto igraci proigraju u njemu.Primjer Dudica i Fajica kome su se smijali na tribinama kada je prvi put usao u igru s klupe.Vidicemo...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 23 jan 2013, 17:01

U utorak i srijedu igraci su prošli potrebne ljekarske preglede a od četvrtka kreću sa duplim dnevnim programom.Za „preznojavanje" je zadužen DavorKovačević , kondicioni trener pod čijim budnim okom skakpljaju krugove na stadionu .
Kada je riječ o eventualnim dolascima i odlascima , sigurno je da plavi dres neće više nositi Alem Karalić sa kojim se klub sporazumno razišao ,a sa ekipom trenažni proces prolazi mladi vratar Pjanić koji je ranije nastupao u kakanjskom Rudaru.
„ Uprava kluba odlučila je do daljnjeg suspendovati Darka Mišića koji se nije pojavio na prozivci i dosadašnjim treninzima a sa klubom ima važeći ugovor,"istakao je Husein Eminović , predsjednik NK Travnik.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 23 jan 2013, 19:51

Smriko nama dolazi opet,izgleda.sutra se prikljucuje treninzima :)

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 23 jan 2013, 19:55

Zna li iko od vas travnicana koje je godiste ovaj Elvedin Varupa? Jel on ima preko 40kuka?
::::SAMO ČELIK::::

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 jan 2013, 20:00

zamorano je napisao/la:Zna li iko od vas travnicana koje je godiste ovaj Elvedin Varupa? Jel on ima preko 40kuka?
Rodjen je 1975.godine.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 23 jan 2013, 20:04

ASD je napisao/la:
zamorano je napisao/la:Zna li iko od vas travnicana koje je godiste ovaj Elvedin Varupa? Jel on ima preko 40kuka?
Rodjen je 1975.godine.
Aaaa,hvala na info...konto sam da je stariji...
::::SAMO ČELIK::::

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 7 gostiju.