FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma moje misljenje je da stvarno moras bit malouman lik da gotivis ove srbijanske klubove (odnosi se na mladje generacije). A i to sto kazes @staragarda da ih samo hoce izofirat tamo pa ce onda j.ebat sami sebi m.ater 

075
Svaka cast na postu, sve je istinastaragarda je napisao/la:ja samo molim Boga dragog da te kvazi grobare neko prepozna ko balijandere pa da vide kako srbi rjesavaju problem sa turcima koji vole partizan..kako ce ih jednom neko iznabijat prije nego sto stignu jugu objasnit da oni eto nisu balijice nego verni navijaci partizana iz tz...pa kad ih budu kornjace izvlacile iz lokve krvi sa juga pa do puta na CUM ce imat kad kontat gdje su pogrijesili..inace taj c.etnicki sljam sa juga vec godinama mase barjacima mladica i karadzica a o parolama podrske necu ni da pisem...al dok balijicama dodze iz g.u.z.i.c.e u glavu treba neko da popusi dobre batine na tom jugu...a vec par godina se par likova hladno setka po carsiji u dresovima partizana...da se razumijeno...skroz sam u toj prica da neko treba navijat za klub koji voli i normalno je da u ovolikom gradu ima ljudi koji gotive druge klubove al taj partizan...fujj...jug im je goli c.e.t.n.i.k

Jos treba nadovezat,da su pojedini izgubili u ratuu najmilije od strane istih,a ono i dalje gotivi te srpske skupine,mozak bas na nivou.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Dzaba je ovim debilima posleratnoj generaiji pricat neke stvari.
kad je već priča o tome, ja ću samo da citiram Frenkija, a ko razumije, shvatit' će:
Zivim u Tuzli tu tolerancije ima,
Mogu usred grada kupit sal Zvezde il' Partizan.
Da li je to tolerancija, da li je to mudrost,
Ja mislim da je to nevidjena glupost.
I ja sam prije rata navijao za Zvezdu,
Ali poslije rata istu gresku ucinit necu.
Ipak je Arkan pola mog grada pobio,
Plus bi od svog oca po nosu dobio.
To kupuju oni isti koji su isli s grobarima na Zrinjski,
I vrate se u svoj grad cisti.
Dijelili su tribinu sa onim facama,
Koji imaju Karadzica i Mladica na majcama.
Zivim u Tuzli tu tolerancije ima,
Mogu usred grada kupit sal Zvezde il' Partizan.
Da li je to tolerancija, da li je to mudrost,
Ja mislim da je to nevidjena glupost.
I ja sam prije rata navijao za Zvezdu,
Ali poslije rata istu gresku ucinit necu.
Ipak je Arkan pola mog grada pobio,
Plus bi od svog oca po nosu dobio.
To kupuju oni isti koji su isli s grobarima na Zrinjski,
I vrate se u svoj grad cisti.
Dijelili su tribinu sa onim facama,
Koji imaju Karadzica i Mladica na majcama.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Kada bi Sloboda igrala u finalu lige sampiona u Beogradu protiv zvezde ili partizana ne bih isao. Ne bih isao iz razloga sto moram platiti kartu njima, a nisu vrijedni ni pisljive bobe, cak ni spomena na bivsu YU.
Dok smo mi po sumama i gorama u ratu, oni su po tribinama klicali zlocincima i onima koji su slali granate na Kapiju, Markale, Srebrenicu, Bihac, Sarajevo, Tuzlu...Klicali onima koji su klali, a kukavice koje nisu smjele doci da odigraju sa nama utakmicu. Postenu utakmicu po sumama. Lako je bilo izigravati heroja na tribinama, dok su ovdje ginuli i neduzni, a neduznih je bilo na svim stranama. Postujem i respektujem sve one, protiv kojih smo se borili, al' posteno, prsa u prsa. Za kukavice koje su dirale nemocne i goloruke, one koji su podrzavali kopilad nema mjesta uopste u mom zivotu. Ne postoje!!!
Za mene ne postoje niti delije, niti grobari.
Mislim da je ruzno sto ih uopste i spominjemo na ovoj svetoj temi. Zato ostavimo se njih i vratimo se nasoj FK Slobodi.
Dok smo mi po sumama i gorama u ratu, oni su po tribinama klicali zlocincima i onima koji su slali granate na Kapiju, Markale, Srebrenicu, Bihac, Sarajevo, Tuzlu...Klicali onima koji su klali, a kukavice koje nisu smjele doci da odigraju sa nama utakmicu. Postenu utakmicu po sumama. Lako je bilo izigravati heroja na tribinama, dok su ovdje ginuli i neduzni, a neduznih je bilo na svim stranama. Postujem i respektujem sve one, protiv kojih smo se borili, al' posteno, prsa u prsa. Za kukavice koje su dirale nemocne i goloruke, one koji su podrzavali kopilad nema mjesta uopste u mom zivotu. Ne postoje!!!
Za mene ne postoje niti delije, niti grobari.
Mislim da je ruzno sto ih uopste i spominjemo na ovoj svetoj temi. Zato ostavimo se njih i vratimo se nasoj FK Slobodi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Danima se pitam hoćete li šta pametno reći,mislim na klub,igrački kadar.......Svaki dan samo čitam neke gluposti.Koga je briga za ovo što vi pišete danima i prepucavate se ovdje.Bojim se da je ovo naša slika,i da ništa drugo i ne znamo.
Apsolutno se slažem, idemo dalje!!!Probisvjet je napisao/la: Mislim da je ruzno sto ih uopste i spominjemo na ovoj svetoj temi. Zato ostavimo se njih i vratimo se nasoj FK Slobodi.
tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako nemamo snage ni volje da nesto uradimo ili bar kazemo na glas, nacelniku, ljudima u opstini, u FK Slobodu, SD Slobodi, onda imamo snage da u ova hladna vremena kada izadjemo u grad stavimo SLOBODIN sal oko vrata i kapu na glavu. Neka vide papci da je nismo zaboravili i da se nismo odrekli Slobode!!! Jos da smo, kakvi nismo, stavili bi na prozor, balkon, most, pasarelu, terasu, bilo gdje i bilo kakvo obiljezje Slobode. To bi bila poruka sasvim jasna i bez protesta, sta zelimo! Uradite to i vidjecete da ce upaliti, obojite grad u crveno-crnu boju!!
Eto, to je prva stvar koju trebamo uraditi i molim vas obavjestite sve da urade to. Neka to bude nas prvi korak. To bar nije tesko. Aktivirajmo se malo!Evo prvi ja odlazim sa djecom na korzo u bojama Slobode.
P.S.
Dobro bi bilo da neko ovo prenese i na one stranice na facebook-u (sto prije to bolje).
Eto, to je prva stvar koju trebamo uraditi i molim vas obavjestite sve da urade to. Neka to bude nas prvi korak. To bar nije tesko. Aktivirajmo se malo!Evo prvi ja odlazim sa djecom na korzo u bojama Slobode.
P.S.
Dobro bi bilo da neko ovo prenese i na one stranice na facebook-u (sto prije to bolje).
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
vec se pojavila slika sa ovim tekstom na stranici fb stranici fukaraProbisvjet je napisao/la:Ako nemamo snage ni volje da nesto uradimo ili bar kazemo na glas, nacelniku, ljudima u opstini, u FK Slobodu, SD Slobodi, onda imamo snage da u ova hladna vremena kada izadjemo u grad stavimo SLOBODIN sal oko vrata i kapu na glavu. Neka vide papci da je nismo zaboravili i da se nismo odrekli Slobode!!! Jos da smo, kakvi nismo, stavili bi na prozor, balkon, most, pasarelu, terasu, bilo gdje i bilo kakvo obiljezje Slobode. To bi bila poruka sasvim jasna i bez protesta, sta zelimo! Uradite to i vidjecete da ce upaliti, obojite grad u crveno-crnu boju!!
P.S.

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- Probisvjet
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da su vec neki poceli sa ovom akcijom, bas lijepo vidjeti. Dvije djevojke napucane u carsiji sa crveno-crnim salom. Izgledale su sjajno!classic je napisao/la:vec se pojavila slika sa ovim tekstom na stranici fb stranici fukaraProbisvjet je napisao/la:Ako nemamo snage ni volje da nesto uradimo ili bar kazemo na glas, nacelniku, ljudima u opstini, u FK Slobodu, SD Slobodi, onda imamo snage da u ova hladna vremena kada izadjemo u grad stavimo SLOBODIN sal oko vrata i kapu na glavu. Neka vide papci da je nismo zaboravili i da se nismo odrekli Slobode!!! Jos da smo, kakvi nismo, stavili bi na prozor, balkon, most, pasarelu, terasu, bilo gdje i bilo kakvo obiljezje Slobode. To bi bila poruka sasvim jasna i bez protesta, sta zelimo! Uradite to i vidjecete da ce upaliti, obojite grad u crveno-crnu boju!!
P.S.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Treba na plavom mostu uraditi neku parolu ili ga ofarbat u crveno crno
Baš gledam u zadnje vrijeme na plavom mostu "visi čaršaf i na njemu rođendanska čestitka"

Baš gledam u zadnje vrijeme na plavom mostu "visi čaršaf i na njemu rođendanska čestitka"

Slažem seSultanSulejman je napisao/la:Treba na plavom mostu uraditi neku parolu ili ga ofarbat u crveno crno![]()

dosta je više ljubavnih poruka na njemu, idemo sad na ljubav prema Slobodi

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Grad se pokreće sa ovog foruma čovječe. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Probisvjet
- Kontakt:
Ljudi negdje su vam zastave u ormarima transparenti i sl. Stavite ih na vidljiva mjesta balkone, terase, dvorista...
Pazite samo da se ne uniste, trebace nam! Okitimo Tuzlu crveno-crno! I mi stari cemo poduzeti sve sto mozemo.
Dosta je cekanja da nam neko udjeli-pokloni klub. Moramo se izboriti sad ili nikad!
Pokazimo da ima vise nas koji volimo Slobodu od onih koji je ne vole!!!!
Pazite samo da se ne uniste, trebace nam! Okitimo Tuzlu crveno-crno! I mi stari cemo poduzeti sve sto mozemo.
Dosta je cekanja da nam neko udjeli-pokloni klub. Moramo se izboriti sad ili nikad!
Pokazimo da ima vise nas koji volimo Slobodu od onih koji je ne vole!!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobra ideja, na pasarelu sa obje strane!Semsudin je napisao/la:Slažem seSultanSulejman je napisao/la:Treba na plavom mostu uraditi neku parolu ili ga ofarbat u crveno crno![]()

A vidite nesto. Niko momku nije reko "Upravu si" vec napadate momka iz samo nekih vasih razloga.haver je napisao/la:Kad vec pricate o podruznicama da se i ja ukljucim
Fukare nemaju podruznice iz 2 razloga:
1.Stanje u Slobodi
2.Mentalitet građana Tuzle
kad smo igrali sa Zeljom i dolaze Manijaci na stadion svi odmah govore "Gledaj seljacina iz Lukavca,Kalesije,Zivinica itd
Moj otac je isao iz Lukavca na tusanj navijati za Slobodu protiv partizana i zvijezde, a zasto bi sada to radio kad je vama tuzlacima "on tamo neki seljak a vi ste bogovi " ili takvo nesto ?

I sto se onda cudite danasnjim stanjem. Nasladjujete se velicinom okolnih mjesta umjesto da ste se sprijateljili sa komsijama prosetali biste se ligom. I mi smo u II ligi sjever pjevali na gostovanjima "Jedva smo vas nasli" na pocetku tekme - iznerviras ljude, zapnu, ne daju. Usli smo u ovu ligu tek kad smo poceli stvarati prijateljstva...
Eto fin primjer kako da krenete od sebe, pa tek onda od uprave i vecih problema.
inace ?
Pa tako valjda i treba, stariji treba vise da se angazuju u odnosu na djecu "sa furkama"VolimTz je napisao/la:Grad se pokreće sa ovog foruma čovječe.

inace ?
Kad pocinju pripreme ?
- SultanSulejman
- Kontakt:
Pa fkt.Samo čekam kad će mi past na šoferšajbu i da se zabijem u rasvjetuSemsudin je napisao/la:
Slažem se

Treba nešto lijepo smislit crveno crno ili kao neka parola ili sl.tome

Ili uraditi nešto tipa Torcida za 100-ti rođendan Hajduka,na svako drvo nešto okačeno o Hajduku (drvo,balkon,most,zgrada,kuća,ulična rasvjeta,grafiti itd.itd.) ,eh sad..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.