FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ipetm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ipetm » 15 jan 2013, 11:48

neznam jesul' mediji prenijeli ali ćemo dobiti 105 hiljada za Hajridinovića. Dosta je komplikovano, ali neko će dati pare Olimpicu a oni nama moraju. Neko pravilo koje samo agencije kontaju, a nakon ovoga od svakog tranfera nam opet slijeduje određeni postotak za solidarnost...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 15 jan 2013, 12:02

Jako dobra analiza stanja u klubu.Kada se sve to u globalu pogleda teško e šta može oduzeti i dodati ovom boccaciovom postu. Ipak bih skrenuo pažnju na par stvari .Ma koliko se mi upinjali od opšte slike društva Željo ne može pobjeći.Da ne nabrajam silne firme gigante koje dišu na slamku ne bi li preživjele ili firme koje kanton gura sa desetinama miliona na godišnjem imenima pa opet jad bijeda lopovluk kako god hoćeš.Ako Želju gledamo kao firmu koja se bavi biznisom mene će silno obradovati ta najava o tom kampu jer će to udariti temelje bez kojeg nema ama baš nikakve perspektive.jedno je već očigledno da se formirao doduše još mali broj ljudi koji ima viziju i želju da se ista ostvari.u tom kontekstu gledam i dolazak Gredića.Jasno je da bez tih plata bez te love za pripreme nema ni onog segmenta koji se vidi na terenu,pa ni imena koja sam se priželjkuju.to na čemu treniraju ta imena je priča za sebe i nadam se da će bar tu sunce obasjati grbavicu.Odlasci .dolasci je tema o kojoj svako ima svoje mišljenje.Jasno je da bi Adilović iz isto tako slabe hr lige otišao za makar dva puta veće pare .klub živi od toga ma koliko to bolno bilo i treba podvući granicu kada je u pitanju prodaja i ugleda i morala.Koga bih volio da gledam umjesto Zebe ,Bešlije itd ?ja bih ako imam pravo na želju neke nove Bešlije jer bih volio bržeg i rastrčanijeg Želju.Tačno je smo sa svim tim imenima bili podobro kilavi u nekim tekmama.Za neke glave je bolje da su otišli kako zbog njih tako i zbog Želje.Hoću da kažem da nam trebaju jaja,gurnuti mladost u vatru .Posjeta je bila slabija proteklu polusezonu i pored svih pozitivnih faktora od rezultata do jakih imena za našu ligu.Ko zna možda baš ta željina mladost vrati i publiku

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 15 jan 2013, 12:07

@ boccaccio

Sve je to super što si napisao, i slažem se sa tim, ali.....

Želje su jedno, a realnost drugo. Želje je da imamo tim koji će dominirati, koji će biti konkurentan u Evropi, koji će imati odlične igrače......činjenica je da to nemamo. Mi trenutno imamo tim koji bježi samo 2 boda ekipi kojoj (bez uvrede) igrači idu skoro kada hoće, imamo tim koji igra u ligi iz koje kapiten U21 reprezentacije se ne može prodati za 70.000 Eura, ligu koja je 102 u svijetu, reprezentacije od kojih ni jedna nije nastupala na nekom velikom takmičenju, ligu iz koje se ni jedan igrač u zadnjih 10-15 godina nije direktno prodao u malo jači evropski klub i tu se zadržao......u takvim uslovima i okruženju, mi idemo naprijed. Istina idemo sporo kao puž, ali idemo. I to je bitno. Postavljamo standarde. Dižemo cijenu igračima iz lige. Istina je da sa ovakvom ekipom nemamo šta tražiti u Evropi (naravno uvijek je moguće da izvučemo neki klub koji će nas podcijeniti, koji neće biti u formi, koji će promjeniti pola ekipe i biti neuigran....., ali da imamo realne šanse bez obzira na protivnika, e to je još daleko), ali je istina da za razliku od prije 2-3 godine imamo nekoliko igrača koji su na tom nivou (Kvesa, Zola, Antolović, Kerla kad je zdrav, pa možda i Bekrić, B. Čolić, pa i Stanić). Tačno je i da smo prije imali i bolje igrače, ali ti igrači ili nisu imali ugovor, ili su po istom mogli ići kad god hoće.....Ja kao navijač hoću još puno bolje, ali kao realna osoba znam da to nije tako lako izvesti kako većina ljudi misli. Ko god misli da može bolje od ovoga, bujrum neka da taj recept za uspijeh.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 15 jan 2013, 12:36

Bokačo legendo upravo si rekao ključnu stvar. Mi kao konzumenti onoga, ako ćemo krajnje banalizovati, što se nudi na Grbavici treba da se radujemo boljim igračima i igrama. Sve ostalo je iz te perspektive manje bitno.
Mene je jučer iznervirala jedna druga stvar, a to je ona presica, pa ono je sramota više. Amar je upao u medijsku zamku k'o zadnji levat i pravi cirkus od sebe i oko sebe. Već odavno je to prisutno kod njega i nikako da se devraniše. Nažalost, naš medijski prostor i novinarstvo općenito koje bi kao trebalo da taj isti prostor kreira (sa jedne strane) i svi mi ostali koji se hranimo iz tog medijskog prostora (sa druge strane) smo postali toliko primitivni i neprofesionalni da su se jednostavno izgubili svi stanadardi i obziri.
Ako su ove presice i način na koji se Amar na njima zaj.eb.ava neki njegov revolt na situaciju koju sam gore opisao onda brate nemoj da se bezveze ofiramo i mi kao klub i on kao malte ne njegov sinonim posljednjih godina i prekinemo s tim. Napiše se par rečenica sa konkretnim informacijama, pošalje medijima i zdravo. Amar svoj ego neka hrani titulama i transferima (nadam se samo da će nekad i kupiti kakvog igrača jer ja se ne sjećam kad je to zadnji put bilo osim ovih jednih te istih što se vrte tipa Zebe i Bekrića), a ne svojim iživljavanjima na ovim presicama. Ne kažem, nije loše nekad čuti neki njegov fol, ali to je već odavno postalo samo sebi cilj.

Nemoj te mi samo sad pisati o Simi i Hotiću, nek' nije redukcija struje i nek' ne puca itd. Nadam se da nije problem razumiti šta sam htio da kažem i nadam se da nisam jedini koji sa strahom i nevjericom gledam ove naše presice.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 jan 2013, 13:01

@ boccaccio
Sve si to lijepo obrazlozio drug i kao i obicno svaka ti je na mjestu,ali to je samo jedna varijanta moguceg scenarija. Ja licno na to gledam i sa druge strane,odlascima Zebe (na moju veliku zalost) ,Mirse,te eventualnim Svrake i Adila, otvara se mjesto za neke druge igrace,koji ne moraju biti losiji. Npr. Zebin go u 90toj,je nama puno znacio,ali da je zajko bio onaj pravi,citaj od prosle god,da li bi nama bio kljucan taj go,il bi imali i vecu razliku bodova? Na njegovo mjesto dolazi Bekric,najvjerovatnije,koji je dosta brzi i borbrniji,pogotovo odbrambeno i nije ga jednostavno zaflasteriti kao Zebu,nema tehniku i precizan slobodnjak kao on,al to kompenzira trkom. Dalje, na Adilovo mjesto bi dosao Vernes,a na vernesovo Stanic,koji se fino pokazao ove jeseni,na opste zaprepastenje vecine nas. Svrakino mjesto sasvim solidno moze pokriti Tomic,iskreno po meni Svraka iako se trudi i trci na sve strane ima vise srece nego pameti... Mirse sto se tice,gubimo igraca koji donosi prevagu u 70toj min kad udje svjez i tu nema govora ni zamjene za njega,ali to se moralo desiti prije il kasnije,tako da se na to racunalo i sigurno ce se naci neka nova varijanta u njegovoj minutazi.

Znaci,kad sve sagledas ekipa Vernes---Bekric,Tomic,Zola,Jamak,Stanic---Kvesic,Vasilic,Bogicevic,Colic---Antolovic
uz klupu Kerla,Smajic,Brkovic,Hodzic i ovih par novih koji treba da se dokazu,ne izgleda lose,takodjer ni previse dobro,ali sluti jednom zaokretu gdje bi uz dobre pripreme i uigranost mogli imati ekipu tehnicki 20% slabiju i trkacki 50% bolju.
S tim ako uzmemo da nas je u evropi vazda zezala ta trka,a ne tehnika,mozda i bude nekog napredka.
Znaci ovo moze biti i najbezbolnije podmladjivanje ekipe ikad.

Mozda grijesim od formacije pa nadalje,al to je neko moje vidjenje stvari... ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jan 2013, 13:38

ma ode on za 300 hiljada
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jan 2013, 13:41

zeljocity je napisao/la:Gledam na stranici snimak sa treninga i srce me zaboli kada vidim na kakvom terenu se trenira " onclick="window.open(this.href);return false; a ponekad nas prenese pa o evropi pocnemo sanjat ccc.

Sto se Adila tice neko je vec napisao ne treba ga dati ispod trazene cife pa makar i pukli na njemu ali negdje s mora prelomit. Misljenja sam da ako njega ne prodamo za 600.000 i on ode dzabe da ce nam se kroz naredne transfere to vratiti jer ce svima biti janso kada kazemo 400-500 hiljada hocemo to je to nema vise nema manje.
Nemoj da te srce boli bezveze, s obzirom kakvi su tereni na ostalim stadionima Amar samo hoce da navikne igrace na iste...
Sarajlija-_Tm zamjena za Mirsada je Brkovic Danijal... samo umjesto Stane da upadne Danijal, a umjesto Bogija Kerla... i to je to...ukoliko se proda Adil i Svraka naci dvije dobre zamjene... ako nista barem za jednog od ove dvojice
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 15 jan 2013, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 15 jan 2013, 13:52

NAS JOSIP KVESIĆ!!!

[youtube][/youtube]

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 jan 2013, 13:53

reks,ublehas,čamac,sarajlijatm...sve ste u pravu,apsolutno u svemu sto ste napisali sve to i stoji.To su u biti samo male razlike u misljenju i sve su pozitivne na svoj nacin i napravis jednu finu pricu i sklop kvalitetnih misljenja.
Napisao sam ono gore kao navijac,emotivno,nesto sto je vezano samo za teren i ekipu,pa sam emotivno ispoljio i neke strahove,a onda i svakako navijacko nezadovoljstvo u tome sta se sprema da gledamo iduce polusezone.
Na stranu to,ja sam realan i shvatam sve ono sto je ublehas napisao i potpuno sam svjestan takve vrste realnosti.
Mi cemo i sa ovim sastavom biti prvi,ne vidim tu problem.Iskazao sam moj licni problem u sagledavanju igrackog kadra i stvarno nisam nesto odusevljen.Ako Tomic i Brkovic po sefu nisu pojacanja,ako nisu imali minutazu pored nekih igraca,moguce je da ce iznenaditi dobrim igrama,ali nisam siguran ni da ce donijeti nesto mnogo dobrog u svjezini i kvaliteti u ekipi.Osim toga,iskoristicemo eto Tomica umjesto Svrake,ako ovaj ode,ali onda necemo imati koga iskoristiti umjesto Tomica.Ne volim vise tu cinjenicu zakrpavanja pozicija.Mi od Visce nemamo lijevo krilo.Onda zrtvujes Zebu na to mjesto,a ocekujemo da nam Zeba bude organizator igre sa lijevog krila.Odmah je on smanjio Zebine mogucnosti za ogroman postotak,a mi ocekujemo da ovaj proturi lopte,da ima one svoje prelaze na terenu,da radi sve.Sto je najgore i njegovi saigraci su to sve cekali.Zato je i bila slaba ova polusezona po samoj igri i po ucinku npr.Zebe. Ako ne igra Zeba,onda zrtvujes Bekrica na toj poziciji koja objektivno za Bekrica nije pozicija u kojoj on moze kao igrac dati i imati onaj ucinak koji mi ocekujemo.Bacamo Stanica na svako moguce mjesto da popuni prazninu.Krpimo svaku poziciju sa Stanicem.Od desnog krila do lijevog beka.
Nadji brate lijevo krilo kako Bog zapovijeda,pa si onda dobio Bekrica u sredini koji onda bude pravi,pa si dobio Zebu 70% boljeg i opasnijeg i za proturanje lopti i za sutiranje sa distance i za kompletan taj ofanzivni dio.Hocu da kazem da mi imamo ekipu uvijek za prvo mjesto.Ali kao navijac,ja necu da se zadovoljim sa definicijom da smo mi samo nesto manje losi od ostalih u ovoj ligi.Znaci nismo dobri,nego smo manje losi.Zar bih ja trebao gledati klubove i biti sretniji sto je Gradina na tom nivou,sto nam je prvi konkurent vjecito u problemu,,sto su inace svi ti klubovi u jako losem stanju.A mi smo u malo manje losem stanju.
Znaci sve je super u odnosu na druge i kada pogledam nas klub,mi uz Siroki,zaista stojimo manje lose od drugih.
Tacno je da treba biti realan i da sve stoji kada se to malo sa strane i objektivnije pogleda.Ali je tacno da mi u ovom trenutku imamo losiji tim nego u prethodne tri godine.Ako gledam na igrace,onda klub po tom pitanju nista nije napredovao.
Divno je pronaci igraca poput Kvesica sa kojim smo svi prezadovoljni.ali kada on bude odlazio za neke pare iz kluba,ja cu biti tuzan jer nam je otisao dobar igrac,a mogu da se kladim da ce 99% ljudi trljati ruke zbog dobro odradjenog transfera.Desice se to da ja ocima necu vidjeti ni marke od tih milion maraka,a istovremeno necu vidjeti ni Kvesica sa svojim dobrim igrama na terenu.
Dok ne budemo imali ekstra sponzora koji ce nam davati mir za samoodrzivost,tada cemo morati ovako prodavati.Sa navijackog aspekta,mene je briga samo onaj momenat da onda vidim nekog igraca koji je bolji od Kvesica.Nisam ja sretan zbog toga sto Adilovic ima redovnu latu,vec sam sretan zbog toga kada Adilovic pospremi loptu u mrezu protivnika.Trljamo ruke na transfere,a u prakticnom smislu na terenu,u ovom trenutku,sansu ce dobiti E.Colic,i medijski prokazani u negativnom smislu licno od Amara Osima Brkovic i Tomic.Opet cu naglasiti,meni se to ne svidja i ja na taj nacin ne vidim igracki napredak.
Isto tako,vidim ogroman napredak u organizaciji samog kluba,u marketingu u zadnje vrijeme,u konsolidaciji kluba,u odlucnosti odredjenih ljudi da ovaj posao koji se zove Zeljeznicar uspjesno vode kao stabilnu i jaku firmu.Ja cu pristati da je to sada opet jedan novi pocetak i da nam opet treba nekih pet godina da se u tom smislu rezultati vide i na igrackom planu.
Nadam se da shvatate sta cijelo vrijeme pisem,znaci nista negativno,jer je realnost jasna kao dan,ali navijacki i emotivno ja imam problem sa ovom ekipom.Pogotovo smo se bar ovde svi jednoglasno slozili da ova ekipa treba imati jedno ili dva osvjezenja u igrackom kadru koja su bolji igraci i koji ce da grizu na terenu.Profesionalci.
Uvijek sam i za to da se omladinci i kupuju i da iz juniora dodju oni koji su kvalitetni.Ali treba i neko ko je iskusan i dobar.Sada,bar meni,izgledamo anemicno.Daj Boze da neko od ovih mladih eksplodira ili da neko od ovih jedanaest koje cemo krpiti cijelu polusezonu bude na visem nivou.Skakacu od srece.Ali onda je i to nesto kao u varijanti pricam ti svoje zelje.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 15 jan 2013, 13:58

Mene malo nervira ova stvar, sto se samo prica o odlascima nasih igraca a nigdje se ne spominje niti jedna adekvatna zamjena. Vjerujem sefu, naravno zna sta radi, ali opet nekako me strah da pocnemo polusezonu bez 4 prvotimca, a da nismo doveli niti jedno adekvatno pojacanje. Ima jos vremena pa vidjecemo, sve ce biti jasnije ako definitivno odu Adil i Svraka.
Volim te Zeljo!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jan 2013, 14:09

Navodno Celik pregovara o posudbi Šabana Pehilja.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 jan 2013, 14:12

MrAmani96 je napisao/la:NAS JOSIP KVESIĆ!!!

[youtube][/youtube]
slika
ceze je napisao/la:Navodno Celik pregovara o posudbi Šabana Pehilja.
koji bi mu to bio put da ide na posudbu ? :mrgreen: možda je bolje nekad i Ramića poslati ako ima neko ko bi ga izdržavao, a ostaviti Pehilja da proba i ovdje biti koliko-toliko dobar...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jan 2013, 14:14

Ja mislim da bi to bila cetvrta posudba :D
SASK, Krajisnik, Kozara i sad Celik.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 15 jan 2013, 14:36

Bokačo, slažem se. Da smo klub iz normalne države, bolila bi nas k.ita da li je RVP primio platu (čitaj Adilović), koliko para daje City (čitaj Borac, Sarajevo, Širok....) za igrače, plakali bi kada nam odlazi Ronaldo (čitaj Višća).... nažalost u našoj državi fudbal se još uvijek bori za golu egzistenciju. Većina klubova grca u dugovima. Mi se polako izdižemo iznad toga. Nije meni drago što se Adilović prodaje, već što ćemo od tih para napraviti dva Adilovića. Što ćemo od tih para redovno plaćati igrače, pa će oni bolje igrati, a mi osvajati trofeje. Kao što rekoh imali smo mi i bolje igrače, ali nisamo ih redovno plaćali, pa niti su igrali kako mogu, niti smo na kraju dobili išta od njih. Da npr. nismo prodali višću, teško da bi mogli redovno plaćati Kvesu i Adilovića.....aBd ako odu Adilović i Svraka, nadam se da će na jihovo mjesto doći novi igrači koji će dići nivo igre bar za 5%.....i ako nastavimo tim putem mogli bi za neko vrijeme nešto i potići. Koliki je uspijeh prodati igrača iz ove lige za nekoliko stotina hiljada nečega najbolje pokazuje primjer nas i komšija....npr prema informacijama iz medija Sesarova cijena (koja je navodno dogovorena) je 150.000,00 Eura, dok Amar za Svraku traži navodno 400.000-600.000 Eura. Treba biti realan pa reći da su ova dvojica igrača u pet deka. Igraju istu poziciju, imaju sličan broj nastupa za A reprezentaciju, imaju tu negdje godina, a ispade Svrakina cijena 3 puta veća.

Što se tiče sponzora, to je nažalost smiješno pričati. Para nema. niko ne da, i tako je u svim klubovima u državi. Sume su mizerne, i teško da će se nešto drastično povećati. Posjeta je realno slaba u cijeloj ligi, i na kraju nam ostaje da preživljavamo uglavnom od prodaje igrača. Ako pri tom još i idemo milimetarski naprijed, e to je uspijeh. :)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jan 2013, 14:48

zlatandr je napisao/la:Mene malo nervira ova stvar, sto se samo prica o odlascima nasih igraca a nigdje se ne spominje niti jedna adekvatna zamjena. Vjerujem sefu, naravno zna sta radi, ali opet nekako me strah da pocnemo polusezonu bez 4 prvotimca, a da nismo doveli niti jedno adekvatno pojacanje. Ima jos vremena pa vidjecemo, sve ce biti jasnije ako definitivno odu Adil i Svraka.
Amar čeka, drži do ugleda i štiti informacije, kako se bliži kraj roka cijena slobodnih igrača pada, lakše se dogovoriti, postoji vizija, može biti da će dogovoriti i koju kvalitetnu posudbu, ovo sa Antolovićem je bilo jako dobro.Šampionski.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 jan 2013, 14:49

ceze je napisao/la:Ja mislim da bi to bila cetvrta posudba :D
SASK, Krajisnik, Kozara i sad Celik.
da hoće Šef nešto skontat', previše mi nekako djeluje to :D il' da ostane s ekipom i da igra u Kupu i ponekad u ligi il' da ide, ovako mislim da ni Pehilju nije drago, ima ugovor s jednom ekipom, a stalno igra negdje drugdje :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2013, 14:59

zlatandr je napisao/la:Mene malo nervira ova stvar, sto se samo prica o odlascima nasih igraca a nigdje se ne spominje niti jedna adekvatna zamjena. Vjerujem sefu, naravno zna sta radi, ali opet nekako me strah da pocnemo polusezonu bez 4 prvotimca, a da nismo doveli niti jedno adekvatno pojacanje. Ima jos vremena pa vidjecemo, sve ce biti jasnije ako definitivno odu Adil i Svraka.
Pa recimo trebalo bi biti jasno, mi nemamo spremnu zamjenu za nekog igraca ako ode to bi tek u slucaju odlaska trazili.Amaru bi vjerovao i kad bi sa juniorima izasao na teren ali sve je trenutno usmjereno tome da dovedimo mlade i neizgradjene igrace od kojih bi nesto moglo biti u buducnosti.Znaci moje misljenje je i da prodamo Svraku i Adilovica mi necemo dovesti gotove i bolje igrace od njih jer bi takvi morali doci iz inostranstva u nasoj ligi ih nema. U svakom slucaju pustiti Amara da radi svoj posao do sada je bezbroj puta pokazao da vidi nesto sto drugi ne vide.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 jan 2013, 15:00

Ma polako samo, uspostavljen je mir u svlacionici, sto je bio glavni alibi za lose igre u prvom dijelu iako se rezultataski nije izrazavalo. Svi mi zelimo naseg Zelju u vrhu stalno, da igra leprsavo i brzo, ali zar je zaista to moguce napraviti u ovom sistemu? Evo Amar i ekipa nekako drze to konstantu da smo stalno u vrhu, za sto im stvarno kapa dole, ali realno kako ocekivati da klub napreduje na euro sceni kada je sama drzava u totalnom kurcu?

Prvo treba krenuti od drzave, pa onda sve ispod dolazi jedno na drugo. Nasa jedina sansa su ovi transferi, jer konacno treba jedan klub iz BIH koji ce znati odraditi tranfer, a kada se ime i respekt steknu onda to ide lakse. Nemojte misliti da je Mamic sve lako stekao, propisao je on krv dok nije dostigao ovaj nivo na kojem se sada nalazi...

Mislim da Amar sa ovim igracim kadrom moze odraniti duplu krunu, ali od evrope zaista ne treba nista ocekivati. Trebaju ne velika, ali solidna ulaganja za koja mi nismo sposobni jos. Nema to vise veze, jesi li ti nosioc ili ne, kada jednstavno ovaj sistem sto mi igramo ovdje u evropi vise ne pije vodu. Prosle godine svi smo sretni bili kada smo Maribor dobili, pa nas ljudi naguzise, a mi jos od 2009, nismo nerijeseno odigrali u mecevima Lige Prvaka. Nas vrhunac u tom takmicenju jeste, zapravo, solidno jedno poluvrijeme...

Dakle, tu treba igrati koliko mozes, pa ako treba poginuti muski, sto u prevodu znaci, igraj opstrukciju igre, pa sta bude neka bude, ali sigurno neces popusiti 4 ili 5 komada kao sto je to bio prije slucaj. Mi moramo svatiti jednu stvar, da sa ekipama u LP nema nadigravanja, svi su bolji od nas. U EL ima jos dosta ekipa sa kojima se mozemo nadigravati, ali LP i EL su nebo i zemlja.... ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 15 jan 2013, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 15 jan 2013, 15:01

Zna li neko u koliko je sutra trening?
Hvala

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jan 2013, 15:16

Mislim da Amar sa ovim igracim kadrom moze odraniti duplu krunu, ali od evrope zaista ne treba nista ocekivati
Nema smisla očekivati, al' opet je konnstanta tu i jednom će se napraviti iskorak, pa nije baš toliko da nemamo sreće da nam se jednom ne poklopi, važno je biti uvjek tu, pred vratima, otvorit će se.Meni još nije jasno da ljudi misle da je Maribor toliko drastično bolji, a i njih smo imali, vodili , odigrali prvo poluvrijeme na Koševu odlično, od tri sumnjive situacije sve su prosudili njima, nije bilo sreće,a i realno kad se vidi u kakvim se uvjetima igra na Koševu tu i nemaš nekih izgleda .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: voltron30 i 17 gostiju.