Kaze ko?terabajt je napisao/la:Sve preko 200 milja e je da se udaris u guzicu za tog igraca iskreno .
Ti?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kaze ko?terabajt je napisao/la:Sve preko 200 milja e je da se udaris u guzicu za tog igraca iskreno .
Zahirovic je tri puta brzi od Zolotica da budemo realni samo. A Zahirovic je stariji od Zole.Gotivim ga,ali on nije za A-reprezentacije bar jos koju godinu.gruezi je napisao/la:Zolotic je bas nesto posebno za nasu ligu mislim da odavno nije bilo boljeg igraca ... Po meni bi trebao biti u a repci prije sesara svrake a pogotovo prije zahirovica...
Buraz učini sam uslugu, idi nekoga provociraj, nemoj glumit pamet živ bio.Dona je napisao/la:Zahirovic je tri puta brzi od Zolotica da budemo realno samo. A Zahirovic je stariji od Zole.Gotivim ga,ali on nije za A-reprezentacije bar jos koju godinu.gruezi je napisao/la:Zolotic je bas nesto posebno za nasu ligu mislim da odavno nije bilo boljeg igraca ... Po meni bi trebao biti u a repci prije sesara svrake a pogotovo prije zahirovica...
Po meni izgleda jako tromo,iako je imao dosta dobrih utakmica.Njegova najveca mana je sto cim dobije loptu dodaje prvo do sebe,pregled igre mu i nije jaca strana.
Sto se tice prekidanja akcija,tu mislim da je jaci od Zahirovica,samo i tu ima jednu manu pravi prekrsaje gdje ne treba.Najbolji primjer je derbi udara covjeka bez potrebe.
Ma slazem se ja.Ali su mi tri vazne utakmice ostale u sjecanju.To su dvije protiv Maribora i Sarajeva gdje je on direktno kriv za najmanje cetiri gola.gruezi je napisao/la:Neslazem se da je zahirovic brzi...zola izgleda tromo ali nije decko ima dug korak I bolje se postavlja od zahirovica.. Zolotic cesto zna poslat dobar pas na prvu a kodzahirovica je to misaona imenica...plus zola je zbog visine bolji u zraku a ima I bolji "upper body strength" I ravnotezu...istina je da bi mogao jos malo poradit na kreativnosti tj mudrijim odlukama kad ima loptu duze od 5 sekundi ali I ovako je u tom segmentu bolji od zahe...
Protiv Sarajeva ? Momak je bio među najboljim igračima utamice. Provaljuješ se.Dona je napisao/la:Ma slazem se ja.Ali su mi tri vazne utakmice ostale u sjecanju.To su dvije protiv Maribora i Sarajeva gdje je on direktno kriv za najmanje cetiri gola.gruezi je napisao/la:Neslazem se da je zahirovic brzi...zola izgleda tromo ali nije decko ima dug korak I bolje se postavlja od zahirovica.. Zolotic cesto zna poslat dobar pas na prvu a kodzahirovica je to misaona imenica...plus zola je zbog visine bolji u zraku a ima I bolji "upper body strength" I ravnotezu...istina je da bi mogao jos malo poradit na kreativnosti tj mudrijim odlukama kad ima loptu duze od 5 sekundi ali I ovako je u tom segmentu bolji od zahe...
Protiv Maribora ni jednom nije bio na svoj poziciji,nego je konstatno negdje lutao.Pregledao sam dva puta utakmicu iz Maribora gdje je Bogicevic bio los,ali je Zolotic bio katastrofa.Dalje stojim iza cinjenice da je Nyema igrao na mjestu Zolotica mi bi prosli dalje.
Momak je veliki talenat,mora jos puno da radi,ali za velikih utakmica on nije.A to u reprezentacije ne moze.
Vatra, a ? Prvo je bila priča što je prodat za tako malo para. Koliko god para da je bilo Željo je opet dobio više za Zebu nego vi za SaJida pa ti kontaj gdje ste vi a gdje smo miSarajlijc@ je napisao/la:Zar se vama nije podvaljivala prica da Zeba ima ugovor do 2015?
Citiram ovaj tvoj post ne iz razloga sto tebi repliciram,vec bi se malo nadovezao na sve ovo i ove cifre sto se spominju i na klub i tako. Potpuno se slazem da klub mora imati jasan stav po pitanju prodaje igraca i da pokusa da napravi jedan nivo,koji bi bio priblizan nivou bar regionalnih ekipa.Amar u tom slucaju radi dobro i sada uz novih par ljudi koji treba da se prikljuce radu kluba,mislim da ce dobiti optimalne uslove za rad i takav stav moze biti ucvrscen.Baja_Zvjerka je napisao/la:Kako je lijepo procitati onakav naslov, a onda dalje, to je nama preskupo, bla bla.. Pa hadalji, sta hocete za kikiriki igrace ?? E pa ako je tako, ima brate Sarajevo, Borac, itd. manite se najboljeg BiH kluba.. Ja ne bih dao Adilovica ispod minimalno 400.000 ili 500.000 eura, pa taman ostao ovdje, ionako ima tu neku nafaku da zabija, a upravo zbog Lazara koji nije imao tu naviku nismo ponovili titulu nakon one prve sto se Amar vratio... Ako cemo mi njega dati za 200.000 eura, sutra ni Svraku neces moci prodati za 500.000 eura, jer je ovaj bio najbolji strijelac lige, ovo ono... Daj Boze da i nas jednom neko pripazi, da nas opari, jer siguran sam da Adilovic moze igrati bilo gdje. Borben je, zna glavom, 1 na 1, tehnika nije nesto, ali naucit ce brate, ako su mogli nauciti i Visca, Stilic, Jahic, Dzeko, i ostali koji su otisli iz Zelje u jace klubove, moze vala i on...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 86 gostiju.