Nisam ljuboran,nego znam momka,gledao sam ga ali ne za U17 kao sto rekose u tekstu.Cartman je napisao/la:Sto si ljubomoran?Devil je napisao/la:Momak malo baca bombe.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nisam ljuboran,nego znam momka,gledao sam ga ali ne za U17 kao sto rekose u tekstu.Cartman je napisao/la:Sto si ljubomoran?Devil je napisao/la:Momak malo baca bombe.
Ma zezam se. Jasta vec baca bombe, ili on ili portal. Mi koga god pozovemo, odbio je jedno 10 drzava.Devil je napisao/la:Nisam ljuboran,nego znam momka,gledao sam ga ali ne za U17 kao sto rekose u tekstu.Cartman je napisao/la:Sto si ljubomoran?Devil je napisao/la:Momak malo baca bombe.
U Partizan ne znam da li ide,ali u Radu definitivno nije prosao probu,cak mislim da nije uopste ni bio u Radu.JTS je napisao/la:pa je li on dobio poziv za repku ili ne ? i da li ide u Partizan ? ima li gdje spisak igrača koje je pozvao Malkočević ?
Imas ti dosta primera fudbalera koji su otisli u Partizan i propali.Jedan je od njih je npr.Nikola Popara.Ljudi su mene ovde ubedjivali iako ga nikada nisu gledali da je to vanserijski talenat,a ja ga gledao svake druge sedmice skoro.Danas imamo situaciju da je taj isti Popara potpisao za Spartak ZV i uopste ne pruza tako zapazena partije tamo.JTS je napisao/la:ako ide u Partizan, samo neka dođe .. moglo bi biti nešto od njega, čim ga Partizan želi, ako je istina da ga želi
pa ima, ali ako je istina da ga Partizan želi, vidjeli su neki potencijal u njemu .. naravno, to ne mora da znači da će uspjeti, ali ima šanse .. svako više voli da igra u Partizanu, nego u nekom prosječnom ili malom klubu .. samim tim ima i veće šanse da postane igrač i da se proda .. npr, Osmanagić da je ostao u mojoj Slobodi, vjerovatno nikad ne bi napravio neki bolji transfer, ne bi ni imao šansu za tako nešto, ovako je kao dijete otišao u Partizan, imao je šansu, ali nije napravio karijeru kakvu je želio .. eto ga sad u Sarajevu .. ali i on kao i njegovi roditelji, znali su da je Partizan odlična opcija, a sad što on nije uspio, to je druga stvar .. sve se vrti oko toga da se dobije šansa u Partizanu, a onda šta bude, ili pukovnik ili pokojnik ..Devil je napisao/la:Imas ti dosta primera fudbalera koji su otisli u Partizan i propali.Jedan je od njih je npr.Nikola Popara.Ljudi su mene ovde ubedjivali iako ga nikada nisu gledali da je to vanserijski talenat,a ja ga gledao svake druge sedmice skoro.Danas imamo situaciju da je taj isti Popara potpisao za Spartak ZV i uopste ne pruza tako zapazena partije tamo.JTS je napisao/la:ako ide u Partizan, samo neka dođe .. moglo bi biti nešto od njega, čim ga Partizan želi, ako je istina da ga želiA istina mogao je vise da odradi,igrao je i za BiH reprezentaciju.
Mislim da je odabrao Srbiju i da oni ozbiljno računaju na njega u budućnostikatalinski je napisao/la:Ognjen ozegovic-zna li neko vise o ovom igracu,vidio sam da je rodjen u bih I da je nastupao za kozaro.dugo vec ima ugovor sa zvezdom.ali ga sutaju na posudbe-ima li sanse da nastupa za nas,ili je odabrao srbijansku reprezentaciju
Pisaj ga onda............Devil je napisao/la:On je nas.
http://www.hankic1.com/" onclick="window.open(this.href);return false;bagrcavi je napisao/la:U21 reprezentativac Muamer Avdić prešao iz Češkog drugoligaša Znojmo u Zbrojovka Brünn trenutno 7. ekipu na tabeli Češke Gambrinus Lige.
http://www.transfermarkt.de/de/muamer-a ... 31727.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pronašao sam još jednog momka koji brani za Mladu Boleslav, ima Austrijski pasoš ali po imenu i prezimenu mi se čini da je naš.
http://www.transfermarkt.de/de/hidajet- ... 56680.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.