FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Greivis
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Greivis » 14 jan 2013, 22:34

Nisam mislio na gledanost na stadionima. Zna se da su u Njemackoj najbolji navijaci, no to nema veze sa popularnsocu lige u svijetu.
Zele da se vrate u Bundesligu oni koji nemaju kvaliteta da igraju u Engleskoj ili Spaniji. Eto dao si lijepe primjere igraca. Van der Vaart izgubio mjesto u timu Tottenhama, Sahin nije mogao ni pored Allena da igra :lol: , a Dzeko malo prilike dobija. Normalno da hoce da idu.
Ovog GAL-a ne razumijem. Sta je htio reci?
don_burza je napisao/la:Isto je bilo kad je Dzeko spominjan sa BAyernom pa su pisali da je to nazad u karijeri ovo ono
Djeco morate odrasti da shavtite koja je Bayern SILA u fudbalu
Ako Bayern nece da da za tamo nekog igraca 40 miliona koji je samo antitalentovanim Englizeima talentovan to nije naznaka da je Bayern slaba tim . Pa jedean HEnderson koji vrijedi 15 miliona eura bi u Bayenu samo prosao u prvih pet portira za parking na Allianz Areni stim da nema sanse da udje u prostoriej kluba . Pa Alaba da igra u Cityu ili Arsenalu cijena bi mu bila 40 miljki brat bratu zato RELAX i uzivajte u fudbalu a u INSTITUCIJU nemojte dirati
Ti si poseban slucaj. Da nisam ovako fino odgojen sad bih ti nesto napisao. Samo uzivaj. ;)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 jan 2013, 22:37

cestitam na odgoju dojaenu pisanih argumenata
Thomas Müller - Fußballgott

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 jan 2013, 22:38

Covjeku je transfer iz Tottenhama u Bayern korak nazad u karijeri...Harden je bolji od Bryanta...bas me interesuje sta bi pisao na teniskim temama...da je Simon bolji od Federera ili sta vec...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 jan 2013, 22:41

adnan24 je napisao/la:Covjeku je transfer iz Tottenhama u Bayern korak nazad u karijeri...Harden je bolji od Bryanta...bas me interesuje sta bi pisao na teniskim temama...da je Simon bolji od Federera ili sta vec...
Ja ne navijam za Tottenham, a ni za Houston, tako da sam objektivan. To sto ti navijas za Kobea, a on za Bayern pa ne vidite realnost, nije moj problem.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 jan 2013, 22:47

A ja Bayern obozavam :lol: :lol:

Uostalom bas me interesuje kakvo je vecinsko misljenje o tim tvojim stavkama...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 jan 2013, 22:49

adnan24 je napisao/la:A ja Bayern obozavam :lol: :lol:

Uostalom bas me interesuje kakvo je vecinsko misljenje o tim tvojim stavkama...
Normalno da ce biti suprotno misljenje kad ima dosta navijaca Bayerna i Lakersa.
Ti ovdje branis cast Bundeslige, zbog toga si se i ukljucio. I upamtio si mi Hardena, pa iskoristio da me napadnes. Nije ti to lijepo. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 jan 2013, 22:54

Ma pusti suplju...znas i ti da si krenuo losim putem :mrgreen: Al' hajd nema veze...nek' ti je sa srecom u daljim raspravama,bice ti potrebna sigurno... :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jan 2013, 23:02

Greivis je napisao/la: tako da sam objektivan.
Pa da, objektivnost ti je drugo ime.
Ako si iskren reci mi je li tvoj prethodni nick bio povezan sa Fabregasom?

Ako jeste, onda nemamo o čemu pričati. CG, to je već izrazita mržnja a ne neka argumentovana razmjena mišljenja.
Vom Jäger zum Gejagten

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 14 jan 2013, 23:05

Greivis je napisao/la:Ja ne navijam za Tottenham, a ni za Houston, tako da sam objektivan. To sto ti navijas za Kobea, a on za Bayern pa ne vidite realnost, nije moj problem.
Objektivan?? :shock:
facepalm...

Bayern u ljetnom prelaznom roku realizirao transfer Spanca u Bundesligu koji je bio na meti velikih klubova, pa i Engleskog prvaka ako cemo o Englezima, ali momak se fino izrazio da zeli u Bayern i da mu je cast igrati za klub koji za sobom ima takvu historiju a ti nama ovdje pricas nebuloze, kao objektivno :lol:
Ne znam zasto uopste obracam paznju na tvoje besmislene postove jer porediti Tottenham sa Bayernom je presmijesno..

Bayern i da ne konkurise na stranom trzistu ima osnove za stabilan napredak samo u domacoj skoli nogometa.
Nije Bayern klub koji svake godine posluje sa ogromnim minusom poput Citya. Nije Bayern klub koji grca u dugovima poput Uniteda koji je morao prodati Ronalda da bi realizirao kreditne obaveze. Provjerena informacija! Dakle ne mogu zadrzati ni svoje zvijezde za razliku od Bayerna koji je uspijesan i po tom pitanju, i ti objektivan..pfff
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 14 jan 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jan 2013, 23:09

Klare je napisao/la: Moderatoru naš, znaš li šta je ova anketa :? ,
Ok je bilo glasati i sam sam to učinio, ali vidiš li posljedice,
u sred sezone se javlja rasprava o treneru, kao da smo u ****, kao da je to potrebno pod muss.

Anketa je čisti promašaj,
možda i najgori kiks moderacije otkako živi ovaj forum. :x

Jupko drž' se! :!:
Ma šta mi to napriča. :D

Znaš i sam da je odluka o JH odlasku/ostanku trebala pasti do (najkasnije) trećeg mjeseca, trenutno je izmjena serve :D i spominje se da će do kraja januara biti poznato šta će biti sa Hejnkom.
Dakle, sve u pravo vrijeme. :)

I sa tim velšanskim kepecom si pokrenuo diskusiju (širih razmjera) tako da se sada valja bosti sa ovima koji misle da su nenadmašni. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 14 jan 2013, 23:31

Italijanski sky je prenio vijest da je Guardiola postigao dogovor sa Bayernom, te da će Španac od ljeta predvoditi Bavarce sa klupe.

Iskreno u ovo bas ne vjerujem dok se objelodani od strane Ulia ili Sammera...ali aj neka se nadje!!!
Stern des Südens

Klare

Post Postao/la Klare » 14 jan 2013, 23:53

Uh :o , uh :shock: , uh... :oops: ,
da sam znao da će ovakva bura naići, ne bih kretao na put, budite sigurni. :mrgreen:

Tema je malkice živnula, GAL nek' si se i ti javio, ako ništa da poštovanog godpodina geronima :lol: podsjetiš da si ipak tu,
uživajte u nadolazećim partijama voljenog nam kluba,
lijepo vrijeme/vremena dolazi/e! :!:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 jan 2013, 00:02

@Greivis

Pozzdrav prijatelju moj! Vidi kod nas u mahali su svi neki Bogovi,kontas? Vjerovatno ne kontas isto kao sto ne kontas ni sta ti mi pisemo,ni sta ti sam pises.
Nevermind, doci ce to s vremenom i iskustvom...

Samo jednu stvar jos da ti kazem,mi smo ovdje za tebe ZEUS!!!

Mozda ti je sad sta jasnije???

Bilo kako bilo,malo bi se osvrnuo na pitanje Robbena?
Volim ga i zelio bih da ostane,ali realno gledajuci ja mislim da nam on ne mozhe jos puno pomoci. Barem ne moze na onaj nacin na koji je to dosada radio. Ukoliko bi dosao Pep i poceo raditi na neki drugaciji nacin,koji je jako slican recimo Barcinom,moguce je da bi on opet procvjetao...

Kuha se nesto,ev citam kao da ce Jupp progovoriti o svojim planovima jos u januaru,tak da je vrlo moguce i ovo sto je sky italia prenio...
Stern des Südens

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 jan 2013, 00:38

nista se ne moze vjerovati oko Pepa i bayerna, evo talijanski medij tvrdi da je postignut dogovor, a engleski medij opet tvrdi da je sto posto sve dogovorio sa citijem

treba sacekati i vidjeti sta ce biti od svega toga, dok se ne oglasi zvanicno neko od glavesina bayerna ili sam pep, sve je samo cista spekulacija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 jan 2013, 01:02

Klare se pobrinuo za spektakl....... :lol: :lol: :lol: Izvukao je ovog Greivisa iz šešira. Samo ovo je spektakl ipak za koji više djeca mogu plaćat ulaznicu, jer ovaj momak kao da baš nije svjestan svoje nesvjesnosti, pa nekako čim on uzme poredit Tottenham i velikog Bayuu, odmah tu nešto nije okk.... :)
Al vidim zahuktalo se, pa se Klaretu ipak mora čestitat na ovoj dramaturgiji....
Samo ja sam se sad ipak zabrinuo i ne znam kako da zaspem? Ebemu, kud me ovaj ovako nasekira?? Sad se bojim da će sutra osvanut informacija kako Ribery hoće u Tottenham, jer je on veći klub od Bayerna i to bi bio napredak u njegovoj karijeri. Isto tako bi onda o tome mogli razmislit Neuer, Lahm, te Muller, a moguće i da Martinez odjednom postane željan londonske kiše.

Naravno svojevremeno je i veliki Raul odabrao Schalke umjesto Tottenhama, ali tada se Tottenham smilovao, pa nije se htio puno petljat sa Schalkeom, milostivi su oni inače. ONI, ma ONI se bodu s onim najrogatijima, oni Bayern po pitanju igrača mogu da siluju. Što bi se oni boli s malim Schalkeom? Oni su to tad njima pustili definitivno..... :lol: :lol: :lol:

Neću dalje, jer ja ovako po običaju naoružan informacijama, mogu nekog nasekirat, pa ih onda više neće moći spavat večeras. Ovako ću ja otići s brigom da će Riba poželit da ode u Tottenham....Ili mu je možda bolje u Fulham???'Ha?????? :roll: :roll: :roll:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 15 jan 2013, 01:45

Moram priznati da sam uzivao citajuci ove prethodne komentare. Ali dobar nam je i ovaj lik, onako grohotom sam se ismijao...Tottenham hahahha jel' se to maže hahaha 'aj dobro shvatili smo da si nas htio nasmijati, razumijemo mi to popilo se malo oko nove godine i to ;)

Nego da pređemo na ozbiljne stvari, dosta mamurluka. Ova priča oko Pepa je nešto čim se novinari hrane, bolje da ostanemo po strani i sačekamo neke konkretnije detalje. Sammer navodno i nije nešto previše zadovoljan učinkom na pripremama(stara skola, uvijek moze bolje). Ono što mene najviše čini zadovoljnim jesu ova ''djeca'' u nasim redovima, bice tu jos mnogo Alaba i Mullera. Ništa toliko od mene, sa nestrpljenjem očekujem nastavak BL-a.
MIA SAN MIA!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jan 2013, 10:51

Opasno se se šuška oko Guardiole al' opet novinari moraju zaraditi platu tako treba uzeti s rezervom ove natpise u medijima.Španac je trenutno najtraženiji trener ali s obzirom koliko je napravio promašenih transfera u Barci i potrošio silan novac onda ga i ne bi volio vidjeti u Bayernu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 jan 2013, 13:30

Bayern demantirao pregovore s Guardiolom.
Njemački nogometni velikan Bayern demantirao je u utorak da pregovara s Pepom Guardiolom oko dolaska na Allianz Arenu nakon što sadašnjem treneru Juppu Heynckesu na kraju sezone istekne ugovor.

U utorak je ponovno u prvom planu bio Bayern i to nakon što je talijanski Sky Sport objavio kako je Guardiolin agent viđen u Minhenu u razgovoru s čelnicima Bayerna. Iz bavarskog su kluba, međutim, ekspresno opovrgnuli takve navode.

"To je obična besmislica. Najprije ćemo razgovarati s Heynckesom. On je naš prvi i jedini partner u pregovorima", poručio je glasnogovornik Bayerna Markus Hörwick, dodavši kako će odluku o treneru za sljedeću sezonu donijeti vjerojatno u martu.

Iako se već dugo nagađa da će Heynckes napustiti klupu Bayerna na kraju aktuelne sezone, ni on sam ni klub to još uvijek nisu potvrdili. Guardiola je, pak, prije nekoliko dana objavio da se od sljedeće sezone vraća trenerskom poslu, ali je istaknuo i da još uvijek ne zna ime kluba u kojem će raditi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 15 jan 2013, 14:05

nek ostane Jupa ali kao pomocnik Guardioli, e to bi bila ubojita kombinacija :D joj kako me nervira ovaj Roben vise, samo ne kontam kako ga ljudi vise trpe, znam da sam dosadan sa ovom pricom protiv njega, ali stvarno ne kontam sta ce nam igrac koji u sezoni odigra 6 utakmica a prima toliku tupla :x
Volim te Zeljo!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 jan 2013, 14:17

Bilall je napisao/la: Nije Bayern klub koji grca u dugovima poput Uniteda koji je morao prodati Ronalda da bi realizirao kreditne obaveze. Provjerena informacija!
Nije provjerena informacija :mrgreen:

Ronaldo je sam izrazio želju za odlaskom u Real puno prije tog transfera, tako da je Fergie tu iskamčio od njega još godinu i naredne ga prodao za rekordan iznos ;)

Dakle nije zbog dugova, već zbog KriŠtijanove želje za Madridom (suma je za ono što on pruža Realu bila i mala), a on je tu ispao fer jer je ostao još tu jednu godinu :)

Što se tiče dugova Uniteda, oni su nastali kupovinom od strane Glazera, koji su kredit, uzet za kupovinu Uniteda, prebacili na Unitedovo ime, odnosno kompaniju koja se bavi njegovim financijama, i sada se taj kredit uredno servisira svake godine i iznosi negdje oko 350 mil funti, a početna suma je bila preko 700 mil ;)

Dakle i pored tog kredita, United ostvaruje profit svake godine i izdvaja se određena suma noFca za pojačanja, a novi sponzorski ugovori (Chevrolet, Nike, poslovna strategija o sklapanju prava za korištenje brenda Uniteda za pojedinačne države, tako da je tim putem United sklopio ugovore sa sponzorima iz 40 različitih zemalja) garantuju dalje smanjenje i isplatu tog kredita (duga) ;)

Da ne idem u dalji off, mislim da je jasno šta sam htio reći :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.