Sevilla FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Sevilla FC
sinoc od svega toga sto si nabrojao je uradio i pokazao ravno nista, to je poenta mog posta bila 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma dobro.
Pretjera ga @juznjak.
Dobar je Negredo, ali bas toliko, nije.
Pretjera ga @juznjak.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Vukao je neku povredu s treninga ,valjda nije bio 100% fit .LenBias je napisao/la:sinoc od svega toga sto si nabrojao je uradio i pokazao ravno nista, to je poenta mog posta bila
Za mene jeste . JbgaM4kaveli je napisao/la:Ma dobro.
Pretjera ga @juznjak.![]()

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Unai Emery i sluzbeno novi trener Seville. Potpisao je ugovor do ljeta 2014. Mislim da je ovo najbolje moguce rjesenje u ovom trenutku. Sigurno ne moze biti gori od Michela. Mozda bi sada i Negredo mogao ostati, s obzirom da je radio pod Emeryem u Almeriji. Ovaj ga je preporodio i napravio igraca od njega.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Emery ponovo u Primeri.
Odlican trener i takticar.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- deenniiVCF
- Kontakt:
Pa i ne bašM4kaveli je napisao/la:Emery ponovo u Primeri.![]()

.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Protiv Reala i Barcelone se nikada nije zatvarao.
Valencia je s njim na celu doslovno izludjivala ''kraljeve'' jer nisu imali recept za onakav pressing i kombinatoriku sismisa.
Neka njega u Primeri.
Valencia je s njim na celu doslovno izludjivala ''kraljeve'' jer nisu imali recept za onakav pressing i kombinatoriku sismisa.
Neka njega u Primeri.
hajde izračunaj koliko ste dali golova i osvojili bodova u zadnjim minutama pod njegovim vodstvom.deenniiVCF je napisao/la:Pa i ne bašM4kaveli je napisao/la:Emery ponovo u Primeri.![]()
Odlican trener i takticar.Kada njegova ekipe povede 1-0 on povuče ekipu i napravi bunker i onda primi u zadnjim minutama jedan ili dva gola.Koliko je Valencia samo bodova radi takve taktike izgubila strašno
)
- deenniiVCF
- Kontakt:
I opet ni jednu "veću" ekipu nije dobioM4kaveli je napisao/la:Protiv Reala i Barcelone se nikada nije zatvarao.
Neka njega u Primeri.

Pogledaj prošlu sezonuazTer je napisao/la:
hajde izračunaj koliko ste dali golova i osvojili bodova u zadnjim minutama pod njegovim vodstvom.

.Amunt Valencia !!!
vjeruj, ne da mi se sad tražit sve to... ali sam uvjeren da ste dali barem 10 golova u 80+ minutu. znači, primali ste tad golove, gubili ste bodove, ali ste i zabijali i uzimali boove.
- deenniiVCF
- Kontakt:
Al više smo primali , vjeruj mi da nismo primali ne bi oni njemu otkaz daliazTer je napisao/la:vjeruj, ne da mi se sad tražit sve to... ali sam uvjeren da ste dali barem 10 golova u 80+ minutu. znači, primali ste tad golove, gubili ste bodove, ali ste i zabijali i uzimali boove.

.Amunt Valencia !!!
sretno sa Emeryjem...vazda ste voljeli nas otpad.. 

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Emery je odlican trener. Sa Valencijom je mogao bolje u nekim utakmicama LP odnosno Cupa kralja ,ali sve u svemu ,odlicno je radio svoj posao na klupi Sismisa . Rusija je druga prica i to nista ne treba znaciti . On je tamo otisao da zaradi i usput ako nesto napravi dobro je .
Jednostavno drugaciji mentalitet, shvatanje fudbala , kultura i gdje se trazi instant supjeh za stranog trenera to nikada nije bila dobra opcija . Nije neki takticar, pogotovo nije dobar u kup utakmicama i knock-out fazama, no protiv manjih ekipa Sevilla ce biljeziti pobjede i na taj nacin sakupiti neophodne bodove za Evropu . 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
pa nemoguće da je dobio otkaz jer mu je ekipa primala golove u samom finišu. upleteno je tu mnoštvo stvari, mada meni ni sad nije jasno zašto je dobio otkaz. meni je baš drag trener i nadam se da ćete od njega nekad u budućnosti dobit po ušima, pa da vidite kakvog taktičara ste pustilideenniiVCF je napisao/la:Al više smo primali , vjeruj mi da nismo primali ne bi oni njemu otkaz daliazTer je napisao/la:vjeruj, ne da mi se sad tražit sve to... ali sam uvjeren da ste dali barem 10 golova u 80+ minutu. znači, primali ste tad golove, gubili ste bodove, ali ste i zabijali i uzimali boove.

e nemoze to tako, Emery nije otpad, svakako odlican strucnjak, Sevilli svakako sretno u nastavku sezone, mislim da idu bolji dani...amadeus21 je napisao/la:sretno sa Emeryjem...vazda ste voljeli nas otpad..
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Nije opcenito otpad,ali jeste otpad Valencije.Sevilla gotovo uzima sve sto Valencia necepatriot je napisao/la:e nemoze to tako, Emery nije otpad, svakako odlican strucnjak, Sevilli svakako sretno u nastavku sezone, mislim da idu bolji dani...amadeus21 je napisao/la:sretno sa Emeryjem...vazda ste voljeli nas otpad..

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Emery je po mom misljenju los strucnjak, ajde donekle je i dobar takticar ali je stvarno los motivator i njegov odnos sa igracima i nije bas toliko dobar. Koga ne zagotivi taj vec moze traziti novi klub.
To je to.Pa zbog njega su iz Valencije otisli Fernandes,Chori,Miguel,a u zavadi je bio gotovo sa svima.Kao trener nije los,ali daleko da je od idealnogL_blancos je napisao/la:Emery je po mom misljenju los strucnjak, ajde donekle je i dobar takticar ali je stvarno los motivator i njegov odnos sa igracima i nije bas toliko dobar. Koga ne zagotivi taj vec moze traziti novi klub.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Negredo
" onclick="window.open(this.href);return false;
Rakitić
Negredo penal
Manu polu asist Stevanovica hehe
Rakitić
Negredo penal
Manu polu asist Stevanovica hehe

Federico Fazio, može par riječi o njemu neko da napiše. Kakav je igrač itd... 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.