Safet Sušić - Pape

viKK
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la viKK » 13 jan 2013, 08:00

MrShadow je napisao/la:Pape je glup ako ne pozove Misimovica, a onda usput i Muslimovica...

Misimovica iz razloga sto je covjek klasa i nije bitno gdje igra-samo neka je u dobroj formi!
:lol: :lol: što me nasmija... kad je to miske bio u formi ?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 jan 2013, 09:46

harishp je napisao/la:
<3 LiMes <3 je napisao/la:Ma Pape sve se više čini da je gluplji nego što izgleda :D(sad će se harishp javiti :mrgreen: ), kontradiktoran je do bola. Ima dvostruke aršine prema igračima, popljuva pa kasnije liže. Ne valja ti to Pape, nije lepo u tvojim godinama :D. Ne sviđa mi se njegov stav da se ne moramo ni za koga boriti, to mi nekako ne liči na njega, a Bgm ni razumna osoba ne bi imala takve stavove kakve on gaji u posljednje vrijeme. Možda je čovjek uveo neke novine, plati, pa ću te zvati, ili možda potpiši da ti moj brat bude menadžer :D. K'o da ga je jevrej pravio :D
Da ti ucinim uslugu.Sama stvar zvana glup gluplji itd je staviti dva kluba koji su osvajali sve zivo i klub kojeg nema ni mapi i to zajedno sa dva ta kluba na avataru.
Onaj sto satro pise o Djuricu koji ni u TRECOJ ligi nije standardan je fakat za ispitivanja i to strucnog.Halo mi pucamo na prvu poziciju a repka bi se i to buducnost repke zasnovala u igracu te lige.Momak je odigrao odlicno u mladoj,ali pred njim je vrijeme koje ne smije da trosi u treceligasu.
Sto se tice Halilovica,mnogi se kruticari mogu sjetiti onog Ercegovca koji je bio ili je jos nisam siguran u Dinamu obecavao ono ofo ono.
Stupilo se sa njim u kontakt ovaj ispade veci kockasti od bana Jelacica a Pape na kraju pojede......
Halilovic malac ako ima u glavi sta uciniti to ce i i uciniti uz pomoc roditelja.ma sta god se pisalo i pricalo sa obe strane i to je amin.
Ja bih za svako spominjanje Djurica po ban davao.

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 13 jan 2013, 09:48

misketa mora zvati, pa neće valjda misketa izostavit, a na popis staviti vrančića, svraku, vrsajevića i slične antitalente
sve su pite pitice, samo burek pitac je

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 jan 2013, 09:55

Sta ce glupson, prvo je rekao da nece zvati igraca koji igra u Kini, pa sad ima jednog od bitnijih tamo, i sta sad??pojesce **** ako ga zovne, a pojesce i ako ga ne zovne, u svakom slucaju je sam kriv jer ne razmislja konzervom prilikom davanja izjava.

Misimovic je i sad jako bitan igrac i mora biti pozvan, bolji je bez jedne noge od pola veznog reda(svraka, ibricic, sesar).

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 jan 2013, 10:01

velez_mostar je napisao/la:Sta ce glupson, prvo je rekao da nece zvati igraca koji igra u Kini, pa sad ima jednog od bitnijih tamo, i sta sad??pojesce **** ako ga zovne, a pojesce i ako ga ne zovne, u svakom slucaju je sam kriv jer ne razmislja konzervom prilikom davanja izjava.

Misimovic je i sad jako bitan igrac i mora biti pozvan, bolji je bez jedne noge od pola veznog reda(svraka, ibricic, sesar).
u zadnjoj rečenici si se malo za*ebo ... bolji je od pola KLUPE... vezni red nam je dobar kakav jest, lulić , pjanić , stevanović .. Svraka i Sesar mogu sigurno više trčati od Misketa ali nemaju ni iskustva ni kvaliteta koji miske ima(o) ... miske je izgubio formu neigranjem u klubu.. Kineska liga počinje u martu , tako da on na bitnijim utakmicama ne može igrati , jedino zadnjih 15-20 minuta ako imamo vodstvo . na ovim utakmicama sa "L" reprezentacijama i može igrati , ako dobije poziv...

mike10
Kontakt:

Post Postao/la mike10 » 13 jan 2013, 10:12

Treba biti iskren, Miske nije u formi i kao takav nije zasluzio poziv u reprezentaciju,godine su uzele svoje,nije standardan i sad igra kod cajniza.Njemu veliko hvala za sve sto je ucinio za ovu reprezentaciju,igru treba graditi oko malog princa,jos ako kolasinac sredi papire odmah nam je rijesena rak rana tj.pozicija lijevog beka,sto znaci da ce konacno sejo igrati na svojoj prirodnoj poziciji.Ovo je moje misljenje,mada se mnogi nece sloziti sa mnom ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jan 2013, 20:32

Znaci Sušiću još nije interesantan Halilović. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 jan 2013, 20:37

Saurman je napisao/la:Znaci Sušiću još nije interesantan Halilović. :roll:
Pa da. :roll:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 14 jan 2013, 20:45

trenutno nije mu interesantan i ne bi trebao bit u buducnosti ce mozda bit interesantan ,jadan bi mi bili reprezentacija ako bi bio interesantan(TRENUTNO) djecak koji tek treba da se razvije u igraca,dakle mali zna da su mu vrata otvorena ako to zasluzi i kad postane igrac

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jan 2013, 20:48

ciza je napisao/la:
trenutno nije mu interesantan i ne bi trebao bit u buducnosti ce mozda bit interesantan ,jadan bi mi bili reprezentacija ako bi bio interesantan(TRENUTNO) djecak koji tek treba da se razvije u igraca

Taj dječak trenutno slovi za najvećeg talenta sa ovih prostora i nedavna izjava Sušića kako ga maltene ne zanima Halilović je čisti debilizam.Vjerujem da HNS neće čekati i ona ćemo se pitati kako,zašto itd.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 14 jan 2013, 20:51

Saurman je napisao/la:
ciza je napisao/la:
trenutno nije mu interesantan i ne bi trebao bit u buducnosti ce mozda bit interesantan ,jadan bi mi bili reprezentacija ako bi bio interesantan(TRENUTNO) djecak koji tek treba da se razvije u igraca

Taj dječak trenutno slovi za najvećeg talenta sa ovih prostora i nedavna izjava Sušića kako ga maltene ne zanima Halilović je čisti debilizam.Vjerujem da HNS neće čekati i ona ćemo se pitati kako,zašto itd.
mali je interesatan i otvorena su mu vrata A reprezentacije ali kad bude zreo fudbaler a ne neko ko slovi za talenta i kojem se nesto predvidja,dobio je poziv za mladu gdje realno i pripada sa svojih 16 godina ali to malom nije interesantno ;) u a tim dolaze irgace koju su gotovi i po zaslugama a ne talenti

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 jan 2013, 21:05

Taj dječak trenutno slovi za najvećeg talenta sa ovih prostora i nedavna izjava Sušića kako ga maltene ne zanima Halilović je čisti debilizam.Vjerujem da HNS neće čekati i ona ćemo se pitati kako,zašto itd.[/quote]

mali je interesatan i otvorena su mu vrata A reprezentacije ali kad bude zreo fudbaler a ne neko ko slovi za talenta i kojem se nesto predvidja,dobio je poziv za mladu gdje realno i pripada sa svojih 16 godina ali to malom nije interesantno ;) u a tim dolaze irgace koju su gotovi i po zaslugama a ne talenti[/quote]

halo frajeruuuuuuuuu ne moze igrati za mladu repku!!!!! jer igra za omladinske selekcije Hrvatske!! sta pametujes toliko!!! ako promjeni sportsko drzavljanstvo moze jedino za A selekciju nastupati..ne razumijem kako mozes biti toliko uporan..

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 jan 2013, 21:07

Ma ko je njemu interesantan?? igraci poput stojana vranjesa i slicno...e takvi mogu dobiti priliku u repki dok ostali nista...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jan 2013, 21:12

edo07 je napisao/la:
Ma ko je njemu interesantan?? igraci poput stojana vranjesa i slicno...e takvi mogu dobiti priliku u repki dok ostali nista...

Nazalost tako je.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 jan 2013, 21:12

edo07 je napisao/la:
Eh, takvi kao Stojan Vranjes mogu dobit poziv. Ko je to jos, realno, zasluzio priliku a nije je dobio?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 jan 2013, 21:21

edo07 je napisao/la:
Treba li vama crtati da nece zvati djecaka od 16 godina da igra kvalifikacione utakmice ?

Treba li vam crtati da jer sam Alen sto puta ponovio da jos ne razmislja o reprezetancijama BiH niti Hrtvatske ?

Sta treba Safet da ide djecaku da ga moli da nastupa za BiH ? Neka sam odluci gdje ce igrati i sta ce raditi, sutra moze da nogu slomije pa to "talenat" moze da okaci macku od rep.

Postajete uzanso dosadni sa njime i sa mnogim drugim koje prizivate.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 jan 2013, 21:27

Na ovoj temi nista novo, vazda isti likovi vode "brigu" oko selektora..
Garant im nedostaje Ciro "bosanac". Po njegovom ovaj bi malac vec imao nastup za BiH. :lol:
Ali, malo morgen http://sportsport.ba/ino_fudbal/ciro-da ... tsku/95938" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 jan 2013, 21:31

Elegant je napisao/la:
edo07 je napisao/la:
Treba li vama crtati da nece zvati djecaka od 16 godina da igra kvalifikacione utakmice ?

Treba li vam crtati da jer sam Alen sto puta ponovio da jos ne razmislja o reprezetancijama BiH niti Hrtvatske ?

Sta treba Safet da ide djecaku da ga moli da nastupa za BiH ? Neka sam odluci gdje ce igrati i sta ce raditi, sutra moze da nogu slomije pa to "talenat" moze da okaci macku od rep.

Postajete uzanso dosadni sa njime i sa mnogim drugim koje prizivate.
moj komentar se opcenito odnosio na sve a ne konkretno na Alena...taj djecak ce 2014. imati 18godina..i ne vidim razlog, ako bude napredovao i sazrijevao kao igrac, zasto u tim godinama ne bi dobijao poziv u A selekciju?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 jan 2013, 21:40

edo07 je napisao/la:
Njemu su interesantni Lulic,Stevanovic,Mujdza,O.Vranjes,Besic,Zahirovic,Bicakcic,Hadzic.
DOSADNI STE!
Halilovic ima Jagodica,a miljama je daleko od A reprezentacije,cak i Lihtenstajna.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 jan 2013, 21:47

edo07 je napisao/la:

moj komentar se opcenito odnosio na sve a ne konkretno na Alena...taj djecak ce 2014. imati 18godina..i ne vidim razlog, ako bude napredovao i sazrijevao kao igrac, zasto u tim godinama ne bi dobijao poziv u A selekciju?

Pa covjece malac se prvo treba da opredijeli za nasu reprezentaciju pa tek onda moze dobiti poziv..Niste mi jasno ni sekunde. To bi isto bilo da Susic sad pozove nekog sedamnaestogodisnjeg talenta iz Italije ili Francuske..
Dakle, sve je do malog Halilovica a ne do selektora :shock:
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.