Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EBSCO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EBSCO » 14 jan 2013, 14:13

neurofunk je napisao/la:Nemaju pametnijeg posla nego da spavaju na ovoj temi i kad god nešto nađu postave to ne bi li provocirali. Kad si već postavio to, što nisi našo klip sa jučerašnje utakmice u kojoj navijači uniteda pjevaju o Hillsbouroghu ?
Pusti ih seljak ostaje seljak :roll:

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 14 jan 2013, 14:16

neurofunk je napisao/la:Nemaju pametnijeg posla nego da spavaju na ovoj temi i kad god nešto nađu postave to ne bi li provocirali. Kad si već postavio to, što nisi našo klip sa jučerašnje utakmice u kojoj navijači uniteda pjevaju o Hillsbouroghu ?
Imam/o!
druže, klip sam postavio prije svega da se nasmijemo, ako te provocira to.. onda to stvarno nije uredu :roll:
nadalje, ako pronađem nešto interesantno vezano za Liverpool, postavit ću na temu Liverpoola, tako to ide, valjda..
znao bi razliku između provociranja i humora tj. zajebancije!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 jan 2013, 14:17

xGGMU je napisao/la:
Imam/o!
druže, klip sam postavio prije svega da se nasmijemo, ako te provocira to.. onda to stvarno nije uredu :roll:
nadalje, ako pronađem nešto interesantno vezano za Liverpool, postavit ću na temu Liverpoola, tako to ide, valjda..
onda se ti smij,a sad lijepo odsetaj.da ti @gaston ne bi morao davat keksic zato sto si duhovit
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 14 jan 2013, 14:19

youngredcomps je napisao/la:
xGGMU je napisao/la:
Imam/o!
onda se ti smij,a sad lijepo odsetaj.da ti @gaston ne bi morao davat keksic zato sto si duhovit
:lol:
što god te čini sretnim..
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 14 jan 2013, 14:21

Ja tebe nisam zapamtio kao nekoga ko dodje ovdje i pise normalne postove, stalno provociras, ja stvarno slabo dolazim na temu uniteda pa i ne znam da li neko od raje sa teme Liverpoola tamo provocira. Kako bi bilo da sam ja tamo postavio sliku Nevilla na kojoj je predstavljen kao pacov ili Rooneya kao Shreka ? Da li bi se ti nasmijao ili bi pomislio da ja provociram ?

Ja mislim da taj klip koji si postavio nije interesantan nikome na ovoj temi.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jan 2013, 14:25

Nije isao tamo niko,sad sam preletio zadnje 3 stranice i postoje postovi navijaca Liverpoola al svi su fer i posteni a ne ko ovaj,vise vise ovdje neg na temi scumsa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 14 jan 2013, 14:28

neurofunk je napisao/la:Ja tebe nisam zapamtio kao nekoga ko dodje ovdje i pise normalne postove, stalno provociras, ja stvarno slabo dolazim na temu uniteda pa i ne znam da li neko od raje sa teme Liverpoola tamo provocira. Kako bi bilo da sam ja tamo postavio sliku Nevilla na kojoj je predstavljen kao pacov ili Rooneya kao Shreka ? Da li bi se ti nasmijao ili bi pomislio da ja provociram ?

Novi sam na forumu, pa ne pratim koliko se neko od vaših javlja, i obrnuto..
ako mi vjeruješ, meni nije provokacija što fizički izgled nekog od igrača Uniteda sliči nekom' ili nečemu, sve dok odrađuje svoj posao tj. igra fudbal. To je moje mišljenje, al' idemo dalje, ne javljam se više na temu Liverpool FC, do sledećeg derby-a, a možda ni tad.. ako su vam to provokacije već :?

Sretno u daljem nastavku lige.
MUFC - It's a religion!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 jan 2013, 14:44

Billy Liddell ‏@Liddellpool
#LFC interest in Strootman is more concrete than MU according to @JNorthcroft
Napokon neko normalno pojačanje :roll: (ako dođe)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 jan 2013, 14:48

xGGMU je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Ja tebe nisam zapamtio kao nekoga ko dodje ovdje i pise normalne postove, stalno provociras, ja stvarno slabo dolazim na temu uniteda pa i ne znam da li neko od raje sa teme Liverpoola tamo provocira. Kako bi bilo da sam ja tamo postavio sliku Nevilla na kojoj je predstavljen kao pacov ili Rooneya kao Shreka ? Da li bi se ti nasmijao ili bi pomislio da ja provociram ?

Novi sam na forumu, pa ne pratim koliko se neko od vaših javlja, i obrnuto..
ako mi vjeruješ, meni nije provokacija što fizički izgled nekog od igrača Uniteda sliči nekom' ili nečemu, sve dok odrađuje svoj posao tj. igra fudbal. To je moje mišljenje, al' idemo dalje, ne javljam se više na temu Liverpool FC, do sledećeg derby-a, a možda ni tad.. ako su vam to provokacije već :?

Sretno u daljem nastavku lige.
slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 jan 2013, 15:34

Daj Bože da oni ikoga dovedu do kraja roka,možda još Ince a i to će biti premija :!:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jan 2013, 15:36

youngredcomps je napisao/la:
xGGMU je napisao/la:
Imam/o!
jojj pa za ovog valja paket citav onog Linđo keksa kupit :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 jan 2013, 16:29

Naredne utakmice:

Norwich H
Oldham A
Arsenal A
City A
West Brom H
Zenit A
Zenit H
Swansea H
Wigan A
Tottenham H
Southampton A
Aston Villa A
West Ham H
Reading A
Chelsea H
Newcastle A
Everton H
Fulham A
Qpr H

ahmed96lfc
Kontakt:

Post Postao/la ahmed96lfc » 14 jan 2013, 16:39

Stvarno ne shvatam ovog Rodgersa,jel on misli da ima perfektan tim,ima Sneijdera priliku da dovede za 10 miliona i frajer nece,dat ce za Incea 6 mil a nije sigurno kako bi se on uklopio u tim,....stvarno ne dovede li kakve dobre igrace Liverpoola ne mogu da vidim u top 10,jer umor ce da savlada nase igrace ,ipak se igra u 3 takmicenja

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 jan 2013, 16:42

Kada se završe utakmice sa Cityem i Arsenalom ide nam prelagan raspored, sa svim jačim (konkurencija za top 4) ekipama igramo na Anfieldu :

WBA, Swansea, Tottenham, Chelsea, Everton.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 14 jan 2013, 17:35

slika

U Pub-u. :mrgreen: :mrgreen:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 jan 2013, 17:36

@Andrew_Heaton
Vegard Forren, young Norwegian centre half, booked in for a medical tomorrow apparently
Jesu navalili sa ovim štoperima :roll:

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 14 jan 2013, 17:47

EBSCO je napisao/la:
@Andrew_Heaton
Vegard Forren, young Norwegian centre half, booked in for a medical tomorrow apparently
Jesu navalili sa ovim štoperima :roll:
ako nista drugo bar je malo zreliji u odnosu na ostale koji se dovode u vezu sa prelaskom u Liverpool :mrgreen:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 14 jan 2013, 18:19

evo kažu da dosta podsjeća na Aggera, tj voli krenuti naprijed sa loptom.Ljevak.
Ovo znači da Coates odlazi negdje na posudbu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2013, 18:22

ahmed96lfc je napisao/la:Stvarno ne shvatam ovog Rodgersa,jel on misli da ima perfektan tim,ima Sneijdera priliku da dovede za 10 miliona i frajer nece,dat ce za Incea 6 mil a nije sigurno kako bi se on uklopio u tim,....stvarno ne dovede li kakve dobre igrace Liverpoola ne mogu da vidim u top 10,jer umor ce da savlada nase igrace ,ipak se igra u 3 takmicenja
pa za staridza je dao 12 :roll:
nema potpisa

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 jan 2013, 18:26

Brendon Rodgers iz dana u dan postaje sve gluplji i gluplji i sve losiji i losiji. Ne znamo sta da radimo od tolikih stopera a on placa 4 miliona za novog. A Liverpool place za krilima i lijevim bekom a on nista ne radi po tom pitanju.
Liverpool now trail Manchester United by a mammoth 24 points. The gap between the two after 22 games has never been greater during Sir Alex Ferguson’s near 27-year reign.
Cestitke za Rodgersa.

slika

Suso obrosao twitter profil i djevojka ga ostavila jer se dopisivao sa nekom malom, a ta mala je tridesetsedmogodisnji Englez.

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.