Narucio cipele, i dvije majice za 160KM. Ovde kod nas ne bih nasao ispod 250-300KM

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sport Life, uz to su PREJEFTINE, tene za fudbala 35 KM, ove normalne 55 itd.blacknoke je napisao/la:heejjj gdje ima champion obuce u sarajevu??
Ne mora značiti.Zavisi od cijene proizvoda.neo je napisao/la:O znam, no bude li nesto nerealno biram drugog spediteraNormalno je 40KM carine i pdv-a
Odlicne cijene.I ja sam tako narucio robu gore u vrijednosti oko 120-130 eura.Ne znam sad tacno.Platio postarine 19 eura odma na toj stranici.E sad cekao dok se dobiju jos narudjbi pa da posalju.Roba je dosla u Sarajevu i tu pregledava carina,sta ja znam.Bio petak,cekao sam brat bratu 10 dana.Da bi se ispostavilo da su ti kreteni krenuli vracati robu u Englesku jer kao nisu imali broja na koji ce me kontaktirati.I tu mi uzmu 30 KM lezarine,pa nije do mene u pm.DHL dovukao robu na vrata i ladno mi uzeo 100 KM .Za robu.Tako da .....neo je napisao/la:Imate ODLICNE cijene odjece i obuce na http://www.sportsdirect.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ,samo vodite racuna da je dostava preko DHL-a i da oni znaju zezati s svojim dadzbinama
Narucio cipele, i dvije majice za 160KM. Ovde kod nas ne bih nasao ispod 250-300KM
Aha,hvala.Donnie Darko je napisao/la:faux hawk
Frizerski salon u crkvicama kod doma penzioneraDonnie Darko je napisao/la:Pokazi sliku, daleko najbolja solucija.![]()
Btw. kakvih dobrih frizera ima u zenici? Cijena manje vise, samo da zna sisat.
Pa normalno u Metalurgu kod Aide.Kod nje se sisam brat bratu 10 godina.Donnie Darko je napisao/la:
AgresivnoDjubre je napisao/la:Pa normalno u Metalurgu kod Aide.Kod nje se sisam brat bratu 10 godina.Donnie Darko je napisao/la:
Btw. kakvih dobrih frizera ima u zenici? Cijena manje vise, samo da zna sisat.![]()
Od internacionala do Metalurga.![]()
Pa pokazi sliku gdje ces mu reci faux hawk ja bi te izbo onim makazama kad bi mi to rekao hahaah
Koliko kosta kod te Aide?? Cuo sam za nju i ranije, valjda je dobra. Cijena nije bitna sve dok nije preskupoAgresivnoDjubre je napisao/la:Pa normalno u Metalurgu kod Aide.Kod nje se sisam brat bratu 10 godina.Donnie Darko je napisao/la:
Btw. kakvih dobrih frizera ima u zenici? Cijena manje vise, samo da zna sisat.![]()
Od internacionala do Metalurga.![]()
Pa pokazi sliku gdje ces mu reci faux hawk ja bi te izbo onim makazama kad bi mi to rekao hahaah
Kod Aide druže u MetalurguDonnie Darko je napisao/la:Pokazi sliku, daleko najbolja solucija.![]()
Pa to,sto je sigurno sigurno je.Narin je napisao/la:
Ma ja,stavit cu sliku na mobitel,pa cu mu pokazati.
Da mu nadoknadite troškovethe scouser je napisao/la:@Neo
Javi nam ovdje kako ti je prošla narudžba, tj. koliko ti je DHL uzeo.
Meni je sad DHL dovukao paket,130 km je narudžba bila,uzeli su mi 45 km.the scouser je napisao/la:@Neo
Javi nam ovdje kako ti je prošla narudžba, tj. koliko ti je DHL uzeo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MaroonBjelave i 10 gostiju.