Sagnu prodat je ludost. Trpili smo Ramsey prošlu sezonu čitavu pa evo i ovu, trpili smo Walcotta prošlu sezonu čitavu pa evo i ovu, gdje su bili samo panjevi. Ovaj drugi se malo popravlja. Sagna je ušo' u malu krizu al ništa opasno vjerujem.
Čovjek ima iskustvo i već 6. godina mu je u arsenalu mislim. Ludost bi bila prodavat ga. Mante se para već jednom. On može dat arsenalu još mnogo u to sam siguran, i treba ostat da arsenal već jednom pokaže da ima svoje JA i da može zadržat igrača. Mora se stati sa prodajom igrača već jednom, osip kluba se ne smije dozvolit više.
Neka Sagne nek se penzioniše u Arsenalu ako treba, zaslužio je to. dao je svoje najbolje godine za arsenal, imali smo jednog od najboljih bekova u ligi dugo godina i sad ga prodat, ne može tako.
Ovo je jedna od većih kriza u Arsenalu odavno. Ponajviše su krivi neraspoložen vezni red sa cazorlom i artetom koji su u padu forme i jednostavno nemaju kreativnosti, al samo Wenger to izgleda ne vidi.
Vidjećemo na šta će sve ovo ispast. Što se tiče Transfera ništa nema, a i iskreno ne očekujem više nikog, a nado' sam se da će doć neko. Razbijač nam treba u timu pod hitno i krilo. te 2 pozicije barem kad bi bile zakrpljene ja bi bio zadovoljan, što čisto sumnjam. Wenger će forsirat artetu na toj DMF poziciji , poldija će gušit na krilu i trubiće da ekipa ima timski duh bla bla bla