FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Malo se sir udebljao po ovim slikama ,treba i njega malo na trcanje. 

- champions1921
To je garant greska posto Danijala nema na ovom spisku..Buu je napisao/la:Faruk Brkovic, odkud on na prozivci ??
Znamo li sta vise o ovom Obucini?
BUDI ŽELJO !!!
To je garant greska posto Danijala nema na ovom spisku..champions1921 je napisao/la:Buu je napisao/la:Faruk Brkovic, odkud on na prozivci ??
nije greska vratio se iz olimpika to je od nijaza mali
- champions1921
Izvinjavam se na pogresnoj predpostavci. Znaci li to i da ce se Nijaz ponovo aktivirati u Zelji posto je svojevremeno bila mahalska da je razlog njegovog razilazenja sa Zeljom upravo njegov mali koji nije imao mjesta u ekipi?? I jeli Danijal bio na prozivci??
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 14 jan 2013, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zanima me jedna stvar, pa ko prati finansije u nasem klubu neka odgovori...
Da li smo sada dostigli nivo onog Zeljeznicara iz 2002 godine?
Amar je jednom ako se dobro sjecam 2010 godine istakao, "da smo daleko od tog nivoa", ali to je bila 2010, plave noc ako me dobro sjecanje sluzi. Ja znam da smo te 2002 imali jakog sponzora, "Bosnalijek" koji je cak izmirivao sve plate igraca, tako da Zeljo nije morao brinuti o tome. Kakvo je stanje sa ovim generalnim sponzorom? "Sarajevo osiguranje"
Da li smo sada dostigli nivo onog Zeljeznicara iz 2002 godine?
Amar je jednom ako se dobro sjecam 2010 godine istakao, "da smo daleko od tog nivoa", ali to je bila 2010, plave noc ako me dobro sjecanje sluzi. Ja znam da smo te 2002 imali jakog sponzora, "Bosnalijek" koji je cak izmirivao sve plate igraca, tako da Zeljo nije morao brinuti o tome. Kakvo je stanje sa ovim generalnim sponzorom? "Sarajevo osiguranje"
javio se u matični klub,neće ići na pripreme,i tu se priča završava
Einigkeit und Recht und Freiheit
ne znam to za nijaza,ali bio je na skupstini ,,,jeste bio je i danijal barem po nekim portalima tako pise...champions1921 je napisao/la:Izvinjavam se na pogresnoj predpostavci. Znaci li to i da ce se Nijaz ponovo aktivirati u Zelji posto je svojevremeno bila mahalska da je razlog njegovog razilazenja sa Zeljom upravo njegov mali koji nije imao mjesta u ekipi?? I jeli Danijal bio na prozivci??
Danijal nije bio, nezna ni Amar što ga nema, vjerovatno će kasnit dva tri dana, jer je trenutno u Amaerici..
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
Do kada on ima ugovor uopste?? Jeli tacno ovo do 30.06.2014? Malo mi to cudno da ni Amar ne zna sto nije dosao??
BUDI ŽELJO !!!
Cuj nije se pojavio.Pa nije mu ovo Velez,odmah to otjerat iz kluba.
Amar je više to ironično rekao, ima dopuštenje jer nema leta prije srijede...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Presica
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... nferencija" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... nferencija" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Sa šefom uvijek dobra zajebancija
Mada mi se nesvidja sto kaze da nece biti dolazaka

Mada mi se nesvidja sto kaze da nece biti dolazaka
NO PYRO NO PARTY
Kakvi su ovo novinari sa ti se obraćaju, nebitno Osim il neki dr. trener ...
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
seljacine eto kakviZekoo je napisao/la:Kakvi su ovo novinari sa ti se obraćaju, nebitno Osim il neki dr. trener ...
nema vise novinara da valja
sramota
Pa vidis da svi rade preko babinog,babe. Zaposljavanje bez konkursa. Pisu kako nema talenata u nasim klubovima,jer sve ide preko babinog,babe,a oni isto tako primljeni.FUJZekoo je napisao/la:Kakvi su ovo novinari sa ti se obraćaju, nebitno Osim il neki dr. trener ...
MInhen 1860 se interesuje za Adilovica..Njemačka "cvajta"
Sada kad legne pola miliona maraka za adilovica.
700 hiljada sa sehica,mozda svraka oko 600 hiljada.
Osvajamo sve!!!
Pareee!!!!!!pare!!!!!!pare!!!!!

700 hiljada sa sehica,mozda svraka oko 600 hiljada.
Osvajamo sve!!!
Pareee!!!!!!pare!!!!!!pare!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.