2 naslova sug..drzave,1kup..djavlu malo

2 naslova sug..drzave,1kup..djavlu malo
obostrano je kolega,al svejedno hvala!Urban je napisao/la:samo tebe i takve kao ti zalimo jer ste jadni
e ako ti ne voliš ovu zemlju, ako misliš da je ovaj forum na strani bošnjaka, što si ti i zrinski-mostar nekoliko puta rekli, čak ste pozivali i bojkot ovog foruma od strane hrvata.......znači zašto si na ovm forumu imaš p*o*s*k*o*k i sličnih fašističkih sajtova i foruma pa lagano odskakutaj sa bh forumaantipolitika2 je napisao/la:na ostalim me forumima nema ,stoga banovan sam samo na ovome zbog ovakvih kretencina koji se javljaju na temu HSK ZRINJSKI,FUCK OFF BOYS!
sta vas dvojica (urban i urban corps)dođete jedan drugom ?da niste topla braća?
zamene se pise za mene!123456 je napisao/la:antipolitika2 nije problem zamene vec mi zao da se provaljujes beze dase raja smije tvom neznanju.Ali ako to tebi nesmeta nije problem samo ti nastavi sa valjanjem gluposti o proslosti.
Uzivao vec,e kad se sjetim gubimo 3 : 0 a citav stadion pjeva I KAD POBJEDE I KAD IZGUBE UVJEK PJEVAMO ZRINJSKI VOLIM TE ,ZRINJSKI VOLIM TE!ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@antipolitika2
Uživaj u klipu sa Pecare
Mora da je ta tvoja profesorica diplomu zavrsila za 5000 tisuca evra.Jer kako vidim nista te tacno nije naucila.antipolitika2 je napisao/la:zamene se pise za mene!123456 je napisao/la:antipolitika2 nije problem zamene vec mi zao da se provaljujes beze dase raja smije tvom neznanju.Ali ako to tebi nesmeta nije problem samo ti nastavi sa valjanjem gluposti o proslosti.
toliko o tvojoj inteligenciji,ja znam sto je mene moja nastavnica ucila na povjesti a ako hoces evo ti i citat dr:Ante Starcevica:Muhamedovci Bosne i Hercegovine, s turskom, s muhamedanskom pasminom ne imaju ništa; oni su hrvatske pasmine, oni su najstarije i najčistije plemstvo, što ga Europa ima![]()
necemo o glupostima s glupanima,samo cu ban dobit![]()
ciao!
e samo nam je još filozof iz zagreba falio, aj upucaj jedan dugi post da nas sve naučiš...u svom stiludubrava je napisao/la:Ajmo dječice, smirite strasti, nije vam ovo cesta ni štala...
dobar klip
Stvarno daleko najjače navijanje prošle sezoneantipolitika2 je napisao/la:Uzivao vec,e kad se sjetim gubimo 3 : 0 a citav stadion pjeva I KAD POBJEDE I KAD IZGUBE UVJEK PJEVAMO ZRINJSKI VOLIM TE ,ZRINJSKI VOLIM TE!ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@antipolitika2
Uživaj u klipu sa Pecare
ooo pa gdje si jarane...falio si miurban corps je napisao/la:e samo nam je još filozof iz zagreba falio, aj upucaj jedan dugi post da nas sve naučiš...u svom stiludubrava je napisao/la:Ajmo dječice, smirite strasti, nije vam ovo cesta ni štala...
dobar klip
urban corps je napisao/la:e samo nam je još filozof iz zagreba falio, aj upucaj jedan dugi post da nas sve naučiš...u svom stiludubrava je napisao/la:Ajmo dječice, smirite strasti, nije vam ovo cesta ni štala...
dobar klip
pa kako vam ne možemo ništa.....ja znam ko je ugrožen a tiwade je napisao/la:urban corps je napisao/la:e samo nam je još filozof iz zagreba falio, aj upucaj jedan dugi post da nas sve naučiš...u svom stiludubrava je napisao/la:Ajmo dječice, smirite strasti, nije vam ovo cesta ni štala...
dobar klip
zanimljiv ti potpis...vi svi zajedno pa nam ne mozete nista..
hahahahaaha..predobro ti toadnanhz je napisao/la: a i da za ovaj klip evo vam ideja za onaj trans sto stoji ,zivot svoj zagreb moj![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.