HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 jan 2013, 16:50

Prema onome što se moglo vidijeti jucer i jutros ništa posebno ;) nitko se od pridošlih nije nešto istakao a na nama je da vjerujemo...

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 11 jan 2013, 17:53

Kako nam je rekao izvor blizak klubu vrlo je moguće da Igor (Anicic) i Zrinjski raskinu suradnju, ali to još uvijek nitko ne može potvrditi.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 11 jan 2013, 18:03

Rosas7 je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Mozeli ko od vas malo poblize objasniti kvalitete vaseg bivseg igraca PAVLE SUSICA!
pavle je strasan igrac,samo skolon ozljedama,to ga je usporilo dosta
jedno vrijeme i najbolji strijelac europa lige bio ;)
Iskreno se zahvaljujem na informacijama ,i nadam se da ce ga trener za dodatne vjezbe (fitnes), dovoljno ojacati za proljetni dio prvenstva!Pozz i sretno u nastavku!

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 11 jan 2013, 18:41

ZrinjskiMostar je napisao/la:Prema onome što se moglo vidijeti jucer i jutros ništa posebno ;) nitko se od pridošlih nije nešto istakao a na nama je da vjerujemo...
a svi su tek poceli..nadamo se da su svi igraci odlicni :D

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 12 jan 2013, 22:18

ZrinjskiMostar je napisao/la:Prema onome što se moglo vidijeti jucer i jutros ništa posebno ;) nitko se od pridošlih nije nešto istakao a na nama je da vjerujemo...
Pa nije Messi došao pa da odmah odskače a niti smo mi neki iskusni treneri pa da imamo oko za neke talente.Pustimo neka prođu pripreme a tamo za mjesec dana kad počnu malo ozbiljnije tekme možda će se moći prepoznati neki potencijal a do tada neka ne bude ozljeda i neka ih vrijeme posluži.Valjda neće biti iznenađenja kao sa I. Aničićem, ja i sada ne mogu da vjerujem da je čovjek u kućnom pritvoru.Ako su ove informacije točne i ako je osuđen zbog kaznenog djela klub mu se treba zahvaliti na suradnji.Moram reći da mi ge je žao i da je bio vrlo dobar igrač ( ja bih ga gotivio samo zbog gola komšinicama ako ni zbog čega drugo ;) :lol: ) ali klub mora držati i do nekih moralnih načela.Zato Igore I am sorry but j.e.b.i.g.a.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 13 jan 2013, 12:50

Novo ime među Plemićima je mladi Hrvoje Barišić koji je u Zrinjski došao iz NK Dugopolje.
Riječ je o mladiću koji je rođen 03.02.1991 godone u Splitu, a u dosadašnjoj nogometnu karijeru počeo je u Mosoru. Nastupajući za NK Dugopolje stigao je i do dresa mlade Hravtske nogometne reprezentacije, a prošle godine za njega su pokazali interes Dinamo, Hajduk, ali i neki drugi domaći i inozemni klubovi.
Igra na poziciji zadnjeg veznog, a Zrinjski je za njega platio odštetu Dugopolju u visini 10.000 eura.

Za dolazak u Zrinjski sam kaže da je to stepenica više u njegovoj karijeri, te da se nada da će izboriti mjesto u prvoj postavi Plemića.

Cuj platili ga :o :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 jan 2013, 14:29

starmo94 je napisao/la:Novo ime među Plemićima je mladi Hrvoje Barišić koji je u Zrinjski došao iz NK Dugopolje.
Riječ je o mladiću koji je rođen 03.02.1991 godone u Splitu, a u dosadašnjoj nogometnu karijeru počeo je u Mosoru. Nastupajući za NK Dugopolje stigao je i do dresa mlade Hravtske nogometne reprezentacije, a prošle godine za njega su pokazali interes Dinamo, Hajduk, ali i neki drugi domaći i inozemni klubovi.
Igra na poziciji zadnjeg veznog, a Zrinjski je za njega platio odštetu Dugopolju u visini 10.000 eura.

Za dolazak u Zrinjski sam kaže da je to stepenica više u njegovoj karijeri, te da se nada da će izboriti mjesto u prvoj postavi Plemića.

ahahah ja mislim samo smo njega i bekica platili ahahhaahh
igro je za mladu,mozda nesto i bude od njega :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 13 jan 2013, 17:48

Tog sam momka gledao više puta i jako mi se svidio,lopta se lipi za njega,visok štrtljav al ide i mislim da če Vam dobro doć i ako bude igrao mogli bi ga vrlo brzo prodati i na njemu zaraditi.Znam da ga je Hajduk tražio,al nisu htjeli za njega ništa platiti tako da ga ovi džaba nisu htjeli dati.Ćutuk je za njega rekao da je veliki potencijal i da je rodomiz Šujice.Šta mi je sa Kajićem kako on podnosi opterećenja,to je boem kojeg nemožete da nevolite.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 13 jan 2013, 18:38

..................Melher................

Markovic..Anicic..Radeljic..Stojkic

Gregorov.Muminovic.Scepanovic.Kaic

........Jurina.......Pehar.............

:D

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 13 jan 2013, 19:08

Ja se nadam da će se naći mjesta za ovog Barišića,vidjet će te jako zahvalan igrač,velika radilica,neko VAM OČITO OVE GODINE DOVODI PRAVE IGRAČE.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 jan 2013, 20:19

plavobijeli je napisao/la:Tog sam momka gledao više puta i jako mi se svidio,lopta se lipi za njega,visok štrtljav al ide i mislim da če Vam dobro doć i ako bude igrao mogli bi ga vrlo brzo prodati i na njemu zaraditi.Znam da ga je Hajduk tražio,al nisu htjeli za njega ništa platiti tako da ga ovi džaba nisu htjeli dati.Ćutuk je za njega rekao da je veliki potencijal i da je rodomiz Šujice.Šta mi je sa Kajićem kako on podnosi opterećenja,to je boem kojeg nemožete da nevolite.

Pratio sam Kaica na drugom treningu malo je previse solirao vidi se da voli jedan na jedan u par situacija je mogao asistirati ali zeljan je da se dokaze a i ima hrabrosti, iskreno mu zelim da se dokaze i nametne u Zrinji... :D

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 13 jan 2013, 21:15

Prva pripremna protiv HNK Capljina 22.1. u Capljini..

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 jan 2013, 22:03

Rosas7 je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:Novo ime među Plemićima je mladi Hrvoje Barišić koji je u Zrinjski došao iz NK Dugopolje.

Da li se zna koliko ste dali za Bekica?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 jan 2013, 22:59

ASD je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

Da li se zna koliko ste dali za Bekica?

35 000 eura u ratama :D ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 14 jan 2013, 12:42

bekicamir je napisao/la:..................Melher................

Markovic..Anicic..Radeljic..Stojkic

Gregorov.Muminovic.Scepanovic.Kaic

........Jurina.......Pehar.............

:D
..................Melher................

Gregorov..Anicic..Radeljic..Stojkic

Muminovic.Arezina.Scepanovic.Kaic

........Jurina.......Poredski............

ovaj Markovic cijelu sezonu je igro promjenivo i u glavnim utakmica je skoro uvijek bio krivac s crvenim i to nepotrebnim prvo u kupu protiv Sarajeva pa onda s Vehlezom.. a ovaj makedonac moze igrat beka kvalitetno..dok za Jurinu znam da je odlican igrac samo treba vidit kakva je ova druga spica sto je dosla jer Pehar moze samo grijat klupu..a sto se tice Arezine pa najjbolje je odigro polusezonu nakon Pere koji se nesretno ozlijedio tako da bi ja to ovako nekako slozio dok bi se ponekad moglo igrat i s jednom spicom..u gostujucim utakmicama tipa Zeljo..

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 14 jan 2013, 12:50

Da felix54 ,nidje veze od koga si to vidio :D
P.S Valjda felix45 :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 jan 2013, 13:54

felix54 --dobra postava i ja bih takvu posalo na teren :D

vidim neko je pehara gore uvrstio u prvih 11,pa on realno nije igrac ni za troglava,a ne za zrinjskog ;)

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 14 jan 2013, 14:15

Gligorov je puno ofanzivni igrac od markovica i prodorni i voli vise da igra prema naprijed tako da ce u biti markovic igrati desnog bocnog kao i do sada a Gligorov desno ispred a moze i prema sredini... Ne kontam kako ste zaboravili Zurzinova a dali prednost kaicu koji treba da se dokaze. Igor je imao krizu i nadam se da je to samo prošlost.! Druga stvar sta je sa Lazarom zar ste zaboravili na njega ???

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 14 jan 2013, 14:28

Pa šta vi mislite da je Troglav levatorska ekipa i da u njoj ima mjesta za svakoga,pa Troglav je ekipa Livnjaka što nije slučaj sa Zrinjskima i volio bih da zaigrami jednu tekmu pada bvidite diste u odnosu na nas-to je najbolje osjetio Hajduk,Sloboda iz Tuzle i sl.ekipe.

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 14 jan 2013, 14:57

ZrinjskiMostar je napisao/la:Gligorov je puno ofanzivni igrac od markovica i prodorni i voli vise da igra prema naprijed tako da ce u biti markovic igrati desnog bocnog kao i do sada a Gligorov desno ispred a moze i prema sredini... Ne kontam kako ste zaboravili Zurzinova a dali prednost kaicu koji treba da se dokaze. Igor je imao krizu i nadam se da je to samo prošlost.! Druga stvar sta je sa Lazarom zar ste zaboravili na njega ???
Znam da je ofanzivniji vise..to nam moze samo pomoci onda ako je na beku jer moze se kvalitetno prikljucivat napadu,dok to za Markovica nije slucaj ocajan mu je centarsut a obranu odigra vise manje kvalitetno zato moj je izbor Gligorov,a sto se tice Zurzinovog mislim da je njega vrijeme stislo. A ja znam zasto sam dao prednost Kaicu ispred Lazara jer mislim da je kvalitetniji i prodorniji i bolji jedan na jedan jer sam ga gledao dosta utakmica. To je moj izbor. Samo se nadam da ce Jurina odigrat ovdje kako zna jer se voli zaigrat malo,a tako se isto nadam da je Poredski dobar i da ce to dokazat.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.