Mrzi koga želiš, ali mrzi ga kao pojedinac a ne ispred svih nas.

I molim vas da završimo s ovim.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa vama izgleda ovdje treba crtat neke stvari.. ja kazem ko ne postuju Tuzlu a ima dobra nekog od nje p.isam mu se u usta ja primitivna. Toliko!VolimTz je napisao/la:Većina vas nije shvatila o kome sam govorio u prvom planu. Radilo se o onim ljudima koji su voljeli i vole Slobodu i Tuzlu a poslani su u tri pizde materine. I ono o čemu je kapellen govorio, nepotrebno manifestovanje mržnje na gostovanjima, meni je komedija bila u Gračanici, kada se kop okreće prema domaćoj tribini (više od pola tribini ljudi iz Tz) i počinju skandiranja "seljačine, seljačine", da stvar bude gora s nama u kopu momci iz Doboj Istoka, sa kojima je bilo još nekih novajlija spremnih za "regrutaciju".
Mrzi koga želiš, ali mrzi ga kao pojedinac a ne ispred svih nas.![]()
I molim vas da završimo s ovim.
brate ja mislim da mi nismo vidjeli onaj gol Muratovica ..mi nismo ni usli Zeljo je poveo 1:0..kod nas samo Buco dobro odigrao znam da su mu cak i Manijaci skandirali za onu prestavu.on je i dao gol za nas on je dole u sesnesteru okreno onog Adzema,Gredica i Bureka sve trojicu i nekako ga je uvalio... ali brate rama je tu bila jer sam se ja usroo bratezlajci je napisao/la:Dado, odlicno se sječam tog kupa naGrbavici i tvoje stare pred polazak haha. Ti cijelo vrijeme pricao samo da stara ne skonta da sam krenuo na tekmu kad baš pred polazak eto ti nje.Ti se ucrnio da valja, ali se isto sjecam da smo ti govorili da odes u skolu i probas popraviti te ocjene. To se naravno nije desilo! Tad se zavrsnica kupa igrala kroz triling Želje, Bosne i nas. Dovoljan nam je bio remi na Grbavici, ali je Zeljo jos u 1.pol poveo 3-0! Tad nam je Samir Muratovic zabio gol glavom s ruba sesnaesterca,tad je i igrao napadaca. Buco nam je vratio nadu u drugom,ali je ostalo 3-1. Sjecam se tih godina kada se ide na Grbavici parkiramo se po naselju prema skenderiji, izadjemo na cestu gdje voze trole i do stadiona sretnemo jos par grupica fukara. Kolko se vrijeme promjenilo, sad si dobar ako odes na gostovanje, a ne zakamenjaju ti auto.
Btw,kad se demone razmontiralo sjecam se kako su uletili na teren,a ja kao kadet dodavao lopte na toj tekmu. Prvi i posljednji put HAHAHA. Bio bas ispod stajanja, gledam ja ludilo na istoku par metara od mene cijelu tekmu. Kontam ja,ma koji ku.yac radim, j.ebo dodavanje lopti i nikad vise me marker nije vidio
ma adise ba nema taj husa veze sa tribinom i ta desavanja u mosniku pusti to hahahaa..trojan5 je napisao/la:Serak..
sjecas li se CVRKE iz nase ulice i Verzije.,po meni su bili jedni od zescih !!
I kad se sjetim koji si ti golman bio u svoje vrijeme,a proslavio si se gore na tunelu,s Krekom (amunike babajaro)
![]()
![]()
![]()
joj pa kad smo trenirali u OFK Tuzla na pasa bunaru kod (gargamena),pa nas ljudi namaraju,pa dodje kreka
Van Dam,namarise njih ..joj majko oplaka...kad se sjetim rata i Huske Ismetinog,tvog starog rivala![]()
![]()
**** te jest bilo zanimljivo !!!!
Možda je ko u Tuzli ebo a obećao ženit i slagao pa zato nevoli TuzluTzBulevar87 je napisao/la:A sta druze kako vas treba gledat?? Neki dan pricam s curom koja zivi u okolini Tuzle i prica kako Tuzlu ne voli kako ovo, kako ono.. Studira ovdje, sestra joj ide u skolu tu, mati i otac rade.. znaci nije gledano sa sportskog aspekta niti bilo kojeg oblika rivalstva. I sad ja trebam da ne mislim da sam vise bice u odnosu na takve?? de mi objasni sto K.urva ne voli tuzlu?? nema nikakvog razloga care moj, znam masu ljudi, tuzlaka, koji zive i rade i studiraju u sarajevu al neko da kaze od njih da mrzi sarajevo.. mah dajj molim te da mrzi ne bi iso tamo i radio sta radi, cak i jedan od jacih likova sa tribine i ikona tribine nase zivi i radi u sarajevu.. drugo ti je sportsko rivalstvo druze a drugo sto ste vi masa zatrcanih s.eljacina pa pokusavate bit nesto sto niste i ne ide vam to, normalno da cu vas gledat kao gradjane drugog reda!SB90 je napisao/la:normalno da ste izgubili podruznice kad mislite da ste visa bica u odnosu na ljude iz okolnih mjesta, otvoreno ih pokusavate uvrijediti zbog mjesta njihovog rodjenja, generalizujete, imate predrasude...
generalizujete, upravo to ti govorim. pricao sa curom, a pitas kako "nas" treba gledat. inace, ja uopce nisam sa tuzlanskog kantona, samo sam se ukljucio u raspravu.TzBulevar87 je napisao/la:A sta druze kako vas treba gledat?? Neki dan pricam s curom koja zivi u okolini Tuzle i prica kako Tuzlu ne voli kako ovo, kako ono.. Studira ovdje, sestra joj ide u skolu tu, mati i otac rade.. znaci nije gledano sa sportskog aspekta niti bilo kojeg oblika rivalstva. I sad ja trebam da ne mislim da sam vise bice u odnosu na takve?? de mi objasni sto K.urva ne voli tuzlu?? nema nikakvog razloga care moj, znam masu ljudi, tuzlaka, koji zive i rade i studiraju u sarajevu al neko da kaze od njih da mrzi sarajevo.. mah dajj molim te da mrzi ne bi iso tamo i radio sta radi, cak i jedan od jacih likova sa tribine i ikona tribine nase zivi i radi u sarajevu.. drugo ti je sportsko rivalstvo druze a drugo sto ste vi masa zatrcanih s.eljacina pa pokusavate bit nesto sto niste i ne ide vam to, normalno da cu vas gledat kao gradjane drugog reda!SB90 je napisao/la:normalno da ste izgubili podruznice kad mislite da ste visa bica u odnosu na ljude iz okolnih mjesta, otvoreno ih pokusavate uvrijediti zbog mjesta njihovog rodjenja, generalizujete, imate predrasude...
Mislim da si i i ti to uradio, cim si napisao normalno da ste IZGUBILI.. MISLITE.. POKUSAVATE. adio!SB90 je napisao/la:generalizujete, upravo to ti govorim. pricao sa curom, a pitas kako "nas" treba gledat. inace, ja uopce nisam sa tuzlanskog kantona, samo sam se ukljucio u raspravu.TzBulevar87 je napisao/la:A sta druze kako vas treba gledat?? Neki dan pricam s curom koja zivi u okolini Tuzle i prica kako Tuzlu ne voli kako ovo, kako ono.. Studira ovdje, sestra joj ide u skolu tu, mati i otac rade.. znaci nije gledano sa sportskog aspekta niti bilo kojeg oblika rivalstva. I sad ja trebam da ne mislim da sam vise bice u odnosu na takve?? de mi objasni sto K.urva ne voli tuzlu?? nema nikakvog razloga care moj, znam masu ljudi, tuzlaka, koji zive i rade i studiraju u sarajevu al neko da kaze od njih da mrzi sarajevo.. mah dajj molim te da mrzi ne bi iso tamo i radio sta radi, cak i jedan od jacih likova sa tribine i ikona tribine nase zivi i radi u sarajevu.. drugo ti je sportsko rivalstvo druze a drugo sto ste vi masa zatrcanih s.eljacina pa pokusavate bit nesto sto niste i ne ide vam to, normalno da cu vas gledat kao gradjane drugog reda!SB90 je napisao/la:normalno da ste izgubili podruznice kad mislite da ste visa bica u odnosu na ljude iz okolnih mjesta, otvoreno ih pokusavate uvrijediti zbog mjesta njihovog rodjenja, generalizujete, imate predrasude...
Neka pakuje kofere i pravac Rača,j*bo ga partizanRUDARSKA2 je napisao/la:kako je danas lako postati najbolji .... ovaj gojkovic je samo prosjecan junior koji je imao dvije dobre utakmice u sezoni i mnostvo gresaka , inace renato gojkovic VELIKI TUZLAK KOJI VOLI PARTIZAN I GROBARE VISE OD MAJKE SVOJE !!!!
vjerujte za kikiriki bi prodao SLOBODU !!!! u SLOBODI je sve naopako , pa se tako i forsiraju pogresna djeca koja ne vole klub , vecinom djeca sa strane , dok tuzlanski malisani koji bi izgunuli na terenu i koji posjeduju kvalitet ne mogu iz svima poznatih razloga doci do crveno crnog dresa ¨!!
treba se pomiriti s cinjenicom da su tuzlaci najveca sirotinja u tuzli , zadnja rupa na sviralu i sve sto je tuzlansko propalo je , grad nam drze srbi i slovenci i siptari , nase firme propadaju i bilo kakav pokusaj privatnog posla od strane tuzlaka ce biti maximalno otezan !!! kad vidite sve to , shvatit cete zasto je ovakvo stanje i u slobodi i zasto su tribine tusnja prazne ....
Bas tako!!RUDARSKA2 je napisao/la:kako je danas lako postati najbolji .... ovaj gojkovic je samo prosjecan junior koji je imao dvije dobre utakmice u sezoni i mnostvo gresaka , inace renato gojkovic VELIKI TUZLAK KOJI VOLI PARTIZAN I GROBARE VISE OD MAJKE SVOJE !!!!
vjerujte za kikiriki bi prodao SLOBODU !!!! u SLOBODI je sve naopako , pa se tako i forsiraju pogresna djeca koja ne vole klub , vecinom djeca sa strane , dok tuzlanski malisani koji bi izgunuli na terenu i koji posjeduju kvalitet ne mogu iz svima poznatih razloga doci do crveno crnog dresa ¨!!
treba se pomiriti s cinjenicom da su tuzlaci najveca sirotinja u tuzli , zadnja rupa na sviralu i sve sto je tuzlansko propalo je , grad nam drze srbi i slovenci i siptari , nase firme propadaju i bilo kakav pokusaj privatnog posla od strane tuzlaka ce biti maximalno otezan !!! kad vidite sve to , shvatit cete zasto je ovakvo stanje i u slobodi i zasto su tribine tusnja prazne ....
Prvo i prvo, Rudarska odakle ti takva bomba???RUDARSKA2 je napisao/la:kako je danas lako postati najbolji .... ovaj gojkovic je samo prosjecan junior koji je imao dvije dobre utakmice u sezoni i mnostvo gresaka , inace renato gojkovic VELIKI TUZLAK KOJI VOLI PARTIZAN I GROBARE VISE OD MAJKE SVOJE !!!!
.
Šta bi onda trebali reći za tebe?SultanSulejman
Neka pakuje kofere i pravac Rača,j*bo ga partizan
ultrasstyle_tz je napisao/la:eii koliko navijaca Partizana, Zvezde ima kod nas u Tuzli i to ne samo "Renato" nego i muslimana da se neko ne bi primio na nacionalnu pricu, ali eto ne eksponiraju se ljudi toliko...dosta ih je cak i na tribini, dok su neki nekad bili i jako uticajni pa nakon Slobode znacajno simpatiziraju "Veliku cetvorku".
bice toga sve vise u narednim godinama kako Sloboda propada jer ljudi imaju potrebu da se identifikuju sa uspjehom, ni u jednoj sredini nema vise od 15-20% onih lokalpatriota i fanatika koji vole svoje pa nebitno kakvo je, ostali podrzavaju uspjeh ...a sa ovom Slobodom tesko da ce se ko identifikovati, sa ovom stokom i stari fanatici imaju problem da se identifikuju, kako tek ocekivati od "simpatizera".
isto tako, sto se tice onog "prodao bi Slobodu za kikiriki", svako bi, svaki igrac, kako se oni ponasaju prema njima tako i igraci prema njima... pa prvi ja ne bih dao svom djetetu da igra za Slobodu sad ako bi imalo priliku igrat bilo gdje drugo, treba da mu neko je.e mater , na njemu lijeci svoje komplekse, trazi mu pare da igra- pa ko zeceve da ih pobijem. Sto dalje od gova.ana, a to ce prenosit i na tifo bazu, za 5 godina ako se ista ne ugasi, vise od 50% Tuzlaka ce navijati za neki drugi klub, pravi Tuzlaci ne vjerujem da ce bas za Zelju, Sarajevo, Borac, Zrinjski ( ovi sa strane vjerovatno da) tako da opet ocekujem porast popularnosti Velike cetvorke u TZ.
upravo to,uredu prije rata ko je navijao,al danas kad vidim pojedince da pored slobode gotive zvezdu partizan ii idu snjima u kop,povraca mi se od tog,ako si pravi navijac navijat ces samo za svoj klub u gradu,gdje si rodjen i odrastao uz njeg i nemozes nikad volit tamo neki klub vise od Slobode,al to je kad nas u gradu normalno nazalost postalo,pun mi je racku tih BG furkii u gradu.SaltCityAttack je napisao/la:neznam ja nebi mogao navijati za Zvezdu i Partizan nema tih para..Sta moj otac treba covjek koji je obisao pola evrope sa Ciganima gledao sve te silne utakmice Zvezde na gostovanju i kuci kao sto su finale u Bariu, u Minchen, Milanu i mnoge druge.. kod mene je stari bio lud za tom Zvezdom ako je iko kriv sto su se moji roditelji razveli kad sam bio djete to je upravo ta njegova ljubav za stadionom, Zvezdom i naravno nikad nije dolazio sa obiljezjima Cigana na Tusanj iz postovanja jer je volio i svoju eipu iz carsije i naravno iz postovanja pred prijateljima.
Eh jedan takav covjek danas se sere na Zvezdu iz vise razloga..jednostavno kao da nikad ta Zvezda nije postojala u njegovom zivotu.... a onda neko ko nikad nije otisao i ko nije prosao djetinstvo nikakvo zbog tih Cigana-grobara navija i divi se tim ljudima hmmmm haloo ba ljudii... ti ljudi su nam tamo djetinstva unistili
U redu jeterabajt je napisao/la:Kao prvo ne postoji bruka ljudi koji vole gledati partizan mozda ti i jos par bolesnika,kakav ti i tuzlak idi rokni se.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Odanideji87 i 4 gosta.