FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

VolimTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la VolimTz » 13 jan 2013, 16:04

Većina vas nije shvatila o kome sam govorio u prvom planu. Radilo se o onim ljudima koji su voljeli i vole Slobodu i Tuzlu a poslani su u tri pizde materine. I ono o čemu je kapellen govorio, nepotrebno manifestovanje mržnje na gostovanjima, meni je komedija bila u Gračanici, kada se kop okreće prema domaćoj tribini (više od pola domaće tribine ljudi iz Tz) i počinju skandiranja "seljačine, seljačine", da stvar bude gora s nama u kopu momci iz Doboj Istoka, sa kojima je bilo još nekih novajlija spremnih za "regrutaciju".

Mrzi koga želiš, ali mrzi ga kao pojedinac a ne ispred svih nas. :roll:

I molim vas da završimo s ovim.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 jan 2013, 16:05

VolimTz je napisao/la:Većina vas nije shvatila o kome sam govorio u prvom planu. Radilo se o onim ljudima koji su voljeli i vole Slobodu i Tuzlu a poslani su u tri pizde materine. I ono o čemu je kapellen govorio, nepotrebno manifestovanje mržnje na gostovanjima, meni je komedija bila u Gračanici, kada se kop okreće prema domaćoj tribini (više od pola tribini ljudi iz Tz) i počinju skandiranja "seljačine, seljačine", da stvar bude gora s nama u kopu momci iz Doboj Istoka, sa kojima je bilo još nekih novajlija spremnih za "regrutaciju".

Mrzi koga želiš, ali mrzi ga kao pojedinac a ne ispred svih nas. :roll:

I molim vas da završimo s ovim.
Pa vama izgleda ovdje treba crtat neke stvari.. ja kazem ko ne postuju Tuzlu a ima dobra nekog od nje p.isam mu se u usta ja primitivna. Toliko!
075

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 13 jan 2013, 16:36

Ugledajte se malo na evropu i svijet,ima ovde dosta dijasporasa znaju o cemu govorim,vecina bogatih ljudi bjezi iz vecih gradova u manja naselja,i zasto bi njeg' neko nazivao seljakom,zasto sto zivi u manjem mjestu?? ili ima drugi naglasak? da nije zalosno bilo bi smjesno,mislim da smo jedina drzava u kojjoj se gleda na to,al sta ces vecina ljudi u ovoj drzavi zaostaje kaoo i drzava. ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 13 jan 2013, 16:42

[youtube][/youtube]

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 jan 2013, 19:16

zlajci je napisao/la:Dado, odlicno se sječam tog kupa naGrbavici i tvoje stare pred polazak haha. Ti cijelo vrijeme pricao samo da stara ne skonta da sam krenuo na tekmu kad baš pred polazak eto ti nje. :) Ti se ucrnio da valja, ali se isto sjecam da smo ti govorili da odes u skolu i probas popraviti te ocjene. To se naravno nije desilo! Tad se zavrsnica kupa igrala kroz triling Želje, Bosne i nas. Dovoljan nam je bio remi na Grbavici, ali je Zeljo jos u 1.pol poveo 3-0! Tad nam je Samir Muratovic zabio gol glavom s ruba sesnaesterca,tad je i igrao napadaca. Buco nam je vratio nadu u drugom,ali je ostalo 3-1. Sjecam se tih godina kada se ide na Grbavici parkiramo se po naselju prema skenderiji, izadjemo na cestu gdje voze trole i do stadiona sretnemo jos par grupica fukara. Kolko se vrijeme promjenilo, sad si dobar ako odes na gostovanje, a ne zakamenjaju ti auto.

Btw,kad se demone razmontiralo sjecam se kako su uletili na teren,a ja kao kadet dodavao lopte na toj tekmu. Prvi i posljednji put HAHAHA. Bio bas ispod stajanja, gledam ja ludilo na istoku par metara od mene cijelu tekmu. Kontam ja,ma koji ku.yac radim, j.ebo dodavanje lopti i nikad vise me marker nije vidio :)
brate ja mislim da mi nismo vidjeli onaj gol Muratovica ..mi nismo ni usli Zeljo je poveo 1:0..kod nas samo Buco dobro odigrao znam da su mu cak i Manijaci skandirali za onu prestavu.on je i dao gol za nas on je dole u sesnesteru okreno onog Adzema,Gredica i Bureka sve trojicu i nekako ga je uvalio... ali brate rama je tu bila jer sam se ja usroo brate :)..pa proljev sam brate dobio a nemas ti gdje srat :)..ja sam tad dosao na tekmu sa pokojnim Saletom Vilenjakom...prokuhala nam je ona njegova asmona jedno dva puta do Sarajeva :).
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 jan 2013, 19:25

trojan5 je napisao/la:Serak..
sjecas li se CVRKE iz nase ulice i Verzije.,po meni su bili jedni od zescih !!
I kad se sjetim koji si ti golman bio u svoje vrijeme,a proslavio si se gore na tunelu,s Krekom (amunike babajaro)
:lol: :lol: :lol: :lol:

joj pa kad smo trenirali u OFK Tuzla na pasa bunaru kod (gargamena),pa nas ljudi namaraju,pa dodje kreka
Van Dam,namarise njih ..joj majko oplaka...kad se sjetim rata i Huske Ismetinog,tvog starog rivala :lol: :lol:
**** te jest bilo zanimljivo !!!!
ma adise ba nema taj husa veze sa tribinom i ta desavanja u mosniku pusti to hahahaa..

Doduse Cvrko ima cvrle je dolazio bio na tribini.. jel ziv Cvrle ?... ja kad nas jendom on i Goran Sandriz uzese lopatom pre polaza za Kakanj protiv Rudara..jedna bus navijaca je otisao za Kakanj bio je veliki broj zainteresovanih i mi nismo uspjeli uletiti u taj bus ebiga otisli su uglavnom tad stari, a mi smo bili nesto mladji ludji pa nas nista nije moglo sprijediti da odemo :)......supili smo mi nas 10 pare nasli kombi da nas covjek prevuce za Kakannj.. i sad su tu bili Cvrle i Goran i sta je bilo lagfa Cvrle ce sve to regulisat kad vise se nisu ni vratili izvisili smo :)..mislim izvisili smo ali mi smo tih godina bili neumorni mi smo morali otici u Kakanj pa kako god ... odemo dole na stanicu ima bus do Zenice i pitamo ondje moze li za 20km nas 10 do zenice jer imali smo toliko para :).. ljudi nas puste ali sad kako cemo od Zenice do kaknja to neka nam je allah na pomoci bio ..naravno nismo imali dinara vise ..nekako smo dosli do Zenice i u Zenici smo naletili na neki bus do Kaknja tako da smo dosli na utkamicu koja je tek pocinjala u tim trenutcima... mi dosli na stadion nas nece da puste kaze vasi navijaci su usli ..staces mi ono reko zovi tamo onog cupu Sulju da dodje :)... dodje brat Suljo kaze pusti ih ovo su nasi ... ali kad smo dosli brate dole suljo kaze e ovo su kaze navijaci ostavimo ih dole a oni se snadju dodju u Kakanj necu nikad zaboraviti ove mu rijeci :)...eh od tog Kaknja vise nikad im nije ni palo na pamet da nas ostave zbog nekih starih od nas koji su tu samo bili da bi popili, a ne navijali za svetinju :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 jan 2013, 19:37

TzBulevar87 je napisao/la:
SB90 je napisao/la:normalno da ste izgubili podruznice kad mislite da ste visa bica u odnosu na ljude iz okolnih mjesta, otvoreno ih pokusavate uvrijediti zbog mjesta njihovog rodjenja, generalizujete, imate predrasude...
A sta druze kako vas treba gledat?? Neki dan pricam s curom koja zivi u okolini Tuzle i prica kako Tuzlu ne voli kako ovo, kako ono.. Studira ovdje, sestra joj ide u skolu tu, mati i otac rade.. znaci nije gledano sa sportskog aspekta niti bilo kojeg oblika rivalstva. I sad ja trebam da ne mislim da sam vise bice u odnosu na takve?? de mi objasni sto K.urva ne voli tuzlu?? nema nikakvog razloga care moj, znam masu ljudi, tuzlaka, koji zive i rade i studiraju u sarajevu al neko da kaze od njih da mrzi sarajevo.. mah dajj molim te da mrzi ne bi iso tamo i radio sta radi, cak i jedan od jacih likova sa tribine i ikona tribine nase zivi i radi u sarajevu.. drugo ti je sportsko rivalstvo druze a drugo sto ste vi masa zatrcanih s.eljacina pa pokusavate bit nesto sto niste i ne ide vam to, normalno da cu vas gledat kao gradjane drugog reda!
Možda je ko u Tuzli ebo a obećao ženit i slagao pa zato nevoli Tuzlu :lol: :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 13 jan 2013, 20:06

SB90 je napisao/la:normalno da ste izgubili podruznice kad mislite da ste visa bica u odnosu na ljude iz okolnih mjesta, otvoreno ih pokusavate uvrijediti zbog mjesta njihovog rodjenja, generalizujete, imate predrasude...
A sta druze kako vas treba gledat?? Neki dan pricam s curom koja zivi u okolini Tuzle i prica kako Tuzlu ne voli kako ovo, kako ono.. Studira ovdje, sestra joj ide u skolu tu, mati i otac rade.. znaci nije gledano sa sportskog aspekta niti bilo kojeg oblika rivalstva. I sad ja trebam da ne mislim da sam vise bice u odnosu na takve?? de mi objasni sto K.urva ne voli tuzlu?? nema nikakvog razloga care moj, znam masu ljudi, tuzlaka, koji zive i rade i studiraju u sarajevu al neko da kaze od njih da mrzi sarajevo.. mah dajj molim te da mrzi ne bi iso tamo i radio sta radi, cak i jedan od jacih likova sa tribine i ikona tribine nase zivi i radi u sarajevu.. drugo ti je sportsko rivalstvo druze a drugo sto ste vi masa zatrcanih s.eljacina pa pokusavate bit nesto sto niste i ne ide vam to, normalno da cu vas gledat kao gradjane drugog reda!
generalizujete, upravo to ti govorim. pricao sa curom, a pitas kako "nas" treba gledat. inace, ja uopce nisam sa tuzlanskog kantona, samo sam se ukljucio u raspravu.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 jan 2013, 20:55

SB90 je napisao/la:
generalizujete, upravo to ti govorim. pricao sa curom, a pitas kako "nas" treba gledat. inace, ja uopce nisam sa tuzlanskog kantona, samo sam se ukljucio u raspravu.
Mislim da si i i ti to uradio, cim si napisao normalno da ste IZGUBILI.. MISLITE.. POKUSAVATE. adio!
075

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 14 jan 2013, 08:48

kako je danas lako postati najbolji .... ovaj gojkovic je samo prosjecan junior koji je imao dvije dobre utakmice u sezoni i mnostvo gresaka , inace renato gojkovic VELIKI TUZLAK KOJI VOLI PARTIZAN I GROBARE VISE OD MAJKE SVOJE !!!!

vjerujte za kikiriki bi prodao SLOBODU !!!! u SLOBODI je sve naopako , pa se tako i forsiraju pogresna djeca koja ne vole klub , vecinom djeca sa strane , dok tuzlanski malisani koji bi izgunuli na terenu i koji posjeduju kvalitet ne mogu iz svima poznatih razloga doci do crveno crnog dresa ¨!!

treba se pomiriti s cinjenicom da su tuzlaci najveca sirotinja u tuzli , zadnja rupa na sviralu i sve sto je tuzlansko propalo je , grad nam drze srbi i slovenci i siptari , nase firme propadaju i bilo kakav pokusaj privatnog posla od strane tuzlaka ce biti maximalno otezan !!! kad vidite sve to , shvatit cete zasto je ovakvo stanje i u slobodi i zasto su tribine tusnja prazne ....

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 14 jan 2013, 09:49

RUDARSKA2 je napisao/la:kako je danas lako postati najbolji .... ovaj gojkovic je samo prosjecan junior koji je imao dvije dobre utakmice u sezoni i mnostvo gresaka , inace renato gojkovic VELIKI TUZLAK KOJI VOLI PARTIZAN I GROBARE VISE OD MAJKE SVOJE !!!!

vjerujte za kikiriki bi prodao SLOBODU !!!! u SLOBODI je sve naopako , pa se tako i forsiraju pogresna djeca koja ne vole klub , vecinom djeca sa strane , dok tuzlanski malisani koji bi izgunuli na terenu i koji posjeduju kvalitet ne mogu iz svima poznatih razloga doci do crveno crnog dresa ¨!!

treba se pomiriti s cinjenicom da su tuzlaci najveca sirotinja u tuzli , zadnja rupa na sviralu i sve sto je tuzlansko propalo je , grad nam drze srbi i slovenci i siptari , nase firme propadaju i bilo kakav pokusaj privatnog posla od strane tuzlaka ce biti maximalno otezan !!! kad vidite sve to , shvatit cete zasto je ovakvo stanje i u slobodi i zasto su tribine tusnja prazne ....
Neka pakuje kofere i pravac Rača,j*bo ga partizan :!:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jan 2013, 11:23

RUDARSKA2 je napisao/la:kako je danas lako postati najbolji .... ovaj gojkovic je samo prosjecan junior koji je imao dvije dobre utakmice u sezoni i mnostvo gresaka , inace renato gojkovic VELIKI TUZLAK KOJI VOLI PARTIZAN I GROBARE VISE OD MAJKE SVOJE !!!!

Bas tako!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 jan 2013, 11:34

.
Prvo i prvo, Rudarska odakle ti takva bomba???

Drugo, ja kolko znam djete nije sa strane, Renato je ili iz Bukinja ili sa Šičkog broda!!!

Treće, postoji bruka ljudi u Tz koji vole Partizan pogledati, posebno ljudi koji se bave, ili su se bavili ili jednostavno samo vole košarku. Imati na dva sata od Tz priliku gledati npr. jednog Ricky Rubija...odnosno Partizan je unazad par sezona ugostio sve velikane evropske košarke, za onog tko voli košarku to puno znači.
SultanSulejman
Neka pakuje kofere i pravac Rača,j*bo ga partizan
Šta bi onda trebali reći za tebe?
Koferi i pravac navijaj za Galatu ili več koji je to klub na avataru?

Hoću da kažem, nidje veze vam je priča :?
tuzlanska Sloboda

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 jan 2013, 11:41

Kao prvo ne postoji bruka ljudi koji vole gledati partizan mozda ti i jos par bolesnika,kakav ti i tuzlak idi rokni se.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 jan 2013, 11:48

Htjeli vi priznati ili ne, postoji, imaš dosta ljudi koji su poslije rata išli u Beograd na "večite derbije". Imaš dosta i iz nove generacije momaka koji gotive Partizan, ali to ti je isti fazon kao i ovi što vole Barcelonu, Real itd. JNA u životu nisu vidjeli uživo, možda na kakvom izletu. :mrgreen:

Momak je odličan i kao čovjek i kao igrač, ne znam zašto vam smeta. Normalno da će otići čim mu se ukaže prilika, prošla su vremena kada se igralo srcem, pomirite se s tim. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jan 2013, 11:49

eii koliko navijaca Partizana, Zvezde ima kod nas u Tuzli i to ne samo "Renato" nego i muslimana da se neko ne bi primio na nacionalnu pricu, ali eto ne eksponiraju se ljudi toliko...dosta ih je cak i na tribini, dok su neki nekad bili i jako uticajni pa nakon Slobode znacajno simpatiziraju "Veliku cetvorku".

bice toga sve vise u narednim godinama kako Sloboda propada jer ljudi imaju potrebu da se identifikuju sa uspjehom, ni u jednoj sredini nema vise od 15-20% onih lokalpatriota i fanatika koji vole svoje pa nebitno kakvo je, ostali podrzavaju uspjeh ...a sa ovom Slobodom tesko da ce se ko identifikovati, sa ovom stokom i stari fanatici imaju problem da se identifikuju, kako tek ocekivati od "simpatizera".

isto tako, sto se tice onog "prodao bi Slobodu za kikiriki", svako bi, svaki igrac, kako se oni ponasaju prema njima tako i igraci prema njima... pa prvi ja ne bih dao svom djetetu da igra za Slobodu sad ako bi imalo priliku igrat bilo gdje drugo, treba da mu neko je.e mater , na njemu lijeci svoje komplekse, trazi mu pare da igra- pa ko zeceve da ih pobijem. Sto dalje od gova.ana, a to ce prenosit i na tifo bazu, za 5 godina ako se ista ne ugasi, vise od 50% Tuzlaka ce navijati za neki drugi klub, pravi Tuzlaci ne vjerujem da ce bas za Zelju, Sarajevo, Borac, Zrinjski ( ovi sa strane vjerovatno da) tako da opet ocekujem porast popularnosti Velike cetvorke u TZ.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 14 jan 2013, 12:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:eii koliko navijaca Partizana, Zvezde ima kod nas u Tuzli i to ne samo "Renato" nego i muslimana da se neko ne bi primio na nacionalnu pricu, ali eto ne eksponiraju se ljudi toliko...dosta ih je cak i na tribini, dok su neki nekad bili i jako uticajni pa nakon Slobode znacajno simpatiziraju "Veliku cetvorku".

bice toga sve vise u narednim godinama kako Sloboda propada jer ljudi imaju potrebu da se identifikuju sa uspjehom, ni u jednoj sredini nema vise od 15-20% onih lokalpatriota i fanatika koji vole svoje pa nebitno kakvo je, ostali podrzavaju uspjeh ...a sa ovom Slobodom tesko da ce se ko identifikovati, sa ovom stokom i stari fanatici imaju problem da se identifikuju, kako tek ocekivati od "simpatizera".

isto tako, sto se tice onog "prodao bi Slobodu za kikiriki", svako bi, svaki igrac, kako se oni ponasaju prema njima tako i igraci prema njima... pa prvi ja ne bih dao svom djetetu da igra za Slobodu sad ako bi imalo priliku igrat bilo gdje drugo, treba da mu neko je.e mater , na njemu lijeci svoje komplekse, trazi mu pare da igra- pa ko zeceve da ih pobijem. Sto dalje od gova.ana, a to ce prenosit i na tifo bazu, za 5 godina ako se ista ne ugasi, vise od 50% Tuzlaka ce navijati za neki drugi klub, pravi Tuzlaci ne vjerujem da ce bas za Zelju, Sarajevo, Borac, Zrinjski ( ovi sa strane vjerovatno da) tako da opet ocekujem porast popularnosti Velike cetvorke u TZ.

svaka ti je na mjestu majstore,odlican post !!
sta je super dobrih igraca poslano na posudbu u mramor,tojsice,bukinje itd. koji su navodno polsani da se prekale sto bi se reklo,a ustvari u slobodi sve odpad,a igraju jer su vecini roditelji jaki,nebi da imenujem, al vrlo dobro znam trenera kako je dosao do citroena c3,a prije tog svega je vozao renoa 5 iz 80tih,...
a evo jedan primjer samo..amko taxista (bivsi igrac slobode,do juniora) mi kaze dosao prvi tim slobode u tojsice,mislim da je ta ekipa gdje je igrao,nesto sam zaboravio, i igrali su prijateljsku utakmicu onako,i naravno vodili su 1:0 da bih mu Tusunovic nekad pred kraj rekao de brate pustite da damo gol,odbit ce nam od plate !!
eto kakve igrace drze i drzali su u prvom timu slobode,a nasi nek se kale u Tojsicima :)
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jan 2013, 15:01

neznam ja nebi mogao navijati za Zvezdu i Partizan nema tih para..Sta moj otac treba covjek koji je obisao pola evrope sa Ciganima gledao sve te silne utakmice Zvezde na gostovanju i kuci kao sto su finale u Bariu, u Minchen, Milanu i mnoge druge.. kod mene je stari bio lud za tom Zvezdom ako je iko kriv sto su se moji roditelji razveli kad sam bio djete to je upravo ta njegova ljubav za stadionom, Zvezdom i naravno nikad nije dolazio sa obiljezjima Cigana na Tusanj iz postovanja jer je volio i svoju eipu iz carsije i naravno iz postovanja pred prijateljima.
Eh jedan takav covjek danas se sere na Zvezdu iz vise razloga..jednostavno kao da nikad ta Zvezda nije postojala u njegovom zivotu.... a onda neko ko nikad nije otisao i ko nije prosao djetinstvo nikakvo zbog tih Cigana-grobara navija i divi se tim ljudima hmmmm haloo ba ljudii... ti ljudi su nam tamo djetinstva unistili
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 14 jan 2013, 15:16

SaltCityAttack je napisao/la:neznam ja nebi mogao navijati za Zvezdu i Partizan nema tih para..Sta moj otac treba covjek koji je obisao pola evrope sa Ciganima gledao sve te silne utakmice Zvezde na gostovanju i kuci kao sto su finale u Bariu, u Minchen, Milanu i mnoge druge.. kod mene je stari bio lud za tom Zvezdom ako je iko kriv sto su se moji roditelji razveli kad sam bio djete to je upravo ta njegova ljubav za stadionom, Zvezdom i naravno nikad nije dolazio sa obiljezjima Cigana na Tusanj iz postovanja jer je volio i svoju eipu iz carsije i naravno iz postovanja pred prijateljima.
Eh jedan takav covjek danas se sere na Zvezdu iz vise razloga..jednostavno kao da nikad ta Zvezda nije postojala u njegovom zivotu.... a onda neko ko nikad nije otisao i ko nije prosao djetinstvo nikakvo zbog tih Cigana-grobara navija i divi se tim ljudima hmmmm haloo ba ljudii... ti ljudi su nam tamo djetinstva unistili
upravo to,uredu prije rata ko je navijao,al danas kad vidim pojedince da pored slobode gotive zvezdu partizan ii idu snjima u kop,povraca mi se od tog,ako si pravi navijac navijat ces samo za svoj klub u gradu,gdje si rodjen i odrastao uz njeg i nemozes nikad volit tamo neki klub vise od Slobode,al to je kad nas u gradu normalno nazalost postalo,pun mi je racku tih BG furkii u gradu.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 jan 2013, 15:27

Ode priča u pogrešnom smjeru!
Pričamo o kvaliteti košarke koja se može viditi na 2h vožnje.
Lično nisam nikada otišao i ne mislim, ali znam ljudi koji jesu, stariji likovi, mahom sportski i košarkaški radnici...i to ne mislim da su išli što navijaju za Partizan već zato štu mogli viditi likove od Diamantidisa, Papalukasa, Spanulisa, Nocionija, Huevasa, Navara, Jasikeviciusa i mnoge mnoge druge.
terabajt je napisao/la:Kao prvo ne postoji bruka ljudi koji vole gledati partizan mozda ti i jos par bolesnika,kakav ti i tuzlak idi rokni se.
U redu je :lol:

Ja iskreno volim gledati i Olimpiju, kad se samo sjetim final foura 1997.god kad Milić slomi tablu na zakucavanju, kakav je play bio Ariel Mcdonald u to vrijeme. A tek Chucky Atkins koji je odigrao par sezona u Ciboni da bi se na velika vrata vratio u NBA...

Hoću da kažem, ja na to gledam kroz prizmu sporta...komšije su prije par sezona dograbile final four Evrope i imali u šaci veliki Oly čiji je roster bio procjenjen na skoro 50 puta skuplji od Partizanovog. Svaki uspjeh sporta sa ovih prostora diže rejting i cijenu i naših sportista...posebno košarkaša...

p.s. ja uopće ne ne znam nikoga tko navija za Partizan i zvezdu u fudbalu...a nisam primjetio ni neke bg furke... Jel može tko preciznije o tome???
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Odanideji87 i 4 gosta.