Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AaronRamsey
- Kontakt:
Re: Arsenal
Propali smo ba ljudi djabe se svadjate jedino jos polazem nade da ce nas wenger izvuci i vjerujem u njega do kraja imamo dobru momcad moramo se drzati zajedno sad kad je najteze
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
U potpunosti te shvatam. Ti si jedan od umjerenijih i boljih na ovoj temi i takvi se MORAJU zastititi.Rockefeller je napisao/la:Potpuno je jednostavno Vedo. Na lijepe riječi odgovoriću ljepšim, na normalne uvijek normalnim. Ružne riječi meni neće niko upućivati ako nije u oči. Neka ih u svakom drugom primjeru zadrži za sebe.
Ako me admini i banuju, neka ne očekuju da ću se vratiti, jer je nedopustivo da neko nekom kaže kako iznosi go.vna. A kako doći do mene možete pitati Profesora ili Nedima, pa da se kad čujemo, još draže vidimo.
Ja sam jednom prestao dolaziti zbog lika koji je lud za Mancinijem. Znamo svi ko je taj iako je vise puta mjenjao nick. Sa vise nickova je sve pravio budalama i na kraju nije prosao sa kaznom koju je po mom misljenju trebao dobiti ali, po pravilniku se ne smije zaliti na rad Admina i Moderatora pa sam se povukao.
Prijavi post i cekaj. Sve drugo nije potrebno.

- Invincibles
- Kontakt:
"Svi" ste gore iznad prijavljeni
Ako ne mozete pisat' pod dozom agresivnosti zbog losih utisaka sa tekme,popijte casu hladne vode,radite nesto drustvenokorisno,a nemojte pisat gluposti po forumu!
ON TOPIC:
Crveni karton odlucio utakmicu.Stojim cvrsto iza toga,jer City i nije bio danas nesto poseban,vise smo mi podbacili a i sam taj crveni nas je izbacio iz takta.Wenger ako zeli da nastavi niz igranja Lige Sampiona morat ce odrijesit kesu,i to poduboko...
DMF,napadac i pristojno krilo...A ne bi skodio ni kakav univerzalac u defanzivnoj liniji,jer gledat Sagnu nakon povratka nije humano,a bgm ni ove WC centralne branice...

Ako ne mozete pisat' pod dozom agresivnosti zbog losih utisaka sa tekme,popijte casu hladne vode,radite nesto drustvenokorisno,a nemojte pisat gluposti po forumu!
ON TOPIC:
Crveni karton odlucio utakmicu.Stojim cvrsto iza toga,jer City i nije bio danas nesto poseban,vise smo mi podbacili a i sam taj crveni nas je izbacio iz takta.Wenger ako zeli da nastavi niz igranja Lige Sampiona morat ce odrijesit kesu,i to poduboko...
DMF,napadac i pristojno krilo...A ne bi skodio ni kakav univerzalac u defanzivnoj liniji,jer gledat Sagnu nakon povratka nije humano,a bgm ni ove WC centralne branice...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Pusti ga, čim je reko da je Isco bolji od svih naših ofanzivaca, što je automatski reko da je bolji od Wilshere-a na šta se mogu samo nasmijat
. Nije vrijedan pažnje uopšte

Vođa zna.
U najavi tri stranice rasprave, ko je bolji, Isco ili Jack. ( nemoj reci da nisi krivnedim1993 je napisao/la:Pusti ga, čim je reko da je Isco bolji od svih naših ofanzivaca, što je automatski reko da je bolji od Wilshere-a na šta se mogu samo nasmijat. Nije vrijedan pažnje uopšte

Da je 10. Jack je bolji. o tom se ne treba raspravljat uopšte. al ako hoće slobodno. COME AT ME BRO 

Vođa zna.
Nemože on vode donjet onom našem hafizu 

hahha 

I takva pick.asta, placenicka i plasticna ekipa kako je nazivaš - dođe u vaš arapski brlog i rutinski vas mlatne.nedim1993 je napisao/la:City je ****.asta ekipa apuslutno. Titulu ne zaslužuju i nadam se da neće je osvojit. Prepustit terensku inicijativu u drugom poluvremenu protivniku koji nema jednog igrača faktički čitav meč. Pravi timovi to ne rade. Još jednom su dokazali da su od plastike. da nisu pravi tim.
Dokazani plaćenici
Pa šta ste onda tek vi, zapitaj se loma paša moj

- Rockefeller
- Kontakt:
Mah neka odavde naprijed preuzmu administratori. Ja sam rekao što sam imao u svega tri rečenice. Koliki god da je internetski huligan i da smije uvrijediti koga hoće, mene neka zaobilazi.
Nije mi krivo kad se ljudi ne slažu sa mojim mišljenjem, nekad mi je i drago. Mene uvrijediti je već druga stvar.
Topic:
Da ne bude ovo tema dana. Ja sam zadovoljan igrom Arsenala. Nije mi toliko teško pao poraz. Iskreno očekivao sam da damo dva gola u zadnjih deset minuta, al' nije uspjelo. Svejedno, nije mi poraz teško pao zbog borbe igrača. I Vermaelen i Wilshere i svi ostali su igrali dobro. Možda eto Santi loše, al' danas mu opraštam. Walcottu takodje ne zamjeram.
Deanu i ne bih toliko zamjerio, da nije čovjek stvarno naklonjen protivnicima Arsenala.

U generaciji nepobjedivih imali smo poneku više pobjedu. A ako ja dobro umijem da brojim, od 2006. na ovamo, u 26 utakmica samo 4 pobjede.
Ukupno 11 pobjeda u ligi kada je nama sudio od 2000 do danas. A od tada nam je sudio 36 puta.
Nije mi krivo kad se ljudi ne slažu sa mojim mišljenjem, nekad mi je i drago. Mene uvrijediti je već druga stvar.
Topic:
Da ne bude ovo tema dana. Ja sam zadovoljan igrom Arsenala. Nije mi toliko teško pao poraz. Iskreno očekivao sam da damo dva gola u zadnjih deset minuta, al' nije uspjelo. Svejedno, nije mi poraz teško pao zbog borbe igrača. I Vermaelen i Wilshere i svi ostali su igrali dobro. Možda eto Santi loše, al' danas mu opraštam. Walcottu takodje ne zamjeram.
Deanu i ne bih toliko zamjerio, da nije čovjek stvarno naklonjen protivnicima Arsenala.

U generaciji nepobjedivih imali smo poneku više pobjedu. A ako ja dobro umijem da brojim, od 2006. na ovamo, u 26 utakmica samo 4 pobjede.

Ukupno 11 pobjeda u ligi kada je nama sudio od 2000 do danas. A od tada nam je sudio 36 puta.

The only other red card Arsenal have had this season was for Jack Wilshere against Man United and Dean was the referee again. Okay, that could be a coincidence and Jack’s red was also according to the letter of the law. Lots of City players were not booked today for the sort of tackle that Jack got his second yellow for that day. Where is the consistency?
A referee cannot favour one side too obviously, or he will get in trouble, but small margins can have a massive effect on a match. The most damning statistic for me, and one that seems too much to be a coincidence is his record when refereeing Arsenal matches. Since the start of 2009, Mr. Dean has taken charge of 17 matches which Arsenal have played. We have one just one of those games. That is an amazing record.
kako uspiješ napisat ovoliko gluposti u ovako malo redova. de nauči me molim teripper je napisao/la:I takva pick.asta, placenicka i plasticna ekipa kako je nazivaš - dođe u vaš arapski brlog i rutinski vas mlatne.nedim1993 je napisao/la:City je ****.asta ekipa apuslutno. Titulu ne zaslužuju i nadam se da neće je osvojit. Prepustit terensku inicijativu u drugom poluvremenu protivniku koji nema jednog igrača faktički čitav meč. Pravi timovi to ne rade. Još jednom su dokazali da su od plastike. da nisu pravi tim.
Dokazani plaćenici
Pa šta ste onda tek vi, zapitaj se loma paša moj
Vođa zna.
Pa bio je i red nakon 38.godinaripper je napisao/la: I takva pick.asta, placenicka i plasticna ekipa kako je nazivaš - dođe u vaš arapski brlog i rutinski vas mlatne.
Pa šta ste onda tek vi, zapitaj se loma paša moj![]()

Reci mi jedno,.Odakle tolika potreba za konstantnim preseravanjem na ovom topicu,to vazi i za Johnija indijanca i opcentio simpatizere tog rezimskog kluba..
- vedofeelgood
- Kontakt:
ovaj tripper vise voli Arsenal nego onaj svoj tamo smrdalonski tim, nista krajnje je vrijeme da se obratimo drugu Monologu 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Kad se budete žetonirali Monologu, obavezno mu napomenite - da ste svi vi arsenalovci onako kolektivno i bez iznimke velikodušno glasali za mene i kantu godine (naravno po instrukcijama gazde Paje) i da ste mi tim glasanjem stvorili obavezu da što više posjecujem ovu temuvedofeelgood je napisao/la:ovaj tripper vise voli Arsenal nego onaj svoj tamo smrdalonski tim, nista krajnje je vrijeme da se obratimo drugu Monologu

Sve rečeno. Utakmica syebana poslije crvenog Kosu. Start mu je bio, nit' plakat' nit' se smijat. Ne znam koji je on qrc radio na terenu pored Merta.
Toliko očekivao od tekme, ništa nismo dobili. K'o zna da smo bili čitavi, možda bi bilo bolje. Svejedno, tih 10 koji su ostali, igrali su kao tim sastavljen od ljudi iz Doma Penzionera, UKCa i Kreke zajedno. Dvojica su igrali, Jack i Wojo.
Jacku kapa do poda. Onoliko borbenosti nisam vidio odavno. Imao bi mjesta i u DL mnogih NFL ekipa.

I Wojo, odbranio penal, oba gola totalno glupo primljena, nije ni za jedan kriv. Prvi gol, suvišno je bilo šta pričati, ali da se i ja ovom prilikom sjetim Deanovih najmilijih. Drugi gol, klasični klocev gol, čekaj da ti lopta dođe i uguraj je u prazan gol.
Hvala i Džeki, da je bio neko drugi umjesto njeg možda bi i ubjedljivije izgubili.

Toliko očekivao od tekme, ništa nismo dobili. K'o zna da smo bili čitavi, možda bi bilo bolje. Svejedno, tih 10 koji su ostali, igrali su kao tim sastavljen od ljudi iz Doma Penzionera, UKCa i Kreke zajedno. Dvojica su igrali, Jack i Wojo.
Jacku kapa do poda. Onoliko borbenosti nisam vidio odavno. Imao bi mjesta i u DL mnogih NFL ekipa.

I Wojo, odbranio penal, oba gola totalno glupo primljena, nije ni za jedan kriv. Prvi gol, suvišno je bilo šta pričati, ali da se i ja ovom prilikom sjetim Deanovih najmilijih. Drugi gol, klasični klocev gol, čekaj da ti lopta dođe i uguraj je u prazan gol.
Hvala i Džeki, da je bio neko drugi umjesto njeg možda bi i ubjedljivije izgubili.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- vedofeelgood
- Kontakt:
Meni se svidio i Podolski jucer, fakat se lik borio nenormalno, vidjeli ste da ih je 'lakto' na svakom koraku, Zabaleta je brat bratu primio 3 lakta od Lukaša, mislim nije to pohvalno, nego eto pokazivao je zelju neku, htio je i njih malo isprovocirati, i podici tenziju.
Nekako i Wenger nije jucer izmjene kako treba izvrsio, pa majka mu stara, gubis 0-2 i imas crveni i vadis krilo/napadaca da bi opet uveo napadaca
trebao je izvesti nekog iz zadnje linije il iz srede i ubacit Girouda i ostaviti i Poldija do kraja, ovako ne znam sta je htio postici onim izmjenama, a prva izmjena OX - Mert je bila razumljiva i opravdana !
Nekako i Wenger nije jucer izmjene kako treba izvrsio, pa majka mu stara, gubis 0-2 i imas crveni i vadis krilo/napadaca da bi opet uveo napadaca

trebao je izvesti nekog iz zadnje linije il iz srede i ubacit Girouda i ostaviti i Poldija do kraja, ovako ne znam sta je htio postici onim izmjenama, a prva izmjena OX - Mert je bila razumljiva i opravdana !
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ma gdje ce izvadit nekog iz sredine kad i onako skoro nije postojala.
Meni samo nije jasno jel moguce da su panjevi poput Barrya i Javi Garcie uspjeli zadrzati Wilshira, Cazorlu i Diabya.
Silva je druga prica, momka niko ne smije ni napast ..
Sagnu prodat za dobre pare i pokusat naci nekog dobrog mladog beka.
Eto to je samo ukratko ..
Meni samo nije jasno jel moguce da su panjevi poput Barrya i Javi Garcie uspjeli zadrzati Wilshira, Cazorlu i Diabya.
Silva je druga prica, momka niko ne smije ni napast ..
Sagnu prodat za dobre pare i pokusat naci nekog dobrog mladog beka.
Eto to je samo ukratko ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
prvo i prvo sagni se nema šta zamjerit. Svi znaju koliko Ox igra u odbrani i koliko pomaže Sagni, a juče je izašo eto u odma na početku. Znači Sagna je igro i krilo i beka. Tako da ne možeš mu prigovorit nikako. I plus se dodatni teret prebacio na sredinu koja je morala dodatno trčat. Uzmi sad u obzir da je cazorla lik van forme totalno, al totalno, i da je tu diaby koji se tek vratio posle povrede. Dobiješ da je opet Wilshere moro sam mnogo toga radit. I što mene raduje pokazao je mnogo toga.
Kakvog mi bisera imamo u timu nismo ni sami svjesni. Svaki put kad niko ništa ne pokaže čovjek te zadivi borbenošću, odlučnošću, nekako se vanvremenski trudi iako ostatak tima stoji ko panjevi poredani na terenu.
Zaslužio je mjesto na mom avataru
.
Dok je njega biće i Arsenala
Kakvog mi bisera imamo u timu nismo ni sami svjesni. Svaki put kad niko ništa ne pokaže čovjek te zadivi borbenošću, odlučnošću, nekako se vanvremenski trudi iako ostatak tima stoji ko panjevi poredani na terenu.
Zaslužio je mjesto na mom avataru

Dok je njega biće i Arsenala

Vođa zna.
Bitno da je Walcott startni napadac, a Giroud sjedi na klupi. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- vedofeelgood
- Kontakt:
@nedime mislim da nije makaveli nista lose htio reci o Sagni, cak naprotiv, posto je dobro odigrao jucer, predobro u odnosu na prosle meceve neke, i s obzirom na njegove godine, u pravu je ako kaze da bi se trebale uzeti masne pare za njega !
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.