Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rosicky
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rosicky » 13 jan 2013, 22:08

Da je Koscinely pogriješio onom reakcijom to je istina,al također kako lošta ide do Džeke :roll: i msm da je Kos tu reagiro refleksno bilo kako da spriječi gol..crveni po meni nije trebo bit kao ni za Kompanya bar po meni su prestrogo dosuđeni..penal je bio svakako..i ono puštanje da se izvede faul kod gola milnera onako "odjednom" msm da je i bez zvizduka je kriminalno..1000 nikakvih faula u napadu itd itd ,,loši smo bili al svakako da smo imali 11vs11 da je utakmica mogla završit u našu korist

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 13 jan 2013, 22:13

Ja 21 milion za Isca ne bih dao kad bi mi harem žena gratis dali. :shock:

12 do 13 miliona maksimalno. Eno, ja u Ukrajini nadjem jednog igrača sa 5x (ali bukvalno) njegovom statistikom. Ono što sam ja čit'o po raznim forumima i blogovima kompetentnijih ljudi od mene o njemu mi ne govori da bi se radilo o posve pametnoj kupovini - u svijetu postoje bolji ofanzivni veznjaci, kao i bolji mladi ofanzivni veznjaci.

Taj Isco je dosta sebičan igrač i pshihološki slab. Gradjen na foru Nasrija, a ne Fabregasa kako se priča, samo da mu ja dam za pravo, objektivno za pravo, da je kvalitetniji od Samira.

Puno vi njega meni dižete u nebesa. Ali, ne želim da se krivo shvati, nije to govor mržnje prema Španiji, pokušavam samo zadržati hladnu glavu kad su u pitanju želje i transferi. Recimo Benat iz Betisa mi se svidja. Gledao sam tog momka ove sezone.

Volim i Monreala sa lijevog boka, al' moja želja na lijevom boku se odavno zna. Luke Shaw! I ne bih ga mijenjao za sve druge igrače na svijetu.

Isco u brojevima:
slika

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 jan 2013, 22:26

Ma dobro. Realno je očekivat prenapuhavanje svakog španskog igrača narednih godina.
Vođa zna.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 jan 2013, 22:28

Pa hipoteticki i da smo doveli Capouea, Isca i Dembu umjesto Podolskog, Girouda i Cazorle, ja ne bih rekao da bi nesto ekstra jaci bili, ako uopce.

Ne znam, ja sam poprilicno zadovoljan pojacanjima. Primarno su Poldi i Giroud dovedeni da pogađaju, statistika kaze da zajedno imaju 19 golova u svim takmicenjima, dodamo li na to recimo jos Walcottovih 14 dođemo na broj od 33 sasvim solidan broj za 3 nasih napadaca. Cazorla je pogodio 7x u ligi. Visoki francuz ima ukupno 5 asistencija. Ne bih ja rekao da je u njima problem. Pogotovo jer su oni tek dosli.

Problem je sto izuzmemo li par igraca od ostatka rostera niko nista ne pridonosi. Ramsey, Arteta, da ne pricamo o Chamakhu, Arshavinu itd.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 jan 2013, 22:41

slika
barem smo dobili golmana mašinu. sjajan je nema šta, stvarno. Zadivljuje me čitanje penala naročito. 1 v 1 protiv Teveza, izbija loptu. Sve u svemu tu smo sigurno dugo vremena
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 jan 2013, 22:48

Jah.

Nadjoh vremena da pogledam utakmicu,sve sam obaveze odlozio da bi bio u mogucnosti gledati našu utakmicu našeg Arsenala koju smo zajedno izgubili.
Rekoh ja danas nije ni bitno to sto cemo izgubiti, rekao sam i da cu biti prezadovoljan remijem, al' opet ostaje neki gorak ukus u ustima. Ne znam. Kako smo amaterski primili golove, pa to je nenormalno.

Znamo svi da je Koscienly pogrijesio, pa sta ga ima grliti u petercu :roll: . Joj hajd to sve, al prvi gol padne na foru. To me iznerviralo previse, izyebo sam zivaca sebi danas, uhh.

Szczesny slika.

Koliko smo grešaka napravili na 30m od našeg gola, to me užasno nervira, pa bolje je nabij u aut kontaš, nego da tu gubiš čisto lopte slika
Poslije takve jedne greske smo i primili drugi gol.

Oni odigrali koliko im je trebalo, ne znam sto spominjete neku pic.kastu igru kad su odigrali bas onoliko koliko ti je dovoljno protiv Arsenala sa igracem vise :arrow:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 jan 2013, 22:52

nekad se fudbal igro 90 minuta
Vođa zna.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 jan 2013, 22:54

J.Campbell danas zabio za Betis,naš bivši igrač Vela također..mogao bi sljedece sezone bit solidan backup ovaj Joel

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 jan 2013, 23:00

nedim1993 je napisao/la:nekad se fudbal igro 90 minuta
Brate naši povedu 1-0 pa se povuku, shvati da im je Mancini naredio da laganini igraju, vjeruj mi da jeste ;)

evo da vas malo obradujem
Wenger on making signings...
We are in the market. To find players of a calibre of Arteta, available in January, I wish you good luck. We try very hard, believe me. We have a team around me who analyse everything. We select targets, I watch them... But it's difficult to speak about any names.
Arsene Wenger

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 jan 2013, 23:17

Rockefeller je napisao/la:Ja 21 milion za Isca ne bih dao kad bi mi harem žena gratis dali. :shock:

12 do 13 miliona maksimalno. Eno, ja u Ukrajini nadjem jednog igrača sa 5x (ali bukvalno) njegovom statistikom. Ono što sam ja čit'o po raznim forumima i blogovima kompetentnijih ljudi od mene o njemu mi ne govori da bi se radilo o posve pametnoj kupovini - u svijetu postoje bolji ofanzivni veznjaci, kao i bolji mladi ofanzivni veznjaci.

Taj Isco je dosta sebičan igrač i pshihološki slab. Gradjen na foru Nasrija, a ne Fabregasa kako se priča, samo da mu ja dam za pravo, objektivno za pravo, da je kvalitetniji od Samira.

Puno vi njega meni dižete u nebesa. Ali, ne želim da se krivo shvati, nije to govor mržnje prema Španiji, pokušavam samo zadržati hladnu glavu kad su u pitanju želje i transferi. Recimo Benat iz Betisa mi se svidja. Gledao sam tog momka ove sezone.

Volim i Monreala sa lijevog boka, al' moja želja na lijevom boku se odavno zna. Luke Shaw! I ne bih ga mijenjao za sve druge igrače na svijetu.

Isco u brojevima:
slika
Kakva hrpa gluposti i govana iznijeta bez potkrijepe dokazima.
Momak koji ima 20 godina i koji je bez premca najvazniji i najutjecajniji igrac fantasticne Malage.
Cjena od 21 miliona je presmjesna.Kada pogledam danasnje trziste onda mi se zaplace da daj mladic vrijedi "samo" 21 milion.Sigurno jedan od najboljih mladih fudbalera Svijeta ako ne i najbolji.Dobio je prije koji mjesec nagradu za najboljeg mladog igraca Svijeta, valjda nesta govori.
Vjerujem da nisi pogledao 2 utakmice Malage u zadnje 2 sezone pa je i za ocekivati bilo da napises hrpu ovakvih gluposti.
Nasri , Fabregas ? WTF

Ni slican tip igraca.
Igrac koji svojim talentom najvise podsjeca na Iniestu sa razornim sutem obijema nogama.
Ultra plivalentan.U mogucnosti igrati CMF,AMF,Wingera pa cak je i napadaca igrao par puta ove sezone sa mnogo uspjeha.

Ubjedzen sam da bi Wenger silno zelio ovog momka jer je za klasu kvalitetniji od svakog ofanzivca u Arsenalu.

Edit : De nam te igrace iz Ukraine ? De nam te statistike.

Pa njegova statistika je fantasticna a i da nije nevazan je parametar.
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 13 jan 2013, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 13 jan 2013, 23:19

Znao sam da cemo danas tesko ista napraviti protiv Citya, ali da ce ovako biti nisam mogao ni zamisliti. Vec na pocetku, dok se snage nisu ni ispitale, Koscienly pravi strasnu gresku i ostajemo sa igracem manje. Po meni, crveni je bio prestrogo pokazan. Istina da je Koscienly bio "zadnji igrac" odbrane u tom trenutku, ali faul je bio pred samim golom i moje misljenje je da je tu zuti maksimala. Wojo je odbranio penal i imao jos nekoliko dobrih intervencija. Kroz odbranu je opet puhalo i tu ima jos mjesta za napredak, iako u zadnje vrijeme igramo sve bolju i bolju odbranu.

Takodjer, nije mi se svidjelo to sto je Wenger odmah izvadio Ox-a, jer ako je neko mogao donijeti prevagu na nasu stranu, to je bio on. U sredini nam je falilo vise trke i pritiska, a ocito da Diaby i Cazorla nisu mogli toliko dati. Wilshere je jos jednom pokazao da je klasa igrac i da je pred njim velika buducnost. Veceras je pretrcao mnogo i bezbroj prekrsaja je napravljeno nad njim. Momak ima strasnu zelju za dokazivanjem, ali nije mogao sam. Takodjer smatram da u ovakvim utakmicama, Walcot ne treba da bude najistureniji, vec to treba da budu ili Giroud ili Podolski. Veliki minus nam je bio sto u skok igri nismo imali nikakve sanse, a ulaskom Girouda popravili smo se u tom segmentu i da je Francuz bio prisebniji mogli smo postici i gol.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jan 2013, 23:34

The most expensive Arsenal adult 'matchday' ticket = £125. The cheapest Bayern Munich adult 'season' ticket = £96.

Pa kakve mi cigane imamo u upravi. :(
1946

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 jan 2013, 23:48

Hladne glave...
City je za klasu jaci od Arsenala. Treci gol je visio u vazduhu i sreca pa ne pade. City igrao koliko im treba.
Arsenal sa druge strane nije pokazao skoro nista. Onaj pokusaj Girouda glavom i to je to.

Sto se tice tih ulaznica, vec sam govorio, ciganluk na najvecem nivou. Arsenal uvijek kuka kako su igraci preplaceni i kako ne treba dovoditi skupe igrace... OK, na sve to imaju pravo ali, kad vec na teren izvedes tarabe od igraca, kako te onda nije stid navijacima naplatiti skoro 80 eura da gledaju te tarabe??
Ko to u Arsenalu vrijedi tolike pare? Da nije bilo momaka iz Manchestera vidjeli bi jedno veliko nista.
Pomocni sudija je igracima Cityja govorio da odu pozdraviti navijace jer su ljudi dali tolike pare i dosli da gledaju!
Messi i Ronaldo zajedno u jednom timu ne vrijede tih para.
Zamisli situaciju, covjek ima dva sina i ima prosjecnu ili malu platu. Kako da ih vodi na utakmice? Treba mu 300 eura da ode na smao jednu tekmu! Nemoguce je to priustiti djeci jednom ili dva puta mjesecno. :roll: Ma ni godisnje se ne moze!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 13 jan 2013, 23:50

SamoZeljo je napisao/la:Hladne glave...
City je za klasu jaci od Arsenala. Treci gol je visio u vazduhu i sreca pa ne pade. City igrao koliko im treba.
Arsenal sa druge strane nije pokazao skoro nista. Onaj pokusaj Girouda glavom i to je to.

Sto se tice tih ulaznica, vec sam govorio, ciganluk na najvecem nivou. Arsenal uvijek kuka kako su igraci preplaceni i kako ne treba dovoditi skupe igrace... OK, na sve to imaju pravo ali, kad vec na teren izvedes tarabe od igraca, kako te onda nije stid navijacima naplatiti skoro 80 eura da gledaju te tarabe??
Ko to u Arsenalu vrijedi tolike pare? Da nije bilo momaka iz Manchestera vidjeli bi jedno veliko nista.
Pomocni sudija je igracima Cityja govorio da odu pozdraviti navijace jer su ljudi dali tolike pare i dosli da gledaju!
Messi i Ronaldo zajedno u jednom timu ne vrijede tih para.
Zamisli situaciju, covjek ima dva sina i ima prosjecnu ili malu platu. Kako da ih vodi na utakmice? Treba mu 300 eura da ode na smao jednu tekmu! Nemoguce je to priustiti djeci jednom ili dva puta mjesecno. :roll: Ma ni godisnje se ne moze!
Al **** se upravi za to, jer imaju kretene koji svaku utakmicu haman panapune stadion, a lova ide u dzep
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 13 jan 2013, 23:59

Sta je sa pokusajem Walcotta kad je Lescott vadi iz gola? :D

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 14 jan 2013, 00:04

Rockefeller je napisao/la:Admine moliću da se banuje osoba koja je rekla da sam iznio hrpu govana.

A tu osobu pozivam javno neka mi se javi na poruci da se dogovorimo, da mi to u lice kaže. Ja garantujem da poslije toga neće više ništa reći. Takvima jbm majku medju oči. I ubuduće da bude nauk, meni reći da sam iznio hrpu govana ne smiješ. Ok?
Arneleeeeeeeeeeeeee
sto se nerviras :evil: :evil:

majka mu stara, nema razloga za ovim s obje strane, prvo onaj s **** pretjero fakat, a i ti s ovim ccc :|
Arsene Wenger

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 jan 2013, 00:09

Potpuno je jednostavno Vedo. Na lijepe riječi odgovoriću ljepšim, na normalne uvijek normalnim. Ružne riječi meni neće niko upućivati ako nije u oči. Neka ih u svakom drugom primjeru zadrži za sebe.

Ako me admini i banuju, neka ne očekuju da ću se vratiti, jer je nedopustivo da neko nekom kaže kako iznosi go.vna. A kako doći do mene možete pitati Profesora ili Nedima, pa da se kad čujemo, još draže vidimo.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 14 jan 2013, 00:09

A svađa oko gluposti,nema šanse da dovedemo Isca kao što nema šanse da dovedemo te arnelove igrače hah :D

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 14 jan 2013, 00:19

a razumijem te, znam sta hoces reci, i shvatam sve, al ovo je yebeni forum samo, uredu bi bilo neko izvinjenje s njegove strane, barem bi meni dovoljno bilo, ne znam opet za tebe..

ma preglupo ba, neki s komentarima ovdje fakat pretjeraju, prvo on pa i ti ba, pa hebo ga ja to je samo glupi forum, nije ovo nekome zivote, a ustvri mozda i jeste na kraju krajeva jooooooooooj :evil:

nemoj te ba tako, svega mi kako mi je krivo sto se ovako vrijedjate jooooojjjjjjjjjj :x
Arsene Wenger

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 jan 2013, 00:26

Chuckie je napisao/la:
Sta je sa pokusajem Walcotta kad je Lescott vadi iz gola? :D
Dobro si. Vidis i to je bilo. :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.