Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Brooklyn under 92
Duncan under 15.5
LA 1
Bartoli
Almagro
Stavio sam ovo na 5 eura.Ima li sanse da prodje ili da ja idem na spavanje?
Duncan under 15.5
LA 1
Bartoli
Almagro
- zlatniljiljan
- Kontakt:
hokej lagano prosao 2:1 rezultatzlatniljiljan je napisao/la:TENIS
Bartoli Marion-Medina Garrigues Anabel 1 kv 1.4
AHL
Providence Bruins-Manchester Monarchs manje od 5.5 golova kv 1.75
zanima me dal ko isprati kad moje parove,ako ne,da dzaba ne postavljam na forum
evo nesto za sutra
Beira Mar---Estoril 4+ 3,25
zadnjih pet susreta kada je Beira domacin
Beira Mar---Estoril 1 : 3
Beira Mar---Estoril 3 : 1
Beira Mar---Estoril 3 : 2
Beira Mar---Estoril 4+ 3,25
zadnjih pet susreta kada je Beira domacin
Beira Mar---Estoril 1 : 3
Beira Mar---Estoril 3 : 2
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Dimitrov - Bennetau 1 @ 1,55
Već sam nekoliko puta pisao o Dimitrovu kao o baby Federeru, i o potencijalu kojeg on ima. U Brisbane-u je došao do finala gdje je odigrao gust meč s Murray-em. A dobio je Bakera, Baghdatisa, Raonića i Melzera. U Sydenyu je izgubio od Fognini-ja, što ne čudi, jer dosta se često dogodi da igrač izgubi u prvom kolu poslije osvojenog turnira ili igranog finala u tjednu prije. Bennetau je izgubio od Nieminena u Brisbaneu, a od Andersona u Sydneyu. Dobio je Harrisona i Andujara. Dimitrov i Bennetau su odigrali dva meča prošle godine, oba je dobio Bugar.
Karlović - Smyczek 2 @ 1,90
Karloviću je ovo možda i posljedni AO. Ove godine je odigrao dva meča. Gojowczyk i Barton su ga pobjedili. S druge strane 8 godina mlađi Smyczek. Isto dobar server. Odigrao četiri meča ove godine. U Brisbaneu izgubio od Wu-a. U kvalifikacijama za AO dobio Demoliner i Bartona (ovoga šta je dobio Karlovića). Izgubio od Stebe-a. No, taj meč je vjerovatno igrao pod kočnicom, jer je Isner odustao od AO, što je značilo da on ide na AO bez obzira da li izgubi ili dobije meč protiv Stebe-a. (lucky looser)
Millman - Ito 1 @ 1,40
Millman i Ito odigrali već jedan meč ove godine. Millman dobio 6:4 6:1. Millman u Brisabane osim Ito-a dobio i Younga, Savillea i Bogomolova. Dosta je namučio i Murraya. U Sydneyu skinuo još jedan skalp. Dobio je Robreda, a izgubio od Seppi-a. Ito je dobio jedino Savillea ove godine. Osim Millmana izgubio je i od Bartona. Osim toga Millman igra na "domaćem" terenu, a to može dosta utjecati na njegovu motivaciju i želju za dokazivanjem.
Već sam nekoliko puta pisao o Dimitrovu kao o baby Federeru, i o potencijalu kojeg on ima. U Brisbane-u je došao do finala gdje je odigrao gust meč s Murray-em. A dobio je Bakera, Baghdatisa, Raonića i Melzera. U Sydenyu je izgubio od Fognini-ja, što ne čudi, jer dosta se često dogodi da igrač izgubi u prvom kolu poslije osvojenog turnira ili igranog finala u tjednu prije. Bennetau je izgubio od Nieminena u Brisbaneu, a od Andersona u Sydneyu. Dobio je Harrisona i Andujara. Dimitrov i Bennetau su odigrali dva meča prošle godine, oba je dobio Bugar.
Karlović - Smyczek 2 @ 1,90
Karloviću je ovo možda i posljedni AO. Ove godine je odigrao dva meča. Gojowczyk i Barton su ga pobjedili. S druge strane 8 godina mlađi Smyczek. Isto dobar server. Odigrao četiri meča ove godine. U Brisbaneu izgubio od Wu-a. U kvalifikacijama za AO dobio Demoliner i Bartona (ovoga šta je dobio Karlovića). Izgubio od Stebe-a. No, taj meč je vjerovatno igrao pod kočnicom, jer je Isner odustao od AO, što je značilo da on ide na AO bez obzira da li izgubi ili dobije meč protiv Stebe-a. (lucky looser)
Millman - Ito 1 @ 1,40
Millman i Ito odigrali već jedan meč ove godine. Millman dobio 6:4 6:1. Millman u Brisabane osim Ito-a dobio i Younga, Savillea i Bogomolova. Dosta je namučio i Murraya. U Sydneyu skinuo još jedan skalp. Dobio je Robreda, a izgubio od Seppi-a. Ito je dobio jedino Savillea ove godine. Osim Millmana izgubio je i od Bartona. Osim toga Millman igra na "domaćem" terenu, a to može dosta utjecati na njegovu motivaciju i želju za dokazivanjem.
Zadnja izmjena: Livnobet, dana/u 13 jan 2013, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pratim ja kralju moj jedinizlatniljiljan je napisao/la:hokej lagano prosao 2:1 rezultatzlatniljiljan je napisao/la:TENIS
AHL
zanima me dal ko isprati kad moje parove,ako ne,da dzaba ne postavljam na forum

Samo nastavi ovako, pratim te ja sve, igrao sam ovaj hokej veceras na ovom listicu samo sam ga zaboravio staviti na ovaj tiket gore

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Iguodala preko 13.5 poena kv 1.85vedofeelgood je napisao/la:Pratim ja kralju moj jedinizlatniljiljan je napisao/la:hokej lagano prosao 2:1 rezultatzlatniljiljan je napisao/la:TENIS
AHL
zanima me dal ko isprati kad moje parove,ako ne,da dzaba ne postavljam na forum![]()
Samo nastavi ovako, pratim te ja sve, igrao sam ovaj hokej veceras na ovom listicu samo sam ga zaboravio staviti na ovaj tiket goreal glupi Marsej usere sve
- Evolution87
- Kontakt:
Authom - Berlocq 1 1.65
Baker - Bogomolov 1 1.60
Millman - Ito 1 1.40
Kamke - Cipolla 1 1.35
Goerges - Dushevina 1 1.35
Voegele - Paszak 1 1.65
da cujem ove strucnjake za tenis. Ima li mi kakve nade?
Baker - Bogomolov 1 1.60
Millman - Ito 1 1.40
Kamke - Cipolla 1 1.35
Goerges - Dushevina 1 1.35
Voegele - Paszak 1 1.65
da cujem ove strucnjake za tenis. Ima li mi kakve nade?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- vedofeelgood
- Kontakt:
ne kladim se online jos uvijek, al evo planiram do kraja januara napraviti wwin account pa lagano sta ubadati
Sto nisi prije stavio iguodalu, stavio bi ga na listic sigurno

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- zlatniljiljan
- Kontakt:
ako vec planiras da se kladis online,moj ti je prijedlog da bjezis od wwina(sranje zivo od kladionice)bolje otvori racun u premieru ili bet365 kladionici (ponuda im je prejaka a i daju dobre bonuse)vedofeelgood je napisao/la:ne kladim se online jos uvijek, al evo planiram do kraja januara napraviti wwin account pa lagano sta ubadati![]()
- vedofeelgood
- Kontakt:
pa nisam znao da moze premier online
dobro da znam, hvala braca
moj prijedlog za NBA
San Antonio -105.5+ VISE
pa sta Bog da

dobro da znam, hvala braca

moj prijedlog za NBA
San Antonio -105.5+ VISE
pa sta Bog da
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Irving over
Iguodala over
westbrook over
pekovic bi mogao over al ga nisam igrao
Iguodala over
westbrook over
pekovic bi mogao over al ga nisam igrao
ZeroStyle je napisao/la:Brooklyn under 92
Duncan under 15.5
LA 1
Bartoli
Almagro
- Milanista92
- Kontakt:
Catania - Roma(1.p) 13.1. 15:00 X 2,10 0:0 
Lazio - Atalanta(p/k) 13.1. 15:00 X/1 4,20 (0:0) 2:0
Cagliari - Genoa/pik/ 13.1. 15:00 pikX 1,60 2:1
R.Sociedad - Dep.La Coruna(zg) 13.1. 17:00 2-3 1,90 1:1
Arsenal - Man.City 13.1. 17:00 X2 1,45 0:2
Benfica - Porto(zg) 13.1. 21:15 3+ 1,80
Konacno
http://prntscr.com/p3anp" onclick="window.open(this.href);return false;

Lazio - Atalanta(p/k) 13.1. 15:00 X/1 4,20 (0:0) 2:0

Cagliari - Genoa/pik/ 13.1. 15:00 pikX 1,60 2:1

R.Sociedad - Dep.La Coruna(zg) 13.1. 17:00 2-3 1,90 1:1

Arsenal - Man.City 13.1. 17:00 X2 1,45 0:2

Benfica - Porto(zg) 13.1. 21:15 3+ 1,80

Konacno

Zadnja izmjena: damir_82, dana/u 14 jan 2013, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.
- stomaklija
- Kontakt:
stomaklija je napisao/la:12:30 Torino - Siena Tip X2 Kvota: 1,60
19:00 Atl.Madrid - Zaragoza/gol DA Kvota: 1,75
------------------------------------------------------------
- Torino danas ultra hendikepiran 3 igrača iz zadnje linije: Darmian, Glik i Masiello te 2 bitna veznjaka: Gazzi i Vives. Na sve ovo do ranije još nema Ogbonne(stub odbrane) kao i prvog špica Santane. Po meni veliki value da bi ovdje Siena mgla uzeti minimum bod. Gori im pod nogama, kompletni su. Ako misle ne ići u Seriju B mislim da je ovo idealna prilika za otvaranje pozitivnog niza.
- Atletico danas kompletan, kec ne bi trebao doći u pitanje ali mišljenja sam da Zaragoza ovdje može do jednog gola iz prostog razloga jer je odlična izvan svog dvorišta. Kući su očajni ali zato na strani..... Edit: Zadnja 2 meča Zaragoza dobila kući 1:0, dok je Atletico bio bolji u Madridu sa 3:1.

kume svaka cast,ziv nam bio,baci sta i ovo koji dan da te ispratim...amarosim je napisao/la:90-65amarosim je napisao/la:Aba liga
Crvena Zvezda-Cedevita 1 1,45 s.t.
Nemam sta posebno pisati o Zvezdi koja igra maestralno zadnja dva mjeseca,sve iim se poslozilo kako treba i danas ocekujem pobjedu pogotovo sto je Partizan jucer izgubio i ovom pobjedom bi se Zvezda odvojila od njih i Cedevite.............
J.Blažič 13,5 više
Olimpiji dolazi Zadar,domacini se danas biti bez Baynesa(NBA) i Pagea(privatni razlozi,otisao u SAD),dakle startna unutarnja igraca,takodjer prvi play Waters je otisao u Izrael,e sad Blazič je i pored spomenutih ove sezone bio kljucni igrac i uzimao u nekim utakmicama najvise lopti,danas ce Olimpija sve snage polziti u vanjsku liniju jer su pod kosem dosta neiskusni(Omič,Sulejmanovič,Bubnič)....zbog navedenih izostanaka,ovaj mi se pick cini vrlo izgledan.....
NBA
Jennings 18,5 više
U zadnje vrijeme sam ga dosta puta prolazio,vcrs igraju u gostima sa Raptorsima,zadnju je Brandon ubacio 15 ali je igrao sam 29min jer ih je Detroit razbio,vcrs ocekujem puno vece minutazu,dvojio sam se izmedju njega i Ellisa ali buduci da ce Ellisa cuvati DeRozan,odlucio sam se za Brandona(cuvat ce ga Calderon,dobar obrambeni i Lowry,operirana od obrane).........
26
19(još se igra)
- el-fighter
- Kontakt:
I bolje ti je. I ja sam vodjen filozofijom da ce ga cuvati Duncan igrao under i proslo je. Pekmen je postigao 14 poena.index_ je napisao/la: pekovic bi mogao over al ga nisam igrao

I da, Pekovic ponovo nije igrao u cijeloj 4/4.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Iguodala preko 13.5 poena kv 1.85
10 poena u prve tri,i u cetvrtoj debil retrdirani nije opucao lopte prema kosu
10 poena u prve tri,i u cetvrtoj debil retrdirani nije opucao lopte prema kosu

Youzhny **** te ruski bog
hajro je napisao/la:14.01 u 5.35
V.TROICKI - R.STEPANEK 1
1.55
izgledi 9/10
Glavni razlog je da se Radek morao povući iz Sydneya turnir zbog butina ozljede mišića. U opće mišića ozljede su vrlo komplicirani ozljede i nikad ne znate s njima, mogao biti ok u tjedan dana, ali ... Ovaj meč će se odigrati u ponedjeljak, pa čak i manje vremena da se oporavi za Radek. Radek je dao intervju jučer da je on definitivno želi igrati, bez obzira što, ali on nema očekivanja, a on samo ćemo vidjeti što će se dogoditi. Također mislim da Troicki unatoč stvarno loše prošle sezone i nije dobro trenutna forma je najbolji na vanjski tvrdi i ima najbolje šanse za pobjedu protiv Radeka. Dakle, po mom mišljenju, izgledi su vrlo dobri, situacija je prilično jasna
J.TIPSAREVIĆ - L.HEWITT
over 40.5
Lleyton se dobro pripremio za Australian Open, kao i uvijek, ali vjerujem da izgledi za njega su malo kratki, tako da mislim da je najbolja opcija je da odaberete O / U liniju. O 38.5g linija je bila zadana ali vidim da su je pomjerili . Hewitt će definitivno podići svoju igru, čak i više nego u predsezoni, na drugoj strani Tipsarević je na vrhu svog potencijala i unatoč zglob ozljede, ja očekujem veliku bitku.
I dva jednostavna para sa AO:
Almagro, Nicolas-Johnson, Steve 1
1,15
Donskoy, Evgenij-Ungur, Adrian 1
1,40
Ovdje bi prolaznost bila 10/10 -ako ne bi bilo sta mutno.
Verdasco - Goffin. Goffinu je tvrda podloga najdraža, mada je najbolje rezultate na GS-ovima ostvario na RG-u, a tada je "ukrao" set i velikom Rogeru. Na WB-u je ispao od Fisha, a istjerao je tada favorizovanog Tomića. Verdasco je poznat po tome što zna "slabije" ući u meč i sigurno da mu Belgijanac može uzeti (barem) set. Inače, margina je postavljena na 38.5 i po meni bi ovo trebalo proći. Srednji ulog je u pitanju, jer sam kombinovao sa sljedeća 2 para. ovaj sam prepisao.
Ostala jos ova dva. Troicki i Tipsa over.
Dan odlican.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.