http://www.redstarbelgrade.info/redstar ... avdic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Odličan intervju, obavezno pročitati.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ako ti nije teško možeš li ga prekopirati?Texi je napisao/la:RSB intervju: Edin Avdić
http://www.redstarbelgrade.info/redstar ... avdic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Odličan intervju, obavezno pročitati.
& &, & &, ? ", " $-$... " " " у " $ те потезе " у ? """, " $ ?: $ " прате уз & $ $ у " & ? на ? Аренаспорт. $ се $ се " " " ", а " $ ' " & пружају $ је " преузео $ " ? посао.
"& је " $, " се $ $ је " % /", & $ у " за % ?. $ ?, ' у " $ " $ " & & Црвену $ у & ?, & " & ? су ? $ све ' "%" са " " ' " " " % ' ". ' ", $ $ се % $, ? је " остао ": " " " $ ' са " " " ".
$, $ ' са " $ у $. % ? $ ' % своје " " " ??
- $ $ " " $ ове сезоне. Оно % је по ' " $ " $ јесте % $ " у " " ?. То је $ $ ". $ је " у оној " $ $ " $ ? ? " у " је ? ?, ? " је $ ? ". Ево, ", ' " " у &, $ $ &, са $ стране " ?, ? $ $ " $ ? & то је $ " у $. " " се $ " & " тај " ''run&gun"', " $ $, јер " " & ?, не % ? ", ? $ ". ", ? " Џона &, " је $ ", " стварно $ " $ &, ? " $ &, " " " & ' $ ' направе ? јер не ? на те / %, него ? " &. Све у ', $ се " & сезоне, $ је & " $ - & $ $... Оно % ' ја " пута ", $ & - се " $ & & " ", % - се $ $ се " $-$ " " то - " " тест. $ $ $ ", $ је " $, " " ? $, па " онај $ % уђе са ? $ % $.
& је твоје $ " $ у &?
- % се " &, % је ту " ? & ?. " је " & $ ? ' новац, ? ' & % ? $ $, $ су $ ? Ароја, & $, $... То - $ $ " тест за ову ". $ $ ? у ". ? је ? са $ ону $ " ". " тренер ' не верује ' у " " " " ? $ " ". $ не " пуно ?, на " $ " $ 50 " ' на " 20 ? $ ?. Ту " " је $ ? ?, ? $ се ? ? ", $ " са ' " $, " " " са пуно $, ево " " у $ ' " & $, $ " ? је ? 32 поена. $ ово $ $ $, ? " ту ? " & - " $ $. $ у & $, $ $ " на ? ове $ " ? ? $ $ $, & не " ? $ " са " '. Е $ $ ?, " у ?...
$ ? се $ ' " " ? сезона?
- $, ? ове сезоне у $ ? не % " за % $ $ ", ја по цео $ $ % &'о ? $ ('), па се $ $ " & /, ? ? не % $ " $. $ " је & & пре & сезоне $ - " $ $ прва, ја " ' & $ је $, на основу ¥ " ? "? ? зато % јесте &. ? по ?, па се $ % % је невероватно " % не % $ ". $ %, " " / $ у ?, то стварно ". Ја $ $ на основу " процента %, & " поена за ' " / $ $. % $ $ $ $ " на " & се " 150-130, то не " ", ? проценат % " " је & / $ ? & " " $ $ ? не. Наравно, " све $ $, $ " " " тај $ не ' $ $ $ отворен %, ? се & ", ? " " ту % уз $ $ па " % $ $ %. $ то, " стварно " $. $, " су ? & " Рајта " $ у $ $, на гостовању $ су ? 61-60. ? су $ $ " $ " ' $ пораз. & " " $ је ? $ $ $... $, $ ? ове сезоне. $ је ? са 1-4. ' $ $ " $ прате $ у " " то је " - ? у ", $ " сезоне у сезону % % " " се не $. " су $ на старту $ &, ? ево је % $ &... ? је $ ? " са " $ је $. Пораз $ ", па $ " '-а $ $ " " & ' $ ове сезоне јер $ " ? $ $ ". ? су 40 $ &, ? не ' " ја ?... $ те " је ? /. $ $, то је стварно $ " за ? $ ?, & % " " ?, & " на то % & ". " " " " $ у " $ ", не " се $ $ ?. $ је $ " " ' $ $ $ ?, а $ ? је ово ? ?, " "... Поготово % $ $ " ? ?. ? ту % ".
? ? $ " ? Траоре, " " % ? $, " $ ¥?
- % је % он " $, " " ? ¥, $ ? $ & остане. Не ? & & " $ ? & " на " посту. Он је ту невероватно $. Ја ' се са $ ? $ $ у " " " ? ?. % % он " ' $ ", јер је стварно $ " " " је " за ? уговоре у ? & " & $... $ се $ црта, ? $ " ' $ $ $ " % пружа % " & & зна ? $, " је " то, % ' - &, $ & " $ не " $. " &, $... све је ? % /, ?, ? на & $, % је ", $ не " ?. ? & је $ &: „? " ? ?, а $ пораза " упропасте $ '”. $ & $ & " & ' ", ? пута " сјајне " & " ", ? $ се $ пораз, $ пораз, " све се " а " " $ $ $... А " " " $ " " са " не ", не ? " тренера, ? на & $ трофеј.
& је твоје " о ? &? " " % $ % ", " је & $ $ $ " центар?
- То " везе са " ". ' пуно " " ? $ ". & " & $ га $ $ & ?, & $ то " " везе са $ ' ". " се оног $ $ је & $ 4-5 " ", па се опет ? ". То је невероватно, ? ' ' " " ? $ ". ' ' & " " " ? " на " ? ", не " га ", а опет на " $ 30 поена, ? то $ везе " " са '...
% ? $ ' $ & $ " "?
- На " Рој ?, у & су га ? $ ". Нон стоп је ", $ се, % ", па је опет " за ? " $ " " $-$, у " & ?, $ " % за $ ". $ је " ? $. " " ? Реј $, " је " " & ? & ", је % & у &, па је " $ 44. $, " " је на & " " " по 20 поена по ". ? " " не ? $ ", " тренер је ту $ у $ $ ", јер " " " $ све на ", а са $ стране странце " се не $ ?, " $ га ". & тога ? $ је ова " са & &: & његовог $ ' ".
& је ' " о &?
- Све /, ја њега ' % " $. За њега су & ? све /, $ $ ". Он је " " ". У $ ' " % ?, не $ ". & " $ ? %, он ? $ ''?'' " $ & &. То ' је " % " ? & & унутар ? за " поена. % ? на тој ", ' $ " $ у $ " $ ". " ", $ ". ' $ & & $ ", " $ ", ? " је ?. ? $ то & не ? $ ", то је ' важно, $ % ''? &'' у ". Он " је, &, $ $ ". У ' & ' $ " " " ' ' " ' / %, ? $ " ? суђено.
" ", његова ? " $ ? је $ $ се он - ' ??
- " се то не ", ? $ " пуно / ? $ он " % ' & са ?. Он је $ на ? ", $ $ $ $. ? $ ' $ $ & % $ сезоне. Ево, " ? " ? " је " ?. $ $ " ?, он је погађао. То " " ? $ $ његова ? у овој ". " он ", а $ $ ? је / $ га % $ " " ен ?... За $ гура, а $ је & (' прст на уста, $ ").
$ на " " ? " & ", & " то?
- $, ? је " ?, $ " то % ?. То је ? ? у ", $ ' $ " на " ". $ " ? $ " са $ ?.
% ? % о ??
- ? је % ". Ја ' њега " % $ је " на ?. ", " $ ? у ? & је $ сто ? ". ' је & ? & ", ? он је " ?. % & " $ " ту ", " ту ?, " & &, снажан, ?. " своје ? " се ' " " ? $ за $ " $ $ посао. $ ' $ ? " ", он ' $ $ ", & % је ? " ", $ је & & ".
А $ "? ? " % & $?
- Па, $ $. " своју % у $ ' " $. " ту & $ на & ?, $ %. Ја " ? " ? $ га $ у " ", $ ? " " & ", а $ ? ' $ %. ", овај ?, он је " $ " & своје " " ?. " ту " $ " у погону $, " се " " онај % – & ". Он је " %, ја ? & ", ' ' & ? $ ¥. % % $ " хтео $ остане у $ " $ уговор. " ту $ " %, & " $ & " (не ' $ је ? & за трофеје). $, % - $ свега тога $ $, $. $ је " " ' $ $ прво ?. " % ?. $ & % ?, ту " $ " ? $ $ странце.
$ ? & $ " ? " % за &?
- $ " не ' $ " " %. % ', ? је " " " " су ? у &, не % $ % $ га је & $ '. & $ " -, & зна, ? ја ? ? $ ' & ?. & - ту " & $ се ", ?...
$ ? је $ & ¥ на " "?
- & " простора, ето ? је $ $ Траоре, % је % " %. " % зато % ' & '. ?, $ $ $ ". По ' ", & је & %.
¥ се ' " " о ? $ $ ??
- ? $ то " $ %. Он је - то % јесте, % $ " њега & ' $ " $ ?. & $ је то " &, " је $ ? тренер ' $ ? ". Он је & $ $, у & " успео $ се ' $ " тренера. " су ' $ & ?, па су га $ ? на & ?. " ? " он $ " '. $ ' га " " у ?. ? $ " он " " " " " у ". У ' & све $ $, " знају своје ?, $ посао. ?, $ је ? $ за & & " & ?, ветеран је ', & $ не " " ¥. У ' &, ' $ он не " " ¥.
% ? $ ' % & те је ", а & " $ ове сезоне у " Црвене $?
- ", " &. Он је ?, $ пуно ?. & је " &, /, " ' $ $ $ &, " је &... ? он је ? " за $-$. & отворен, погађа % за " поена, погађа $ &. Стварно " ' $. А "...Па % &, " је жао % $ " $ ?. Ја њега ' & ? % " стварно је % ? " % " је жао % се " " за " ". % се " ? %, не " " % $. " је " ? на & сезоне " то ' је & ? $, ? је $ - % своје & $. " ' " " у " % " у $, ? он " $ " $ тога & уђе у ', ? " $ тога & $ ". & уђе $ " $ " %, $ & $, то " $ $, ? & не & $, $ % не $. " у " " његов ", ' се " $ ' " ".
$ је " ? у ", " је % 2/13?
- Не ' ¥ ? је то ? $ $ у ' '. Он је ту " " " ? пет " %. Он " је " " ", & га " ? на & ? & уђе у " % " не $ $ ', ? & ' уђе " пар %, $ те затрпа.
& " се " " $ " " $ "?
- ?, не ? $ " о ". " тренер то $ на свој ", он " ", " $ је са ' " " то је његова $. & је $ " са стране % $ " ? $ " & $ ? $ & " ", % " ово а не оно, ? % је " $ ова $... " тренер $ за свој $, " он / зна $ ? & " ' /, $ ? " $ ' $ $ & ". $ $ са стране " $ ?, $ " ' $ $ овог, оног... " ?, " тренер је $ $ " ? у спорту. ? се ", " ? $ ' /, а пуно " & на ?, ' је то стрес, а $ ¥ " " ? ? ? ? " у & $ сезоне, & & је ", ¥ " & тај посао. Пуно се / по " $ стране " " $, " не ' & ", ? & $ " за право $ говоре $ је ? ово ? оно... $ $ су $ ту, све ? ' $ ' &. За $ је то $ ", ? ' /, & % ' &, & ' /...
Па & " " је " & ? $ су га $ ? " $ са " $ & $...
- $, - се " " $ се свађао са " $ " ?. % &, $ ?: ? ' & - " ? " ?, него је % & на " - " $ " " за право. % се " & " са $, " је $ тренер $ " & " " $ на ?, то ' $ $ за & ' ?... ? ? $ је $ $ $ ? у тој ". " ? $ је " $, " $ " " % & $. Ево $ у " је " " $ ", ? " ?, % попут сезоне у $. Вероватно " ? " ". Не " % ? ? " ове сезоне, не " " се та ", ' $ ' ту претерано % $ се $, па не ' $ % $ & $ ' пуно " " % се $. ? по ' " је " $ тренер, оно % га ја ', ' & $ $ $ на ", $ $ & у $ " ' ?... $ ствар, " је $ $ " тренера " " $ потпуну $ у $. О то ? $ & ''" ''' – $ своје у $, у $ % " ' $ је %.
% ? $ ' % твоје ", & " $ $ $ је остао "?
-То " ? ? " $. & % " " знате, ' " " су $ $ су ? његова /... $ је " ту, $ ". Он је ? $ $ & " " ", " ", " се &, ", " ? у &. % % " остао ' '. $ $ $ " ", " $ то " " ? ? $ остане. ? $ " он " право %. " ту " " & " &. ? је он ? " " ? центра, " " " на " посту " $ / % него & ? $. Он је " " " " $ $ овој ".
? су " ? $ је сјајан &. " га ", $ $ ". % је ' $?
- $ & $ тренер прво ' $ " ", $ зна $ се $ са $. ' $ $ ?, " " тренера је ?. Зна $ се $ " " " ", $ " " " ", $ " $ " " & ". % " $ $ $ $ $ " на $, % не ' $ " ' $ ' ?. & $ је ? & ? ? $ $ " " $. $ ? је стварно & ? $ $? " јавно - " " о ?, све је " $ &, а $ % & " $ се & угасе. Он је % ? $ ?. - је $ & $ $ ' са & " " $ & не $ $ " не $ $. ", $ $ $ $, ту је " $, у врху је ? у & ?, $ је у &.
$ & $ на ' свој ' ", $ је & ? (?, "), $ су / ". $ је " $ ", % је ??
-То " везе са " - " ? " $. " је $ " ", ? се " " $ ". $ $ " $ $, то је & &. $ $ ' $ $ $, ? - $ " 110 поена, - 90. $ " са & ", " " ?, " пун $, % у $ 5-6-7 $. На тај " % '. То - вероватно $ " $ $ Црвеној $. $ је $ " ? $ " &, па $ $ ' са ", ? са " то - " &. По ", у ' ростеру $ тренутно $ $ $ %. & & ' $ $ %, $ на превођењу ?. & $ " $ $, по ' ", јер " % $ у %. " / %, ? $ су " " у $ ?, $ " је то ?.
& " - $ ова " " " на " ?. % се " & ?, $ ? $ ' $ ' свој ' " " ? & " у ??
- Па.. не '. $. Ево - $ " ", ? " " $ & " " ?. Не $ новац " је ? у " ове сезоне, ? " ? $ - то $ / у ?. " је $ " & " $ $, $ је - $ у $, ту $ " " " ' расте, " $, $ у $, " су у &, " не на ", - & " ?. $ " је ? у ' $ на $ ?. " је у $ & " ". " ? % " се $ на терену, " ? $ - $ & $ реагује. & сезона $ $, $ '. $ " овај Француз " $, ?, је & $ ", у ? " сјајно, " ?. " ? " на " " $ $, ? - & $ све $ & $ ове $ " ?. $ - " ?, за $ је " % " ' " $ у ' $ сезоне него у ' " & - " ? $ $ & ". $ " ? $ &, % " " $ $, на " % се &, $ на " " % $ $ на - " $ " $; на $ терену % $ " & ?, $, на " " то $ ? теже. $ је, на ", ? рецепт & & " " $: " у $, $ центре у " 2 на 2, ? % ?, $ " & " $ ? & " & " $ ". То је & ? & рецепт & & " " ове " Црвене $, ? & " то $ не ' $ ", " % $ $ се ", $ % - се $, ? $ - " & $ &, ".
$ ? " & " $ ? ? $ је то ? потцењено "? " је ? $ ''" "'' " " " $, ? $ " " $ " & " ? ?.
- Па % &, & је ? " " & ? $ ?. Ту & $ по пет-% " & су на ' ", а опет " хрпу " $ ". &, то је % је. " " & % је ", " " & & 25 ?. ? $ на " ? су ? са ?, $ " је 3.800 $. То је % ? с " на то $ је то " $ по $ & " у ". То је &. " се ' " " $ је & у $ ", ? " ?, ? - се " $ ', & $ " " $ " $ $ ? ".
На % " Црвена $ ? $ се " ове сезоне?
- & ?, & '. Она је ? у ?, а то је оно % " ?. ? је наравно $ % " у &, ? ? $ & ' " & ?, јер је ту ? $ се & њу уђе у ?. " у ? & & ? $ " ?. Ту " ' $ се " $ " " " $ " ту & & $ - " $. " је у & пар " & су ', ' пара ?. У " " је пар " " ", ? $ " је - освајао & са ", & $ " ? је ", $ ?, па ?, па ? &. То је " & " $ " & у ".
& " се " ' $ $ " у "?
- $ је! Стварно $, ' % $ се &. " ' ?, ? $ ", $ је &, " се " са ", $ " верну ?, а $ је " $. ? је - $ $, а посета је на $ ". & $ се ' " $ је посета " ?, $ % се $ $ се & $ у терен, & је право " & остане на ', ? $ не ? $ по &. & ? ' $ се " " $, $ ¥ % " то - " то. ?, & ? се " ". & " " ? $ ", $ је празна $. $ ' ", то просто " тај -.
$ не $ на & ?, ? прате " у &. & $ " " је ? " " на &?
- " " је ? стварно $ ", ја ? & %, за % ". " ', " " је $ сјајно " $ & је $ % /. Све се ?, % $ " у "! & - " $ " ? $ $, а ја се са " не ?. ? $ су ? $ $ " $ су ? " " знају $ $ %. Не ? " $ " & $ ? " са " $ је ? $ $, а заправо се $ $ овај ? онај не знају $ $ %.
$ ? је $ " & ? у ? $ " ? " ? - то $ $ ? $ ??
- ", " је & ? $ " то & то ? $ ?. $ ' $ успеха $ се хватају за %. ' $ & $ $ ?. Јер " $ $ " $, $ ?, & % је то ? у $ старе ?. " са " " су у ", Црној ", " " & " $ не " $. & & ? $ се % " " " ? " " $ се & праве ", тај ". Јер & " $ $ " " & 40 ?, на " " не $ " " ? - ?. / је $ % у $, ? $ " $ у " " $ ту $ " ", па " вређања у ? ", " $, & се постаје ". То $ ? ? на +50 " $ 10 поена " ' везе " са ".
$ ? " упознат са $ тренера у ? ?, % је $ $ " све ' " " " " $ $ " $ ??
- " ? $ тренера ? ? је % " ?. То је " ?. То је ' ? " " посао, а ' ?. Вероватно $ " $, $, " ? ". " је $, $ се % $, а ? се у & %. & & " " $ $ у & " " $ $ тренер " у & ?. " " " ? $ се прогура $ првог " $ су &-& паре. $ не % $ се " нон стоп на срце. & " ' не ?, ' " ?, " / за $. То је ?. " % $ " $ сезону ' ", ", ' $ ", ' пара. & - у $ % са ' ", " - " за ". Зато се отвара све " ? %, $ " $ & $ $ & паре. " " се $ ? $ " ? ? су ? ? тренера по " ?. " " " " $ " паре. Не ' $ верујете ? је посао " " & ". Прво % $ " $ " ?, $ " ', $ " " & за ' ?, па & $ $ % у " ". % је " & ? успехе & пара.
" $ % " " $ успеха у ? " на & ?, па " не ? ' $ " " " ?. У ' је ??
- ' " је $ " " ' ? у ? ", - $ " & те " " " по $ по & " " ". То " је ? у $. " " " за то. $ нас се освајају & $. " " ?, $ је " $ у ? " јер " ?, & се " &. $ је $ у " ? $ су " " $ & он " $ " $ & ?. Ту $ ' ", ' ? $ се $ % са $. ' " је ? у тој " " " у " ? јер ' ? ' ?. ' су " $, а ? на ? ". " ' ? ? $ $ %. Ја $ & " " " $ ? & $ $ $. " " " & је " $ ' " по & цену $. ? ' $ ? & " $ $ ", $ $ потез, $ $ & & " $ & $ је он '. " су " ? $ $ & " Рађу, $, $, ". $ се " " за " ", него за ". ' " " " & " $ % $ $ $ % - ново $ $, ' " за те праве $. " " ' " јер ' ? у те & %, & " " $ $ пет ", $ $ $, ? & ", зато се & " јер се $ $ $ $ сутра, јер се $ & $ се $ " $ се ". Не % " $ $ " о грађењу ", " са ', $ " на тренера, ? се $, ' се /, ' & на $ стазе. $ се ' ? " $ $ ", управо & тога % ' " ?. ' су " ?, ' се $ $ са ? ', " " се " " у " ? " $ се ? - ?. Са $ стране " " & је '92, $ $ ? у " & за све спортове, у $ ". $ нас тога ', $ нас су & " $ $, ' $ у ", " тренер % $ " ? за &, & " га & препознао " & " га тај ? успех " за & " ?. " % ", не $ ?. $ нас вероватно Хуан ? Наваро не " %. & $ ? $ остану на ' ", не ? $ $. " су $ " " & " " &. " " пре " $ је " у $ ' $ " " $, а " $ " " ". ? " " " " $ ?, ? $ " & "' & он". $ ? " Хуан ? Наваро $ нас %? $ ? " " " " ? $ нас $ ?, " " "? ? " "& овај &, $ терај га $". $ % не $ $.
' " " & " се $ на ", " ? " $?
- ? $ " '.
"?
- $, то је " " " '. $ ? " " $ $ асове & " " ? & $ $? $ $ ? " ?? '. Ето, $ у " $ ", а " он " 19 $ -, а $ ' $ је & са 21 " & Европе. $ $ тога $ " ја $ $, ? " су - у " $ " ? " ". / се " % је $ ".
А "? Он " 25 $, ? " ' простор за $...
- & " простора за $. Он се % у & ', " '. " су ? "$ то ' у '", ево $ то $ " у $. & " &, " - $ је $ "; & не, " се $ је ? $ ?. " ' $ $ $ $ сезону, ствар је у ". ? је $ $ " ? сезону, ? $ & пажњу на &, $ $ $ ".
$ ' $ се % $ $ ' $ је ? у ? " (', $ $ ?), $ се '. % $ у % ? " " не $ % - " " " $ 35 $?
- То је ? ? ". ' " " ' новца.
У савезу су $ " /, $ % %, у ? " $. % се " не ангажују?
- Ево у " су $ ? $ на терену % $ " $ $ ". % то $, " & ¥ " са ' ". Не ' " $ $ , а зна $ - $ " & $ ?. То ' $ $, а " не '.
' ? " " тренер $ $ " $ тренер првог "?
- %. Тренер пре свега ' $ $ & & зна $ ?. " тренере " ? $ $ $. $ " - $ је $ $ & ". " $ ", а ? ?. $ Жан & " веже 13 $, а " & ? $ %. $ $ " ? " " пар сезона " у ?.
$ ? " ? / $ се " $ " за ? " " $ се на тај " ? $ у ? "?
- $ ? је % " не ? $ остане на ' степену развоја. " " ? ". & % - &, ? су ? " $ $ $ & на тој ". Тренер је $ ", не ' & $ $ тренер ? " јер се $ о $ ", % " " ? " $, то " не ' &. & ? " $ ", % " $ " ?, па $ % $ " " у ? $ $ по $ " $.
" % у ", & је " ' са " " $ са $ "?
- & " је ? ?, " ' ' ? ? " - ?. ? је $ ", " ' " ' новац " то просто не ' $ се $. " $, " ? " $ & " је " $ " & $ ? на " " ? $. & $ $. % се " Европе, " % $. " $ " је % ? %, $ &, " % ? центара " $ ". " $ '92 " " по & ? % на тај $ ", " је ", $ $ ¥, " по ' ? ", а не по ' & зна $ " ?. Зато су $ за $ ? " $ " у ". То је % % ' " $ ?, $ $ " $, ", $, $, то $ " ', јер ' $ ? у те & & ", $ је тренер ту ". $ " $ ? " по " $ - $ & $ %, па - $ $ " тренер у & - " па $ $ " & " тренер. " не ? $ ' " " ' " & "ово је ' " ја - $ $ $ " " " " "".
' ? - ? за ", " терен, & се " то "?
- " се то ", наравно! То је " ?, & се $ на / $ &. Ја " ? $ ' " " & ?, не & " $ ?. & се & & / ? на свету у " " & $, " " ", " је $. С $ стране " ?. " је ? $ тужна ", " " ?... ? је % $ се $ $ тога, ? " не $ & " ?. Све то $ " на $ страну, " ?... ? " је ' ? $ & трајање $ са 30 на 24 $! А $ &, " - $ & појаве & $ по % за " поена, & - $ ?. " - " простора за " 1 на 1 " 2 на 2, " у $, " ", " $... " - у $ " & " $ $ ? - & " " ?.
$ " " " " &, а $ " % на & ?. & са " " $ на тај ??
- $ ' се " " ', % све ? ?, " пар сезона у " ". $, " " $ $ " $ " %, & " " $ тога, па & '$, % на ? " ¥ $ се " ". " " " $ - $ " се " " ', ? ' знао % " у $ стоје &, $ $ &... То " " страно, " & $ " $ се ", & је ?, не % " $ је $, - се $ $ не """ $ $ у '. & је $, $ се $ $ је " % /. & је & је, & " на ?.
Твоје " о " "?
- ' $ " ', & се ' '... Ја ' " за $ $, Наваро $ 1997. $ " " $ ? ". " ? " $ не праве пуно $. " је $ " са " " за &, па ' " ?. " " ?: Јао, е не ', " '... Зато " " по ", /...
" је 2002. " ? ? $ $ $, $ је $ $ $ зове " ? ? & '. $ ? је $ то $ $ ?, $ ' " " " ?, ? " & ??
- Па ", $ је " са ? " " " & " узео ?. $, ту је " ?, " су % $. " % % је превага, зато је " ? ?... & не $ % за $, " га. $ " је отјеран " & је " ", $ ' је $ &. Ту је $ ?... Све је ", $ је $ $ " тренера " '. ", ? $ не " ' ' $ $ " у ово '. Он је 2005. " & ? " " ? на & ?. А не ' се $ са " " 2002. $, јер " $ " " " " је - $ за све ове & $ $.
$ ' $ је у ? $ ? $ " веза " тренера " " ? $ $ ту. $ ? је % за $ $ на " " " " " је ¥ $ се " " ? $ " $ " / ", на " "?
- " је $ ? " / за ", $ ? га " $ се " " $ ? у % а " - ". ? се $ " ' $ се $ $ ? ? " " " $ у ' правцу. По " & $ ? $ $ " тренер у ". $ $ " ? у " ". ? $ " ? у %, не ' $ $ $ " ". $ су ? напуњене ? $ ", " ту потеза " " у $ са " ". " " се $ ? $ су " него % јесу. А то ' $ $ ? ?. " ? $ & $ " у ", а ' " гро " ". " " 2001. $ $ се " са ", " " ? ? $ ?. $ $ $ ? са $, $ га " %? Наставе $ ". $ " ?, " ". " је вероватно " " " " '. & $ " у & ? не ' $ $ оспораван, $ $ 25 поена по ". Он у & на & првенству ? $ % " ". У " су га - ? & $, ? је он своје $.
$ је $ ? ", $ ? " се он у & ? %?
- Не ' он то " $ $.
А ??
- Вероватно " ': " ", $ ? ", % је ", ? је, ' $ " на ? ", то " $ $. Ево ја ' $ " $ ' се $ " у & ?. То $ " " везе са $ " центара ', ? његова снага не ' $ прође незапажено " ? ' се. " ' $ - 10 ? $ $ по % ове сезоне.
% ? о " са ", " је на ? " " " & " ", & " " " "?"?
- " ", ? $ на његовој " " " у " ", ", ?, ? $ се ". ' " " ?, ? у " " " центра. У " & " Ацо " " " $ $ " " " ?, " % за " поена. $ " ", ' '. ? ' $ " ' " " у " ". На & се не " $ $ не " " за &. ? ове сезоне се '.
" ' за &, % ? & су % $ у & " $ ? "?" јануара?
- ? " $ су у ' & " ", ' $.
' ? ? $ се $ тој " $ је по " пут " за трофеј ? & зна ? '?
- % не, $ се $ $ " са " & $ је преузео ту ?. ? $ ? је на &, $ то $ $. Е $, & је " ствар ". $, $ се $, & се ? " " " $, ? & & трофеј не. ' је " $ се " посао у $ ?, " $ се " ?.
Nema sta citirati od svojih izreka da mu ide u korist, pa zato.braoolyo je napisao/la:Ja iz kola u kolo čekam nenov kometar ali nikako dočekati.
Danas je bio Aco trener Cedevite, ishod smo vidjeli.neno#4 je napisao/la:Da je Aco trener Cedevite bilo bilo bi plus dvadeset za Cedevitu. Ovo je ekipa slozena za njega i ocekujem da u toku sezone on zamijeni Bozu na klupi.
Sedamnaest kola prezivi Vlada, jos Evrokup.neno#4 je napisao/la:U kuloarima se prica da je Vlada Vukoicic novi trener. Ukoliko to bude, onda je sljedeca smjena nekada do 7. kola![]()
..
Ja sam iz kola u kolo tako cekao da ti kazes da sam vecinu stvari pogodio za Zvezdu u proteklom periodu, pa nikada nisam docekaobraoolyo je napisao/la:Ja iz kola u kolo čekam nenov kometar ali nikako dočekati.
Nije istina, kad god si bio u pravu to sam i rekao, iako se nismo slagali oko nekih stavova. Samo, javljao si se samo dok su se negativne stvari događale, zašto je to tako?neno#4 je napisao/la:
Ja sam iz kola u kolo tako cekao da ti kazes da sam vecinu stvari pogodio za Zvezdu u proteklom periodu, pa nikada nisam docekao![]()
![]()
Koga briga za njih.neno#4 je napisao/la: Inace, sinoc sam bio na Pecari. Partizan izgleda kao razbijena banda. Nevjerovatno, nisu bili losiji u posljednjih deset godina. Bez ijednog iskusnog igraca se ne moze igrati.
Sve manje pisem ovdje, jer imam masu obaveza. Jedino vikendom stignem procitati ponesto. Cuj koga briga? Treba da te bude briga, jer 11 sezona nije malo. Kako malo, ja bi rekao punobraoolyo je napisao/la:Nije istina, kad god si bio u pravu to sam i rekao, iako se nismo slagali oko nekih stavova. Samo, javljao si se samo dok su se negativne stvari događale, zašto je to tako?neno#4 je napisao/la:
Ja sam iz kola u kolo tako cekao da ti kazes da sam vecinu stvari pogodio za Zvezdu u proteklom periodu, pa nikada nisam docekao![]()
![]()
Koga briga za njih.neno#4 je napisao/la: Inace, sinoc sam bio na Pecari. Partizan izgleda kao razbijena banda. Nevjerovatno, nisu bili losiji u posljednjih deset godina. Bez ijednog iskusnog igraca se ne moze igrati.
ja podrazumevam Igokeu kao finalistuDevil je napisao/la:Jbm li ga ako ja kontam ko ide u Evroligu.![]()
![]()
Otkud sada to @under da pobeda u 1/2 finalu PArtizanu garantuje EL.Valjda je bitno da tamo bude prvoplasirana ekipa iz regularnog dela da bi Partizan bez obzira na ishod otisao u EL.
nece biti nemoguce, ali ce biti veoma tesko jer bi onda bili prakticno 4 pobjede ispred vas, tj. 3 pobjede i bolji medjusobni odnos, a tada bi zavisili i od njihove igre, tj. da 4 puta izgube a vi sve dobijeteDevil je napisao/la:Bio sam na utakmici do onoga trenutka kada je u 4/4 Cedevita prisla na 11 poena razlike,a onda Vuk i Lazic trojkama vracaju na 17,mislim da je to na nekih 6 minuta do kraja.Tada sam izasao jer ipak prioritet dana je bio vaterpolo,a tu je vec bilo reseno.
Celu utakmicu smo odigrali na visokom nivou,Vukoicic je odlicno rotirao ekipu,odmarao sve sto je bilo potrebno da se odmori,a u svakom trenutku je imao nekoga ko se razigravao.Sada Pionir ima da gori,Galata dolazi,u ovakvoj euforiji mislim da bi i Arena bila popunjena,ovako moracemo da se zadovoljimo "samo" sa prepunim Pionirom.A onda verovatno mec za Euroligu,ko dobije mislim da je to to.Mada ima jos da se igra,cak i da Igokea dobija pa se "odlepi" mislim da nije nedostizno.Bice to dve odlicne utakmice u par dana.
A kako tih 11 sezona utiče na ovu sadašnju? Trenutno su mi bitni taman koliko i Budućnost, Radnički ili Cedevita.neno#4 je napisao/la: Sve manje pisem ovdje, jer imam masu obaveza. Jedino vikendom stignem procitati ponesto. Cuj koga briga? Treba da te bude briga, jer 11 sezona nije malo. Kako malo, ja bi rekao puno![]()
1. iz regularnog i osvajač F4. Ako je to ista ekipa, onda i drugoplasirani iz regularnog. Trećeplasirani iz regularnog ide u kvalifikacije, osim ako 4. iz regularnog osvoji F4, tada 3. ne ide nigdje a 2. iz regularnog ide u kvalifikacije.Devil je napisao/la:Jbm li ga ako ja kontam ko ide u Evroligu.![]()
![]()
Otkud sada to @under da pobeda u 1/2 finalu PArtizanu garantuje EL.Valjda je bitno da tamo bude prvoplasirana ekipa iz regularnog dela da bi Partizan bez obzira na ishod otisao u EL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.