Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Meni je samo zao Jacka, a za ostale me boli kur.ac
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo meni jedna stvar nije jasna kod penala. Dean je prvo pustio prednost pa kad je Tevez promasio, svirao je penal. Kako to? Ako je pustio prednost i lopta dosla do Teveza onda nema pravo svirati penal, a da je npr. Wojo stigao onda ima pravo svirati penal. A ovdje se desilo da je Tevez prvi stigao promasio pa onda Dean vraca na penal, znaci maltene City dobija drugu sansu. Ista situacija kao i kod faula prije gola.
Celik!3,2,2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zato što se to odvilo u 3-4 sekunde. Ne znam šta ti je to nejasno?! Ispravna odluka kako god da okreneš. Mislim da je to i tebi samom jasno.AllGunsBlazing je napisao/la:Samo meni jedna stvar nije jasna kod penala. Dean je prvo pustio prednost pa kad je Tevez promasio, svirao je penal. Kako to? Ako je pustio prednost i lopta dosla do Teveza onda nema pravo svirati penal, a da je npr. Wojo stigao onda ima pravo svirati penal. A ovdje se desilo da je Tevez prvi stigao promasio pa onda Dean vraca na penal, znaci maltene City dobija drugu sansu. Ista situacija kao i kod faula prije gola.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Penal je bio toliko ocigledan svima, osim navijacima Arsenala
Kloc ga sa obje ruke ufatio, povukao i oborio....sve to u svom 16-ercu.
Naravno, sad ce se ovdje jedno heftu dana pljuvati po sudiji koji je samo pošteno odradio svoj posao i svirao ono što je ocigledno i što je morao svirati.

Naravno, sad ce se ovdje jedno heftu dana pljuvati po sudiji koji je samo pošteno odradio svoj posao i svirao ono što je ocigledno i što je morao svirati.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 13 jan 2013, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nema veze da se odvilo u 1. sek. Odmah je trebao svirati pri faulu a ne sackeati da vidi sta ce Tevez uraditi. Ali svejedno, rekao sam da je penal bio, ALI crveni nije. Nego mi je smijesno kako to on radi, npr bio faul nad Garcijom i ovaj ustaje i fula dodavanje i ovaj vraca loptu zasto?
Celik!3,2,2.
ripper je napisao/la:Penal je bio toliko ocigledan svima, osim navijacima Arsenala![]()
Penal, tu nista se nema prigovarati, ali crveni, nema sanse.
A nisi sigurno gledao ostatak meca pa da pratis kako sudi?
Scezni nas je spasio vece blamaze, ako se ne pojaca sad sredina i napad mi cemo biti Liverpool 2, jer Wallcot je ko duh Casper na poziciji napadaca, a kao krilo moze nesta ponuditi, Giroud po meni nije rjesenje za napad, treba nam provjeren igrac, doveesti DMF i kreativca, jer Jack je vise univerzalni igrac, to se ocekivalo od Cazorle, koji nas je posteno zaj.ebo
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Gledaj ovo majke ti 

AllGunsBlazing je napisao/la:Nema veze da se odvilo u 1. sek. Odmah je trebao svirati pri faulu a ne sackeati da vidi sta ce Tevez uraditi. Ali svejedno, rekao sam da je penal bio, ALI crveni nije. Nego mi je smijesno kako to on radi, npr bio faul nad Garcijom i ovaj ustaje i fula dodavanje i ovaj vraca loptu zasto?
Šta ti nije jasno u toj situaciji? Pustio je prednost, ali prednost nije ostvarena i vratio je na faul - standardna procedura i apsolutno po pravilima.
Istina, mislim da crveni nije bio potreban, dovoljan bi bio žuti karton za Koscielnya i upravo taj moment je prelomio utakmicu, sve poslije je bilo sekundardno ...
Da vi malo prokomentarišite onog kloca Koscielnog (ili kako se vec piše) koji zavali sopstvenu ekipu svojom gluposcu... znaš brate, to bi vam trebalo biti prece - a ne o sudijama kenjati odmahAA23 je napisao/la:ripper je napisao/la:Penal je bio toliko ocigledan svima, osim navijacima Arsenala![]()
Penal, tu nista se nema prigovarati, ali crveni, nema sanse.
A nisi sigurno gledao ostatak meca pa da pratis kako sudi?

Ne može vazda biti vadiona na sudije, na stadion, na kredite, na nekakve otpate, na rate i tome slicno....sve nekakvi faktori yebeni koji vas koce i ne daju maknuti

Nevjerovatan fenomen jbt

Zadnja izmjena: ripper, dana/u 13 jan 2013, 19:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Opet cu ponoviti da ovaj Arsenal ima previse maloumnih igraca za jedan takav klub.
Stvarno ne bi mogao izdvojiti najglupljeg od recimo Sagne, Koscienlog, Vermaelena i Walcotta.
Penal cist ko suza.
Stvarno ne bi mogao izdvojiti najglupljeg od recimo Sagne, Koscienlog, Vermaelena i Walcotta.
Penal cist ko suza.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
O cemu bolan pricas,Sagna ocajan ? Danas je odigrao dosta dobru utakmicu,trcao,igrao i naprijed i nazad dok Cazorla i Lolcot paradiraju na terenu,.Profesor je napisao/la: ma wilshere je borac! Sagna je ocajan, kao i hafiz dok je bio u igri. Ramsey nije toliko los kao sto zna biti.
Spomeni i tog svog s avatara kojem treba 162 sanse da bi zabio gol,njemu je najveci uspjeh primiriti loptu..
Ramsey nije los,pa jel njemu neko objasnio da gubimo 2-0 a ne da vodimo,tj.da ne treba mrljaviti i stati na loptu nego uraditi nesto konkrentno,barem pokusati kreirati sansu..
A Wilshere je najbolji CM na svijetu,kontrola lopte,borbenost,pasovi,probijanje,da Cazorla i Crapsey barem malo lice na njega Arsenal bi mozda i bio ozbiljna ekipa..
Scezny,sta reci,prosjecan golman kojem je Wenger halalio dvije godine nebil pokazao zasto nosi jedinicu,ja to jos nisam vidio i pitam se koliko on jos kredita ima jer muka mi je i kenja mi se od tih kvazi talenata koji kroz godine u mjesto da napreduju samo stoje u mjestu,nit mirise niti smrdi..
Koscielni,momak koji je spreman unistiti svaki hebeni derbi autogolovima,penalima,smijesnim ispadanjima ili pak crvenim kartonima al odigrat ce on sasvim solidno protiv giganta poput Readinga ili Wigana..
Lolcota sam branio ovdje ali kajem se,cini mi se da ocekuje da mu svi popuse qrc kako bi potpisao novi ugovor i poceo da igra,.Imal gdje statistika da vidimo koliko je pretrcao

Mourinho je u pravu,ekipa se pravi dvije ili tri sezone al osam godina je ipak previse,.Malo je se zaj.ebo,mi pravimo ekipu ali za Shiti i Barcelonu a od nedavno smo i United pogurali..
Da razumijem stednju ali ne razumijem zasto onda Wenger ima 180 k funti sedmicno,.Razumijem da smo ekipa koja se mora boriti za top 4 ali ne kontam zasto to ne kazu glasno i jasno,a ne da prave ljude ovcama govoreci o nekoj konkurentnosti za sami vrh,kako da ne,.
Da,zato su poslali jasnu poruku simpatizerima i navijacima,mi stedimo ali ne i vi,masno platite da bi gledali ekipu u borbi za 4 poziciju..
Ameri,kenjam vam se ekonomsku racunicu,.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako prednost nije ostvarena covjek ustao i nastavio trcati te promasio onda dodavanje? Nije on lose dodao zbog tog faula, jer je ustao pa dodao. Cinjenica je da je Dean bio los.MoR je napisao/la:
Šta ti nije jasno u toj situaciji? Pustio je prednost, ali prednost nije ostvarena i vratio je na faul - standardna procedura i apsolutno po pravilima.
Celik!3,2,2.
Nije samo do sudije, mi smo krivi za ovo sto nam se desava
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Ja stvarno ne znam o čemu ti pričaš i čemu se čudiš, u toj situaciji je Dean postupio apsolutno po pravilima, Garcia je fauliran, ostaje u mogućnosti da doda loptu, sudija pušta prednost, Garcia dodaje - neuspješno, sudija vraća akciju na mjesto faula - dakle to je standardna situacija manje više svaku fudbalsku utakmicu. Dakle, danas je Dean loš bio, po mom mišljenju pogrešnom odlukom je prelomio utakmicu, ali u ovoj situaciji je odradio sve ok.AllGunsBlazing je napisao/la:Kako prednost nije ostvarena covjek ustao i nastavio trcati te promasio onda dodavanje? Nije on lose dodao zbog tog faula, jer je ustao pa dodao. Cinjenica je da je Dean bio los.MoR je napisao/la:
- Marsal
- Kontakt:
Daj Agb bogati ne budi sam protiv svih i pegla. Penal je čist ko suza, crveni neopravdan. Drugi gol amaterski i ide na našu dušu. Kad igraš dobro i kad si beton ni sudija ti ništa ne može.
7 - Jack Wilshere was fouled today the joint-most times of any player in any Premier League game this season. Bruised.
7 - Jack Wilshere was fouled today the joint-most times of any player in any Premier League game this season. Bruised.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Wilshere je zasluzio da mu se spomenik podigne 
Danas se nevjerovatno borio i jedini igrac Arsenala koji se moze dobiti prolaznu ocjenu

Danas se nevjerovatno borio i jedini igrac Arsenala koji se moze dobiti prolaznu ocjenu

Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 13 jan 2013, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest upravu si Marsale, zato smo mi dobili onu 50. utakmicu sto se igrala protiv Uniteda(od 49 bez poraza). Bili smo jaki, i sudija nam nista nije mogao.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Ti se uvijek vadiš na sudije. Ne znam kako te nije stid.AllGunsBlazing je napisao/la:Jest upravu si Marsale, zato smo mi dobili onu 50. utakmicu sto se igrala protiv Uniteda(od 49 bez poraza). Bili smo jaki, i sudija nam nista nije mogao.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije bitno na sta se ja vadim, de mi reci zasto Arsenal nije dobio tu 50. utakmicu? Iako je tad bio mozda i najjaci u svojoj historiji.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.