Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ma Theo je ubleha zesca. od 5 utakmiica jednu odigra kako treba i odma lafo neki igrac, kar ina ne igrac.
- Marsal
- Kontakt:
Nadam se da neće potpisat taj ugovor. To bi stvarno bilo bacanje novca u vjetar.Profesor je napisao/la:ma Theo je ubleha zesca. od 5 utakmiica jednu odigra kako treba i odma lafo neki igrac, kar ina ne igrac.
Ovaj Wilshere je senzacija stvarno, pa da imamo još samo 2-3 igrača poput njega ne bismo nikad utakmice izgubili.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ma wilshere je borac! Sagna je ocajan, kao i hafiz dok je bio u igri. Ramsey nije toliko los kao sto zna biti.
- Rockefeller
- Kontakt:
Evo ga prvi. Krepes boreci se 80 minuta sa igracem manje, protivnik dobije creni i ocekujes da je pravda zadovoljena. How yes no.
-
- Kontakt:
Nismo sa igracem manje nista vise mogli, ne treba biti nezadovljan igrom mada ima zamjerki na Cazorlu koji je ocajan, ubleha obicna.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Rockefeller
- Kontakt:
Bilo je mucno.
Svaka cast momcima za duh.
Svaka cast momcima za duh.
-
- Kontakt:
Preostar crveni za Kompanya mislim jes sa dvije noge ali prije je dosao do lopte nije mogao ozlijediti Wilshare naprotiv mislim da je on ozlijedjen.
- Marsal
- Kontakt:
Svaka čast Džeku koji je kapiten ove ekipe. Da, on je kapiten a Vermaelen je rupetina obična. Osim džeka pohvale za Kierana, ovo ostalo bolje da nije ni došlo na utakmicu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Danas smo imali tri igraca manje na terenu. Iskljuceni Kos i Walcott te Cazorla.
I nije sudijska greska samo taj crveni, vec i onaj faul nakon kojeg je gol postignut.
I nije sudijska greska samo taj crveni, vec i onaj faul nakon kojeg je gol postignut.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Dodao bih i Sagnu i Diabya i Vermalena toj skupini igrača. Ostali manje-više OK. Jack maestralan, Gibbo jako dobar.AllGunsBlazing je napisao/la:Danas smo imali tri igraca manje na terenu. Iskljuceni Kos i Walcott te Cazorla.
Ma crveni karton cisto maskiranje utakmice Wenger napravio 3 greske : Wallcot, Diaby frajer se tek oporavio on njega stavlja u prvu, ovo je trebala biti Koklerova utakmica i Kosniely jer Mertesacker je babo i za Vermalena i za Kosnielnog
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Cautinho
- Kontakt:
Zao mi je sto je sudac rano upropastio utakmicu,ali po meni,gledajuci objektivno,mislim da je City bio bolji.Diaby je super igrac,nadam se da ce Arsenalu donijeti puno radosti.Wilshere i Gibbs po meni isto super,ni Sagna nije bio los...Sretno u sljedecoj utakmici i budite mi pozdravljeni.
Keep walking.
AllGunsBlazing je napisao/la:Danas smo imali tri igraca manje na terenu. Iskljuceni Kos i Walcott te Cazorla.
Cista istina..a gdje si sad Aarone je li ? Gdje si ti koji vjerujes u bajke ?
MEDA NEMOZEMO VISE, SREDNJI SMO KLUB POSTALI..
Cista realnost, pola vas nece moci prihvatiti ali cista je istina..
Ako prodje januar, bez ikakvih pojacanja.. neznam stvarno sta ce onda svako misliti.
Nemozes ih mrzit' al nemozes ni voljet', au stvarno je ovo besmisleno..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čovječe, da sam na Wilshereovom mjestu palio bih saigračima šamare u svlačionici ili tražio da me stave na transfer listu.
Svi koji su danas istrčali (ne računam one koji su s klupe ušli) na teren bi se trebali zapitati šta rade.
Što se tiče tekme, ono je PENALČINA. Laurentova glupost koja polako podsjeća na njegove početke u Arsenalu. Crveni? Ne znam šta da kažem. Jbg, zadnji igrač odbrane, Džeko je išao 1 na 1 sa Szczesnyjem tako da razumijem Deana što je pokazao crveni karton.
Kompany pred kraj susreta pokazao da ništa nije naučio iz prethodnih kazni. Pa mislim da je dobio 2-3 crvena kartona na isti način - klizeći s dvije noge.
U svakom slučaju, Arsenal je danas bio slab. Istina, igrali su skoro 90 minuta sa igračem manje, al' i dalje stoji ona da tu nije bilo volje, želje, požrtvovnosti i svega što fudbal nosi.
Cazorla?
Katastrofalna partija. Mogao bi on na klupu, jer u posljednje vrijeme igra očajno.
Svi koji su danas istrčali (ne računam one koji su s klupe ušli) na teren bi se trebali zapitati šta rade.
Što se tiče tekme, ono je PENALČINA. Laurentova glupost koja polako podsjeća na njegove početke u Arsenalu. Crveni? Ne znam šta da kažem. Jbg, zadnji igrač odbrane, Džeko je išao 1 na 1 sa Szczesnyjem tako da razumijem Deana što je pokazao crveni karton.
Kompany pred kraj susreta pokazao da ništa nije naučio iz prethodnih kazni. Pa mislim da je dobio 2-3 crvena kartona na isti način - klizeći s dvije noge.
U svakom slučaju, Arsenal je danas bio slab. Istina, igrali su skoro 90 minuta sa igračem manje, al' i dalje stoji ona da tu nije bilo volje, želje, požrtvovnosti i svega što fudbal nosi.
Cazorla?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
objektivno bio bolji
pa normala kad su imali igraca vise. Bili su bolji i kad je Kompany dobio crveni, objektivno.

Ne bih se slozio za Vermaelena. Igrao je dobro, borbeno i pozrtvovano.
Od pocetka inicijativa je bila na strani Građana..zasluzeno nema šta, samo mislim da ce onaj Dean bit veoma, veoma trazen sudac od strane GunneraProfesor je napisao/la:objektivno bio boljipa normala kad su imali igraca vise. Bili su bolji i kad je Kompany dobio crveni, objektivno.

istina Verm nije bio los danas. Ali Cazorla je ubleha, mora 5 puta pipnuti loptu pa makar pogino, koci nam napade.
-
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme da se neke rotacije u ekipi naprave, ne moze Rosicki grijati klupu Cazorli nikako, Walnut je jedna obicna ka**na i ubleha svejtskih razmjera cuj on spic napadac 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.