Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Najjace ni kod ovoga gola nije svirao da se izvede slobodan... Covjek nas vec godinama unistava...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Dean pokvari derbi, e to ti je kad *ebeni sudija jednom pogriješi i onda ide samo iz greške u grešku, nema povratka.
Ako City ne povede 0:2 do poluvremena, ima nade za Arsenal !
Ako City ne povede 0:2 do poluvremena, ima nade za Arsenal !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kad ovako usere utakmicu, sad se City igra sa nama cc
- Rockefeller
- Kontakt:
Ne bih zalio robije. Da sam igrac nekog bih lupio u stilu Kantone, bi majke mi. Molim boga samo da nekog polome.
Bi majke mi moje one gore na spratu išuto ovog sudiju kad tad da sam tamo. Bi svegami mog.
A da sam igrač rado bi polomio nekome kosti. **** edukaciju i sva sranja igraj jednom za klub i za ljubav.
UMRO DABOGDA NA TEREN UGADE ĆELAVI
A da sam igrač rado bi polomio nekome kosti. **** edukaciju i sva sranja igraj jednom za klub i za ljubav.
Vođa zna.
upravo tako kakav kreten ono je penal i zuti ali crveni fujRockefeller je napisao/la:Ne bih zalio robije. Da sam igrac nekog bih lupio u stilu Kantone, bi majke mi. Molim boga samo da nekog polome.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Smijesan crveni, smijesan faul prije gola. Mislim faul jeste postojao, ali ustade covjek i pogrijesi dodavanje ovaj vrati loptu. Pa da naravno, znaci logicki ako se napravi faul u 16 metara, i igrac ustane i osuta na prazan gol i promasi, vrati na penal, da dobije drugu sansu??
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Smijesan crveni, smijesan faul prije gola. Mislim faul jeste postojao, ali ustade covjek i pogrijesi dodavanje ovaj vrati loptu. Pa da naravno, znaci logicki ako se napravi faul u 16 metara, i igrac ustane i osuta na prazan gol i promasi, vrati na penal, da dobije drugu sansu??

neću više ni da pratim fudbal nikako. ogadi mi ko nikad utakmicu. Sve mi ogadi. Fuj fuj.
I da je ovo prva greška. Pa majku mu pa Arsenal se krade godinama. KOji **** više
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Dovoljna mi je statistika Deana kad sudi protiv Arsenala da mu spomenem sve zivo. Dowd je za njega ljudina i nikad mu nisam nesto pretjerano zamjerio. Ovom... znate vec.
Ps. jedini sudija koji je slavio kad neko dobije gol a on sudija.
Ps. jedini sudija koji je slavio kad neko dobije gol a on sudija.
iznervirao sam se vec, drugo poluvijeme uopce necu da gledam, sve mu na kamaru
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Crveni nije bio, penal jeste. Teško je sad igrati, a potajno sam se nadao da ćete City dobiti.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Katastrofa, ako ne budu pojacanja, volio bih da se lagano uprava uradi krampom po glavi.
- ASD
- Kontakt:
nedim1993 je napisao/la:Bi majke mi moje one gore na spratu išuto ovog sudiju kad tad da sam tamo. Bi svegami mog.

Crveni je opravdan,Dzeko je bio u cistoj gol sansi onaj ga je faulirao,nema se tu sta pricati.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Crveni je bio čist,je li mislite na nešto drugo,koje je greške imao Dean,ne gledam utakmicu ?
You'll never walk alone.
Kod drugog gola je svirao neki faul koji su igraci Citiya brzo izveli,vjerujem da je to.VolimLiverpool je napisao/la:Crveni je bio čist,je li mislite na nešto drugo,koje je greške imao Dean,ne gledam utakmicu ?
nemoj molim te prosipat pametASD je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:Bi majke mi moje one gore na spratu išuto ovog sudiju kad tad da sam tamo. Bi svegami mog.

Vođa zna.
- arsengunner
- Kontakt:
Valja sad osvojit Ligu Prvaka i nadat se da ce Tottenham zavrsit 4...puno posla 

Samo WENGER istina je!!!
Evo Ronald de Boer kaze da je crveni opravdan. Jeste da je ruzno za utakmicu da se tako brzo dao ali crveni je po njemu opravdan. Svejedno da li je u desetoj ili triedestoj minuti, to po njemu nema veze.
Meni je u najmanju ruku diskutabilan ali njemu eto nije.
Meni je u najmanju ruku diskutabilan ali njemu eto nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.