FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Wolverine
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Wolverine » 01 nov 2009, 15:31

Krkic

Asulin je dobar, ali fali mu ono nesto (neznam sta) :D

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 nov 2009, 15:34

Bojan je bolji al fali i njemu nesto,al mlad je polako :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 nov 2009, 15:36

love messi je napisao/la:ZNAM,AL IMA VISE SANSE DA SAD ODE NEGO KAD BUDE STARIJI,BSS STETA STO IGRA U MILANU,.ZADOVOLJICEMO SEC I SA ROBINJOM.
PRIMETIO SAM DA SE UOPSTE MESSIJU NESVIDJA STO U BARCU DOLAZE ZVEZDE POPUT IBRE,IL ROBINJA,ON ZELI DA BUDE GLAVNI,DA SE SVE VRTI OKO NJEGA,I ZBOG TOGA POSTAJE JAKO SEBICAN,STO UOPSTE NETREBA BARCI

Odkud ti to ba??

Nigdje veze..Pa Barca je puna zvijezda, kreni od gola pa do vrha napada. Tako je vazda bilo.

P.S ugasi CAPS izbi nam oci... :)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 01 nov 2009, 15:38

slika govori 1000 reci,a video klip 1000000
MESSI 10 IBRA 9

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 01 nov 2009, 15:42

Asulin je puno ograniceniji igrac od Bojana.

podsjeca na Messija, ali treba ce on jos puno toga nauciti da bi mogao u prvi tim Barce.

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 01 nov 2009, 15:46

Adinjo je napisao/la:
love messi je napisao/la:ZNAM,AL IMA VISE SANSE DA SAD ODE NEGO KAD BUDE STARIJI,BSS STETA STO IGRA U MILANU,.ZADOVOLJICEMO SEC I SA ROBINJOM.
PRIMETIO SAM DA SE UOPSTE MESSIJU NESVIDJA STO U BARCU DOLAZE ZVEZDE POPUT IBRE,IL ROBINJA,ON ZELI DA BUDE GLAVNI,DA SE SVE VRTI OKO NJEGA,I ZBOG TOGA POSTAJE JAKO SEBICAN,STO UOPSTE NETREBA BARCI

Odkud ti to ba??

Nigdje veze..Pa Barca je puna zvijezda, kreni od gola pa do vrha napada. Tako je vazda bilo.

P.S ugasi CAPS izbi nam oci... :)
/hahaha :D :D :D :D
MESSI 10 IBRA 9

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 nov 2009, 15:49

:roll: :roll: :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 01 nov 2009, 15:49

Wolverine je napisao/la:Asulin je puno ograniceniji igrac od Bojana.

podsjeca na Messija, ali treba ce on jos puno toga nauciti da bi mogao u prvi tim Barce.
pa bojan se uopste nije pokazao u ovim utakmicAMA STO JE IGRO,OVEk nesto zasere,sa svojim fintama,medjutim mozda se kako stari popravi,veoma podseca na davida villu!!!!!
MESSI 10 IBRA 9

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 01 nov 2009, 19:26

nzn,dali ste primetili,kako ima messi slab sut,retko kad sutira sa distance,i ako mi je tesko da kazem ,al to je tako,ronaldo je savrseniji igrac od ,messia,messi igra sa xavijem,iniestom,ibrom,pa zato i tako dobro igra,nadam se da ce to popraviti.MES QUE UN CLUB!!!!!!!
MESSI 10 IBRA 9

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 01 nov 2009, 19:31

kako ba ima slab sut. samo sto ga rijetko kad koristi. uopsteno igraci barce rijetko kad sutaju sa distance. messi ima precizan, jak sut. prosle godine protiv osasune upravo je donio barci trijumf golom sa distance.

ronadlo je potpuno drugaciji igrac.on ako ima sansu za sut on ce sutat. dok ce messi pokusati preci igraca, ili prebaciti na stranu. ako pogledamo barca rijetko daje takve golove, osim iz slobodnjaka.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 nov 2009, 19:47

Wolverine je napisao/la:kako ba ima slab sut. samo sto ga rijetko kad koristi. uopsteno igraci barce rijetko kad sutaju sa distance. messi ima precizan, jak sut. prosle godine protiv osasune upravo je donio barci trijumf golom sa distance.

ronadlo je potpuno drugaciji igrac.on ako ima sansu za sut on ce sutat. dok ce messi pokusati preci igraca, ili prebaciti na stranu. ako pogledamo barca rijetko daje takve golove, osim iz slobodnjaka.
da,upravo tako.Messi ce radije proc 2-3 igraca i zabit nego sutat sa odredjene udaljenosti :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 01 nov 2009, 22:52

Stvarno što su se ovdje počele pisati gluposti o Barcinim igračima...čuj Messi nema šut...pa bolan jesil ti gledao Messieve golove lani i ove godine...Messi je rutiner kakvog danas nema...nije bit da je sut jak nego da je precizan i da ide tamo gdje golman neocekuje...pa Messia cete pretvoriti u nekog retarda...a evo vec danima serete o Keiti i Abidalu...sad ste presli na Messia...Svi se dive velikom Messiu,al eto pojedini clanovi foruma imaju neki svoj virtualni svijet...
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 02 nov 2009, 09:49

Sajoni je napisao/la:Stvarno što su se ovdje počele pisati gluposti o Barcinim igračima...čuj Messi nema šut...pa bolan jesil ti gledao Messieve golove lani i ove godine...Messi je rutiner kakvog danas nema...nije bit da je sut jak nego da je precizan i da ide tamo gdje golman neocekuje...pa Messia cete pretvoriti u nekog retarda...a evo vec danima serete o Keiti i Abidalu...sad ste presli na Messia...Svi se dive velikom Messiu,al eto pojedini clanovi foruma imaju neki svoj virtualni svijet...
JA NISAM REKAO DA JE MESSI LOS,SAMO SAM REKAO DA MU FALI JOS SAMO JAK SUT,(NPR.KAO KOD IBRE),DO savrsenstva!!!
MESSI 10 IBRA 9

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 nov 2009, 10:35

Sajoni je napisao/la:Stvarno što su se ovdje počele pisati gluposti o Barcinim igračima...čuj Messi nema šut...pa bolan jesil ti gledao Messieve golove lani i ove godine...Messi je rutiner kakvog danas nema...nije bit da je sut jak nego da je precizan i da ide tamo gdje golman neocekuje...pa Messia cete pretvoriti u nekog retarda...a evo vec danima serete o Keiti i Abidalu...sad ste presli na Messia...Svi se dive velikom Messiu,al eto pojedini clanovi foruma imaju neki svoj virtualni svijet...

tako ti je to....i kad je igrač savršen primaće kritike
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 02 nov 2009, 11:16

aj ne serendajte imamo najbolje igrace na svijetu messi,ibra,iniesta,xavi,henry ;)
IFFHS, ljestvica najboljih svjetskih nogometnih klubova:

1. (1.) Manchester United (Engleska) 326 bodova
2. (2.) Barcelona (Španjolska) 298
3. (5.) Šahtar (Ukrajina) 293
4. (3.) Chelsea (Engleska) 283
5. (7.) Hamburger SV (Njemačka) 274
6. (4.) Estudiantes de la Plata (Argentina) 265
7. (8.) Werder (Njemačka) 263
8. (6.) Arsenal (Engleska) 245
9. (10.) Cruzeiro (Brazil) 231
10. (12.) Roma (Italija) 228 :o gdje je inter 4 puta za redom prvak italije a roma na 12 mjestu :roll: fakat neci nikad vjerovatu u ovakve tabele debilske :lol: alves ce biti spreman za rubince :!:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 02 nov 2009, 11:33

love messi je napisao/la:
JA NISAM REKAO DA JE MESSI LOS,SAMO SAM REKAO DA MU FALI JOS SAMO JAK SUT,(NPR.KAO KOD IBRE),DO savrsenstva!!!
a jesil razmisljao o tome da Ibraki sve fali ostalo sto genije Messi ima... ;) daj ba pusti suplju pricu i ostavi Messia na miru...ako si ti napacen i iskompleksiran pusti barem 99% gledatelja ove igre da uziva u Messiu...
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 02 nov 2009, 11:49

JESAM LI MOZDA REKAO DA JE MESSI LOS,ON MI JE POSLE INIESTE OMILJENI U BARCI.SAMO SAM ODGOVORIO OVIMA STO GOVORE DA JE MESSI SAVRSEN, DA I NJEMU NESTO FALI!!!!!!!!!!!!!!!ON I JESTE I BICE JOS DUGO NAJBOLJI IGRAC SVETA :D :D :D
MESSI 10 IBRA 9

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 nov 2009, 13:18

love messi je napisao/la:JESAM LI MOZDA REKAO DA JE MESSI LOS,ON MI JE POSLE INIESTE OMILJENI U BARCI.SAMO SAM ODGOVORIO OVIMA STO GOVORE DA JE MESSI SAVRSEN, DA I NJEMU NESTO FALI!!!!!!!!!!!!!!!ON I JESTE I BICE JOS DUGO NAJBOLJI IGRAC SVETA :D :D :D
a jesil se ti priupitao da li si ti stvarno fan barcelone.ako jesi nebi smjeo toliko kritikovati igrace barce,kritika moze al neka mala,a ti sad uhvatio nevalja mu ovo,nevalja mu ono
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 02 nov 2009, 13:56

NARAVNO DA SAM FAN BARCE,NAVIJAM ZA BARCU PUNIH 10 GOD.nzn.kakva je to kritika sto sam rekao da nije messi savrsen,al da je najbolji na svetu!!!
MESSI 10 IBRA 9

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 02 nov 2009, 14:05

niko savrsen nije. ali messi nema los sut, samo ga ne prakticira kao ronaldo. kome je vaznije sutati nego probiti i asistirati.

ovi stogovore da je messi sebican. kako jedan igrac moze biti sebican kada ima 18 asistencija u sezoni. 2007 imao 13, 2008 18, a sada vec 5 asistencija. mozda u nekim situacijama napravi pogresnu odluku da krene sam, ali ucinak to brise sve.

ronaldo jeste sigurno kompletniji igrac od messija, ili bolje reci da je messi ograniceniji igrac od ronalda. zbog visine, desne noge itd. ali messi opet igra najbolje na svijetu. covjek ima tehniku samo takvu. cak ima i bolji dribling od ronalda bar po meni. 75 % ronaldovih prodora je prolaz na brzinu pored igraca, a ostalo je preko tehnike, koju ima fenomenalnu. dok messi koristi svoju kontrolu lopte, svoje ubrzanje, tehnikeu, dribling u vecini slucajeva, i brzina mu nije vazna uopste.

kada sam vidio kako je isfurao onoga igraca zaragose. pa to je savrsenstvo. mene bi bilo stid da sam taj igrac. na mestru kvadratnom je to izveo sve. svaka mu cast. definitivno je u ovom momentu najbolji na svijetu.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.