FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Sva normalna raja iz Prijedora je dobrodošla u Mostar da prošeta gradom popije kafu i odgleda utakmicu.
Jer ipak dobro domaćinstvo treba da bude uzvraćeno na proljeće. Rakija je neizbježna.
FORZA VELEŽ
Jer ipak dobro domaćinstvo treba da bude uzvraćeno na proljeće. Rakija je neizbježna.
FORZA VELEŽ
-
- Kontakt:
da tako vam kaze analic,a kad dodete pocece da pada kamenje sa nebesa,to su red amry mostar..uglavnom svi mostarci ne smiju na sake samo nekakvo kamenje itd...
-
- Kontakt:
carobni manijak je napisao/la:da tako vam kaze analic,a kad dodete pocece da pada kamenje sa nebesa,to su red amry mostar..uglavnom svi mostarci ne smiju na sake samo nekakvo kamenje itd...
nemoj da te "roknem"...dzaba ti i kamen i sve

-
- Kontakt:
necemo toga to je posao sirokobrijezanaRed or Dead je napisao/la:carobni manijak je napisao/la:da tako vam kaze analic,a kad dodete pocece da pada kamenje sa nebesa,to su red amry mostar..uglavnom svi mostarci ne smiju na sake samo nekakvo kamenje itd...
nemoj da te "roknem"...dzaba ti i kamen i sve

Bolje i kamen baciti nego izbosti čovjeka,bombe bacati,pucati ovo,ono....carobni manijak je napisao/la:da tako vam kaze analic,a kad dodete pocece da pada kamenje sa nebesa,to su red amry mostar..uglavnom svi mostarci ne smiju na sake samo nekakvo kamenje itd...

Lijevo !
-
- Kontakt:
U Prijedoru necete biti docekani lijepo,a i nema normalne raje koliko smo mi vidjeli,ali bi volio da im uzvratimo gostoprimstvo da dodu kod nas(Gradacac),kod kuce zaseru i onda nesmiju na stranuAnalic je napisao/la:Sva normalna raja iz Prijedora je dobrodošla u Mostar da prošeta gradom popije kafu i odgleda utakmicu.
FORZA VELEŽ

- ZRINJSKI-MOSTAR
E **** ga,niste imali sreće.
Pozz
Pozz
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
Prati ovo sve po zaslugama. Vi ste nasu djecu u Sarajevu napali.carobni manijak je napisao/la:da tako vam kaze analic,a kad dodete pocece da pada kamenje sa nebesa,to su red amry mostar..uglavnom svi mostarci ne smiju na sake samo nekakvo kamenje itd...
Mi smo u Trebinju dočekani prijateljski, pili kafu u sred grada u obilježjima kluba Veleža ljudi nam prilazili normala.
Zato ćemo uzvratiti gostoprimstvo. Isto tako smo primili grupicu momaka iz Gradačca koji su normala po gradu pili i hodali. Tako ćemo i mi prijateljski u Gradacac abd.
Sve po zaslugama.
Rudaru čestitam. Sa ovakvom odbranom u gostima čovjek bi rekao nema šanse da ispadnu, ali opet ne pita se tu samo kvalitet nego i lobiji klubova.
Kada je golman i odbrana u pitanju tu su premoćni, a jos malo da se vezni red pokaže i imate finu ekipu.
- Crveni_1922
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:E **** ga,niste imali sreće.
Pozz
Buhhhaahaha obali ga crncu...

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- ZRINJSKI-MOSTAR
Kad si ti već derpe nemora značiti da su svi...Znači tebe je Tabi ziguCrveni_1922 je napisao/la:ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:E **** ga,niste imali sreće.
Pozz
Buhhhaahaha obali ga crncu...

Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
- Crveni_1922
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Kad si ti već derpe nemora značiti da su svi...Znači tebe je Tabi ziguCrveni_1922 je napisao/la:ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:E **** ga,niste imali sreće.
Pozz
Buhhhaahaha obali ga crncu...![]()
Hinjski ne peglaj nego kako je bit na minus ćetri... buhhahaha

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Nažalost, naš bunker je danas probijen, ali s obzirom na igru naših igrača i nije čudo. Sve pohvale za našeg golmana Avdukića. Da danas nije bio odličan naprimali bismo se golova... Ništa, okrećemo se ka 13-om kolu i Olimpiku kod kuće...
-
- Kontakt:
Analic je napisao/la:Prati ovo sve po zaslugama. Vi ste nasu djecu u Sarajevu napali.carobni manijak je napisao/la:da tako vam kaze analic,a kad dodete pocece da pada kamenje sa nebesa,to su red amry mostar..uglavnom svi mostarci ne smiju na sake samo nekakvo kamenje itd...
Mi smo u Trebinju dočekani prijateljski, pili kafu u sred grada u obilježjima kluba Veleža ljudi nam prilazili normala.
Zato ćemo uzvratiti gostoprimstvo. Isto tako smo primili grupicu momaka iz Gradačca koji su normala po gradu pili i hodali. Tako ćemo i mi prijateljski u Gradacac abd.
Sve po zaslugama.
Rudaru čestitam. Sa ovakvom odbranom u gostima čovjek bi rekao nema šanse da ispadnu, ali opet ne pita se tu samo kvalitet nego i lobiji klubova.
Kada je golman i odbrana u pitanju tu su premoćni, a jos malo da se vezni red pokaže i imate finu ekipu.
a nije nam igrao najbolji igrac odbrane Stakic..
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Bio sam danas na utakmici.Tvrda ste ekipa pravo, iako smo imali sansa spasio nas je Colic majstorskim golom.Po meni sudjenje danas solidno bilo.
Svaka cast i vamaanel81m je napisao/la:Bio sam danas na utakmici.Tvrda ste ekipa pravo, iako smo imali sansa spasio nas je Colic majstorskim golom.Po meni sudjenje danas solidno bilo.

- Жика Павловић
- Kontakt:
Zadovoljan sam našim Rudarom. Nije to bio fudbal lijep za oko, ali jeste primjer organizovane igre sa jasnim ciljem, a to je bod. Da smo imali malo više sreće, mogli smo do boda. I protiv Slobode u Tuzli nam je malo falilo, da nije bilo penala, teško bi Sloboda dala go. Al nema veze, račun će platiti Olimpik u subotu
. Rudar do kraja ostaje gdje i jest, a to je sredina tabele. A siguran sam da uzimamo kup RS. 

Re:
cuvajte se vi olimpika, gledao sam ih u gostujucim utakmicama, puno su opasniji nego na ''svome'' terenu.." ? je napisao/la:Zadovoljan sam našim Rudarom. Nije to bio fudbal lijep za oko, ali jeste primjer organizovane igre sa jasnim ciljem, a to je bod. Da smo imali malo više sreće, mogli smo do boda. I protiv Slobode u Tuzli nam je malo falilo, da nije bilo penala, teško bi Sloboda dala go. Al nema veze, račun će platiti Olimpik u subotu. Rudar do kraja ostaje gdje i jest, a to je sredina tabele. A siguran sam da uzimamo kup RS.
Volim te Bosno!!!
- Жика Павловић
- Kontakt:
Re: Re:
Mi im obećavamo dosta gledalaca i dobru atmosferu. Nadam se i korektnom suđenju, pošto Rudar nikad nije imao pomoć sudija, naprotivxavi26 je napisao/la:cuvajte se vi olimpika, gledao sam ih u gostujucim utakmicama, puno su opasniji nego na ''svome'' terenu.." ? je napisao/la:Zadovoljan sam našim Rudarom. Nije to bio fudbal lijep za oko, ali jeste primjer organizovane igre sa jasnim ciljem, a to je bod. Da smo imali malo više sreće, mogli smo do boda. I protiv Slobode u Tuzli nam je malo falilo, da nije bilo penala, teško bi Sloboda dala go. Al nema veze, račun će platiti Olimpik u subotu. Rudar do kraja ostaje gdje i jest, a to je sredina tabele. A siguran sam da uzimamo kup RS.

-
- Kontakt:
a u srijedu dolazi Zeljo... 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
-