Ja kad sam pocetkom decembra govorio da necemo nikoga dovesti vi ste mene napadali eh eto vam ga sad
Šalim se. Naravno da necemo nikoga dovesti jer je Vassiriki kao novo pojačanje na sredini terena, zašto bi nekoga dovodili kada je sad sav roster zdrav. Eh hajd ti sad budi pametan pa znaj kad ce se neko povrijediti, i onda se opet vracamo na staro, ganjaj ovo, ganjaj ono i na kraju necemo nista izganjati.
Znam ja @nedime sto se ti nerviraš i što ti je krivo što nikoga ne dovodimo, bojiš se opkladi
////////
Što se današnje tekme tiče, ne očekujem ništa specijalno, tek pokoji gol na obje strane, neki remi bi bio sasvim zadovoljavajuci, osim ako Diaby bude igrao to nam je veliki + u startu odmah, i onda imamo realne šanse da ih dobijemo.
Znam sve, sad cete mi reci kako se on tek vratio nakon dugog odsustva i da nece biti odmah u pravoj formi, al ako sredina bude izgledala : Diaby - Jack i ispred njih Cazorla, imamo velike sanse za pobjedu, al to se odmah da vam kazem nece desiti, jer Wenger nece staviti Diabyija u prvu postavu ni pod razno nakon silnih povreda i duzine izbivanja sa terena.
Tako da, dominaciju Vassirikija na sredi cemo ostaviti za neku drugu tekmu, danas nam ne preostaje nista drugo do gledati Artetinu patnju na terenu.
Olivier Giroud bio 50/50 za ovu utakmicu, i srecom jucer prosao fit-test i evo danas je spreman za utakmicu. Opet mislim da bi bilo bolje da on starta utakmicu, ali nece jer ce Wenger dati priliku Walcottu a nasem nerviranju nece biti kraja vjerujem.
Sve u svemu, ne ocekujem nista od ovakvih utakmica, volio bih kad bi ih uspio Arsene kako treba motivisati, pa da pokazu da znaju igrati kad im nije mrsko, al eto hajd. Remi ko kuca danas

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!