evo malo fb raje koja se rastavi od pića i mamurluk i sve ih prođe čim dođu kući te postavljaju statuse, apdejtuju stalno kako su se "uništili" i sl.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kolko se ja sjecam on je tada i bio bolestan,tj imao je pljuskavice i takav izasao da pjeva,naravno kamere mu nisu zumirale facugojzerica je napisao/la:misli žena ovo humanitarni broj
(open in new tab)
je li ova djevojka iz kalesije? drama mi je poznataSheyi je napisao/la:Srećo moja đesi sadaa...
HAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAVahaCFC je napisao/la:![]()
brateeeeeeVahaCFC je napisao/la:![]()
Sveti je napisao/la:
joj Svetog maloljetnice zavodije li ova djevojka iz kalesije? drama mi je poznata![]()
Ne misli zena nista, on je bio bolestan u to vrijeme.. imao vodene ospice cini mi se i dosao pjevat sav u flekamagojzerica je napisao/la:misli žena ovo humanitarni broj
(open in new tab)
Najjače ikad.Emir ZENICA je napisao/la:
otkrili smo ko je na sliciAgresivnoDjubre je napisao/la:hahah gdje ovo iskopa,i zaboravio na nju![]()
![]()
Al bas odakle mi ideja za ovo,majko moja ovo mora u mozak biti udareno da ovako nesto uradi.
a sto se "Wolfie" izofiraEdenHazard je napisao/la:otkrili smo ko je na sliciAgresivnoDjubre je napisao/la:hahah gdje ovo iskopa,i zaboravio na nju![]()
![]()
Al bas odakle mi ideja za ovo,majko moja ovo mora u mozak biti udareno da ovako nesto uradi.
Trenutno korisnika/ca: enobarca, VensanKasel i 14 gostiju.