Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bolje da primimo 50 golova do kraja al da barem napadnemo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne ocajavajte duhom bracno redsi ima jos da se dosta igra!!! 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Paraglajder
- Kontakt:
- Liverpool8
- Kontakt:
hahahaha, koja si ti legenda.Admir_Sa je napisao/la:sad ce to staridz sve pošamarat kad udje

- reds_forever
- Kontakt:
Bgm ako nastavimo ovako, to bi mogao biti problem, a ne neka utjeha...Gunner4 je napisao/la:Ne ocajavajte duhom bracno redsi ima jos da se dosta igra!!!
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- ahmed96lfc
- Kontakt:
Treba nam Starridge,pa Downing ko da ne igra...a Allen je los bolji bi bio Henderson
Hvala Youngu što se povrijedi, prilikom ispicavanja Skrtela vidio sam da De Gae brani za United.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
malo je falilo da Allen upise prvu asistenciju u dresu Liverpooola 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- the scouser
- Kontakt:
Kakva je prevara od igraca ovaj Joe Allen...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Allen će nas u smrt otjerat...
Kakav pas Allena za Cleverleya. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Srecom svi konkurenti su kiksali 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Allen ubjedljivo najbolji igrac Uniteda 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Meleki nas pronosase
- Liverpool8
- Kontakt:
In RAFA I TRUST!
Poptuno zasluzen rezultat za sada,nismo gol sanse stvorili ocajna igra kao da nece dobit pare ove sedmice,bojkot neki.Prenos lopte katastrofalan Allen pre pre los mora izaci,mora se sreda pojacati ne mozemo prenjet lopte kako treba samo se dodaju Skrtel i Agger i ko god dobije loptu naprijed odma vrati njima.Sto se tice napada ne mogu nista suditi nisu ni dobili lopte da igraju,jednostavno katastrofalno.
"You'll Never Walk Alone"
- ahmed96lfc
- Kontakt:
jedino sta imam da kazem jeste to da se poserem na Rodgersa ako on misli da ima jak ti i jak vezni red pogotovo kad igra Allen,ma Allen je ko curica,ne moze se gurati ni skim,.....u drugom poluvremenu ocekujem Starridga i da nam pomogne uzeti barem bod
U drugom poluvremenu ubacit Hendu umjesto Allena, Sturridga umjesto Downinga i probat izvuć remi
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Google Adsense [Bot], nebeskasila, SoloControTutti, StevieG8, Venom i 32 gosta.