Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Semsudin
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Semsudin » 13 jan 2013, 12:05

Auu vedo tebra, dobro si i proš'o. Neki su dobili doživotnu :P

Ovaj, nisam pri internetu ovih dana.. Razočarao sam se u ovaj januar. :|
Taman sam se ponad'o da je Wengeru došlo u glavu, al' izgleda da nije. Bar je loma pametniji što se tiče domaćih igrača. Za Zahu, šta se priča? M'Vila, Capoue, Shaw? Niko od onih što smo spominjali... :?

Pogledah neku kladioničarsku emisiju na TVu. Ne mogu da vjerujem da smo favoriti po njima. :o

Danas, 2:1 za nas, Džeko daje gol za City. U najboljem slučaju. :lol:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 13 jan 2013, 12:11

Ja svratih samo da pozelim srecu suparnickom taboru,dobru utakmicu i sudjenje i nek bude golova , da bar malo zasjenimo drugi derbi.
Keep walking.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 jan 2013, 12:19

Ja kad sam pocetkom decembra govorio da necemo nikoga dovesti vi ste mene napadali eh eto vam ga sad :P

Šalim se. Naravno da necemo nikoga dovesti jer je Vassiriki kao novo pojačanje na sredini terena, zašto bi nekoga dovodili kada je sad sav roster zdrav. Eh hajd ti sad budi pametan pa znaj kad ce se neko povrijediti, i onda se opet vracamo na staro, ganjaj ovo, ganjaj ono i na kraju necemo nista izganjati.

Znam ja @nedime sto se ti nerviraš i što ti je krivo što nikoga ne dovodimo, bojiš se opkladi :mrgreen:

////////

Što se današnje tekme tiče, ne očekujem ništa specijalno, tek pokoji gol na obje strane, neki remi bi bio sasvim zadovoljavajuci, osim ako Diaby bude igrao to nam je veliki + u startu odmah, i onda imamo realne šanse da ih dobijemo.
Znam sve, sad cete mi reci kako se on tek vratio nakon dugog odsustva i da nece biti odmah u pravoj formi, al ako sredina bude izgledala : Diaby - Jack i ispred njih Cazorla, imamo velike sanse za pobjedu, al to se odmah da vam kazem nece desiti, jer Wenger nece staviti Diabyija u prvu postavu ni pod razno nakon silnih povreda i duzine izbivanja sa terena.
Tako da, dominaciju Vassirikija na sredi cemo ostaviti za neku drugu tekmu, danas nam ne preostaje nista drugo do gledati Artetinu patnju na terenu.

Olivier Giroud bio 50/50 za ovu utakmicu, i srecom jucer prosao fit-test i evo danas je spreman za utakmicu. Opet mislim da bi bilo bolje da on starta utakmicu, ali nece jer ce Wenger dati priliku Walcottu a nasem nerviranju nece biti kraja vjerujem.

Sve u svemu, ne ocekujem nista od ovakvih utakmica, volio bih kad bi ih uspio Arsene kako treba motivisati, pa da pokazu da znaju igrati kad im nije mrsko, al eto hajd. Remi ko kuca danas :arrow:

slika
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 13 jan 2013, 12:21

Sretno vam danas, pobjedite ih :D

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 13 jan 2013, 12:46

Arsenalov Campbell odlicno igra za Betis,mislim da ce izrast u odlicnog igraca.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 jan 2013, 12:55

soe je napisao/la:Arsenalov Campbell odlicno igra za Betis,mislim da ce izrast u odlicnog igraca.
Vjerujemo da hoce. Evo postiao gol u 7' minuti za Betis. Odlicno. Volio bih kad bi dobio pravu priliku u Arsenalu sljedece sezone, imam neku šuhvu za ovog momčića 8-)

Campbellov gol !
http://www.youtube.com/watch?v=VLsPzTy2CiE

Ima stila lima, ima :)
Arsene Wenger

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 13 jan 2013, 13:10

arminarsenal je napisao/la:Pojavila se informacija da je Arteta upitan za sutra,mozda to i nije lose ukoliko bi Coqulein poceo utakmicu !
Da, Arteta ima mali problem sa clankom, Diaby je u timu, ako Arteta ne bude 100% fit mislim da ce on igrati.

Walcott ce vjerovatno poceti utakmicu na poziciji napadaca, Giroud ce sa klupe, posto znam da je imao fitnes test malo prije tekme, ali uspjesno ga je prosao. Ne vjerujem da ce Wenger rizikovati sa njim u prvoj.
Ostala ekipa je standard najvjerovatnije, samo Ramsey da se opet ne vuce po prvoj.
Victoria Concordia Crescit.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 jan 2013, 13:13

HighburyHigh je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la:Pojavila se informacija da je Arteta upitan za sutra,mozda to i nije lose ukoliko bi Coqulein poceo utakmicu !
Da, Arteta ima mali problem sa clankom, Diaby je u timu, ako Arteta ne bude 100% fit mislim da ce on igrati.

Walcott ce vjerovatno poceti utakmicu na poziciji napadaca, Giroud ce sa klupe, posto znam da je imao fitnes test malo prije tekme, ali uspjesno ga je prosao. Ne vjerujem da ce Wenger rizikovati sa njim u prvoj.
Ostala ekipa je standard najvjerovatnije, samo Ramsey da se opet ne vuce po prvoj.

Meni se cini kad bi Olivier imao sreće, da bi svaki onaj njegov šut ušao u gol, mislim vidjeli smo protiv Svraka da cim dobije sansu i uz malo srece bude pogodak, lutrija je Giroud i to velika.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 jan 2013, 14:02

Joel ima finog potencijala, samo mi se nije svidjela ona njegova prljava igra prije transfera u Arsenal. Zbog toga bi mogao kao i dosta drugih igraca posljednjih godina otici kad' se pokaze.

Danas se nadam pobjedi, mada rezultat u ovakvim utakmicama moze biti bilo kakav.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 13 jan 2013, 14:15

----------hart--------
zabal--komp---nastasic---clichy
-----barry-----garcia----
silva----------------milner
----tevez----dzeko----
Ovaj sastav ja ocekujem od strane gostiju,jedino mozda Lescott bude umjesto Nastasica !

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 jan 2013, 14:39

Loic Remy novi clan Newcastlea po svemu sudeci.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 jan 2013, 14:45

AA23 je napisao/la:Loic Remy novi clan Newcastlea po svemu sudeci.
Od kad navijas ti za Arsenal ?
Mislim, sudeci prema tvojim postovima i zelji za nekim pojacanjima reklo bi se od nedavno da si supporter ovog kluba.
Posto da si duze vrijeme uz Arsenal, znao bi da Wenger,SAF i Moyes nikada ne dovode pojacanja u zimskog prelaznom roku. I zamisli ironije, oni su treneri koji su najduze na svojim pozicijama u historiji lige. Moras razumijeti neke stvari, a te su da i onda kad ova trojica spomenutih hoce nekoga da dovedu, to budu samo igrači koji su velika pojačanja za njih, nikako nece dovoditi na pola sezone neke polovanjake za koje nisu sigurni da ce uspjeti.

Pazi sad ovo, Sir Alex Ferguson je doveo samo jedno pojacanje koje je masno platio, i to 2005/06 na polu sezoni kada je doveo Nemanju Vidica.

Arsene Wenger je doveo samo jedno pojacanje 2009 ja mislim Andrey Arshavin,najveci transfer u Arsenalovoj historiji.

I nije Wenger ništa obećao, nego je rekao ako se pronadju pravi igraci da ce biti dovedeni, a valjda sad shvatas sta su za njega pravi igraci sto se tice zimskog prelaznog roka.

Pozdrav.
Arsene Wenger

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 jan 2013, 15:11

Nece Wenger ni da gomila igrace, recimo igraci koji mogu igrati na sredini ne gledajuci krila: Cazorla, Ox, Diaby, Rosicky, Wilshere, Arteta, Coquelin, Ramsey + Frimpong. U napadu igramo sa 1 igracem, a pokriti to mogu: Giroud, Walcott, Podolski ako Chamakh ne ode i on, a znao je igrati i Gervinho.

Nece niko da sjedi na klupi, a Wenger nece nikoga da se odrekne. U tome lezi prvi problem ;)

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 jan 2013, 15:40

Arteta definitivno ne igra danas.
Pld W D L
38 26 12 0

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 13 jan 2013, 15:59

Evo izgleda dojavljena bomba u blizini stadiuma, mozda se i utakmica odgodi.
Suspect package in a car outside Arsenal, police holding people off from going upstairs or near ground.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jan 2013, 16:07

sastav Arsenala?

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 13 jan 2013, 16:08

arminarsenal je napisao/la:----------hart--------
zabal--komp---nastasic---clichy
-----barry-----garcia----
silva----------------milner
----tevez----dzeko----
Ovaj sastav ja ocekujem od strane gostiju,jedino mozda Lescott bude umjesto Nastasica !
Izgleda da sam bio upravu :D 8-)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 13 jan 2013, 16:09

AFCvMCFC game is definitely ON after police gave the all clear following pre-match security alert outside Emirates. Apologies for any delay.
Arsenal team: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Diaby, Wilshere, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Walcott #AFCvMCFC
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jan 2013, 16:11

City igra bez 3 standardna i najvaznija igraca i ako Arsenal ne pobjedi ne znam kad ce! mada ja ocekujem nerjesen rezultat...

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 13 jan 2013, 16:12

Arsenal team v Man City: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Diaby, Wilshere, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Walcott

Kao i pretpostavljeno, Diaby umjesto Artete i Walcott u vrhu.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.