pokusao sam ali mogu samo ponudzene pomocne trenere uzeti koje ponudi comp, nisam mogao odabrati onog koje ga ja hocu.. a glavnog trenera ne mogu promjenitiHibridLOL je napisao/la:Ja mislim da moze u asocijaciji samo.reeds je napisao/la:ej ljudi jel neko probao, tj da li se moze promjeniti trener u netsima jos uvjek ih vodi avery))) i da li se mogu mjenjato pmocni treneri i ostalo da li za to sve treba neki patch jer u opcijama se to nemoze promjenti bar sam ja pokusao i nisam uspio...
NBA 2K13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K13
glavni treneri budu promijenjeni pomoću patcha
taj patch je izasao ili ne?azTer je napisao/la:glavni treneri budu promijenjeni pomoću patcha

nema posebnog patcha, to bude u sklopu nekog određenog patcha. recimo, u med's patchu ti je d'antoni u lakersima. u netsima još nije izmijenjen trener, vjerovatno će bit kad budu radili update patcha.
ok hvala drug.azTer je napisao/la:nema posebnog patcha, to bude u sklopu nekog određenog patcha. recimo, u med's patchu ti je d'antoni u lakersima. u netsima još nije izmijenjen trener, vjerovatno će bit kad budu radili update patcha.
Imal neko da mi predlozi neki klub za asocijacije, il neku poziciju da pocnem my player ponovo (sta bilo samo da mi zanimljivo bude, mozete predloziti i klub neki za my player ovisno o poziciji
)

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
SA SpursiMirsoNi je napisao/la:Imal neko da mi predlozi neki klub za asocijacije, il neku poziciju da pocnem my player ponovo (sta bilo samo da mi zanimljivo bude, mozete predloziti i klub neki za my player ovisno o poziciji)

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
my player pozicija - plejmejker. držiš loptu u rukama i glavni si gazda na parketuMirsoNi je napisao/la:Imal neko da mi predlozi neki klub za asocijacije, il neku poziciju da pocnem my player ponovo (sta bilo samo da mi zanimljivo bude, mozete predloziti i klub neki za my player ovisno o poziciji)

što se tiče prijedloga tima, uzmi minesotu, skroz simpatičan tim

Hvala na prijedlogu, imam vec my player- plejmejkera u portlandu igram 40tak utakmica odigroazTer je napisao/la:my player pozicija - plejmejker. držiš loptu u rukama i glavni si gazda na parketuMirsoNi je napisao/la:Imal neko da mi predlozi neki klub za asocijacije, il neku poziciju da pocnem my player ponovo (sta bilo samo da mi zanimljivo bude, mozete predloziti i klub neki za my player ovisno o poziciji)
![]()
što se tiče prijedloga tima, uzmi minesotu, skroz simpatičan tim

,a minnesotu cu bas probat

Ako igras my player na koliko minuta ti igras jel 5 ili punih 12, ja dosad igro punih 12 min pa mi i dosadilo vise, smanjio neki dan na 5 min xD
igram po pet minuta, sasvim dovoljno 

I ja sam to tek sad skonto xD , prodje mi zivot igrajuci po 12 min xDazTer je napisao/la:igram po pet minuta, sasvim dovoljno
imam problem pri pokretanju igrice. Kad kliknem dva puta na ikonicu, otvori mi se crni prozor i samo izadje 

Moras crack novi download..Semirr je napisao/la:imam problem pri pokretanju igrice. Kad kliknem dva puta na ikonicu, otvori mi se crni prozor i samo izadje
mislis na download novog cracka ili ??MirsoNi je napisao/la:Moras crack novi download..Semirr je napisao/la:imam problem pri pokretanju igrice. Kad kliknem dva puta na ikonicu, otvori mi se crni prozor i samo izadje

Pa ja novi crack moras skinutiSemirr je napisao/la:mislis na download novog cracka ili ??MirsoNi je napisao/la:Moras crack novi download..Semirr je napisao/la:imam problem pri pokretanju igrice. Kad kliknem dva puta na ikonicu, otvori mi se crni prozor i samo izadje

Pa ja novi crack moras skinuti
[/quote]
mozes li postaviti link, ne mogu da nadjem

mozes li postaviti link, ne mogu da nadjem
ima krek i na torentima i na warezu, potraži malo
ako ti je operativni sistem xp, a ne pomogne ti promjena kreka, onda skini onaj xp fix
ako ti je operativni sistem xp, a ne pomogne ti promjena kreka, onda skini onaj xp fix
promjenio sam crack i opet isto, a taj xp fix ne znam kako uraditi !?azTer je napisao/la:ima krek i na torentima i na warezu, potraži malo

moze li se nba 2k13 igrat online bez originalnog cd-a ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.