Blize se kljucni momenti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kad ujtru osvane Wesley prešao i igra protiv UnitedaPonos Torina je napisao/la:Wesleyev agent je sve to demantovao prije par dana,a i svejedno i da pregovara sa galatom,ako se pojavi ijedan tim iz engleske wesley ce otici u njega....
Blize se kljucni momenti![]()
![]()
![]()
Prika imal dje ona za timelinea sa izjavom Kapitena ono kad umre da ga nose na Anfield a ne u bolnicu????Ajd Bgt ako je nadjes ti ili bilo ko drugi postavi jePonos Torina je napisao/la:evo nesto za timeline fejs
![]()
![]()
pa rekao sam ja da je za Scumse sramota ako bude manje od +6 za njih,kad je mogla Villa 3 mogo i oni duplopeppo_owen je napisao/la:Sta je ovo nidje nikog na temi,haman se sinoc dokasno ovdje lumpovalo
Jesmol spremi za jos jedan poraz??Ja ocekujem 3-0 za Man Utd,mada i 4-0 nebi bilo lose protiv tako jakog protivnika .
Nadam se da Webb nece upropastit utakmicu nekim pogresnim odlukama,a sve osim pobjede Man Utd je veliko iznenadjenje
Slucajno nadjo ovu izjavu od Nurage--Nuri Şahin: "Stasao sam kao nogometaš igrajući pored dvojice najboljih veznih igrača na svijetu. Xabi Alonso mi je pomogao u Madridu, a posebno bih istakao uticaj Stivena Gerrarda u Liverpoolu iako nisam često igrao sa njim."
Zodiac je napisao/la:Prejak video.
Ima li info kojih 11 bi moglo istrčati u Liverpoolu.
This Is Anfield @thisisanfield
Exclusive: Luis Suarez will not shake hands with any Man United players ahead of the game in order not to injure his scoring hand. #sarcasm
Trenutno korisnika/ca: Fuerza, LiverpoolREDS, SoloControTutti, StevieG8, Venom i 35 gostiju.