trenutno 6. s 24 boda...Lucarelli je napisao/la:Koji ste sad na tabeli ?
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
1. i 2. vode direktno u championship, dok 3. do 6. igraju playoffs za zadnju poziciju ka' championshipu...
ljep sal brate! prije par godina sam nabavio onaj sal sto je napravljen za FA Cup finale...fanatique 1899 je napisao/la:
gotivan šal...
ma napravise tommy-a ko glavnog bad guy u tom filmu a velicaju one spammersefanatique 1899 je napisao/la:Hi, I am Tommy, Tommy Hatcher...
Dont u even think about you ignoring me, you litle cunt, hahaha, kako je samo lud!

sutra je na programu tekma protiv wimbledona, uloga je ovaj put prva runda FA Cup. zdrijeb druge runde je popodne vec obavljen, ukoliko millwall prodje wimbledona sutra navece, igrat ce 28/29 novembra kod amatera staines towna! sutra nebi trebala izostati pobjeda, samo valja odigrati profesionalno. jos ako prodjemo i staines, ko' zna, mozda dobijemo opet spammerse
come on you lions!

come on you lions!
Cuvajte se ovih opaki su

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
jos moramo igrati tekmu kod njih, biti ce ko' da igramo protiv brazila

millwall-afc wimbledon 1-0(49')
evo za koga navija novi svjetski prvak
ps: millwall-afc wimbledon 2-0.

sve u svemu solidna pobjeda veceras, najvaznije je bilo osigurati prolaz dalje i to su momci i ucinili. next: brentford u subotu...
Bome ti imas zivaca sa svojim Milwallom
I meni su rekli da sam lud kad sam bas ko lud pratio Hoffenhaim jos dok su u trecoj ligi igrali.
Ali eto doceka se

I meni su rekli da sam lud kad sam bas ko lud pratio Hoffenhaim jos dok su u trecoj ligi igrali.
Ali eto doceka se

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
da Bog da nama jednog hopp-a ko sto ima hoffe, igraIi bi uskoro PLharishp je napisao/la:Bome ti imas zivaca sa svojim Milwallom![]()
Ali eto doceka se

Nije samo do Hopa i para.Vec i pametnih glava i dobrih skauta.steve-o je napisao/la:da Bog da nama jednog hopp-a ko sto ima hoffe, igraIi bi uskoro PLharishp je napisao/la:Bome ti imas zivaca sa svojim Milwallom![]()
Ali eto doceka se
Za male i premale pare su uzeli igrace koji sad vrijede destostruko.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
to je to. al' je stvarno hopp pametan covjek i businessman, ne samo zbog SAP-a vec zbog i njegovog rada i truda za hoffe. vidi se da covjek stvarno voli taj klubharishp je napisao/la:Nije samo do Hopa i para.Vec i pametnih glava i dobrih skauta.steve-o je napisao/la:da Bog da nama jednog hopp-a ko sto ima hoffe, igraIi bi uskoro PLharishp je napisao/la:Bome ti imas zivaca sa svojim Milwallom![]()
Ali eto doceka se
Za male i premale pare su uzeli igrace koji sad vrijede destostruko.

ma nema veze, dobili su oni svoj danak kad su gostovali south-bermondsey prije par godinafanatique 1899 je napisao/la:E moj steve-o, moram te iznevjeriti, oduvjek sam vise gotivio kardif

you claret pikey cunts you are going down, igramo protiv njih u championshipu iduce sezone 

sutra gostuje millwall kod brentforda u zapadnom londonu, millwall je vec prije sedmicu dana isprodao 1.700 dodijeljeni karata za ovu tekmu sto znaci da odlicna podrska lavovima ni ovaj put nece izostati! brentford je tek 16. na tabeli s 17 bodova, dok je millwall u odlicnoj formi s 4 pobjede i jedan remi u zadnji 5 odigrani utakmica. do sada millwall je izgubio samo jednu utakmicu od 9 odigrani protiv brentforda na njihovom stadionu. stub odbrane ward je sanirao ozlijedu i vraca se u tim sutra.
come on you lions!
come on you lions!
-
- Kontakt:
Brentford Millwall 2:2, bod sa strane. Rezultat povoljan ko kuća 

hvala Bogu pa se pojavio henry pri kraju i zabio izjednacenje za veliko slavlje gostujucih navijaca(njih 1.700). mora se reci da oba tima bila pojednaka vecim dijelom utakmice, al momci kenny jackett-a ocigledno imaju onaj "never say die" attitude i moral, pa su izvukli nesto i iz ove tekme. trenutno je millwall sedmi na tabeli, zaostaju samo dva boda za huddersfieldom koji je sesti.... come on you lions!!!

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Brokula, greenwood, Jabroni, kakarut, LenyYoro15, leo1946, Proximic, Quartararo, soxx, StevieG8, UnitedWA, Venom, VolimBiH96 i 55 gostiju.