Vidi, pogledaj samo raspored utakmica u Engleskoj i u Njemackoj. Ti gledas ove meceve iz LP i donosis zakljucke. Nema sanse da bi oni odrzali konstantnost dobrih igara. Onda, u Engleskoj pored zgusnutog rasporeda ima i mnogo jacih utakmica i sve to utice na igre ekipe.Marsal je napisao/la:Ne da ne bi igrali LP nego bi bili prvi i drugi. Ali zato bi ostali njemački timovi bili ispod 10-og mjesta i to je taj problem Bundes Lige.Greivis je napisao/la:Vidim neki spominju Bayern i Borussiu. Ta dve kluba da igraju u Engleskoj, ne bi nikada igrala LP, sto bi se uveliko odrazilo na njihovo poslovanje.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Medjutim na Twitteru tog tweeta nema :
https://twitter.com/wilfriedzaha" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma **** ga i da ima... Nek ide gdje misli da će mu bit bolje, iskreno i ja bi sada izabrao Man Utd jer ljudi osvajaju i igraju bolje od nas, da nisam navijač Arsenala.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Marsal
- Kontakt:
Doduše bit ću iskren i reći da si i ti upravu, ali hipotetički gledano da od sljedeće sezone BvB i Bayern M. recimo nastupaju u Premiershipu siguran sam da bi im samo jedna godina trebala da se aklimatiziraju na nivo potreban za Premiership i još uz pokoje pojačanje i malkice duzu klupu druge godine bi igrali važnu ulogu u engleskoj ligi i smijem se kladit da bi oba kluba bila u Top 4 s tim što bi po meni Bayern M. bio favorit za prvaka.Greivis je napisao/la: Vidi, pogledaj samo raspored utakmica u Engleskoj i u Njemackoj. Ti gledas ove meceve iz LP i donosis zakljucke. Nema sanse da bi oni odrzali konstantnost dobrih igara. Onda, u Engleskoj pored zgusnutog rasporeda ima i mnogo jacih utakmica i sve to utice na igre ekipe.
Naravno to je samo moje skromno mišljenje, ali stvarno ova dva kluba su po meni mega jaka i pojedinačno gledajuci oba su mi bolja od bilo kojeg engleskog kluba ali to je opet moje misljenje jbg.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AaronRamsey
- Kontakt:
Druže izvini al ti nemaš pojma šta pričaš prije svega pogledaj svoj nick tebi je aa23 dakle propali rus koji samo ispija vodke ne može potrčat kad uđe na teren a nemoj za wengera pričat ništa to povuci lijepo sam ti reko ako ti se sviđa mijenjanje menadžera navijaj za romanna abramovicha oni su u tome najbolji a vodje se ostavi ako nešto treba mijenjat to je uprava a arsene je ikona i najveća legenda kluba treba mu dati doživotni ugovor i sazdati statuu kao siraleksuAA23 je napisao/la:
Ti ćes mi reći da navijam za drugi klub..
Jel tebi Wenger bog jarane? Jel on perfekcija? Nijedan covjek nije, niti moze biti..mozda je vrijeme da ode, sta znas, niko nezna, budemo vidjeli kako cemo sad zavrsiti..ako ne prodjemo u CL, nek uprava i on dobro rasprave sta ce raditi sa Arsenalom, **** ga ili voditi na pravilan nacin.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
- Rockefeller
- Kontakt:
Ima Arsenal fino broj dovoljno zrelih igrača, zato ja govorim da je ova ekipa jaka. Sjećam se zadnje godine igranja Fredija u Arsenalu, kad nisam mogao sastaviti prvu postavu, a da u njoj nije bilo neko dijete.
Tada je Arsenal imao devet do deset igrača starijih od 23 godine, što ja smatram početkom najboljih godina za fudbalera. Slično stanje se j' nastavilo do ove sezone. Sad ih ima negdje 15 ili 16. Rezervne golmane ne brojim. Ova generacija komotno može izdržati pritisak naredne tri ili četri godine, a onda će Wilshere biti 24, Gibbs 27, Walcott isto, Jenkinson 23, Chamberlain 22.
Moj cilj, tj. ono čemu se ja nadam, je 16 engleskih igrača u Arsenalu. Zadovoljan bih bio sa 11, a ok mi je i svaka druga brojka ako je veća od sedam.
Ima talentiranih engleza, nije da nema. Iz Arsenala vjerovatno da mogu uspjeti Yennaris, Frimpong, Aneke i Akpom. Ne moraju, neki će drugi, al' ima ih i u akademiji.
U ostalim klubovima, eto neću brojati danas kvalitetnije od nas, recimo Shaw i Chambers su dva jako talentirana mladića u S'hamptonu, Prowse i Clyne takodje. U Tottenhamu Pritchard je jako talentiran mladić, očekivati je i da Aston Villa da kojeg mladog igrača, Zaha iz Championshipa, tamo je i Trippier iz Burnleya na desnom boku, Elliot Hewitt je osamnestogodišnji vanserijski talenat sa desnog boka, igrao je ove sezone već za Ipswich. Lascelles će biti novi vodja Engleske u budućnosti, siguran sam, igra za N. Forest. Butland i Redmond su u B'hamu, Ince u B'poolu, Hughes i Bennet su u Derbyu, dva sjajna potencijala. Barkley igra za Everton, taj naš McCarthy (za njega nemam pojma kakav je). Matt Phillips je u Blackpoolu.
Za niže lige nemam pojma, vjerovatno će se ko pojaviti, ko će možda biti i bolji od nabrojanih. Vjerovatno sam koga i zaboravio iz Championshipa. A iz Premiershipa nisam htio sve da brojim. No, kako god, Engleska je puna talenta i priče kako ih u Engleskoj nema su mit.
Tada je Arsenal imao devet do deset igrača starijih od 23 godine, što ja smatram početkom najboljih godina za fudbalera. Slično stanje se j' nastavilo do ove sezone. Sad ih ima negdje 15 ili 16. Rezervne golmane ne brojim. Ova generacija komotno može izdržati pritisak naredne tri ili četri godine, a onda će Wilshere biti 24, Gibbs 27, Walcott isto, Jenkinson 23, Chamberlain 22.
Moj cilj, tj. ono čemu se ja nadam, je 16 engleskih igrača u Arsenalu. Zadovoljan bih bio sa 11, a ok mi je i svaka druga brojka ako je veća od sedam.
Ima talentiranih engleza, nije da nema. Iz Arsenala vjerovatno da mogu uspjeti Yennaris, Frimpong, Aneke i Akpom. Ne moraju, neki će drugi, al' ima ih i u akademiji.
U ostalim klubovima, eto neću brojati danas kvalitetnije od nas, recimo Shaw i Chambers su dva jako talentirana mladića u S'hamptonu, Prowse i Clyne takodje. U Tottenhamu Pritchard je jako talentiran mladić, očekivati je i da Aston Villa da kojeg mladog igrača, Zaha iz Championshipa, tamo je i Trippier iz Burnleya na desnom boku, Elliot Hewitt je osamnestogodišnji vanserijski talenat sa desnog boka, igrao je ove sezone već za Ipswich. Lascelles će biti novi vodja Engleske u budućnosti, siguran sam, igra za N. Forest. Butland i Redmond su u B'hamu, Ince u B'poolu, Hughes i Bennet su u Derbyu, dva sjajna potencijala. Barkley igra za Everton, taj naš McCarthy (za njega nemam pojma kakav je). Matt Phillips je u Blackpoolu.
Za niže lige nemam pojma, vjerovatno će se ko pojaviti, ko će možda biti i bolji od nabrojanih. Vjerovatno sam koga i zaboravio iz Championshipa. A iz Premiershipa nisam htio sve da brojim. No, kako god, Engleska je puna talenta i priče kako ih u Engleskoj nema su mit.
Momak, dijete ili šta već jesi, nemoj mi ti pametovat koga cu ja podrzavat ovdje?AaronRamsey je napisao/la:Druže izvini al ti nemaš pojma šta pričaš prije svega pogledaj svoj nick tebi je aa23 dakle propali rus koji samo ispija vodke ne može potrčat kad uđe na teren a nemoj za wengera pričat ništa to povuci lijepo sam ti reko ako ti se sviđa mijenjanje menadžera navijaj za romanna abramovicha oni su u tome najbolji a vodje se ostavi ako nešto treba mijenjat to je uprava a arsene je ikona i najveća legenda kluba treba mu dati doživotni ugovor i sazdati statuu kao siraleksuAA23 je napisao/la:
Ti ćes mi reći da navijam za drugi klub..
Jel tebi Wenger bog jarane? Jel on perfekcija? Nijedan covjek nije, niti moze biti..mozda je vrijeme da ode, sta znas, niko nezna, budemo vidjeli kako cemo sad zavrsiti..ako ne prodjemo u CL, nek uprava i on dobro rasprave sta ce raditi sa Arsenalom, **** ga ili voditi na pravilan nacin.
Kakve veze ima moj nick sa svojim stavom o Arsenalu? Vidi svoj nick pa nesto pricaj.
Dalje, Arsene jeste legenda, ali ostaviti ga zauvijek? Daj sine, ne razmisljas sekunde, prica ti je za onog 8-ogodisnjaka koji samo zna reci : Arsenal ! Arsenal !
Budi realan malo, ako se ovakva politika nastavi, volio bih da napusti klub iako mi je drag, nevjerovatno drag.
Nije Arsene Wenger - ARSENAL, Wenger je prolazan, klub je vječan drug.
Takvi kao ti mjenjaju klubove ko' čarape..
Supporter sam više od 10 godina i nadjes mi se ti nešto tako reći..
Kakav crni mit , to je realnost.
Vece potencijale od Engleske ima jedna Gana koja se prvenstveno mora boriti sa gladju a onda sa svojim protivnicima.
Vece potencijale od Engleske ima jedna Gana koja se prvenstveno mora boriti sa gladju a onda sa svojim protivnicima.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- HighburyHigh
- Kontakt:
Zanimljivo, znaci ako se krene na ljeto po Villu to bi znacilo da u januaru nece dolaziti nikakav napadac ili mozda na ljeto kao dodatno pojacanje uzevsi u obzir da uopste istine ima u ovome. Sve u svemu, rizik je igrati sa dva trenutna napadaca, doduse jednim i sa Walcottom kao tom alternativom. Arsenal ceka tezak period sada, vidjet cemo kako ce sve ovo ispasti i kako ce se januarski rok odnositi na zavrsetak sezone.English Premier League club Arsenal want to sign Barcelona forward David Villa (31) in the summer transfer window. [mundo deportivo]
Victoria Concordia Crescit.
HighburyHigh je napisao/la:Zanimljivo, znaci ako se krene na ljeto po Villu to bi znacilo da u januaru nece dolaziti nikakav napadac ili mozda na ljeto kao dodatno pojacanje uzevsi u obzir da uopste istine ima u ovome. Sve u svemu, rizik je igrati sa dva trenutna napadaca, doduse jednim i sa Walcottom kao tom alternativom. Arsenal ceka tezak period sada, vidjet cemo kako ce sve ovo ispasti i kako ce se januarski rok odnositi na zavrsetak sezone.English Premier League club Arsenal want to sign Barcelona forward David Villa (31) in the summer transfer window. [mundo deportivo]
Dobar zakljucak, ali nemora i da znaci tako, ko zna..preostaje jos 17 dana da vidimo.
Ja sam siguran da nećemo nikoga sada dovesti il ako dovedemo to će biti neki englez omladinac koji će prve dvije godine provesti na posudbi negdje 

Onda je propala sezona, toliko nas ceka januar, toliko obecanja i nakraju nista, onda samo treba reci zbogom upravi i pola bi problema bilo rjeseno..GunnerS je napisao/la:Ja sam siguran da nećemo nikoga sada dovesti il ako dovedemo to će biti neki englez omladinac koji će prve dvije godine provesti na posudbi negdje
Ne znam. Ja im dajem još jednu šansu, iduću sezonu da nešto naprave i onda garantujem da će se navijači, u Londonu, pobuniti protiv ovoga što se dešava u Arsenalu. Vrijeme je da Arsenal ne bude novi Ajax, iako poštujem ovaj tim al... 

Sutra kao i uvijek na našem stadionu,demolirati naftaše sa periferije(što bi paja rek'o)

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Pojavila se informacija da je Arteta upitan za sutra,mozda to i nije lose ukoliko bi Coqulein poceo utakmicu !
Jedna od najbitnijih utakmica sezone. Znam da nije prva a sigurno ni posljednja koja ce biti tako vazna.
Jedino dobro sad za sad je to sto je Tottenham prosuo bodove. Znaci, danasnja utakmica ima jos vecu tezinu. Ako uzmemo u obzir da su nardene dvije Chelsea i Liverpool, onda je ova danasnja jos vise bitna.
Jedva cekam kad ce se odigrati zaostala utakmica protiv WHU, da se ovjere ti bodovi, lakse za racunati. Ovako ih racunam ali ipak treba sacekati utakmicu (23-01).
P.S. Citam izjavu Wengera, misli da ce se Fabregas vratiti. Ne za dvije ili tri godine, ali nekad hoce.
Jedino dobro sad za sad je to sto je Tottenham prosuo bodove. Znaci, danasnja utakmica ima jos vecu tezinu. Ako uzmemo u obzir da su nardene dvije Chelsea i Liverpool, onda je ova danasnja jos vise bitna.
Jedva cekam kad ce se odigrati zaostala utakmica protiv WHU, da se ovjere ti bodovi, lakse za racunati. Ovako ih racunam ali ipak treba sacekati utakmicu (23-01).
P.S. Citam izjavu Wengera, misli da ce se Fabregas vratiti. Ne za dvije ili tri godine, ali nekad hoce.

znam da je bilo jedno 2148903582 igraca koji su se povezivali s' Arsenalom , al' ovo meni izgleda nes' ozbiljno , kako javljaju Diego Milito ostaje na kllupi , jer prelazi u manje ni vise Arsenal xD
Ne znam sta da kazem , jedino sto bi ona nama mogao pomoci ( imajuci u vidu njegove god ) je da malo nauci sta Theoa i Olivera . A ko zna , ipak je on pun iskustva ako i dodze moze ispast dobro ... ma sta ja pricam kad svi znamo da su sanse da dodze 10 % .
Ne znam sta da kazem , jedino sto bi ona nama mogao pomoci ( imajuci u vidu njegove god ) je da malo nauci sta Theoa i Olivera . A ko zna , ipak je on pun iskustva ako i dodze moze ispast dobro ... ma sta ja pricam kad svi znamo da su sanse da dodze 10 % .
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
- Marsal
- Kontakt:
Milito će i sa 45 biti bolji igrač nego Walcott ikada. Pozdravljam njegov dolazak ako je to istina!
Danas nastaviti tradiciju! Zauzet sam čitav dan pa se čitamo nekad večeras!

Danas nastaviti tradiciju! Zauzet sam čitav dan pa se čitamo nekad večeras!

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- frankqqqqq
- Kontakt:
Vratit će se Cesc jednom, ubijeđen samWenger: "I'm not convinced Cesc won't come back one day. He is an Arsenal man. He loves Arsenal and watches every game."

Što se današnje utakmice tiče, samo pobjedu želim, ništa drugo. Ovo je faza gdje se prava snaga jednog tima vidi, pa ćemo vidjeti za šta su sposobni ovi naši mutavci. Volio bih danas Thea u špicu opet da vidim a kao krila da to budu Ox i Podolski, ali poznavajući Wengera Ramsey će nam na krilu danas da igra. Samo da opet ne bude kakav kiks u odbrani i da se onaj retardirani gol ne primi..
Hvala Bogu pa je i shatio da od onih plaćenika ništa nema."What you want is the players to grow up together and say, 'We will be successful together.' We had that before. We had the period where we kept our players together for eight, nine years, with Henry, Vieira. Now it is a bit easier to keep them if they are British," he added.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pozdrav raja
dvosedmični boravak u Banovicima, nije to malo
al evo tu sam ponovo.
Ovako kad se cita ova tema iz nekog neutralnog ugla, mogu se na prste jedne ruke pobrojati kvalitetni forumaši koji pišu ovdje. Dosta površnih mišljenja možeš sresti ovdje, i to me najviše nervira, al hajd Boze moj, doci ce bolji dani i za ovaj dio foruma nekad
dvosedmični boravak u Banovicima, nije to malo

Ovako kad se cita ova tema iz nekog neutralnog ugla, mogu se na prste jedne ruke pobrojati kvalitetni forumaši koji pišu ovdje. Dosta površnih mišljenja možeš sresti ovdje, i to me najviše nervira, al hajd Boze moj, doci ce bolji dani i za ovaj dio foruma nekad

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.