Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Soldado se odbi od Spahu ko lopta od beton.
Realno Stevanović u ovoj tekmi može ući jedino ako bude 3-0 za jedne ili druge, sve do tada sumnjam daa će dobiti priliku...
4-IN-A-ROW
Boga mi, cini mi se da sam ga vidio kako veze pertle. Mozda i upadne .grgr je napisao/la:Ja bi bio sretan da dobije makar 15 minuta ali tvrda je ovo utakmica ne smije sevilla prosipat bodove tako lako vidjet cemo mozda mu trener vec i vjeruje pa dobije minute...milomlat je napisao/la:Do sada Navas i Reyes glavni kandidati za zamjenu. Stevanovic bi mogao umjesto nekog od njih, iako sumnjam bar dok ne fasuju gol. Kakva je tekma dosadna , tesko da ce iko i blizu gola doci. Znaci, Stevanovic ce najvjerojatnije morati sacekati drugu priliku.
Spaha standardno dobar u svakom slucaju. Nadam se da ce uc Stevanovic, ali tesko. Brane se, i to dobro dosad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Spaha dobi po carapama od Coste, ovo ne izgleda dobro kako je odsepao sa terena 

Nadam se od srca da kapiren folira. Ne bi valjalo ako je butni misic u pitanju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Prije da je izgledalo kao povreda koljena. Vidjecemo.milomlat je napisao/la:Nadam se od srca da kapiren folira. Ne bi valjalo ako je butni misic u pitanju.
Kad tad naletiš na nekog krkana,valjda nije ništa ozbiljno
.

Primise ga, ali prije ce sad uc. Jer treba im nesto u napadu, mizerni su dosad. Bojim se da bi ovaj trener brzo mogao letit...
Bravo Negredo 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
ako je ko bio krkan i ljaske onda je to Havi Navaro,dugogodišnji igrač manjeg tima iz Sevilje...Zodiac je napisao/la:Kad tad naletiš na nekog krkana,valjda nije ništa ozbiljno.

Polako ljudi nije Stevanović zvijezda koja mora samo što je ugovor potpisao biti starter... pustite dečka da se privikne,ne može se kuća kretat od krova...
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao sto sam rekao, Perotti ce dobiti sansu prije Stevanovica.
Nadat se da je Stevo sljedeci. Rakitic, Negredo, Navas i Reyes bi na papiru trebali stvarat dosta prilika i bit vrlo opasni, ali praksa je nesto sasvim drugo.Goalgetter je napisao/la:Kao sto sam rekao, Perotti ce dobiti sansu prije Stevanovica.
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo i ja sada o tome razmisljam. Mozda tamo oko 75te ili 80te udje umjesto Reyesa ili Rakitica, na poziciju poluspica. Nadajmo se.Cartman je napisao/la:Nadat se da je Stevo sljedeci. Rakitic, Negredo, Navas i Reyes bi na papiru trebali stvarat dosta prilika i bit vrlo opasni, ali praksa je nesto sasvim drugo.Goalgetter je napisao/la:Kao sto sam rekao, Perotti ce dobiti sansu prije Stevanovica.
**** nam spahu **** im familije
Nevezano za temu, cini mi se da bi ovaj nas kapiten rahat mogao biti jedan jak zadnji veznjak. Nesto poput Khedire, malo povuceniji. Nije da i sada ne veze dobro, ali opet , malo naprijed, mislim da bi bio 100% na svom terenu.
Mislim da bi se snasao s obzirom na iskustvo koje ima ali mislim da nije bas dovoljno brz da igra zadnjeg veznog , doduse nije ni rahimic bio pa je stizao sve ali bi bio iznimno limitiran prema naprijed ja mislim barem . Ali svakako kakve su nam alternative na toj poziciji meni bi to bilo ok volio bi da se to desi , izgledali bi ko moderna ekipa pa makar da tako i izgubimo x Dmilomlat je napisao/la:Nevezano za temu, cini mi se da bi ovaj nas kapiten rahat mogao biti jedan jak zadnji veznjak. Nesto poput Khedire, malo povuceniji. Nije da i sada ne veze dobro, ali opet , malo naprijed, mislim da bi bio 100% na svom terenu.
Ma i ovako on napravi poneki izlet naprijed, i bas ono lafovski djeluje. Siguran.
A sad opet na temu, ako ce uvodit Stevanovica, onda je sad pravi trenutak. Reyes se ne vidi, bukvalno.
A sad opet na temu, ako ce uvodit Stevanovica, onda je sad pravi trenutak. Reyes se ne vidi, bukvalno.
Ni navas nije imao nista vise od par pretrcavanja ni 1 kako treba ubacaj ako se dobro sjecam samo je izborio 1 ili 2 kornera ...milomlat je napisao/la:Ma i ovako on napravi poneki izlet naprijed, i bas ono lafovski djeluje. Siguran.
Tesko vrlo tesko.milomlat je napisao/la:Nevezano za temu, cini mi se da bi ovaj nas kapiten rahat mogao biti jedan jak zadnji veznjak. Nesto poput Khedire, malo povuceniji. Nije da i sada ne veze dobro, ali opet , malo naprijed, mislim da bi bio 100% na svom terenu.

Neka njega na stoperu,ne treba izmisljati toplu vodu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Sheyi i 70 gostiju.